51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107 51107

Yuba Boda Boda Transportsykkel

2019 mod, Elsykkel, ST, Black

 PLASS TIL 2 UNGER

 110 KG LASTEKAPASITET

 PASSER ALLE

Varenr: 106134
36 990,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
ikke på lager (0 dager forventet leveringstid)
 • 0Intern
 • 0Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 0Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 0Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Boda Boda

Navnets opprinnelse forteller alt. Boda Boda er en sykkel eller motorsykkeltaxi som brukes til person og varetransport i Øst-Afrika. Selv om sykkel og motorsykkeltaxi brukes ellers i Afrika og andre steder i verden, er termen Boda Boda spesifikk for Øst-Afrika. Yuba sin modell Boda Boda er spekket med løsninger og tekniske spesifikasjoner som gjør den overlegen når pris sammenlignes med konkurrenter. Yuba kaller den selv for "The Ultimate Urban People Mover".

 

Sykkelen er allsidig og tilpasningsdyktig for familier med ulike behov gjennom dagen. Du kan lese om erfaringene til andre kunder i bloggen vår. For eksempel tilbakemeldingen fra Shani Kidd: www.sykkelpikene.no/blogg/yuba-boda-boda-kjaerlighet-ved-foerste-blikk.art

 

 

Transport av barn og passasjerer.

Dette kan Yuba, og modellen Boda Boda er ingen unntak!

Det er plass til én voksen person eller to barn i hvert sitt barnesete. Bagasjebrettet har en godkjent lastevekt på hele 100 kg. Bagasjebrettet er langt og inneholder flere smarte funksjoner slik som Monkey Bar, Side Boards, The Ring, Hold On Bars, Soft Spot og Bamboo Deck - mer om dette under. Yuba vet hvordan det er å være småbarnsfamilie med ulike behov gjennom dagen. Smarte løsninger gjør sykkelen allsidig og tilpasningsdyktig etterhvert som behovet melder seg. Du tenker sikkert at en så solid sykkel med to barn blir alt for tung ... glem det. Sykkelen har 9 gir og er utstyrt med markedsledende motor og batteri fra Shimano Steps, som gir 50 Nm dreiemoment. Du velger mellom 3 motornivå + trilleassistanse.

 • Monkey Bar er en grind som monteres på bagasjebrettet. Den brukes for å beskytte din aller mest dyrebare last (barnet ditt). Grinden er laget med håndtak for barnet på innsiden og en beskyttende grind rundt hele bagasjebrettet. Monkey Baren kan tas av når den ikke er i bruk. Første gang den tas i bruk monteres det på et feste som blir stående permanent på sykkelen. Deretter "klikkes" grinden av og på fra disse festene i løpet av sekunder. Løsningen er enkel i bruk, den veier nesten ingenting og kan tas av og på med et "klikk" - helt fantastisk! 
 • Side Boards er en plate som monteres lengst ned på bagasjebrettet. Omtrent ved midten av hjulet. Platen er laget av bambus og brukes som fothvile for passasjeren. Dette gir en tryggere og mer behagelig tur for passasjeren.
 • The Ring er et feste eller et håndtak som monteres lengst frem på bagasjebrettet. Løsningen kan brukes til det du ønsker selv, enten det er å feste bagasje eller som håndtak til passasjeren.
 • Hold On Bars er et håndtak som ser ut som et sykkelstyre. Det gir passasjeren en intuitiv og stabil løsning for å holde seg fast. Hold On Bars festes på setepinnen til føreren. Vi ser at dette er den foretrukne løsningen blant barn og småbarnsforeldre.
 • Soft Spot er puter for passasjerer som ikke sitter i barnesete. Putene er robuste og myke. De kommer i to størrelser. Den minste passer sammen med et barnesete. Og den største dekker omtrent hele lengden til bagasjebrettet slik at to voksne barn kan sitte på samtidig.
 • Bamboo Deck er en plate som festes på toppen av bagasjebrettet. Platen har ingen andre funksjoner enn å gjøre bagasjebrettet flatt, slik at det blir mer komfortabelt å sitte og enklere å transportere gjenstander.

Yuba har egne sykkelvesker som passer utmerket og som kan kombineres med annet tilbehør.

 

Motor og batteri fra Shimano Steps

Det er et par produsenter som har tatt plassen som markedsledere innen elsykkel-teknologi. Shimano er helt klart en av dem. Når du kjøper en elsykkel med Shimano Steps er du sikret løsninger som tåler påkjenning og klimaet vi har i Norge. Regn, sol, sølevann og kulde er ikke et problem. Når det er sagt er det viktig å huske at frost og streng kulde ikke er heldig uansett hvilken elsykkel du velger, men tar du riktig forhåndsregler så kan du bruke den nesten uansett. Motor og batteri i værbestandig og vanntett.

Motoren er plassert på kranken og gir 250 Watt / 50 Nm dreiemoment. Det er 3 motornivå som velger hvor mye assistanse/kraft motoren gir. I tillegg er det 9 gir på sykkelen. Jeg tør påstå det er nok for de aller fleste bakker. Det er også trilleassistanse. Batteriet er på 36V / 418 Wh / 11,6 Ah. Omgjort til virkeligheten gir det deg ca 30 - 145 km rekkevidde, avhengig av blant annet terreng, vekt og motornivå. Når du velger en elsykkel med motor og batteri fra Shimano Steps er det uansett ingen andre på markedet med vesentlig bedre ytelse. Det finnes andre typer sykler med lengre rekkevidde, men dette er en transportsykkel med andre forutsetninger.

Du får full oversikt over rekkevidde, hastighet og andre relevante opplysninger via displayet på styret. Betjeningen er intuitiv med knapper på en egen konsoll ved siden av displayet. Når du ikke bruker sykkelen kan displayet tas av og legges i lommen.  

Du kan føle deg trygg med en elsykkel fra Shimano. Service i Norge. Holderbarhet, restverdi, brukervennlighet og ytelse er noen av merverdiene samenlighet med rimeligere løsninger.

 

Yuba

Det er mange som lager transportsykler. Yuba lager transportsykler beregnet for transport - og det er det eneste de gjør.

Syklene inngår ikke i et større sortiment med terrengsykkel, sport og bysykkel. Yuba lager transportsykkel med fokus på småbarnsfamilier.

Grunnleggeren Ben kommer fra Strasbourg i Frankrike. En oppvekst med mye sykling og flere lange sykkelturer til blant annet Øst-Afrika og Latin-Amerika har gitt mye erfaring. Yuba Bicycles ble grunnlagt i California og kalt opp etter elven Yuba. Når du kjøper en Yuba sykkel vet du at den er bygget og grunnlagt av en som virkelig har erfaring med praktiske hensyn.

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Motor: Shimano Steps. 250Watt, 50 Nm. Krankmotor.
 • Batteri: Shimano Steps. 36V / 418 Wh / 11,6 Ah. 30 - 145 km rekkevidde.
 • Gir: 9 gir, Shimano Altus Shadow
 • Bremser: Tektro Vela, hydraulisk skivebrems
 • Hjul: 26"
 • Dekk: 26" x 2,0"
 • Ramme: aluminium
 • Nyttelast bagasjebrett: 100 kg. + fører
 • Lys: foran og bak.
 • Egenvekt: 27 kg
 • Full lengde: 185,4 cm
 • Inkludert: kjedekasse, skjermer, hjulbeskytter og dobbel støtte. 

 

Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Veronica 19.04.2021 Kjøpte sykkelen i høst og rakk å bruke den ca en måned til frosten kom, og den ble flittig brukt. Var ikke helt klar for å bli en vintersyklist enda, men kanskje det skjer i år…. Har pakket frem sykkelen for våren nå og det var en glede å starte sykkelsesongen. Sykler mest alene og det var derfor jeg valgte longtail, men har alltid montert på monkeyrail og barnesete for at 5-åringen og 3-åringen lett skal kunne bli med. Barna synes det er helt topp å dra på sykkeltur og sitter godt på sykkelen. Motoren har tre nivåer som sier hvor mye hjelp du får, eco, normal og high, i tillegg til 7 gir. Jeg sykler ofte tur retur sentrum Hasle og det går helt fint med to barn i oppoverbakkene. Boda bodaen har ikke den sterkeste motoren på markedet, men jeg kommer opp selv de bratteste bakkene ved Tøyen med begge barna bakpå. Jeg synes batterikapasiteten er veldig bra, jeg sykler ikke de lengste distansene, 4 km til jobb, men batteriet holder ca 1 uke. Jeg har også Yuba kurven som er montert på rammen, den er veldig praktisk. Litt uvant i starten at kurven ikke følger med svingen, men blir fort vant til det. Alt i alt veldig fornøyd.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Ivana Oslo 06.03.2021 Helt fantastisk sykkel! Jeg har hatt min Boda Boda siden desember 2020 og er strålende fornøyd og hverdagen har blitt mye enklere. Sykkelen brukes daglig til å komme seg til og fra barnehage, skole, jobb osv. Anbefaler sykkelen til alle småbarnsfamilier som vurderer å kvitte seg med bilen eller bare ønsker et sosialt og genialt transportmiddel. Løp og kjøp!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Heidi A 14.11.2020 Vi er kjempefornøyd med sykkelen, har brukt den masse. Lett å få med alle på tur med Bodaen, barna synes det er kjempegøy. Lett å sykle rundt med to barn bak.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Astrid Bistrup 04.11.2020 Fantastisk sykkel. Fin å sykle og barna elsker den. den har gjort hverdagen mye lettere mtp hverdagslogistikken! Til og fra barnehagen går lett som en lek
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Maria Gilje Strand 23.10.2020 Jeg er bare helt fantastisk fornøyd med min Boda-Boda-sykkel. Nå har jeg og datteren min på 2 år syklet til og fra barnehage og jobb i 2 måneder, og det går som en drøm. 2-åringen synes det er superkjekt å sykle på denne sykkelen, og gleder seg til hver gang vi skal ut å sykle. På knappe 2 måneder har vi syklet 500 km. Den er helt super å sykle på - og spesielt med barn dersom man kjøper det praktiske utstyret som kan følge med som monkey bar og sittepute samt sykkelsete. Den føles også trygg og god å sykle på. Det er også veldig praktisk at den kommer med en god sykkelstøtte, som gjør sykkelen stabil og man enkelt og trygt kan gå av sykkelen og sette den fra seg, og en får frie hender til å finne frem snacks fra sekken eller hjelpe barnet med noe under sykkelturen. Den føles som en vanlig sykkel selv om den er transportsykkel, og det er veldig fint. Veldig fornøyd!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

xavier michel 06.10.2020 Helt perfekt sykkel for vår bruk. Får fraktet barn enkelt til og fra skole og å går å kjøp. En ny og bedre hverdag med denne nydelige sykkelen.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Sæther 15.09.2020 Fikk endelig sykkelen for en måneds tid siden, og har brukt den så og si hver dag siden. Er veldig fornøyd! Får fraktet barn til skole og barnehage, og sykler til jobb på langt kortere tid enn det ville tatt med bil eller kollektiv. Tyngdepunktet bak er litt høyt, som gjør at krappe svinger med to barn bakpå blir noe utfordrende. Bortsett fra det er sykkelen lett å manøvrere. Det er god plass til barna, og alt det de har med seg bak på sykkelen. Anbefales!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anna MB 28.08.2020 Byen har blitt litt mindre etter at denne sykkelen ble en del av familien. Vi måtte bli litt kjent med hvordan gir og motor jobber sammen for å få stabil fart, men den har kjentes trygg å sykle på fra start. Selv om motoren kunne vært enda sterkere, kommer vi oss fint opp alle bakker med barn bakpå uten problem. Er fornøyd med at den kjennes ut som en vanlig sykkel, selv om den er en transport-sykkel.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Cristina Mihai 11.08.2020 Har endelig fått sykkelen og har brukt den i noen få dager, men jeg er kjempefornøyd. Det viktigste for meg er at sykkelen føles som en "vanlig sykkel". Det perfekte valget hvis man har lyst på en lettere versjon av en cargo sykkel som ikke er så tung og hvis man skal frakte barn på en morsom måte.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Reidun V 23.06.2020 Vi byttet ut bilen med Yuba Boda Boda Transportsykkel og har ikke angret. Sykkelen har vært i bruk omtrent daglig og lades 1-2 ganger i uken, alt etter hvor mye den har vært brukt. Litt tung i de bratteste Bergensbakkene, men selv med en femåring bakpå kommer vi opp. Masse praktisk tilbehør å få til sykkelen, og god hjelp hos Sykkelpikene.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Linn Midthun 08.04.2020 Helt perfekt sykkel for vår bruk. Får fraktet barn enkelt til og fra skole/ barnehage, samt kommet meg enkelt til og fra jobb. En ny og bedre hverdag med denne nydelige sykkelen.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Ingeborg Huse Amundsen 03.04.2020 Fikk denne til jul, og er veldig fornøyd. Den har omtrent samme svingradius og sykkelkomfort som en vanlig El-sykkel. Den er litt tung og kunne kanskje hatt en enda sterkere motor (?), men har hatt en voksen kvinne på 55kg bakpå opp en bratt bakke uten noe problem. Den eneste ulempen er at utstyret som man trenger for å bruke den som transportsykkel er litt dyrt. Ellers veldig god, rask og veldig pen sykkel.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Hilde Olsen 14.02.2020 Kjøpte denne på kampanje i november(black fridag) Dessverre var den utsolgt i butikk, og jeg fikk beskjed om levering i mai 2020.! Da vi skulle kvitte oss med bilen til jul, så var det helt kritisk å ha et transportmiddel, og jeg visste ikke hvordan vi skulle klare oss i mer enn er halvt år uten sykkel. Dette forklarte jeg i butikken, og utrolig nok klarte de å anskaffe en sykkel til meg allerede i begynnelsen av januar. Et under!???? jeg har brukt sykkelen hver dag siden da. Den er virkelig fantastisk, jeg kunne ikke vært mere fornøyd. Av tilbehør har jeg brødkurven, bambus fotplater, plate til bagasjebrettet, sittepute til bagasjebrettet og monkey bars. Den er lett å håndtere, som en vanlig sykkel. Lett å sykle og gire. Lades 1-2 ganger i uken avhengig av hvor mye jeg har syklet og hvor mye bakker og tung last det har vært. Flott med ekstra drahjelp opp bakkene i Stavanger, men en 5-åring på baksetet og 5 handleposer i brødkurven. Monkeybars gir ekstra beskyttelse og trygghet for datteren, klatrer selv opp og ned på parkert sykkel uten at den velter, og elsker å sitte på. Det er en fryd å bruke denne sykkelen, og ha en syngende datter bakpå. Den tåler mye last, og brukes i steden for bil i hverdagen. God erstatning for bil!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Victoria 06.02.2020 Dette er min første transportsykkel og jeg er svært fornøyd. Den er lett å sykle rundt i byen med, og får meg fint opp de lange slakke bakkene. I tillegg ser den veldig flott ut. Dette var et meget godt kjøp!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Simen Moen Nordbø 22.01.2020 Kjøpte denne sykkelen under black week på tilbud. Trolig Ikke den beste sykkelen på markedet, men jeg synes det er mye sykkel for pengene som dekker vårt behov med bysykling, barnehagelevering, etc. Så langt er vi godt fornøyd, møtt forventninger.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Magnus Stensvåg 07.01.2020 Fin sykkel til en god pris. Motoren gir god kraft i lett terreng. I bratt oppoverbakke går det litt treigere, ca 10 kmt uten å bruke så mye pedalkraft (uten passasjer). Grei plass til to barn eller en voksen bakpå. Dersom du skal ha både unger og mye varer bak, blir det trangt. Vi har hatt sykkelen i to måneder og den fungerer stort sett fint. Vi har et problem med at batteriindikatoren på computeren viser feil nivå (slik at den kobler ut motoren selv om batteriet egentlig er halvfull), men butikken sier at dette skal rettes opp med en oppdatering. Kan anbefale sykkelen. Det er nok ikke den beste kvaliteten på markedet, men til denne prisen er det et godt kjøp.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nilas Johnsen 25.11.2019 Satser på at jeg har gjort et kupp! Har nettopp kjøpt denne på Black Week, til det som ser ut som en kjempepris. Har en el-sykkel fra før (elsker det) og pendler fra/til jobb. Har nettopp blitt pappa og til neste høst skal denne brukes til/fra barnehagen. Jeg gir den terningkast fem på ren magefølelse og kjøpsglede.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Ayu Dewi Aarvak 03.11.2019 Hei. Jeg er alene mor for tre barn. Eldste sønnen er voksen og flyttet ut. Jeg bor nå alene med mine to barn i alderen 8 og 6 år. Vi bor i et hus litt langt inni nesten skauen. Har verken bil og sertifikat. Yuba Boda Boda sykkelen er helt fantastisk løsning for min hverdagen. Barna syns det er kjempegøy å sitte på bakk sette og kommer oss ført hjem. I sommeren kan de sykle på sine egne sykkel. Det er fin for de å sitte på når det er dårlig vær. Lader batteriet ca 1-2 ganger i uke kommer ann på hvor langt jeg bruke det til. Flott hjelpe middel sykkel. Tusen takk
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Maya Glimsdal 09.09.2019 Vi er begeistret. Boda Boda er vår nye transportløsning med en 2-åring og en 3-åring som skal til/fra barnehagen og ellers til handleturen et par ganger i uka. Den opprinnelige planen var å kjøpe en Electra commmute elsykkel og bruke et frontmontert og ett barnesete bak, men etter bare ett år hadde det frontmonterte setet blitt litt knapt for minstemann. Sykkelvogn hadde da vært alternativet og da tiltalte en transportsykkel oss mer. Yuba Boda Boda var sykkelen vi endte opp med etter å ha googlet på tilsvarende i en lang periode. Jeg leste meg opp på alt annet enn motorkraft og tok en sjans på sykkelen uprøvd. Den gjør jobben sin opp de bratte bakkene vi sykler til daglig. Vi har kjøpt bambusbrettet men det er ikke i bruk nå som vi har to Yepp-seter montert på. Merker at vi mangler brødkurven. Tenkte finne noe som muliggjorde enda større last fremme, men har ikke funnet et fullgodt alternativ. Om noen i Ålesundsområdet ønsker å prøve sykkelen min før kjøp av egen, ta kontakt med meg.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Erik og Sigrun 06.09.2019 Sykkelen bruker vi til og fra jobb og forskjellige ærend med både ett og to barn bakpå. Kraftig motor og batteri som gir god rekkevidde. Man sitter godt, og sykkelen virker svært solid. God lykt og stødig parkering med støtten som er på «sykkelpikene» utgaven også. Vi er svært fornøyde!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Åsne 04.09.2019 Jeg er veldig fornøyd med denne. Brukes både til barnehage med to unger bakpå og til jobb. Motoren kunne vært litt sterkere for å få litt mer hjelp med tung last opp de bratteste bakkene, ellers veldig god. En sykkel med lavere tyngdepunkt bak ville nok vært mer stabil, men denne er god å sykle lengre distanser på og oppfører seg i stor grad som en vanlig sykkel uten unger bakpå.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marie Frostlid 22.08.2019 Lei av fulle trikker, veiarbeid langs trikk og bussvei og slitne barn? Jeg og min datter på åtte år er ekstremt fornøyd med vår boda boda! Vi føler vi har fått en liten bil som tar oss til fotballtrening og kamper, storhandel på matbutikk, stikke innom venner raskt på toppen av lange bakker, ut på badeplasser, ja, hverdagen har blitt mye enklere! Veldig fornøyd! Og fantastisk service på sykkelpikene! Koselig å få en kaffekopp på trappa mens de raskt fikser noe på sykkelen! Lurt å investere i e denne sykkelen!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marte 20.08.2019 Sykler opp bratte bakker med 2-3 barn hver dag! Hverdagslogistikken går heretter som en lek. Veldig fornøyd så langt, og satser på å bruke sykkelen også i vinter. Overraskende stødig og fleksibel å sykle, selv langs ring 2 i rushtiden. Anbefaler denne.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Pernille Kristensen 29.07.2019 Jeg har hatt min boda boda i 1,5 mnd og jeg er kjempefornøyd. Blir bare mer og mer fornøyd etterhvert som jeg har testet ut kapasiteten. Både med bagasje og barn. Jeg kan sykle opp relativt bratte bakker med to barn bakpå, uten problem. Det tar selvfølgelig endel av batteriet, men det er det verdt. Soveposer, liggeunderlag, hengekøyer, balansesykler, kjølebagger er ingen hindring, så lenge man finner måter å feste det på sykkelen. Bread basket er stor, men kjekt å ha. Rommer masse. Datteren min koser seg også veldig bakpå. Sykkelvogna vi tidligere har brukt, har ikke vært i bruk ennå. Fine sykkelturer i både sol og regn, med en jente syngende bakpå. En sykkel å anbefale.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anja 23.07.2019 Jeg og min datter på 8 år er storfornøyde med denne sykkelen! Har hentet den på lageret i Kristiansand i mai 2019 - ferdigmontert! Jenta mi blir hoppende glad når jeg kan sykle henne til skolen før jobb, de lange oppoverbakkene går som en drøm. Sykkelen brukes hovedsakelig til og fra jobb, skolen og tur til butikken! Har ikke hatt elektrisk sykkel før så har ikke noe å sammenligne med men er veldig fornøyd med Yuba Boda Boda så langt! Veldig god batterikapasitet, kan sykle til/fra jobb i tre dager uten å måtte lade!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Hjellegjerde 19.07.2019 Er storfornøyd med min Boda Boda etter å ha syklet rundt på to barn på 1 og 6 år siden april. Det er en nett og kompakt midtail som trekker fint i moderate bakker og såklart på flatmark, samt ruller godt nedover på de relativt store dekkene. Uten last føles den tilnærmet en vanlig/stor (el)sykkel. Kan oppleves noe vinglete når den er fullastet pga det litt høye tyngdepunktet, men for meg har dette vært en tilvenning. Elsker dobbeltstøtten i hverdagen med lasting av barn, sekker og poser. Ungene elsker å sykle på den, og stemningen stiger alltid noen hakk når vi sykler av gårde etter en travel morgen før levering i barnehagen! Den går inn i nyere heiser, som var et must for meg i forhold til parkering både hjemme og på jobb. Mye sykkel for pengene!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Silje Vold 16.07.2019 Vi er veldig glad i vår Yuba Boda Boda! Vi har hatt den i et halvt år, og bruker den med våre to barn (3 og 5). Vi bruker den også til jobbpendling til og fra byen (ca en mil). Den er lett å sykle på og får plass til enormt mye bagasje, med eller uten barn. Den føles trygg og stødig å sykle på. Eneste minus er at den føles ganske tung, særlig hvis man må trille opp en bakke - men det er jo nettopp fordi den er så solid. Vi ser for oss å bruke denne i lang tid for å frakte barn og varer til og fra.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Stine N. 15.07.2019 Fornøyd! Hatt sykkelen i snart 1 år. Syklet gjennom vinteren også. Byttet kjede en gang. Funker fint med to barn (3 og 5 år).
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Annette Grimsmo 02.07.2019 Elsker denne sykkeles! Vi bruker den til alle daglige gjøremål som sykkling til og fra jobb, handling og frakting av barn til og fra fritidsaktiviteter. Vanligvis har jeg bare et barn bakpå, men det er ikke noen problem med to når det er nødvendig. Ungene er 7 og 9år, så det er god plass bakpå. Anbefaller absolutt andre å prøve ut denne sykkelen.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marie VK 30.06.2019 We moved to Bergen in May from Canada and are very happy with our new Boda Boda. We decided we will not have a car anymore and instead use bike, walking, public transit and carshare to get around. But, we really wanted a bike that will help us get groceries, take our kid along for errands and activities and manage the big hills in our new neighbourhood (Landås). This bike is perfect for shopping, getting around the city and bringing a kid along. Anyone who wants to do less in a car needs this bike! We have been cyclists for years and making the switch to an electric bike was a great choice. It rides smoothly, has great tires and is very sturdy. We have the electric Boda Boda with the monkey bars, bamboo deck, seat pillow and one of the baguette bags. We are planning to get another baguette bag for easier shopping and possibly fitting a small basket in the rear of the monkey bars (since we only transport one kid - but there is definitely space for two).
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Simone Schrader 30.06.2019 Jeg elsker denne sykkelen! Vi kjøpte Yuba Boda Boda i fjor høst og siden det sykles det forbi barnehagen, skolen og så videre til jobb - også om vinteren. Barna trives ved å sitte bakpå og jeg leverte barna til og med på langrennstrening med skiene festet til sykkelen. Den er lett å håndtere og med barnesete helt bakerst er også minstemann med. Anbefaler sykkelen på det sterkeste til barnefamilier som har lyst til å la bilen stå.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Kjartan Gurholt 30.06.2019 Yuba Boda Boda er en fantastisk sykkel som får fram smilet hos store og små. God å sykle på. Enkel innfesting av barnesete(r) og det er fint plass til to barn bakpå. Stor og praktisk lastekurv er også et stort pluss. Sykkelen brukes av hele familien: til barnehagen, jobb, butikken og på besøk. Oppgitt elektrisk rekkevidde er noe optimistisk, men det fungerer fint i hverdagen. Å sykle med en syngende fireåring bakpå gir en ubeskrivelig lykkefølelse.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Shani Kidd 21.06.2019 Jeg kjøpte min kjære boda boda våren 2018 og det er den beste sykkelen jeg har hatt! Jeg var lenge på jakt etter den rette lastesykkelen for mine behov og hadde nesten gitt helt opp da jeg gikk forbi butikken til sykkelpikene på grünerløkka og så skjønnheten utenfor. Jeg har fraktet alt mulig med denne sykkelen, banankasser med bøker, flatpakkede møbler, det meste får plass. Sykkelen og jeg har også tatt turen til Kikutstua og det gikk som en lek både opp og ned. Med denne fantastiske sykkelen har jeg syklet gjennom vinteren 2018, med piggdekk på sitter du som limt til bakken. Jeg og sønnen min elsker å dra på turer i lillomarka med boda boda.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anita 21.06.2019 Fantastisk sykkel. Jeg og min datter elsker den, og bruker den hver helg. Vi har fått en helt ny frihet og fritid, shopping, besøk , alt går som en lek. Vi trenger ikke stresse mer for å rekke bussen. Sykkelen føles solid og trygg og sitter godt på veien. Veldig behagelig og mye datakraft. God batterikapasitet
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Schiøtz 21.06.2019 Jeg har hatt min boda boda siden april 2019 og er strålende fornøyd. Skiftet fra "vanlig" elsykkel til transportsykkel og hverdagen er blitt mye enklere. Sykkelen brukes daglig til å komme seg til og fra barnehage, skole, jobb og butikk. Selv med en kurv full av matvarer og to unger bakpå er bakkene i Bergen ingen hindring. Livet uten bil har aldri vært lettere. Anbefaler sykkelen til alle småbarnsfamilier som vurderer å kvitte seg med bilen eller bare ønsker et sosialt og gøyalt transportmiddel.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anita Eskeland 21.06.2019 Helt fantastisk å sykle på ?? Jeg suser opp bakkene, selv med ei jente på 10 år på bagasjebrettet. Det er god plass til sykkelveske selv om man har et barn på bagasjebrettet.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Juli Vold 21.06.2019 Denne sykkelen er helt fantastisk praktisk. Å sykle til barnehage med barn bak er enkelt og super kjekt. Voksne kan også sitte bakpå, komfortabelt, og man flyr likevel opp bakkene. Sykkelen anbefales på det varmeste !
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Parag Shrivastava 08.06.2019 Fantastic bike runs very well looks great ????, runs great I will run it as family bike
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.