Ønsker du den råeste sykkelvesken på markedet? Som både er helt vanntett og tåler stor slitasje? Da er Ortlieb perfekt for deg!

 

For det første er sykkelveskene 100% vanntette! Er det mulig? Ja, vannsøylen er på hele 100.000mm, mens en vanlig regnjakke har vannsøyle på 30.000 mm. Det er ganske ekstremt! I tillegg er det sveisede sømmer og et slitesterkt materiale. Sykkelveskene er så vanntette at du kan frakte vann med dem, hvis du ønsker det. Den eneste plassen vann kommer inn er gjennom åpningen. Og for dem som absolutt ønsker å unngå vann i veska, har Ortlieb laget en serie som heter Back-Roller, der lokket rulles sammen og festes med klips. En helt vanntett løsning. Ortlieb er helt klart en vinner på vanntette og slitesterke sykkelvesker for aktive syklister.

 

Sikkerhet er viktig. Ortlieb sykkelvesker kommer med store reflekser på sidene for ekstra synlighet i trafikken. Og veskene har en praktisk låsemekanisme som gjør at de sitter godt fast til sykkelen. Veskene skal være praktiske og funksjonelle. Enkle i bruk, med god sikkerhet. Ortlieb sørger for høy kvalitet.

 

Ortlieb tildeles i gjennomsnitt en pris for "beste kjøp" eller "anbefales" hver måned. Ortlieb lager dedikerte produkter for dem som setter pris på funksjon og kvalitet. Produktsortimentet består av mange varegrupper. Sykkelvesker var det første produktet. Harmut Ortlieb var ung og skulle på sykkeltur i det sørlige England. Etter turen og erfaringene med søkkvåte klær bestemte Hermut seg for å lage en vanntett sykkelveske på egenhånd. I dag jobber det 220 mennesker for Ortlieb. Alt fra Idé til ferdig produkt forgår i Tyskland.

 

FORDELER MED ORTLIEB:

  • 100% vanntett
  • 100.000 mm vannsøyle
  • Slitesterk
  • Store reflekser på sidene
  • Enkel å justere
  • Enkel å montere på sykkelen

 

FORSKJELLIGE MODELLER:

 

Back-Roller serien er perfekt for aktive syklister som f.eks sykler til og fra jobb hver dag. Lokket rulles sammen og gjør det umulig for regn å krype inn i vesken. Dette er den originale modellen fra Ortlieb og finnes i både enkel og dobbel utgave.

 

Shopper serien er praktisk til handleturer og shopping. Den er enkel å åpne og lukke og gir deg lett tillgang til innholdet. I tillegg har den gode bærereimer.

 

Vario. Ryggsekk og sykkelveske i ett, og det er enkelt å bytte mellom dem. Reimene legger du i lommen, som er laget nettopp for dette. På innsiden er det ett stort rom og en liten lomme til mobiltelefon eller lignende. Det følger med et avtagbart belte til å feste rundt midjen for å holde sekken tettere mot kroppen.

 

 

Rack-Box. Kjøleboks til sykkelen! Liker du å ha med kald drikke og mat på sykkeltur? Perfekt til varme sommerdager på stranda.

 

Laptopveske. Tar du med deg laptop til og fra jobb eller studier? Da er det fint å ha en sykkelveske som er laget for det. Med romavstiver og flere oppbevaringsrom inni vesken.

 

Bagasjebrettveske. Vesken festes på toppen av bagasjebrettet og gir et stabilt tyngdepunkt og en solid bunn i vesken.

 

Vi tester hvor vanntett Ortlieb er:

Sykkelveskene med QL 2.1 justeres enkelt uten verktøy, og passer de fleste bagasjebrett:

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.