48651 48651 48651 48651

Yuba Baguette Sykkelveske

Tilbehør til Boda, Mundo og Kombi

(5)
Varenr: AC-BG02
1 799,-
20+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 1Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 4Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 4Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 4Sykkelpikene Stavanger
  • 2Sykkelpikene Trondheim
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Universell sykkelveske for transport

Den heter baguette for å understreke poenget om at den er romslig. Du får altså fint plass til en lang baguette ... eller en hund. Dette er en favoritt blant flere ansatte i våre butikker siden den er romslig vanntett, praktisk og kan brukes på nesten alle sykler.

Den er naturligvis vanntett, lett og stabil. Toppen rulles sammen for å til slutt gjøre vesken helt vanntett. Sømmene og glidelåsene er også vanntett.

 

Praktisk

Vesken har både rygg og bunn for god stabilitet. Innvendig er det ett stort rom på ca 36 liter. På utsiden er det ett lite rom med vanntett glidelås. Krokene bak "klikkes" og låses på bagasjebrettet med enkle grep. Skulderstropp og håndtak gjør den elegant å ta med.  

Passer på alle Yuba sykler og omtrent alle andre sykler.

 

 

 

Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(5)

Sondre 11.09.2020 Veldig enkle å feste på Yuba Kombi. Hadde fått toppscore om den hadde hatt skulderstropp.
 
Upassende?

Sandra Persson 12.07.2020 Sykkelpikene leverer utrolig raskt igjen! Veska er stor og solid. Dette var akkurat det vi trengte til vår Curry som er bestilt!
 
Upassende?

Tone Simonnes 02.06.2020 Lett å feste på min Boda Boda-sykkel. Den tar utrolig liten plass når den ikke er i bruk, og rommer mye. Har vært en tur på Plantasjen og fikk med meg jord, store planter og skåler oppi. Litt av planta stakk ut, men satt trygt oppi.
 
Upassende?

Catherine 27.05.2020 Jeg har nedskalert fra el-transportsykkel til sammenleggbar elsykkel og trengte en litt romslig sykkelveske. Denne vesken har plass til MYE og er utrolig praktisk. Den er egentlig en stor "potetsekk" som du hekter på sykkelen. Jeg er faktisk mer glad i denne enn jeg var i cargoveskene til Tern GSD, og de brukte jeg mye. Bruksmønsteret mitt har endret seg også. Nå fyller jeg vesken med det jeg skal frakte oppe i leiligheten, tar den på skulderen og hekter på sykkelen. Samtidig er vesken såpass diskret at jeg ikke er redd for å la den være på sykkelen når jeg parkerer i byen. Den tar liten plass når den ikke er i bruk, er vanntett og er enkel å åpne/lukke. Jeg vurderer sterkt å skaffe meg en til, bare i tilfelle. Selv om jeg faktisk får med meg alt jeg trenger i den ene vesken. Jeg har blant annet fått plass til to skolesekker oppi. Videre stemmer det nok at den passer til omtrent alle sykler. Jeg har som sagt en sammenleggbar elsykkel med 20" hjul, og vesken passer fint.
 
Upassende?

Ingeborg Huse Amundsen 08.04.2020 Denne bagen er på mange måter en ultimat sykkelveske, men har noen ulemper. Fordelene: Klikker seg rett på rammen på bagasjebrettet (Boda Boda), kan lett tas av og på med den hendige utløsermekanismen, er stor og vanntett, men samtidig «slank» på siden av sykkelen. Ulempen er at den passer litt dårlig sammen med barnesete og at den er ganske dyr. Likevel skal jeg nok kjøpe en til!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.