Anmeldelser skrevet av Britta

Antall anmeldelser: 4

Snittkarakter: 4,75

13.07.2021 Airwings setepinne med demping Comfort1Plus, 27,2 x 320 mm

Takket være denne setepinnen som jeg oppgraderte min Electra Loft Go! med har sykkelturene på humpete grusveier blitt enda mer komfortable :) Eneste minus er at jeg ikke lenger når bakken med føttene fordi sete kom litt høyere enn før, men det skyldes nok heller faktumet at jeg er ganske kort av vekst... Vil hvertfall anbefale den på det sterkeste!
 
Upassende?

13.07.2021 Basil Dobbel Sykkelveske Wanderlust 2 x 17,5 liter, Charcoal

Nydelig sykkelveske som passer fint til min Electra Loft Go! :) Takler lett regnvær og har god med plass. Anbefales!
 
Upassende?

13.07.2021 Dashel Sykkelhjelm Urban Black

Kjempefin sykkelhjelm! Var ut etter en nøytral og klassisk formet hjelm som er lett og luftig, og det har jeg fått. Er meget fornøyd og kan absolutt anbefale den!
 
Upassende?

20.06.2021 Electra Loft Go Elsykkel Lavt innsteg

Har sett på diverse elsykler i ca en måneds tid etter jeg hadde bestemt meg for å skaffe meg en. Electra Loft Go! har vært en av de første sykler som jeg kom over, og jeg falt helt pladask for den pga retrostilen. Siden den var i første omgang deklarert som bysykkel og jeg bor på bygda med grusvei og mange bratte bakker sjekket jeg diverse andre sykler som eventuelt kunne vært bedre egnet til mine behov, men kom alltid tilbake til å se på den ;-) Sendte til slutt mail til Sykkelpikene for å høre hva de mente, og fikk raskt svar der de vurderte den som absolutt dugelig for type bruk jeg hadde beskrevet, selv om de vurderte Path Go! som enda mer passende pga sterkere motor. Jeg kom frem til at Path Go! muligens ville ta meg opp de verste bakker fortere men når det gjaldt utseende var Loft Go! uslåelig i mine øyne, og da den rett etterpå kom på kampanje med 12% avslag måtte jeg bare slå til :-) Bestilte på søndag og fikk levert på døra på torsdag av to kjempe hyggelige ansatte som forklarte meg hvordan den fungerer- og attpåtil var den 100% ferdig montert inkludert kurven jeg hadde bestilt i samme slengen! Har enn så lenge ikke rukket å sykle mer enn to mil, men med langstrakt oppoverbakke, og det går helt fint :-) Fargen portobello var i utgangspunktet ikke favoritten min, men i natura er den mye finere enn på bilde! Sykkelen er bare fantastisk pen å se på, solid bygd og gjennomført til minste detailj. Meget høy komfort som gjør den kjempe behagelig å sykle på. Eneste jeg kommer til å oppdatere den med er en dempet setepinne til disse humpete grusveier her- da blir den helt perfekt ;-) Fasit: meget god service fra Sykelepikene, og en sykkel som oser av kvalitet og komfort!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.