Vi har vært så helig med å få denne hyggelige tilbakemeldingen fra Ingeborg og sønnen hennes.

 

Transportsykkel med fart og snert

Fikk denne pene sykkelen til jul, og har begynt å bruke den nå som snøen er borte. Bruker den både til ærender og til turer rundt omkring. Ville ha en transportsykkel som også fungerer som en vanlig pendlesykkel til/fra jobb. Er veldig fornøyd. Den har omtrent samme svingradius og sykkelkomfort som en vanlig el-sykkel, så man kjenner ikke det lange bagasjebrettet når man sykler rundt i byen. Mannen min har en vanlig elsykkel, og akselerasjonen på den er litt raskere, men begge holder fint 25 km/t opp slake bakker. I veldig bratte bakker må man gire til lavere gir på Boda Boda, men det er jo ikke så rart gitt vekten på rammen. Har lurt på om den kanskje kunne hatt en enda sterkere motor (?), men har hatt en voksen kvinne på 55kg bakpå opp en bratt bakke uten noe problem.

 

Sønnen vår (9 md) er fortsatt for liten til å få bli med på sykkeltur, men han har fått prøvesitte i barnesetet med ny hjelm fra Nutcase. Han hylte av glede. Vi har kjøpt barnesetet Yepp Maxi EasyFit, som er veldig lett å ta av og på, og det er lett å få ham på plass i stroppene.

 

Vi har også en Yuba Baguette sykkelveske. Den er genial siden den er stor, vanntett og kan klemmes sammen når den er tom, så den blir nett og liten på siden av sykkelen. Har hentet hjem kontorutstyr som stakk ut av toppen på vesken uten at det var noe problem. Eneste problemet er at bagen er litt for stor når man har barnesetet på det bakerste hullet. Man må ha barnesetet på hullet foran, eller krølle sammen bagen dersom man har setet bakerst.

 

Vi har også bambusplatene som brukes som sidebrett og bagasjebrett. Disse er jo mest til pynt, men man bør helt klart ha dem hvis du vil ha en voksen til å sitte på, og de er fine til større barn som kan klatre opp selv. Men for små barn i barnesete trenger man de strengt tatt ikke. Det går ikke an å bruke platen til bagasjebrettet dersom man vil ha barnesetet i det fremste hullet, det kan kun brukes dersom man har setet bakerst. Akkurat det er litt synd, og der kunne kanskje produsenten gjøre hullet litt større?, så passer setet i begge posisjoner.

 

Til denne prisen får man en veldig god transportsykkel for pengene - mange tusen billigere enn lignende sykler. Den eneste ulempen er at tilleggsutstyret man trenger er litt dyrt. Ellers er Boda Boda en veldig god, rask og pen sykkel, som er like god til transport som til helt vanlig sykling til og fra jobb.

 

Hilsen

Ingeborg Huse Amundsen

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.