Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Bytte

Vi tilbyr 365 bytte ved kjøp på nett og i butikk. Det er mulig å bytte i alle våre butikker eller ved å returnere til nettbutikken. Byttemuligheten er en ordning som ikke må forveksles med ordinær angre- eller reklamasjonsrett. Ordningen er ment å gi ekstra trygghet for at det ikke haster med å bestemme om varen er riktig for deg.

Bytte i butikk

Ta med kvittering og varen du ønsker å bytte. Hvis ny vare koster mer, betaler du mellomlegg. Hvis ny vare koster mindre, får du tilgodelapp.

Bytte i nettbutikk

Kjøp ny vare på vanlig måte. Deretter returneres varen som skal byttes sammen med en lapp hvor det henvises til gammelt ordrenummer, nytt ordrenummer og at det gjelder 365 dager bytte. Ny vare sendes med en gang og returnert vare tilbakebetales ved returbehandling.

Kriterier

  • Gjelder kun privatkunder.
  • Varen og emballasjen må fremstå som ny, slik at vi kan selge den på nytt uten forringelse av verdi. Varen må være uten lukt eller merker og inneholde alt som fulgte med, samt returneres i original emballasje. Om den ikke fremstår som ny, gjøres det en vurdering om vi kan ta den i retur mot en reduksjon  i returverdi.
  • Den nye varen har andre spesifikasjoner enn den opprinnelige varen.
  • Kjøper må vise kvittering.
  • 365 dager telles fra dagen ordren ble betalt.
  • Kjøper velger selv metode for retur og bærer selv kostnad og risiko.

Hvordan returnere

Varen kan leveres til en av våre butikker eller sendes til nettbutikken. Skal den sendes. anbefaler vi å sende med sporing. Vi har en tjeneste som gjør det mulig å lage returlapp selv. Trykk på knappen under, velg retur med returkode og bruk returkode 101010. Eller send pakken til Sykkelpikene AS, Buråsen 17, 4636 Kristiansand.

 

Bestill retur