SAMMENLIGNING AV ELSYKLER FRA ELECTRA

 

Vi har sammenlignet 7 modeller. Modellnavnet forteller deg hvilken modell det er. Tallet og bokstaven forteller hvilken type girsystem det er på sykkelen. Tallet sier hvor mange gir det er og bokstaven sier hvilken type girsystem det er.

 

D = derailleur. Eller på vanlig norsk kalt utvendige gir. Det vil si at kjede beveger seg opp og ned mellom de ulike girene. Pedalene må gå rundt for å skifte gir.

i = innvendige gir. Det vil si at giret er innebygget i navnet. Pedalene behøver ikke å gå rundt for å skifte gir. Det er altså mulig å stå stille samtidig som du skifter gir.

 

Townie Go! 8D

Enkel elsykkel for dem med enkle behov. Townie Go! 8D super elsykkel for dem som sykler korte til mellomlange distanser. Det er en rask og enkel bysykkel med 26" dekk, som er lett å løfte inn døren. Legg merke til at det er mindre motorkraft og at bagasjebrett ikke er inkludert som standard. Det kan eventuelt kjøpes i tillegg. Townie Go! 8D er utstyrt med enklere deler og mindre ekstrautstyr, sammenlignet med de andre modellene. Motoren tar deg fint opp bakker, men dersom det er mye vekt eller veldig bratte bakker, bør det vurderes en av de andre modellene med kraftigere motor.

 

Townie Go! 8i

Komplett elsykkel for dem som ønsker en svært anvendelig sykkel til korte og mellomlange distanser. Det er en rask og enkel bysykkel med 26" dekk, som er lett å løfte inn døren. Den er helt komplett utstyrt i matchende farger. Det er mulig å montere, sykkelvesker i alle varianter, barnesete, vogn, sykkelkurver og hundekurver. Townie Go! 8i er en klassiker som selger bra år etter år. Townie Go! er den første modellen i sortimentet til Electra som ble gjort om til elsykkel.

 

Townie Commute Go! 8i

Komplett elsykkel for dem som ønsker en arbeidshest. Her er alt tilrettelagt for praktisk sykling, enten du sykler korte, mellomlange eller lange distanser. Perfekt for pendlere. Store 28" dekk og sterk motor tar deg frem som en vind i terrenget. Sykkelen er helt komplett med alt du trenger. Hvis du ønsker er det mulig å montere, sykkelvesker i alle varianter, barnesete, vogn, sykkelkurver og hundekurver.

 

Townie Path Go! 10D og 5i

Townie Path Go! kommer i to varianter. Den ene med 10 utvendige gir og den andre med 5 innvendige gir. Utenom det er alt teknisk likt. Townie Path Go! er en videreutvikling av den populære Townie-serien. Det er en oppgradert versjon som er utstyrt med bedre deler og flere muligheter. Legg også merke til at batteriet er integrert inn i rammen. Sykkelen er laget spesielt for aktive syklister med behov for gode løsninger. Det er blant annet integrert feste på bagasjebrettet slik at der mulig å bytte mellom kurv, veske og hundekurv i løpet av få sekunder. Hvis du ønsker er det mulig å montere, sykkelvesker i alle varianter, barnesete, vogn, sykkelkurver og hundekurver.

 

Loft Go! 8i

Komplett elsykkel med stramt design. Loft Go! kan på mange måter sammenlignes med Townie Commute Go!. Den er helt komplett med frontbrett og alt annet du kan tenke deg. Utenom utseende er den største forskjellen mellom Loft Go! og Townie Commute Go! at førstnevnte har en motor med litt mindre kraft. Det er fremdeles plenty med kraft for bratte bakker, men dersom du vet at lastet tungt, er det en fordel med motoren som finnes på Townie Commute Go! og Townie Path Go! (Bosch Performance Line). Sykkelen er alt tilrettelagt for praktisk sykling, enten du sykler korte, mellomlange eller lange distanser. Perfekt for pendlere. Hvis du ønsker er det mulig å montere, sykkelvesker i alle varianter, barnesete, vogn, sykkelkurver og hundekurver.

 

Vale Go! 9D

Kanskje den ultimate elsykkel for dem som bare sykler med seg selv og en veske. Kompromissløs på design, få muligheter, men likevel en god elsykkel for pendlere med et begrenset behov. Sterk motor, utrolig stabil ramme og stort batteri tar deg lett frem hele veien.

 

  Townie Go! 8D Townie Go! 8i Townie Commute Go! 8i Townie Path Go! 10D Townie Path Go! 5i Loft Go! 8i Vale Go! 9D
Farge Lavt innsteg: Cosmic Grey, Aurora Metallic, Brass Satin

Høyt innsteg: Poseidon Blue, Matte Black
Lavt innsteg: Rose Gold, Black, Fig Metallic, Sapphire Metallic

Høyt innsteg: Black, Clay
Lavt innsteg: Cream White, Black, Mineral Blue, Green Tea, Orange Lavt Innsteg: Holographic, Aqua Metallic

Høyt innsteg: Matte Oxblood, Nardo Grey
Lavt Innsteg: Holographic, Matte Rosewood, Aqua Metallic Lavt innsteg: Green Tea, Black, Cream White, Aqua Lavt innsteg: Matte Indigo, Pearlized White, Zinc, Mahogany Metallic, Fern Metallic
Ramme 6061-T6 aluminium 6061-T6 aluminium 6061-T6 aluminium 6061-T6 aluminium 6061-T6 aluminium 6061-T6 aluminium 6061-T6 aluminium
Oppreist sittestilling Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Størrelse One-size (passer alle) One-size (passer alle) One-size (passer alle) One-size (passer alle) One-size (passer alle) One-size (passer alle) One-size (passer alle)
Motor Bosch Active Line Bosch Active Line Plus Bosch Performance Line Bosch Performance Line Bosch Performance Line Bosch Active Line Plus Bosch Active Line Plus
Batteri Bosch PowerPack
400 Wh, 36 V, 11,0 Ah
Bosch PowerPack
400 Wh, 36 V, 11,0 Ah
Bosch PowerPack
400 Wh, 36 V, 11,0 Ah
Bosch PowerTube
500 Wh, 36 V, 13,4 Ah
Bosch PowerTube
500 Wh, 36 V, 13,4 Ah
Bosch PowerPack
400 Wh, 36 V, 11,0 Ah
Bosch PowerTube
500 Wh, 36 V, 13,4 Ah
Display Bosch Purion Bosch Purion Bosch Intuvia Bosch SmartphoneHub Bosch SmartphoneHub Bosch Purion Bosch Kiox
Motorkraft 40 Nm 50 Nm 65 Nm 65 Nm 65 Nm 50 Nm 50 Nm
Girhendel Shimano Acera Rapid Fire Plus Shimano Nexus Twist Shimano Nexus Twist Shimano Deore Rapid Fire Plus Shimano Nexus Twist Shimano Nexus Twist Shimano acera rapid fire plus
Gir Shimano Tourney Shimano Nexus 8i Shimano Nexus 8i Shimano Deore 10D Shimano Nexus 5i Shimano Nexus 8i Shimano Alivio 9D
Antall gir 8 8 8 10 5 8 9
Bremse Tektro mekanisk skivebrems Tektro hydraulisk skivebrems Tektro hydraulisk skivebrems Shimano hydraulisk skivebrems Shimano hydraulisk skivebrems Tektro hydraulisk skivebrems Tektro hydraulisk skivebrems
Hjulstørrelse 26" x 2,35" 26" x 2,35" 28" x 2,0" 27,5" x 2,4" 27,5" x 2,4" 28" x 2,0" 27,5" x 2,4"
Dekk   Schwalbe Fat Frank
med kevlar punkteringsbeskyttelse
Schwalbe Fat Frank
med kevlar punkteringsbeskyttelse
Schwalbe Super Moto-X med kevlar punkteringsbeskyttelse Schwalbe Super Moto-X med kevlar punkteringsbeskyttelse Schwalbe Fat Frank
med kevlar punkteringsbeskyttelse
Schwalbe Super Moto-X med kevlar punkteringsbeskyttelse
Vekt 24 kg 24 kg 25 Kg 25 kg 25 kg 25 Kg 24 kg
Sadel Electra Townie Electra Townie Electra Townie Selle Royal Electra gel comfort Selle Royal Electra gel comfort Electra Loft Selle royal essenza   
Frontlys Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Baklys
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Rammelås Nei Ja Ja Ja Ja Ja Nei
Støtte Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Skjermer Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Kabler trekt innvendig Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Værbestandige deler Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Bagasjebrett Nei Ja Ja Ja. Med integrert MIK. Ja. Med integrert MIK. Ja Nei
Frontbret Nei Nei Ja Nei Nei Ja Nei
Mulighet for sykkelvogn Ja Ja Ja Ja Ja Ja Nei
Mulighet for kurv på styret Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Mulighet for sykkelveske Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Mulighet for barnesete Ja Ja Ja Ja Ja Ja Dersom standard bagasjebrett byttes
Mulighet for hundekurv Ja Ja Ja Ja Ja Ja Dersom standard bagasjebrett byttes
Overlegen komfort og smilegaranti Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Notat Det er mulig å ettermontere bagasjebrett og rammelås            

 

Sykkelpikene er blant Europas største forhandler av Electra og blant verdens største forhandler av Electra elsykler. Det fine med å velge en sykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyd. Alle blir fornøyd.

 

Electra er et amerikansk sykkelmerke, etablert for ca 25 år siden. Electra eies av amerikanske TREK, som er en av verdens største sykkelprodusenter. Electra er på mange måter TREK sitt lifestyle merke i et ellers stort sortiment med alt fra landeveissykler til terrengsykler. Electra er spesielt kjent for sin personlig stil og komfortable sittestilling. Rammens utforming er så godt egnet for ergonomisk riktig sittestilling at den er patentert. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet for høyde og vinkel gjør syklene spesielt egnet for alle. Syklene er laget for å brukes. Rammen er av aluminium, lakken tåler å bli ripete og delene kommer fra kjente produsenter. Det er rett og slett helårssykler. Service og reparasjon kan utføres hos oss eller alle vanlige sykkelverksteder.

 

Felles for alle modeller er ekstremt god komfort. Ved å ta på og sitte på sykkelen forstår man raskt at det er en god sykkel. Den sitter naturlig mot kroppen og du føler at det er riktig. For mange er det en helt ny sykkelopplevelse. Vi er så sikre på komforten at vi utfordrer alle til å ta en skikkelig god prøvetur når de besøker en av våre butikker (til og med opp den bratteste bakken de finner). Oppreist og avslappet sittestilling og mulighet til å sette foten i bakken ved stopp er HELT brilliant. Styret som kommer imot gjør at skuldrene kommer nærmere kroppen og kroppsvekten flyttes fra skuldre til rygg og ned til sete. Dette er bare noen av fordelene. Vi er HELT sikre på at du blir fornøyd med komforten på en Electra elsykkel.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.