126858 126858 126858 126858

VAUDE Dobbel sykkelveske Aqua Back Plus

2 x 25,5 liter, Lava

(1)
Varenr: 114251
1 999,-
3 Nettbutikk
 • 0Intern
 • 3Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 1Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 1Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 1Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Vanntett dobbel sykkelveske

Sett med to single vesker, som festes på hver side av bagasjebrettet. Veskene er vanntette, fri for PVC og produsert på en klimanøytral fabrikk i Tyskland. Sømmene er sveiset og lokket rolles for å sikre en 100 % vanntett løsning. Innvendig er det ett stort rom og lomme til de små tingene. Logoene er printet i reflex for ekstra synlighet i mørket. Skulderstroppen kan tas av eller på etter eget ønske. Ryggen er laget av hardplast for beholde stabilitet og fasong under krevende forhold.

 

Aqua Back Plus er en variant i den pupulære Aqua-serien, med ekstra lomme på utsiden. Spesielt praktisk for aktive syklister med behov for ekstra plass. Begge veskene veier tilsammen 2120 gram og har 51 liter volum (25,5 liter hver). Hver veske måler ca 44 x 33 x 31 cm. Produsert i Tyskland.

 

Passer på alle sykler

Vesken er enkel og praktisk i bruk. Det tar bare noen sekunder å ta den av og på. Krokene passer på alle vanlige bagasjebrett. Som du ser på bilde, er det to kroker oppe og én nede. Alle krokene kan enkelt justeres for å passe nøyaktig på ditt bagasjebrett. De to øverste "klikkes" på bagasjebrettet for å låse vesken fast. Den nederste "vippes" bak stengene til bagasjebrettet for å holde vesken tett inn mot sykkelen når den er i fart. I låst posisjon er vesken godt sikret. Denne løsningen er helt unik for VAUDE.

 

Etikk og miljøhensyn

Når du kjøper et produkt fra VAUDE, får du samtidig et produkt fra en av Europas mest engasjerte produsent for medmenneskelig og miljømessig ansvar. VAUDE er et moderne familiedrevet selskap og kanskje Europas mest miljøvennlige produsent i bransjen for utendørsaktiviteter. VAUDE tar sitt sosiale og miljømessige ansvar veldig alvorlig og har gjort det siden 2001. Fabrikken i Tyskland er 100 % klimanøytral, i tillegg til EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) og bluesign® sertifisert. Standarden kontrollerer hele tekstilproduksjonen fra A til Å. Kontinuerlig forbedring av produkt, miljø og samfunn er topp prioritert.

 • FAIR WARE. VAUDE streber etter gode arbeidsforhold og lønn for alle arbeidere. De er medlem av Fair Wear Foundation (FWF) og er opptatt av å kontinuerlig forbedre arbeidsforholdene på alle sine produksjonsanlegg. VAUDE har oppnådd lederstatus, den høyeste statusen for FWF-medlemskap.
 • GREEN SHAPE LABEL. Med Green Shape Label tilbys funksjonelle og miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under gode arbeidsforhold langs hele forsyningskjeden. Kriteriene for etiketten er strenge og transparente. De er under konstant gjennomgang og dekker hele produktets livsløp fra design, til produksjon, til vedlikehold, til reparasjon og til slutt når produktet skal gjenvinnes.
 • KLIMANØYTRAL. Dette produktet er klimanøytralt. Alle utslipp fra materialer, produksjonsprosess og frakt er systematisk redusert og fullstendig kompensert for.
 • ECO FINISH. Dette produktet har VAUDEs vannavvisende Eco Finish. Overflaten er behandlet slik at regnvann "perler" og renner av - uten bruk av miljøskadelige fluorkarboner (PFC). Eco Finish beskytter mot regn og hjelper med å holde naturen ren.
 • PVC FREE. Fordi naturen er viktig for alle, avstår VAUDE helt fra å bruke PVC i produksjonsprosessene.

 

Om VAUDE

VAUDE er Tysk kvalitet og et selskap kjent for sin kontinuerlige streben etter kvalitet, funksjon og brukervennlighet. Men ikke minst for sitt sterke engasjement for mennesker og miljø. Kampen for et bedre samfunn er ikke noe VAUDE har kastet seg på i nyere tid. Det har vært en integrert del av alt som skjer siden 2001. Siden 1974 er det produsert og utviklet produkter innen fjellsport, turutstyr, sykkelvesker, ryggsekker og vesker fra den Tyske byen Obereisenbach.

Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Marie Hardeland 13.06.2020 Eg likar sykkelveskene fordi dei rommar mykje utan å ta så stor plass når det ikkje er så mykje oppi dei.Eg brukar sykkelen i jobben og treng at der er plass til utstyret som trengst. Det er og kjekt at dei er lette å ta av og sette på. Fint at ein kan bruke ei veske om gangen.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.