Anmeldelser skrevet av Signe Hotvedt

Antall anmeldelser: 2

Snittkarakter: 5

28.07.2020 ABUS Elsykkellås Bordo Granit Xplus 6500 110 cm, Nøkkel, Foldelås, SH

Lett å bruke, plasseres praktisk og lydløst på ramma. Herlig å slippe skranglete kjettinger og lange, kveilete wirer. Jeg lever i håpet om at denne skal hindre tyveri, men satser på sykkelhotell og låst garasje uansett.
 
Upassende?

28.07.2020 Electra Commute Go Elsykkel Lavt innsteg

Veldig fornøyd med denne. Syklet den hjem fra Grunerløkka til Asker for 10 dager siden, og det var en flott tur. Siden jeg var usikker på rekkevidden, sparte jeg på batteriet. I de siste bakkene opp mot Liertoppen viste batteriet at det var mye igjen, og det var bra for en dårlig trent 60-åring. Det er en tung, men svært stabil og behagelig sykkel. Jeg har slitt litt med vekta på den, for det er ikke bare å slenge den på skuldra i ulendt terreng, men på asfalt og grus er den super. Kan anbefales for alle med transportbehov i asfalterte strøk.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Sykkelen er litt tung, men ikke unormalt tung til å være en komplett elsykkel med alt ekstrautstyr. Bare motor og batteri veier alene nesten 6 kg. Vekt har heldigvis ikke så mye å bety når det er en så god og sterk motor :-)

 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.