Anmeldelser skrevet av Anita Oppedal

Antall anmeldelser: 2

Snittkarakter: 4

06.04.2020 Yuba Bread Basket Sykkelkurv Tilbehør til Boda, Mundo, Kombi og Curry

Denne er nyttig hvis du vil handle mye, men den stikker litt ut, og er vanskelig å svinge med når kurven er på. Her anbefaler jeg å investere i hurtigfester, slik at du lett kan koble av kurven når den ikke brukes. Du vil ikke ha denne på hele tiden. Ville nok heller hatt en transport kurv bak , da det ikke forstyrrer navigering. Men helt greit for kun bruk til og fra butikk uten sykling på trange veier.
 
Hei Anita. Du har rett i at kurven er stor og solid. Den er laget med tanke på dem som har barn på bagasjebrettet og dermed ikke mulighet til å bruke den plassen til å laste. Med to unger bak er denne kurven antageligvis noe man alltid ønsker å ha påmontert. Her kan det lastes med matvareposer, ryggsekker, fotballer og gymtøy. Hurtigkoblingen som du viser til er absolutt et bra alternativ for dem med sporadiske behov.

 
Upassende?

21.06.2019 Yuba Boda Boda Elsykkel

Fantastisk sykkel. Jeg og min datter elsker den, og bruker den hver helg. Vi har fått en helt ny frihet og fritid, shopping, besøk , alt går som en lek. Vi trenger ikke stresse mer for å rekke bussen. Sykkelen føles solid og trygg og sitter godt på veien. Veldig behagelig og mye datakraft. God batterikapasitet
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.