Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel Yuba SuperMarché Transportsykkel 2020 mod, Bosch CX, Elsykkel

Yuba SuperMarché Transportsykkel

2020 mod, Bosch CX, Elsykkel

 PLENTY MOTORKRAFT

 LAVT TYNGDEPUNKT

 136 KG LASTEKAPASITET

Varenummer: 120589
58 990,00
Bestillingsvare (1 dager)
 • 0Bergen
 • 0Eventyrbrua
 • 0Frogner
 • 0Grünerløkka
 • 0Intern
 • 0Nettbutikk
 • 0Stavanger
 • 0Trondheim
 • 0Tønsberg

Ring 48103874 for hjelp til kjøp av elsykkel

Utsolgt?

Kontakt oss dersom det er utsolgt. Hvis Yuba har den på lager i Frankrike er det normalt 2 uker leveringstid.

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

136 kg epler eller 3 barn

Du bestemmer selv bruksområde til din SuperMarché. Det er en allsidig transportsykkel med kraftig motor. SuperMarché er designet med en logikk som går ut på at du kan innrede den etter eget ønske. Den leveres som vist på første bilde og deretter kan du montere hjemmelagde løsninger eller kjøpe Yuba ekstrautstyr.

 

Kort oppsummert

136 kg lastekapasitet (i tillegg til sjåfør) hvor 100 kg kan lastes i front og 36 kg på bagasjebrettet. Bosch sin kraftigste motor av typen Performance Line CX. Bosch sitt største 500 Wh batteri. Passer personer mellom 160 og 200 cm. Punkteringssikre og stabile 20" x 2,4" Schwalbe Super Moto dekk. Kan bytte til piggekk. Hydraulisk skivebrems med 180 mm bremseskive. Ramme av aluminium. NuVinci trinnløst gir. Kan ha barnesete på bagasjebrettet. Kan innredes på alle mulige måter. Lavt tyngdepunkt. 252 cm transportsykkellykke.

 

Transportsykkel for folk flest

Med SuperMarché kan du frakte alt fra unger til epler. Den er utstyrt med en motor som tar deg frem uten anstrengelser og sitat fra Yuba "med vilje utformet for å være den smidigste frontlasteren noensinne". SuperMarché er helt klart en transportsykkel for folk flest. Hvem som helst kan sette seg på sykkelen og starte et enklere liv med transportsykkel.

 

Dekkene er relativt små og brede. Det er gjort slik for å gi god stabilitet og ikke minst lavere tyngdepunkt. Som du ser på bildene er bagasjebrettet også lavt. Omgjort til virkeligheten gjør det at vekten kommer lavt og sykkelen blir stabil. Men ikke minst får du en enklere oppgave med å løfte ungene på plass ... og unger som klatrer kommer opp selv. Når den er parkert står den så stødig at det går hel tfint å laste sykkelen uten å holde den fast. Støtten er plassert nesten midt på sykkelen og er like bred som lasteplanet.

 

Bremsene er av typen hydraulisk skivebrems med 180 mm bremseskiver. Det gir føreren god bremsekapasitet i alle situasjoner og en følelse av å ha kontroll over sykkelen. Stabil ramme og gode bremser er helt nødvendig på denne typen transportsykler, siden det er viktig å tenke sikkerhet på en ny måte ved sykling med tung last. SuperMarché kan lastes med 136 kg + fører. Sykkelen er enkel å styre, men med tung last bør føreren kjenne på egne ferdigheter før turen starter. Det er overraskende enkelt å sykle på SuperMarché, men vi anbefaler å ta det litt rolig i begynnelsen siden det er noen fysiske lover som trer i kraft på en uvant måte med tung last eller som med barn, i bevegelse.

 

Transportmuligheter på SuperMarché

SuperMarché er en transportsykkel med mange muligheter. Yuba har valgt å splitte mulighetene til ulike bruksområder hvor produktene kjøpes hver for seg. Logikken er å tilrettelegge for alle bruksområder hvor noen trenger alt, mens andre kun trenger gulvplate. Det er i utgangspunktet fem muligheter til å utvide transportmulighetene på din SuperMarché.

 • Bamboo Base Board. Dette er en plate eller et gulv som gir deg et stabilt fundament til å feste kasser og andre ting med ulik størrelse.
 • Bamboo Box. Dette er en boks med firevegger som bør brukes sammen med Bamboo Base Board. Dette gir deg en allsidig og stabil boks til å frakte alt mulig rart.
 • Bamboo Box Seat. Dette er en seterad med to seler og puter beregnet for transport av barn. Seteraden må brukes sammen med Bamboo Base Board og Bamboo Box.
 • Open Loader. Dette er en innhegning i tekstil med solide karmer for å holde den oppreist. Brukes til diverse transport. Og siden den er i tekstil så veier den også mindre. Bør brukes sammen med Bamboo Base Board for å gi et solid gulv.
 • Open Loader Seat: Dette er en seterad med to seler og puter beregnet for transport av barn. Seteraden må brukes sammen med Bamboo Base Board og Open Loader.
 • Rain Canopy. Dette er en kalesje som brukes for å holde innholdet eller ungene tørre. Brukes gjerne sammen med Bamboo Base Board, Bamboo Box og Bamboo Seat.
 • DIY: I tillegg kan du naturligvis gjøre mye selv siden SuperMarché allerede er utstyrt med festepunkter. Her kan du lese hvordan en bruker har gjort det med en vanlig plastkasse: https://yubabikes.com/diy-cargo-box-supermarche

 

Komplett utstyrt

Til tross for prisen er den utstyrt med alt du trenger for en praktisk hverdag. Av det som følger med i prisen kan vi blant annet nevne:

 • Fastmontert lys foran og bak som drives av batteriet til motoren og som slås av og på via displayet på styret. Det er med andre ord en permanent løsning, som alltid fungerer så lenge det er strøm igjen på batteriet.
 • Åpning i bagasjebrettet for bruk av Yepp Maxi EasyFit barnesete.
 • Klargjort for montering av ekstrautstyr enten du lager dette selv eller kjøper originalt Yuba utstyr. Det er flere festepunkter på hele rammen.
 • Kjededeksel som hindrer sprut.
 • Lange skjermer som dekker både forhjul og bakhjul.
 • Dobbel støtte.
 • Setepinne som kan justeres på høyde med et raskt og enkelt grep. Noe som er veldig praktisk hvis flere skal bruke samme sykkel.
 •  Store pedaler med godt fotfeste.
 • Lavt innsteg.
 • Trinnløst gir. Dette er et girsystem hvor syklisten ikke trenger å velge mellom faste gir. Ved å vri på girhendelen øker motstanden trinnløst. Fordelen med dette er at føreren kan velge nøyaktig riktig motstanden til enhver tid.
 • Alt er værbestandige og beregnet for normal helårsbruk.
 • Mulighet for montering av to batterier. Det følger med ett batteri og for de fleste holder det, men det er altså mulig å bygge på med ekstrautstyr for å å bruke to batterier samtidig. To batterier gir eventuelt lengre rekkevidde.
 • Dekk med punkteringsbeskyttelse.

 

Garanti

Sykkelpikene leverer sykkelen med smilegaranti :-) Bosch gir 5 år garanti på eget utstyr. Sykkelpikene gir 3 år gratis service (les mer...). Norges lover gir deg naturligvis full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk, som for eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er Norges desidert største forhandler av Yuba og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er Bosch-sertifisert.

 

Passer alle

SuperMarché kommer i en størrelse "one size fits all". Yuba skriver at den passer personer mellom 160 og 200 cm. Dersom det er en bedrift eller en familie som bruker sykkelen sammen, så kan setehøyden justeres raskt. Dette er en transportsykkel som er beregnet for både familier og bedrifter. Det er ingen overraskelser og den er overraskende enkel i bruk.

 • Som barnefamilie bør du vurdere SuperMarché + Bamboo Base Board + Bamboo Box + Bamboo Seat. Med denne kombinasjonen får det en solid og tett boks med gulv, fire vegger og en seterad med belter og plass til to barn. Dersom du har flere enn to barn, så bør du ha den ene bak. Hvis ungen som sitter bak er liten nok for barnesete så anbefaler vi å bruke Yepp Maxi EasyFit, siden SuperMarché er laget for å passe med festesystemet til Yepp EasyFit. Dersom ungen som sitter bak er gammel nok til å holde seg fast så anbefaler vi Yuba sine Hold On Bars. Og hvis du virkelig ønsker å tilrettelegge så kjøper du kalesje i tillegg. Da får du et telt som beskytter ungene mot regn og vind.  
 • For allsidig transport bør du vurdere SuperMarché + Bamboo Base Board + Bamboo Box. Med denne kombinasjonen får du en stabil og romslig boks med lavt tyngdepunkt, gulv og fire vegger. Et annet alternativ med lavere vekt er SuperMarché + Open Loader, som er en tekstilkurv med fast ramme langs toppen (som vist på bilde med hunden).
 • For transport av varer bør du vurdere SuperMarché + Bamboo Base Board. Dette er den enkleste kombinasjonen med kun en gulvplate av bambus som gir et solid og stabilt underlag. Gulvplaten har utskjæringer som gjør det mulig å stroppe fast lasten på en fornuftig måte.
 • Hjemmefiksere og bedrifter kan naturligvis kjøpe alt som nevnes over, men antageligvis så ønsker dere å tilpasse innredningen etter eget ønske. Det går helt fint. SuperMarché har hull og skruefester slik at du kan bygge innredningen selv eller for eksempel montere en Zarges-kasse.

 

Batteri og motor

Motor og batteri er levert fra Bosch - markedslederen på elsykkelteknologi. Motoren heter Bosch Performance Line CX, og er den kraftigste motoren fra Bosch. Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med motor og batteri fra Bosch. Ingen er bedre enn Bosch, men det finnes noen som er like bra. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger 5 ulike motor-modus: OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Når motoren er slått av fungerer den som en vanlig sykkel. I turbo går den ikke fortere, derimot gir motoren mer kraft og er mer responsiv. Det er helt umulig å si noe om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer an på vekt, terreng, lufttemperatur, motormodus, osv. Hvis vi skal driste oss til å si noe om rekkevidde så stoler vi på det Yuba sier om at batteriet har en rekkevidde på ca 40 - 90 km. Men som sagt så kan det både være lengre og kortere - helt avhengig av ditt bruk. Det blir feil å sammenligne rekkevidden på denne sykkeln mot vanlige elsykler. Rett og slett på grunn av at den veier mer og at det er en helt annen motor enn på ordinære elsykler. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant dem med lengst rekkevidde. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelser (300, 400 og 500 Wh). SuperMarché leveres med 500 Wh batteri inkludert i prisen. Det fine med Bosch er at alle elsykler med Bosch (uansett merke) bruker samme type batteri. Du kan låne bruke batteriet til din venn dersom ditt er utladet. Lading går uansett fort. Et tomt batteri er klar til for nye eventyr etter få timer med lading.

 

Kraft og rekkevidde

Bosch er sammen med et par andre produsenter best på både kraft og rekkevidde. SuperMarché er utstyrt med den kraftigste motoren, så det slipper du å tenke på. SuperMarché er også utstyrt med det største batteriet på 500 Wh, så det behøver du heller ikke å tenke på. Dersom det er behov for lengre rekkevidde, så er det mulig å kjøpe ekstra batteri eller ekstra lader, slik at du har en hjemme og en på kontoret.

 

 

Montering

Det er en del montering. Det er ikke så vanskelig, men du bør minst kunne grunnleggende sykkelteknisk for å gjøre jobben selv. Vi anbefaler å kjøpe i en av våre butikker eller velge "hente selv" i en av våre butikker for å få den ferdig montert. Dersom du kjøper vi nettbutikken, så anbefaler vi å snakke med oss først for å undersøke mulighetene for å få den sendt ferdig montert. Sykkelen sendes umontert dersom den bestilles i nettbutikken uten videre avtale med oss i forkant.

 

Yuba

Det er mange som lager transportsykler. Yuba lager transportsykler for folk flest, med løsninger som dekker behovene til barnefamilier og bedrifter.

Grunnleggeren Ben kommer fra Strasbourg i Frankrike. En oppvekst med mye sykling og flere lange sykkelturer til blant annet Øst-Afrika og Latin-Amerika har gitt mye erfaring. Yuba Bicycles ble grunnlagt i California og kalt opp etter elven Yuba. Når du kjøper en Yuba sykkel vet du at den er bygget og grunnlagt av en som virkelig har erfaring med praktiske hensyn.

 

Spesifikasjoner

 • Gir: enviolo, NuVinci, trinnløst gir
 • Ramme: Aluminium
 • Bremse: Magura MT5 Next Hydraulisk.
 • Bremseskive: 180 mm foran og bak.
 • Hjul: 20"
 • Dekk: Schwalbe Super Moto 20" x 2.4"
 • Størrelse: One Size
 • Motor: Bosch Performance Line CX, 250W
 • Motorkraft/dreiemoment: maks 75 Nm
 • Batteri: Bosch 500 Wh, 36V, 13,4 Ah
 • Display: Bosch Intuvia
 • Lastekapasitet: 100 kg på lasteplan / 36 kg på bagasjebrett.
 • Støtte: dobbel støtte er inkludert
 • Lys: LED lys foran og bak er inkludert.
 • Lengde: 252 cm lang,
 • Vekt: ca 35 kg.

 

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser