Anmeldelser skrevet av Marie Hardeland

Antall anmeldelser: 2

Snittkarakter: 4,5

13.06.2020 VAUDE Dobbel sykkelveske Aqua Back Plus 2 x 25,5 liter, Lava

Eg likar sykkelveskene fordi dei rommar mykje utan å ta så stor plass når det ikkje er så mykje oppi dei.Eg brukar sykkelen i jobben og treng at der er plass til utstyret som trengst. Det er og kjekt at dei er lette å ta av og sette på. Fint at ein kan bruke ei veske om gangen.
 
Upassende?

21.04.2020 Electra Commute Go Elsykkel Lavt innsteg

Eg er fornøgd med service og levering. Eg kjøpte sykkelen på nett og fekk han ferdig montert heim til meg. Har allereie vore på fleire turar og frydar meg over kor kjekt det er å bruka sykkelen. Ellers har eg to bekymringer etter 5 dagar:Dette er min andre elsykkel og eg syns det verkar som om batterikapasiteten faktisk var bedre på min forrige sykkel(cannondale). Bremsen til bakhjulet lagar kvine-lyd som fortset etter eg har slutta å bremse.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Angående batterikapasitet. Det finnes ulike størrelser på batterier. Angående lyd fra bremsen. Sjekk om det har kommet urenheter på bremseklosser eller bremseskive. Rens med et løsemiddel som fordamper. Eller kontakt vår kundeservice dersom det fortsetter.

 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.