365 DAGER BYTTE

Vi tilbyr 365 bytte ved kjøp på nett og i butikk. Du kan bytte i alle våre butikker eller ved å returnere til nettbutikken. Dette er en ordning som ikke må forveksles med ordinær angre- eller reklamasjonsrett, som er lovpålagt. Ordningen med 365 dager bytte er fra vår side ment å gi deg ekstra trygghet for at det ikke er hastverk med å bestemme deg for om varen er riktig for deg.

 

KRITERIER 

  • Gjelder kun privatkunder.

  • Varen og emballasjen må fremstå som ny, slik at vi kan selge den på nytt uten forringelse av verdi. Varen må dermed være uten lukt eller merker og inneholde alt som fulgte med, samt returneres i original emballasje. Hvis varen ikke fremstår som ny, må det tas en vurdering på den enkelte varen for å fastslå om vi fremdeles kan ta den i retur mot et eventuelt avslag i returverdien.

  • Den nye varen har andre spesifikasjoner sammenlignet med den opprinnelige varen.

  • Kjøper må henvise til kvittering ved retur.

  • 365 dager telles fra dagen ordren ble betalt.

  • Kjøper velger selv metode for retur og bærer selv kostnad og risiko.

 

BYTTE I BUTIKK

Ta med kvittering og varen du ønsker å bytte. Hvis ny vare koster mer, betaler du mellomlegg. Hvis ny vare koster mindre, får du tilgodelapp.

 

BYTTE I NETTBUTIKK

Kjøp ny vare på vanlig måte. Deretter returneres varen du ønsker å bytte sammen med en lapp hvor det henvises til gammelt ordrenummer, nytt ordrenummer og at det gjelder 365 dager bytte. Ny vare sendes med en gang og returnert vare tilbakebetales ved returbehandling.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.