95086 95086 95086 95086 95086 95086 95086 95086 95086 95086 95086 95086

Reid Classic Alu Aquamarine Damesykkel

9 gir, Special Edition

Pris på nett = 4990 umontert

Pris i butikk = 5490 ferdig montert

Varenr: 110813
4 990,-
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
 • 0Intern
 • 5+Nettbutikk
 • 1Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 1Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 1Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 1Sykkelpikene Stavanger
 • 1Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Klassisk sykkel til god pris

Ny versjon av den populære modellen. Her har REID satt sammen en sykkel med det du forventer av en klassisk bysykkel. Og alt er inkludert. Ingenting er tatt vekk for å selge det som ekstrautstyr. Sykkelen har blant annet 9 gir, ramme i aluminium (alloy), bagasjebrett, støtte og skjermer over kjede og hjul.

 

Utstyr og bruk

Sykkelen leveres helt komplett. Dersom du ønsker, kan det monteres alle typer kurver på bagasjebrettet eller styret. Du kan også bruke alle typer vesker, både doble og enkle varianter. Det er altså mulig å bruke alt vanlig ekstrautstyr. Og siden sykkelen er retroinspirert har bagasjebrettet naturligvis en fjærbelastet klemme (slik som i gamledager).

 

Sykkelen er beregnet for dem som sykler i nærområdet eller dem som simpelthen ønsker å betale så lite som mulig for en god sykkel. Det er en rimelig sykkel som er laget for å brukes. Dersom du sykler mye og til og med hele året, så bør du vurdere å bruke litt mer på en spesielt egnet pendlersykkel. REID har endret ganske mye på modellene til Sykkelpikene. De er tilpasset så godt som mulig for norske forhold. Det er blant annet byttet ut så mye som mulig av stål til aluminium, rustfritt og messing.

 

Størrelse

Se størrelsestabellen under. Dersom du er lang i benene og vipper mellom to størrelser, så anbefaler vi å gå opp i størrelse. Dersom sykkelen ikke passer, har vi alltid 365 dager bytte på nett og i butikk. I nettbutikken har naturligvis også 14 dager angrerett.

 

Rammestørrelse

Høyde på fører

42 cm

135 cm

155 cm

46 cm

150 cm

170 cm

52 cm

165 cm

185 cm

 

Montering

Montering er veldig enkelt for en praktisk person. Dersom du bestiller med hjemlevering fra nettbutikken, så er vi helt sikre på at det går fint. Du behøver ikke å ha gjort det før eller å være ekspert på sykkel. Det er ikke nødvendig med spesialverktøy. Dersom du trenger hjelp, kan vi hjelpe deg over telefon. Det er kun store deler som står igjen å montere. For eksempel forhjul, skjermer og sadel. Ingen små deler. Gir, bremser og andre "avanserte" deler er allerede montert. I nettbutikken selges sykkelen umontert. Ønsker du å hente i butikk ferdig montert, koster det 500 kr i tillegg. Bestill eventuelt montering som en tjeneste i relaterte produkter lenger ned på siden (varenummer 104896). Kjøper du i butikk leveres den alltid ferdig montert og koster da 5490 kr.

 

Service

Vi gir 5 års gratis sykkelservice. Les mer om det HER. Sykkelen er utstyrt med vanlige deler. Enhver sykkelmekaniker kjenner igjen delene og kan eventuelt reparere eller bestille nytt, dersom du må utføre service hos noen andre enn oss.

 

Spesifikasjoner

 • Ramme: aluminium
 • Størrelse: velg variant
 • Gir: 9 gir, Shimano Altus
 • Vekt: ca 14,5 kg

 

Tilbehør
Andre kjøpte også
25%
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Merethe Johansen 09.01.2021 Flott sykkel i en flott farge. Gave til min datter på 13 år, hun elsker retrostilen på sykkelen. God komfort og en god sykkel for bysykkel. Rask levering og topp service fra sykkelpikene.
 
Upassende?

Merethe Johansen 09.01.2021 Flott sykkel. Likte fargen veldig godt og retro stilen på sykkelen. Veldig godt sete og håndtak. God sykkel for bybruk. Rask levering og god service fra sykkelpikene.
 
Upassende?

Anita Weum Iversen 21.11.2020 Denne anbefales på det varmeste! Så godt med en sykkel man sitter rett og slipper belastning på armene??.9 gir holder lenge for meg- og for en drøm å ha bredt og godt "retro" sete med fjær! Kan også varmt anbefale saueskinn til setet og wobs. Det kjennes ut som man har varmeste, og wobsen tres på styret, slik at man har armene inni den, og kan gire og bremse. Den har også saueskinn innvendig. Dette gjør at det ikke blir så kaldt på hendene. Og den fine blåfargen??????.
 
Upassende?

Gro Helen Engedal Nilsen 29.10.2020 Super jobb/by sykkel. Kjempegod å sykle på og nydelig blå farge. Svært fornøyd.
 
Upassende?

Gro Helen Engedal Nilsen 29.10.2020 Kjempefornøyd med min nye jobb/by sykkel. Svært god å sykle på og en nydelig blå farge. Veldig god service i butikk.
 
Upassende?

Veronica 10.09.2020 Super sykkel til prisen. Veldig behagelig sete. Pluss at bagasjebrett, støtte, skjermer osv. Er inkludert. Pen sykkel som nå er brukt en hel sesong og fremdeles Går som smurt.
 
Upassende?

Anke Helland 18.07.2020 Sykkelen var ei bursdagsgave til min datter.Ho er 12 år og synest sykkelen er kjempestilig.Dette er ein enkel sykkel og ein sitter veldig bekvem på ein myk sete. Hjulene er veldig tynn, nesten som ein racersykkel derfor kan ein sykle veldig fort på veien.Ho suser berre forbi oss og har det veldig gøy.(ikkje bruk sykkelen i terrenget, da kan du skade hjulene)Lyktene er på sykkelen og må ikkje kjøpest. Det ein burde kjøpe er reflektor til bagasjebrettet fordi den følger ikkje med.Eg har også kjøpt ei veske i flott blå design som passar utmerket bra for bagasjebrettet.Da slepp ein å ha ryggsekk .Jenta mi og eg fekk ein god del spørsmål om hvor vi har kjøpt denne stilige sykkelen. Ein flott og elegant sykkel for ein flott pris.
 
Upassende?

Kaltrina 28.06.2020 Super fin dame sykkel. Er fornøyd enn så lenge med produktet ??
 
Upassende?

Vilde 20.06.2020 Mye sykkel for pengene! Denne kommer til å bli brukt mye fremover :-)
 
Upassende?

Maria Gjedrem 30.05.2020 Kjempefin sykkel! Monterte den selv uten problemer. Anbefales!!
 
Upassende?

Aurora 24.05.2020 Gikk forbi denne på gata i dag, så fin! Gleder meg til å få min.
 
Upassende?

Jostein Lavik 12.05.2020 Knallfin sykkel! Så fin at ungdommen vår var villig til å venta halvannan månad til sykkelen kjem til hovudlageret. Her gledes!
 
Upassende?

Guro Osland 29.04.2020 Veldig fin og lett sykkel som jeg gleder meg til å få brukt masse fremover!
 
Upassende?

Elena Perghem 12.04.2020 Fin, lett og stilig sykkel. Jeg gleder meg til å sykle rundt med den!
 
Upassende?

Elena Perghem 12.04.2020 Fin, lett og stilig sykkel. Jeg gleder meg masse til å sykle rundt med den!
 
Upassende?

Caroline Hauge 20.01.2020 Anbefaler Reid Classic for de som vil ha en lett og fin hverdagssykkel fra sykkelpikene.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.