53093 53093 53093 53093 53093 53093 53093

ABUS Elsykkellås Bordo Granit Xplus 6500

110 cm, Nøkkel, Foldelås, SH

(9)
Varenr: 106309
1 999,00
20+ Nettbutikk
  • 5+Bergen
  • 3Eventyrbrua
  • 5+Frogner
  • 5+Grünerløkka
  • 0Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 5+Stavanger
  • 5+Trondheim
  • 5+Tønsberg
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

 

Forsikringsgodkjent lås med høyeste sikkerhetsnivå.

I våre butikker er dette en bestselger. Årsaken er sikkerhet i kombinasjon enkel bruk og med praktisk lagring når den ikke er i bruk. Låsen foldes rundt sykkel og stolpe. Når den ikke er i bruk festes den i etuiet som følger med. Etuiet festes på rammen og passer på alle sykler.

 

 

Sikkerhetsnivå 15

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Låsen bruker XPlus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet er ikke mulig å klippe om med boltesaks. Og det er heller ikke mulig å vrenge av leddene. Eneste mulighet for å få opp denne låsen er ved å bruke nøkkelen som følger med eller vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy. Du har gjort en god jobb når du låser sykkelen din med denne låsen.

 

Og husk ... den er forsikringsgodkjent.

 

 

Bruk

En aktiv syklist vet at det alltid er et spørsmål om hvor låsen oppbevares når den ikke er i bruk. En lett lås kan legges i kurven eller i jakkelommen. Gode låser med høy sikkerhetsklasse veier naturligvis mer. Denne låsen veier hele 2,2 kg. Hvordan den oppbevares er ivaretatt på en genial måte. Etuiet som følger med holder låsen fast og passer på alle sykler.

 

En foldelås er ofte enklere å håndtere når den er i bruk og når den ikke er i bruk. Denne låsen er 110 cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe så lenge sykkelen kan stå nærme stolpen.

 

XPlus syldineren leveres med nøkler som ikke knekker. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten du minster den eller knekker den, så kan du enkelt bestille ny ved å bruke kodekortet som følger med.

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(9)

Johanna 12.10.2021 Føler meg veldig trygg på at sykkelen ikke blir stjålet. Litt kort lenke, og lett å klemme seg
 
Upassende?

Magnus Bjørnsen 24.11.2020 I fire år med parkering på mange forskjellige steder har vår Johnny Loco transportsykkel fått stå i fred - vi tror mye av årsaken er denne gode låsen. Festet gjør at den sitter perfekt på sykkelramma. En lås som dette veier en del - men til en dyr transportsykkel med elmotor blir lett vekt mindre viktig enn sikkerhet.
 
Upassende?

Ann-Kristin Holt 21.08.2020 Veldig fornøyd med låsen. Låsen er lett å bruke, og den festes i en holder på ramma. Låsen er gummiert og lager ikke skader på sykkelen. Eneste ulempen er at den skulle vært litt lenger på grunn av at den ikke er så bøyelig som en kjetting lås.
 
Upassende?

Signe Hotvedt 28.07.2020 Lett å bruke, plasseres praktisk og lydløst på ramma. Herlig å slippe skranglete kjettinger og lange, kveilete wirer. Jeg lever i håpet om at denne skal hindre tyveri, men satser på sykkelhotell og låst garasje uansett.
 
Upassende?

Anita 25.07.2020 Jeg er veldig fornøyd med denne. Låser den i ramma Og til sykkelstativ. Eneste ulempen er at det ikke passer i gamle sykkelstativ som ikke rekker opp til ramma og ligger på pakken og ikke kan låses rundt et tre. Men jeg elsker at låsen kan settes i fast i stativ på ramme og slipper å fraktes med i veske mm. Passer ypperlig til bysykling der det alltid er moderne sykkelstativ.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. For dem som ønsker full fleksibilitet i forhold til at låsen kan trekkes i alle retninger, anbefaler vi ABUS CityChain 1060. Den har samme sikkerhetsklasse som denne.

 
Upassende?

Monica Gleden 17.06.2020 Veldig fornøyd med denne låsen! Føles trygt å låse sykkelen min med denne. Henger fint på min townie commute når låsen ikke er i bruk og er ikke i veien når jeg sykler. Liker også godt at den ikke riper opp sykkelen min, ingen skarpe kanter:) anbefaler denne låsen!
 
Upassende?

Mariann Kjøpstad 06.06.2020 Blei anbefalt denne låsen då eg kjøpte sykkelen - sidan denne låsen var mest solid - ergo var valget enkelt! :) Klurte litt med å feste låsfestet til sykkelen, då sykkelramma til Townie Commute Go verkar 'litt for kort' til låsfestet (sidan ramma buer opp i det lave innsteget). Løyste dette med å følge oppskrifta, men feste toppen av låsfestet litt opp på metallet som tilhøyrer setefestet. Måtte då vri 'setespaken' litt nedover for å få plass til alt, men det gjekk greit. Lås og låsfeste sitter no som eit skudd, men ber Sykkelpikene om å lage ei oppskrift - gjerne ein filmsnutt - om korleis feste denne låsen på Townie Commute Go, som har ei anna ramme enn sykkelen som er vist over. Låsen er enkel å bruke og det er supert at ein slepp å tenke på oppbevaring når låsen ikkje er i bruk. Til å være såpass stor er låsen dessutan svært diskret på sykkelen. Det kjennes godt å vite at den flotte sykkelen min har ein solid og trygg lås, som skal holde tjuvane vekke! :)
 
Takk for hyggelig tilbakemelding og bra tips til ny videosnutt.

 
Upassende?

Vibecke Østby 24.05.2020 Takk for god informasjon og veiledning på nettsiden. Gjør valget enklere!
 
Upassende?

Anette Kjellesvik 02.05.2020 Veldig enkel og så utrolig greit at den henger på sykkelen uten å være i veien
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.