185071 185071 185071 185071 185071

Yuba Bread Basket Sykkelkurv

Tilbehør til Boda, Mundo, Kombi og Curry

(3)
Varenr: 120663
2 399,-
20+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 2Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 4Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 2Sykkelpikene Stavanger
  • 2Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Yuba er mesteren over praktiske transportsykler. Med dette tar Yuba kurver til et helt nytt nivå. Kurven festes rett på rammen og står dermed fritt fra forhjulet. Noe som gjør sykkelen mer stabil og enklere å bruke med mye last. Lastekapasiteten er på hele 26 kg. To fulle matvareposer er ingen problem. Dette er helt klart en sykkelkurv laget for transport.

 

Riktig utforming for transport

Kurven monteres på rammen. Det vil si at når hjulet svinger, så følger ikke kurven etter. Kurven forblir på rammen slik at hjulet svinger fritt. På denne måten unngås vekt på styret slik at det blir enklere å holde balansen og gjør det mulig å laste tyngre. Kurven er lett og ekstremt stabil. Den er i aluminium og leveres komplett.

 

Passer kun Yuba sykler.

 

 

Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)

Katrin Vels 24.07.2020 Jeg er veldig fornøyd med kurven til tross for at det er på forsiden av sykkel. På min forrige sykkel hadde jeg kurven på baksiden og hadde aldri tenkt om å ha den foran. Men som skrevet av forrige anmelder, er kurven festet i rammen og man føler ikke tyngden av den. Den eneste som man må bli vant til er å navigere gjennom snevre steder. Kurven har god plass for sekk, matvarer og det er til og med en lomme for små ting. Hvis man bruker festestropper, er det trygd å holde ganske mange ting i kurven (men ikke mer enn 22,5 kg).
 
Upassende?

Nilas Johnsen 20.05.2020 Veldig stabil og kraftig sykkelklubb. Er ikke enig i at denne påvirker navigeringen, det er kun en tilvenningssak. Den er festet i rammen, og var null problem å svinge etter man ble vant med at man ikke ser forhjulet. Jeg trekker fra en stjerne av to grunner: Kurven er tung, og det merkes; og den er litt lav, slik at varer kan falle ut om de ligger løst. Men den eneste reelle ulempen er den svært stive prisen, om man har råd så er det helt klart et mye bedre valg enn en kurv som er festet til styret.
 
Upassende?

Anita 06.04.2020 Denne er nyttig hvis du vil handle mye, men den stikker litt ut, og er vanskelig å svinge med når kurven er på. Her anbefaler jeg å investere i hurtigfester, slik at du lett kan koble av kurven når den ikke brukes. Du vil ikke ha denne på hele tiden. Ville nok heller hatt en transport kurv bak , da det ikke forstyrrer navigering. Men helt greit for kun bruk til og fra butikk uten sykling på trange veier.
 
Hei Anita. Du har rett i at kurven er stor og solid. Den er laget med tanke på dem som har barn på bagasjebrettet og dermed ikke mulighet til å bruke den plassen til å laste. Med to unger bak er denne kurven antageligvis noe man alltid ønsker å ha påmontert. Her kan det lastes med matvareposer, ryggsekker, fotballer og gymtøy. Hurtigkoblingen som du viser til er absolutt et bra alternativ for dem med sporadiske behov.

 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.