Anmeldelser skrevet av Nilas Johnsen

Antall anmeldelser: 3

Snittkarakter: 4,67

20.05.2020 Yuba Monkey Bars Tilbehør til Boda, Mundo, Kombi og Curry

Disse må man ha! Veldig solide. De beskytter barn som sitter løst, men også den i barnesete. Det største plusset er at de er så høye, og at de kan brukes i to «bredder» (den innerste holder små barn litt strammere på plass). De er litt vriene å få av med hurtigutløseren, de kan klikkes av og på, men jeg måtte bruke en tynn skrutrekker i klikkemekanismen. Men den eneste grunnen til å ta dem av er for å skulle transportere en voksen, og da er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. I en ideell verden kunne men fått dem i samme farge som sykkelen, og litt billigere.
 
Upassende?

20.05.2020 Yuba Bread Basket Sykkelkurv Tilbehør til Boda, Mundo, Kombi og Curry

Veldig stabil og kraftig sykkelklubb. Er ikke enig i at denne påvirker navigeringen, det er kun en tilvenningssak. Den er festet i rammen, og var null problem å svinge etter man ble vant med at man ikke ser forhjulet. Jeg trekker fra en stjerne av to grunner: Kurven er tung, og det merkes; og den er litt lav, slik at varer kan falle ut om de ligger løst. Men den eneste reelle ulempen er den svært stive prisen, om man har råd så er det helt klart et mye bedre valg enn en kurv som er festet til styret.
 
Upassende?

25.11.2019 Yuba Boda Boda Elsykkel

Satser på at jeg har gjort et kupp! Har nettopp kjøpt denne på Black Week, til det som ser ut som en kjempepris. Har en el-sykkel fra før (elsker det) og pendler fra/til jobb. Har nettopp blitt pappa og til neste høst skal denne brukes til/fra barnehagen. Jeg gir den terningkast fem på ren magefølelse og kjøpsglede.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.