Anmeldelser skrevet av Lise

Antall anmeldelser: 2

Snittkarakter: 3,5

17.06.2020 Electra Path Go 5i Elsykkel Lavt innsteg

Kjøpte denne sykkelen i slutten av mai, gledet meg til å hente sykkelen, men på vei hjem fra butikken oppdaget jeg at sykkelen laget noen skranglelyder, så måtte tilbake og fikse dagen etter. Siden har bakhjulet falt ut av posisjon, som måtte inn å fikses og nå nylig falt en skrue ut av sykkelcomputeren som holder mobilen mens jeg syklet. Altså har jeg måtte vært innom butikken med sykkelen tre ganger i løpet av tre uker. Dette hadde jeg på ingen måte forventet av en så dyr sykkel.
 
Dette var leit å høre. Og en ganske unik sak. Det skal ikke være løse deler på en ny sykkel. Det er likevel godt å høre at du fikk god hjelp i butikken. Vær også oppmerksom på at skruer må sjekkes og strammes med jevne mellomrom. Vi anbefaler derfor å benytte seg av vår 5 års gratis serviceavtale en gang i året. Men vi skal uansett fortsette å hjelpe deg i butikken hvis du trenger hjelp i mellomtiden.

 
Upassende?

24.05.2020 VAUDE Sykkelveske Comyou Back Marine

Synes denne er veldig fin samtidig som den er praktisk. Liker fargen kombinert med bambushåndtakene. Den gjør seg godt til mine rosewood path go elsykkel.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.