365 DAGER BYTTE

Vi tilbyr 365 bytte ved kjøp i butikk og på nett. Du kan bytte i alle våre butikker eller ved å returnere til nettbutikken. Dette er en ordning som ikke må forveksles med ordinær angrerett. Det er viktig å skille mellom angrerett og bytte. Angrerett er lovpålagt, mens 365 dager bytte er en valgfri ordning fra oss. 365 dager bytte er fra vår side ment å gi deg ekstra trygghet for at det ikke er hastverk med å bestemme seg for om varen har riktige egenskaper. Når en vare byttes kvalifiserer ny vare til ytterligere 365 dager bytte med tilsvarende betingelser.

 

KRITERIER 

  • Gjedler kun privatkunder.

  • Varen og emballasjen må fremstå som ny, slik at selger kan selge varen på nytt uten forringelse av verdi. Varen må dermed være uten lukt eller merker og inneholde alt som fulgte med, samt returneres i original emballasje.

  • Kjøper må henvise til ordrebekreftelse eller kvittering.

  • 365 dager telles fra dagen ordren ble registrert.

  • Varens bestanddeler må pakkes på samme måte som da varen ble levert fra selger.

  • Kjøper velger selv metode for retur og bærer selv kostnad og risiko for retur.

 

BYTTE I BUTIKK

Ta med ordrebekreftelse/kvittering og varen du ønsker å bytte. I butikken kan du bytte til hvilken som helst vare. Hvis varen koster mer betaler du mellomlegg, og hvis den koster mindre får du tilgodelapp.

 

BYTTE I NETTBUTIKK

I alle tilfeller kjøpes ny vare på vanlig måte i nettbutikken. Deretter returneres varen som skal byttes sammen med en lapp hvor det henvises til gammelt og nytt ordrenummer. Selger sender ny vare med en gang og tilbakebetaler den gamle ordren ved returbehandling. For enkelhetens skyld er det fint om kjøper viser til at det gjelder 365 dager bytte.

 

Når vi mottar returen kan det ta litt tid før den blir behandlet. Det kan ta opp til 3 uker i travle perioder. Vi sender ikke ut bekreftelse på at pakken er mottatt, men du får bekreftelse når returen er ferdig behandlet. Du mottar også sporingsinformasjon på den ny pakken.

 

Returner til vår adresse:

Sykkelpikene AS

Setesdalsveien 43

4616 Kristiansand


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.