DELBETALING

 

Hos Sykkelpikene er det to alternativer for delbetaling.

I nettbutikken bruker vi Klarna. I våre butikker bruker vi Cresco.

 

Gå direkte til:

Klarna konto

Klarna kampanje

Klarna faktura

Cresco / DNB Bank

 

Klarna

Med Klarna kan kjøper få varene hjem, før du betaler. Kjøper kan velge å dele opp betalingen. I tillegg får kjøper alltid Klarnas kjøpersikkerhet med på kjøpet. Kjøper kan velge mellom 14 dager faktura, delbetaling, kort (visa/mastercard) over nettbank, eller Klarna konto. Med Klarna slipper kjøper unødvendig registrering og passord. På nettsidene "Min Klarna" har kjøper full oversikt over betalte og ubetalte fakturaer. Kjøper kan rask og enkelt administrere fakturaer, utsette forfallssdato med 10 dager kostnadsfritt og legge inn kalendrpåminnelse. Alle spørsmål angående betaling rettes til Klarna kundeservice på telefon: 21018991 eller nett: WWW.KLARNA.NO

 

Sammen med klarna tilbyr selger betaling med:

FAKTURA: Klassikeren blant enkle og trygge betalingsmetoder. Når kjøper handler på faktura med Klarna, får kjøper alltid varene hjem før betaling. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Hvis ønskelig kan fakturaen delbetales. Det er også enkelt. Det eneste kjøper trenger å gjøre er å betale inn et mindre beløp enn summen på fakturaen, så flytter Klarna betalingen automatisk over til fleksibel delbetaling.

DELBETALING: Med Klarna kan kjøper delbetale mellom 3 og 24 måneder. Kjøper kan også velge å betale i eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp som skal betale hver måned. På samme måte som Faktura, får kjøper varene hjem før betaling. Kjøper kan velge å dele opp betalingen over 3, 6, 12 eller 24 måneder. Kjøper vet alltid hva månedskostnadene blir, og vet alltid når beløpet e rnedbetalt. Kjøper får alle sine kjøp med Klarna samlet på en faktura en gang i måneden. Dette gir kjøper en god oversikt, og kjøper betaler kun en administrativ avgift hver måned på kr 45. Veldig fleksibelt, ikke sant?

KORT / NETTBANK: Betal der og da, med ditt kort over nettbank.

KLARNA KONTO: Samle alle kjøp på Klarnas månedsfaktura. Når kjøper delbetaler eller velger å betale i eget eget tempo, samles alle kjøp med Klarna på én faktura. Denne betales i slutten av måneden etter. En samlet månedsfaktura betyr én betaling og kun et KID-nummer. Kjøper betaler også bare én fakturavgift på kr 45. Kjøper kan betale hele beløpet, eller dele opp beløpet og betale i ditt eget tempo.

 

Les Klarna sine betingelser.

For mer informasjon besøk hjemmesiden eller ring Klarna på telefon 21018991.

 

Vilkår Klarna konto (månedsfaktura)

Delbetale fra 95 kr per måned!

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 • Få alltid hjem varen før du betaler

 • Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet

 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

 • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura

 • Kjøp nå - betal i slutten av neste måned

 • Ett administrasjonsgebyr på 45 kr uansett antall kjøp

 • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved et kjøp på f.eks. 5 000 kr tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 %. Prisen på kredittkjøpet blir da 6 156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 NOK. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5000 NOK, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kreditgrense fremgår også på avtalens førsteside.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

 

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

 

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

www.klarna.no

 

 

Vilkår Klarna kampanje:

Det vil foreligge et etableringsgebyr på kr 39,- pr. kjøp. Hvis betaling unnlates tilkommer et purregebyr på 70,00 kr.

Eksempelvis vil den effektive renten for et kjøp på kr 5000,- være 4.77%. I dette regnestykket inngår kr 39,- i etableringsgebyr, og forutsetter betaling 3 måneder etter kjøp. Totalkostnaden for dette kjøpet vil da bli kr 5039,-.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

 

Kredittsjekk

Søknaden vil gjennomgå en kredittvurdering, og dette kan innebære at Klarna utfører en kredittsjekk. Ved eventuelle kredittsjekk vil et gjenpartsbrev bli tilsendt.

 

Konvertering til en fleksibel delbetaling

Om du velger å betale et lavere beløp enn totalbeløpet,eller ikke betaler innen forfall,anses dette som en søknad om å endre til fleksibel delbetaling. Du betaler da i egen takt, men minst 95 kr per måned. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 NOK. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5000 NOK, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kredittgrense fremgår også på avtalens førsteside. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor.

Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 % ved et kjøp på 5 000 kr. Prisen på kredittkjøpet blir da 6 156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over ett år.

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

 

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Hvis der skulle opstå en tvist mellem dig og Klarna, som vi ikke har kunnet løse, kan du henvende dig til det svenske forbrugerklagenævn, Allmänna reklamationsnämden. Du kan indsende din tvist til ARN via ODR-platformen: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Du kan også indsende din tvist til følgende adresse: ARN, postbox 174, 101 23 Stockholm, Sverige.

 

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Organisasjonsnummer SE556737-0431. www.klarna.no

 

Vilkår Klarna faktura:

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

 • Få alltid varen hjem før du betaler

 • Alltid 14 dagers betalingsfrist

 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

 • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*

 • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no

 • Mulighet for delbetalinger**

Kredittid er minst 14 dager fra fakturadato. Næringsdrivende kan, når det indikeres i kassen, tilbys en kredittid på 30 dager fra fakturadato. Faktura sendes sammen med leveransen. 

Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 70,00 kr og en forsinkelsesrente på 8,50 %. 

 

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

 

Omvandling av faktura til fleksibel delbetaling

På din faktura kan du bli tilbudt å betale et lavere beløp i stedet for å betale hele fakturaen med en gang. Om du velger å betale et lavere beløp enn totalbeløpet, anses dette som en søknad om å endre fakturaen til fleksibel delbetaling (Klarna Konto). Du betaler da i egen takt, men minst 95 kr per måned. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 NOK. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5000 NOK, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kreditgrense fremgår også på avtalens førsteside. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor. 

Ved et kjøp på f.eks. 5 000 kr tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 %. Prisen på kredittkjøpet blir da 6 156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over et år.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

 

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

* Gjelder bare forbrukerkjøp og gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. flyreiser, evenement og spesialtilpassede varer.

** Mulighet for delbetaling tilbys bare privatpersoner.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

www.klarna.no

 

Cresco

Med Cresco har du ekstra penger når du trenger det. Du betaler ingenting for å ha muligheten. Med dette kredittkortet har du alltid en kredittreserve på inntil 75.000 kroner tilgjengelig. Kortet kan brukes i butikkterminaler og minibanker over hele verden. Du betaler ingen etablerings- eller årsgebyr og det koster deg ingenting før du begynner å bruke av kreditten. Les mer på Cresco sine hjemmesider. Les om priser og betingelser her.

 

Mange fordeler i samme kort:

 • Ingen årsavgift
 • Gebyrfrie varekjøp
 • Inntil 75.000 kroner i kreditt
 • Kan brukes i minibanker og betalingsterminaler over hele verden
 • Nettbank

Betal når det passer:

 • Du bestemmer selv hvor mye du vil betale fra gang til gang (minst 3% av saldo, minimum kr 250). Om du vil, kan beløpet varieres fra måned til måned. Da fyller du bare inn et annet beløp på giroen.
 • Ved valg av eFaktura blir faktura tilgjengelig i din nettbank ca 14 dager før forfall. Ved papirfaktura vil du motta faktura i posten ca 7-10 dager før forfall.
 • For å se hvor lang tid det tar å betale ned det du bruker, gå til lånekalkulator. Her kan du beregne nedbetalingstiden ut fra et fast beløp pr. mnd. Eller bestemme nedbetalingstiden først, og så se hvor stort det månedlige beløpet blir.

Oversiktlig økonomi med månedlig kontoutskrift. Kontoutskriften viser deg følgende:

 • Hva du har brukt
 • Hvor mye du har betalt inn siste måned
 • Hvor mye du minimum må betale denne måneden
 • Hvor mye disponibel kreditt du har
 • Påløpne renter og gebyrer
 • Hvor du har brukt kortet

Les mer om hva kortet koster eller hvorfor du bør velge Cresco Access.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.