95113 95113 95113 95113 95113 95113 95113 95113 95113 95113 95113 95113

Reid Classic Alu Soft Black Damesykkel

9 gir, Special Edition

Pris på nett = 2990 umontert

Pris i butikk = 3490 ferdig montert

Varenr: 110815
2 990,-Kampanjepris
4 990,-Ordinær pris
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
 • 0Intern
 • 5+Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 1Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 3Sykkelpikene Stavanger
 • 1Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Klassisk sykkel til god pris

Ny versjon av den populære modellen. Her har REID satt sammen en sykkel med det du forventer av en klassisk bysykkel. Og alt er inkludert. Ingenting er tatt vekk for å selge det som ekstrautstyr. Sykkelen har blant annet 9 gir, ramme i aluminium (alloy), bagasjebrett, støtte og skjermer over kjede og hjul.

 

Utstyr og bruk

Sykkelen leveres helt komplett. Dersom du ønsker, kan det monteres alle typer kurver på bagasjebrettet eller styret. Du kan også bruke alle typer vesker, både doble og enkle varianter. Det er altså mulig å bruke alt vanlig ekstrautstyr. Og siden sykkelen er retroinspirert har bagasjebrettet naturligvis en fjærbelastet klemme (slik som i gamledager).

 

Sykkelen er beregnet for dem som sykler i nærområdet eller dem som simpelthen ønsker å betale så lite som mulig for en god sykkel. Det er en rimelig sykkel som er laget for å brukes. Dersom du sykler mye og til og med hele året, så bør du vurdere å bruke litt mer på en spesielt egnet pendlersykkel. REID har endret ganske mye på modellene til Sykkelpikene. De er tilpasset så godt som mulig for norske forhold. Det er blant annet byttet ut så mye som mulig av stål til aluminium, rustfritt og messing.

 

Størrelse

Se størrelsestabellen under. Dersom du er lang i benene og vipper mellom to størrelser, så anbefaler vi å gå opp i størrelse. Dersom sykkelen ikke passer, har vi alltid 365 dager bytte på nett og i butikk. I nettbutikken har naturligvis også 14 dager angrerett.

 

Rammestørrelse

Høyde på fører

42 cm

135 cm

155 cm

46 cm

150 cm

170 cm

52 cm

165 cm

185 cm

 

Montering

Montering er veldig enkelt for en praktisk person. Dersom du bestiller med hjemlevering fra nettbutikken, så er vi helt sikre på at det går fint. Du behøver ikke å ha gjort det før eller å være ekspert på sykkel. Det er ikke nødvendig med spesialverktøy. Dersom du trenger hjelp, kan vi hjelpe deg over telefon. Det er kun store deler som står igjen å montere. For eksempel forhjul, skjermer og sadel. Ingen små deler. Gir, bremser og andre "avanserte" deler er allerede montert. I nettbutikken selges sykkelen umontert. Ønsker du å hente i butikk ferdig montert, koster det 500 kr i tillegg. Bestill eventuelt montering som en tjeneste i relaterte produkter lenger ned på siden (varenummer 104896). Kjøper du i butikk leveres den alltid ferdig montert og koster da 5490 kr.

 

Service

Vi gir 5 års gratis sykkelservice. Les mer om det HER. Sykkelen er utstyrt med vanlige deler. Enhver sykkelmekaniker kjenner igjen delene og kan eventuelt reparere eller bestille nytt, dersom du må utføre service hos noen andre enn oss.

 

Spesifikasjoner

 • Ramme: aluminium
 • Størrelse: velg variant
 • Gir: 9 gir, Shimano Altus
 • Vekt: ca 14,5 kg

 

Tilbehør
Andre kjøpte også
30%
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Israr Khan 13.01.2021 Veldig fin sykkel til veldig rimelig pris. En klassiker sykkel med god sete.
 
Upassende?

Janne-Monica H.Roland 12.01.2021 Super fornøyd ,lett å sette sammen .bra kundeservice
 
Upassende?

Marianne 13.11.2020 Kjempefin sykkel. Jentungen er kjempe fornøyd.
 
Upassende?

Marion 09.11.2020 En fin og rimelig sykkel. Jeg har testet min i helgen, og er storfornøyd med både sykkel og kjøp av tilbehør (korg og et herlig setetrekk i ull) Takk for fin handel, og god kundeservice i butikken i Stavanger.
 
Upassende?

Sophie Alette Taugard 24.08.2020 Anbefales på det varmeste. Sykkelen er god å sitte på og lett å manøvrere. Perfekt for sykling til og fra jobb dersom veien ikke er for lang. Veldig behjelpelige ansatte på avdeling Grünerløkka. Jeg er storfornøyd!
 
Upassende?

Yvonne 17.08.2020 Fin og god sykkel! Behagelig sete og bra hoeyde for meg som er 165cm hoey.
 
Upassende?

Anne Katrine Odeh 09.08.2020 En utrolig fin sykkel - både utseendemessig og i bruk! Rimelig er den også, så er du ute etter en klassisk bysykkel, får du her mye for pengene. Jeg ble møtt på en veldig hyggelig måte i filialen på Grünerløkka. Fikk prøvesykle rundt kvartalet slik at jeg fikk se at denne sykkelen virkelig passet meg. Jeg er storfornøyd, også med tilbehøret jeg kjøpte. Tusen takk for en trivelig handel!
 
Upassende?

Stine iren Johnsen 30.06.2020 Fantastisk service! La inn bestilling på morgenen, og fikk sykkelen levert samme kveld av en hyggelig mann fra Sykkelpikene Grünerløkka. Sykkelen er kjempefin og veldig komfortabel og sykle på! Anbefales på det varmeste!!
 
Upassende?

Aino Kristiansen 29.06.2020 Veldig fornøyd med min nye stilige Reid Classic Alu Soft Black damesykkel. Ikke bare flott å se på, men også veldig god å sykle på. Sitter godt og oppreist. Anbefales!
 
Upassende?

Malin Samuelsson 18.06.2020 Kjempefin og kjempebra for å komme seg rundt Oslo by. Jeg er 162 cm høy og har størrelse M. I tilegg er det super service i butikken :)
 
Upassende?

Hanne Kristiansen 16.06.2020 Kjempefornøyd med min nye Reid Classic damesykkel! Den er god å sykle med, og så fin! I tillegg veldig god service på Sykkelpikene Grünerløkka, godt humør og veldig hjelpsomme!
 
Upassende?

Silje-Marie 30.04.2020 Flott sykkel, gleder meg til å få den!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.