PATH GO

En elsykkel - ja. Et personlig uttrykk - helt klart.

 

Når du sykler på en elsykkel fra Electra, er du ikke på en hvilken som helst sykkeltur. Det er din tur og den er komfortabel. Med oppreist sittestilling kan du se hva som skjer rundt deg. Blomstene, biene, trafikken, menneskene og føle vinden i ansiktet. Sittestillingen på en sykkel fra Electra er helt unik! Tusenvis av smil er vårt bevis på det.

 

 

"NOTHING AGAINST ORDINARY BIKES, BUT THEY’RE KIND OF ORDINARY"

Electra lager ikke bare sykler som alle andre. De lager sykler og tilbehør som passer din personlighet. Unike former, farger og komfort.

 

 

 

KOMFORTABEL

Når du har syklet på en Electra, blir alt annet bare en sykkel. Mange har forsøkt å etterligne, men ingen har klart det enda. Den patenterte utformingen (Flat Foot Technology®) gjør syklene til Electra virkelig unike. Det er ikke så lett å beskrive med ord, men smilene som kommer etter en prøvetur gjør at vi er sikre i vår sak.

 

 

TIL HVERDAG ELLER FEST

Enten du skal på jobb, til byen for å handle eller til stranden for å bade, er sykkelen med deg over alt. Path Go er komfortabel på asfalt og grusveier. Det er en "hig-end" elsykkel med kraftig motor og lang rekkevidde.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.