Det finnes alltid et steg opp,

og det er nettopp det Electra har gjort med Path elsykkelen.

 

 

Path Go! er laget for aktive syklister som ønsker komfort og gode løsninger. Sykkelen er ekstremt stabil - du kjenner at den er bygget for å gi deg den gode følelsen. Og i kjent stil leverer Electra sykkelen HELT komplett. Ingenting er tatt vekk for å selge det som ekstrautstyr.

 

Følgende er inkludert i Path Go! elsykkel:

 

Path Go! har den nyeste Performance Line motoren fra Bosch med 65 Nm dreiemoment Det er den kraftigste motoren for denne typen sykkel. Den er kraftig, men omtrent helt lydløs. Enhver bratt bakke blir lett!


 

Path Go! leveres med 500 Watt batteri i fra Bosch, i stedet for 400 Watt som er normalt. Det betyr at du får bedre rekkevidde. Batteriet er gjemt inni rammen. Bak dekselet der det står «townie». På andre siden er det et nøkkelhull for å låse ut batteriet dersom du for eksempel ønsker å lade inne. Batteriene til Bosch er veldige gode. Du har blant annet vesentlig bedre restkapasitet etter noen år, sammenlignet med billige elsykler. De er helt vanntette og tåler fint å bli mistet i bakken.


 

På styret finner du display og kontroll. Det er her du velger motormodus, slår på lys og får informasjon om hastighet, batterikapasitet og lignende. Path Go! har Bosch sin nyeste SmartphoneHub. Det er en mobilholder med integrert skjerm. Du velger selv om du ønsker å bruke det innebygde displayet eller smarttelefonen din som display. Med din mobiltelefon som display får du mange muligheter med apen COBI.bike fra Bosch. Du får blant annet; navigasjon, treningsdata, hastighet, distanse, klokke, batterikapasitet, mulighet for å lade mobilen og mye mer. Det er også mulig å høre på musikk eller lydbok samtidig som appen kjører.


 

Komfortabelt gelèsete, som ikke trekker inn vann og som gir deg komfort selv når du sykler på brostein, over fortauskanter o.l.


 

Kraftig LED Supernova lys foran som får strøm fra batteriet til motoren.Slås av og på fra kontrollenheten du finner på styret.


 

Kraftig og smart LED baklykt som ikke knuser hvis du er uheldig å rygger sykkelen i en vegg/gjenstand. Slås av og på fra kontrollenheten du finner på styret.


 

Solid bagasjebrett med mulighet for sykkelveske, kurv eller barnesete. Bagasjebrettet har integrert MIK, som er en løsning for hurtigkobling av tilbehør som for eksempel veske og kurv.


 

27,5" dekk med punkteringsbeskyttelse


 

Rammelås med lik nøkkel som til batterilåsen. Låser bakhjulet. Vi anbefaler også bruk at en lås nr 2 for å kunne låse fast elsykkelens ramme til f.eks en lyktestolpe eller et sykkelstativ. Se vår mest solgte sykkellås her


 

Utstyrt med hydraulisk skivebrems foran og bak på sykkelen. Det gir god bremsekraft i alle situasjoner


 

Sykkelen har vanlige gir i tillegg til valg av motormodus. Girene er som på en vanlig sykkel. Du velger gir og modus frittstående. For eksempel 1.gir og turbo i veldige bratte bakker. Det er fem modus: off, eco, touring, sport og turbo. I off er motoren avslått. Da fungerer elsykkelen som en vanlig sykkel. I eco har du minst motorkraft, men lengst rekkevidde. I touring og sport for du henholdsvis mer kraft og kortere rekkevidde. I turbo har du mest kraft og kortest rekkevidde.


 

Solid støtte som er plassert lengst bak på sykkelen. Dette gjør det enkelt å trille sykkelen inn i boden uten at pedalene tar borti pedalene.


 

Pedaler med antiskli og reflekser på sidene for trygg sykling.


 

MONTERING

Ved kjøp i en av våre butikker får du selvsagt elsykkelen 100% ferdig montert. Det samme gjelder hvis du bestiller i nettbutikken og ønsker å hente i en av våre butikker. Dersom du bestiller med hjemlevering så leverer vi 99 % ferdig montert i eske hjem til din dør. Du vil med et minimum av praktisk erfaring klargjøre sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter. Det er ikke behov for spesialverktøy. 

 

ANTALL GIR

Path kommer i 2 forskjellige utgaver: Path Go! 10D og Path Go! 5i. Path Go! 10D kommer med 10 gir av typen Shimano Deore. For å skifte gir trykker du med tommel eller pekefinger på girsjalteren. Path Go! 5i har et innvendig girsystem som sitter i navet (akslingen) på bakhjulet. Du bytter gir ved å vri på høyre holde. Det er godt beskyttet og trenger lite vedlikehold. Elsykler har mer kraft i overføringen og utsetter dermed drivverket for høyere belastning. Det er årsaken til utviklingen av Nexus 5i. Det er et robust gir, som er laget for elsykkel. Antall gir og forholdet mellom lavt og tungt gir er ivaretatt på beste måte. I 1-gir er det lett å sykle i bratte bakker og i 5-gir kan du uten problemer holde en snitthastighet på over 25 km/t.

 

 

Vi lover deg at du kommer til å elsker denne elsykkelen. :) Se alle farger her

 

 

Bilde fra en lykkelig eier av Electra Path Go i fargen Rosewood

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.