BYTTE

 

Vi tilbyr 365 dager bytte. Les mer om det her.

 

Det er helt i orden å bytte. Du kan bytte i alle våre butikker, eller ved å returnere til nettbutikken.

Returkostnader betales av kunde.

 

Bytte i butikk: ta med ordrebekreftelsen fra nettbutikken og varen du ønsker å bytte. Ordrebekreftelsen ble sendt som et vedlegg i en epost etter bestilling. I butikken kan du bytte til hvilken som helst vare. Hvis varen koster mer betaler du mellomlegg, og hvis den koster mindre får du tilgodelapp som kan brukes i samme butikk senere.

 

Bytte i nettbutikken kan gjøres på to måter:

I nettbutikken kan du bytte til ny vare med lik pris. Norsk lov forhindrer oss i å øke opprinnelig avtalt pris. Dersom du ønsker å bytte til en vare med ulik pris, så anbefaler vi å gjøre slik som beskrevet i første punkt under... altså kjøpe ny vare og returnere den andre.

  • Den raskeste måten er å kjøpe ny vare på vanlig måte. Deretter returnere den andre på angrerett. På denne måten sender vi ny vare med en gang og tilbakebetaler den andre ordren ved returbehandling. Metoden er helt klart rask og smidig for alle. Du mottar ny vare innen få dager.
  • Returner og be oss sende ny. Saksgangen tar lengre tid, da det innebærer postgang to veier og returbehandling som i travle perioder kan ta lang tid. I tillegg kan det hende vi selger oss tom for varen du ønsker i mellomtiden.

Når vi mottar returen kan det ta litt tid før den blir behandlet. Det kan ta opp til 3 uker i travle perioder. Vi sender ikke ut bekreftelse på at pakken er mottatt, men du får bekreftelse når returen er ferdig behandlet. Dersom du ønsker å bytte, så får du informasjon om sporing av den nye pakken. Dersom du ønsker å angre, så får du beskjed om at pengene er betalt tilbake.

 

Returner til vår adresse:

Sykkelpikene AS

Setesdalsveien 43

4616 Kristiansand


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.