208359 208359 208359 208359

Nutcase Sykkelhjelm MIPS Wild Child

Varenr: 122511
859,00
Velg Variant her:
1 Nettbutikk
  • 0Bergen
  • 0Eventyrbrua
  • 0Frogner
  • 1Grünerløkka
  • 0Intern
  • 1Nettbutikk
  • 0Stavanger
  • 0Trondheim
  • 0Tønsberg
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Nutcase Little Nutty sykkelhjelm

Denne nye modellen er lettere og forbedret med blant annet MIPS, bedre lufting, magnetlås, visir og justerbar bøyle slik at det er mulig å bruke lue.

 

Hjelmene i Little Nutty-serien er beregnet for unger og ungdom, som sykler eller leker med skateboard og rulleskøyter. Hjelmen dekker mye av hode og er laget i et energiabsorberende materiale, som tar opp og fordeler energien i et sammenstøt. Den går godt ned i nakken og langs sidene. Feste på hakestroppen består av to magneter som låser den fast - med det slipper du å klype deg i skinnet. I nakken er det justerbar bøyle som gjør at omkretsen kan justeres på få sekunder. Noe som er en fin funksjon dersom du titter ut av vinduet om morgenen og finner ut at du vil bruke lue. Hjelmene til Nutcase oppfyller naturligvis alle krav til sikkerhet.

 

MIPS

Noen hjelmer kommer i dag med det som kalles MIPS (Multi-Directional Impact Protection System). Nutcase er en av få hjemprodusenter som går "all in" med hele sortimentet. Fra og med 2020 har alle nye Nutcase sykkelhjelmer MIPS. En sykkelhjelm med MIPS gir vesentlig bedre beskyttelse mot rotasjonsbevegelse som overføres til hjernen fra sammentreff i vinkel. Rotasjonsbevegelsen er en kombinasjon av rotasjonsenergi og rotasjonskrefter fra vinkelakselerasjon som både påvirker hjernen og øker risikoen for hjerneskader. De fleste som faller av en sykkel, treffer med både vinkel og bevegelse fremover. MIPS absorberer og omdirigerer denne energien som ellers overføres til hjernen.

 

Størrelsesguide

Mål omkretsen på hodet med et målebånd. Plasser målebåndet litt over øret og før det over midten av pannen (ca 2,5 cm over øyenbrynene) og fortsett rundt hele hodet. Hvis du ikke har et målebånd, bruker du en hyssing og måler den med en linjal. Gå opp en størrelse hvis en måling faller mellom to størrelser.

 

Mål omkretsen på ditt hode

XSmall

Small

48 - 52 cm

52 - 56 cm

 

Nutcase - "I Love My Brain"

Sykkelhjelmer er stort sett temmelig monotone i både farge og fasong. De er gjerne svarte, hvite eller grå. Det pleide vertfall å være slik. Nutcase var en av de første til å begynne å leke med farge, motiv og fasong. Nutcase ønsker å lage sykkelhjelmer som får deg til å smile og som matcher ikke bare hode, men også sjelen din. Nutcase er et Amerikansk merke fra Portland, Oregon. Helt siden 2000 har de overrasket verden med nye og spennende hjelmer med sikkerhet og komfort som topp prioritet.

Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.