Electra Townie Go Elsykkel Høyt innsteg

Electra Townie Go Elsykkel

Høyt innsteg

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenummer: 110932
28 990,00Kampanjepris
31 990,00 Ordinær pris
Farge
Spesifikasjon
Vis varianter som liste
1 Nettbutikk
  • 0Bergen
  • 1Eventyrbrua
  • 0Frogner
  • 1Grünerløkka
  • 0Intern
  • 1Nettbutikk
  • 0Stavanger
  • 0Trondheim
  • 0Tønsberg
stk.

Utsolgt?

Normal leveringstid er 1-2 uker dersom Electra har den på lager i Tyskland. 

BeskrivelseTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Velg variant for å lese riktig produktbeskrivelse og se flere bilder.

 

Kort fortalt

Townie Go 8i er en komfortabel elsykkel. Det er solgt hundretusenvis av Townie over hele verden. Dette er den klassiske Townie modellen som elsykkel. Den heter Townie fordi den er spesielt godt egent for bysykling. Den kan naturligvis brukes på grusvei og landevei, men det er altså en helt brilliant bysykkel. Den er utstyrt med Bosch motor, 8 gir, skivebrems, 26" hjul med ballongdekk, bagasjebrett, lys, rammelås og dobbel støtte. Det er god rekkevidde og nok drakraft for de fleste situasjoner. Den er ordentlig fin, og DU er like fin underveis, som etter at du har kommet frem. Takket være gode løsninger for elsykkel kan du velge om du vil trene underveis eller komme lettest mulig frem dit du skal. Velg variant for å lese mer og se flere bilder.

Tilbehør
Simson fothvile universal
Kjøp
299,00
1
Pivial Speil Tour Venstre side
Kjøp
299,00
20+
Pivial Speil City Venstre side
Kjøp
349,00
20+
Pivial ullsetetrekk i ekte hvit ull Large
Kjøp
42%
202,10
349,00
20+
Pivial ullsetetrekk i ekte hvit ull Extra large
Kjøp
44%
222,10
399,00
20+
Pivial Sykkelkurv Dalia Brun
Kjøp
699,00
20+
Pivial Sykkelkurv Dalia Beige
Kjøp
699,00
4
Pivial Sykkelkurv Julia Brun
Kjøp
799,00
20+
Pivial Sykkelkurv Odina Brun
Kjøp
799,00
5+
Pivial gele ullsetetrekk i ekte hvit ull Large
Kjøp
44%
309,55
549,00
5+
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Electra Townie Go ElsykkelHøyt innstegEn nydelig sykkel jeg har ønsket meg lenge. Fikk komplimenter om den allerede utenfor butikken. Ser frem til en lang sesong.
Electra Townie Go ElsykkelHøyt innstegFor en herlig sykkel! Det er vanskelig å slutte å smile når jeg kjører rundt på den. Meget behagelig sittestilling, godt sete, sterk motor, godt og oversiktlig display, og i det hele tatt en lek å sykle på. Anbefales på det varmeste!
Electra Townie Go ElsykkelHøyt innstegJeg kjøpte en ny Electra Townie Go 8i Elsykkel .Fantastisk god sykkel på alle måter. Meget fornøyd med denne.
Electra Townie Go ElsykkelHøyt innstegMeget fin og behagelig bysykkel. Veldig fornøyd. Gode hjul og sete er bra.Anbefales
Electra Townie Go ElsykkelHøyt innstegJeg og min kone bruker denne sammen. Fungerer helt fint tur/retur Torshov - Kjelsås. Pluss for sterk motor, plass til barnesete på bagasjebrett og enkel bruk ... og tykke dekk. Vi går ikke tilbake til vanlig tråsykkel! Ingenting å utsette etter snart 2 år i bruk. Fire stjerner på grunn av at 5 er reservert for det som er helt fullstendig awsome :-)
Electra Townie Go ElsykkelHøyt innstegFantastisk sykkel! Kjempegod å sykle på. Supert med klokke på displayet! Fargen gjør at den ikke ser skitten ut. Jeg kan absolutt anbefale denne sykkelen!