129044 129044 129044 129044 129044

Nutcase Sykkelhjelm MIPS Dyno Mite

Nutcase str: XXSmall (48 - 52 cm)

Varenr: 114489
849,-
2 stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 2Nettbutikk
  • 0Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 2Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 0Sykkelpikene Stavanger
  • 1Sykkelpikene Trondheim
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Nutcase Baby Nutty sykkelhjelm

Denne nye 2021 modellen er lettere og forbedret med blant annet MIPS, bedre lufting og magnetlås.

 

Hjelmene i Baby Nutty-serien er beregnet for små barn som er passasjer på din sykkel eller som prøver seg for første gang på en ballansesykkel. Hjelmene til Nutcase oppfyller naturligvis alle krav til sikkerhet.

 

MIPS

Noen hjelmer kommer i dag med det som kalles MIPS (Multi-Directional Impact Protection System). Nutcase er en av få hjemprodusenter som går "all in" med hele sortimentet. Fra og med 2020 har alle nye Nutcase sykkelhjelmer MIPS. En sykkelhjelm med MIPS gir vesentlig bedre beskyttelse mot rotasjonsbevegelse som overføres til hjernen fra sammentreff i vinkel. Rotasjonsbevegelsen er en kombinasjon av rotasjonsenergi og rotasjonskrefter fra vinkelakselerasjon som både påvirker hjernen og øker risikoen for hjerneskader. De fleste som faller av en sykkel, treffer med både vinkel og bevegelse fremover. MIPS absorberer og omdirigerer denne energien som ellers overføres til hjernen.

 

Størrelsesguide

Baby Nutty-serien kommer bare i størrelse XXS og har omkrets på 48 cm - 52 cm. Gå opp til Little Nutty-serien dersom denne blir for liten. Mål omkretsen på hodet med et målebånd. Plasser målebåndet litt over øret og før det over midten av pannen (ca 2,5 cm over øyenbrynene) og fortsett rundt hele hodet. Hvis du ikke har et målebånd, bruker du en hyssing og måler den med en linjal.

 

Nutcase - "I Love My Brain"

Sykkelhjelmer er stort sett temmelig monotone i både farge og fasong. De er gjerne svarte, hvite eller grå. Det pleide vertfall å være slik. Nutcase var en av de første til å begynne å leke med farge, motiv og fasong. Nutcase ønsker å lage sykkelhjelmer som får deg til å smile og som matcher ikke bare hode, men også sjelen din. Nutcase er et Amerikansk merke fra Portland, Oregon. Helt siden 2000 har de overrasket verden med nye og spennende hjelmer med sikkerhet og komfort som topp prioritet.

Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.