Yuba Spicy Curry AT Transportsykkel Bosch Cargo Line elsykkel, Black Yuba Spicy Curry AT Transportsykkel Bosch Cargo Line elsykkel, Black Yuba Spicy Curry AT Transportsykkel Bosch Cargo Line elsykkel, Black Yuba Spicy Curry AT Transportsykkel Bosch Cargo Line elsykkel, Black Yuba Spicy Curry AT Transportsykkel Bosch Cargo Line elsykkel, Black

Yuba Spicy Curry AT Transportsykkel

Bosch Cargo Line elsykkel, Black

Varenr: 121786
53 990,00Kampanjepris
61 990,00 Ordinær pris
4 Nettbutikk
 • 0Bergen
 • 1Eventyrbrua
 • 0Frogner
 • 1Grünerløkka
 • 0Intern
 • 4Nettbutikk
 • 0Stavanger
 • 0Trondheim
 • 1Tønsberg
stk.
BeskrivelseTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ut på tur ;)

Sykling skal være gøy!!! Denne transportsykkelen er ment for å ta deg med på humpete stier og ut i terrenget. Sykkelen kommer med en meget kraftig motor og ett batteri du kan kjøre lenge på. Det er mange muligheter for å tilpasse sykkelen til både barn, bagasje, utstyr og til og med ski!

 

Batteri og motor: Kommer med 500 wh batteri og motor med 85 Nm. Motoren er på kranken (mellom pedalene.) Batteriet er festet på rammen, rett over pedalene. Det er låst fast når det er montert på sykkelen og kan enkelt låses ut hvis du ønsker å lade inne. Det er mulig å lade batteriet på eller av sykkelen. Motoren oppleves som en forlengelse av kroppen. Nesten som om du har fått superkrefter. Motoren oppfører seg så jevn og kontrollert at du aldri vil føle å miste kontrollen.

 

Moduser til motoren: Det er fem motor-moduser: OFF, ECO, TOUR, SPORT og TURBO. I I tillegg til dette har sykkelen noe som heter WALK ASSIST. Dette gjør at du får hjelp av motoren til sykkelen når du triller den ved siden av deg i oppoverbakke. I OFF-modus er motoren slått av. Det er fullt mulig å bruke sykkelen på vanlig måte uten hjelp fra motoren. Eneste forskjell er den er litt tyngre. Men slapp av - det går helt fint! Du ønsker sannsynligvis ikke å sykle uten motor, men det går helt fint. De andre modusene gir mer kraft og raskere respons fra motoren. I ECO-modus får du minst hjelp, men lengst rekkevidde. I Turbo er det mest kraft, men kortest rekkevidde. I Turbo er motoren også raskere til å reagere på dine bevegelser. Det vil si at du får maks effekt i enhver situasjon. Av den årsak vil det som regel være bedre å bruke ECO eller TOURING-modus i travle gågater. Du kan også være med på å påvirke best utnyttelse av batterikapasiteten ved å være aktiv i valget av motor-modus. Ved å velge tilstrekkelig kraft til situasjonen du er i kan rekkevidden forlenges betraktelig. Uansett hvordan du bruker motoren, kan du være sikker på å få plenty med kraft og rekkevidde. Hastigheten er lik på alle moduser (maks 25 km/t).

 

Displayet er plassert midt på styret. Det er et informativt fargedisplay som er enkelt å bruke. Her vises blant annet hastighet og batterikapasitet.

 

Vedlikehold og bruk:

Sykkelen er laget for å brukes. Ikke vær redd for å bruke den hele året. Sett på piggdekk og bruk den så mye du ønsker. Det er normalt vedlikehold som på "vanlige" sykler. Det er ikke noe spesielt du trenger å vedlikeholde med elsykkelsystemet. Men du er antagelig mer opptatt av å beholde den tekniske integriteten i rammeverket, siden den skal tåle tung last. Gode råd for raskt og enkelt vedlikehold:

Skyll sykkelen med ferskvann ofte. Ikke spyl med hard stråle. Bruk egnet rensemiddel. Det er spesielt viktig å rense vekk salt og smuss og vinteren. om vinteren.
Smør drivverket etter behov.
Fyll luft i dekkene ofte.
Som tidligere nevnt er det anbefalt å ta med batteriet inn når det er kaldt ute (helst fra 10 plussgrader og lavere). Det er også mulig å kjøpe et trekk som beskytter mot kulde. Dette er spesielt anbefalt for dem som sykler i veldig lave temperaturer.
Bytt kjede når det er utslitt.
Juster bremser og gir etter behov. Drivverket blir fortere utslitt dersom du sykler med et gir som "hakker".
Sjekk sykkelen for løse skruer ofte. En løs skrue kan medføre følgekonsekvenser som kan være dyr å reparere.
Alle sykler liker å lagres under tak. Sykkelen bør parkeres på en måte som gjør at den har mulighet til å tørke jevnlig.
Vi anbefaler å levere sykkelen til rutineservice hos et sykkelverksted minst en gang i året. Hos Sykkelpikene får du gratis service de første årene.

 

Spesifikasjoner:

 • Lavt innsteg
 • Plass til 2 barneseter på bagasjebrett
 • Skivebremser
 • Dobbel sykkelstøtte
 • Kjolebeskytter
 • Demping i gaflene
 • Ramme i aluminium

 

Spicy Curry AT
Motor: Bosch Cargo Line
Motorkraft: 85 Nm maks
Motor-modus: Off
Walk assist
Eco
Touring
Sport
Turbo
Batteri: 500 Wh
36V, 13,4Ah
Display: Kiox
Forhjul: 26" x 2.25"
Bakhjul: 20" x 2.3"
Fører høyde: 162 – 192 cm  
Lastevekt: 136 kg + fører
Vekt: 27 kg
Lengde: 210 cm
Bremse: Hydraulisk
Bremseskive: 180 mm

 

 

 

Tilbehør
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
799,00
199,00
1 200,00
29 990,00
35 990,00
23 990,00
Fra 29 990,00
37 990,00
29 990,00
35 990,00
29 990,00
35 990,00
Fra 29 990,00
37 990,00
999,00