29884 29884 29884 29884 29884 29884 29884 29884

Electra Townie Commute Go! 8i Elsykkel

2019 mod, Bosch, 8 gir, Black

 FLEST SMIL PR MIL

 BESTSELGER 3 ÅR PÅ RAD

 OVERLEGEN ERGONOMI OG KOMFORT

Varenr: 546029
32 690,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
Ikke på lager (21 dager forventet leveringstid)
 • 1Intern
 • 0Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 0Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

Egenskapene ligger i navnet

En spesielt praktisk bysykkel for pendlere ... eller hvem som helst.

Sykkelen er pen, og du er like fin når du kommer frem. Du sitter nemlig rett opp og ned på en godt gjennomført elsykkel. Sittestillingen gir god oversikt i trafikken og du setter bare foten i bakken ved stopp - uten å gå av sete. Townie Commute er basert på den kjente Townie-rammen.

 

Det fine med å velge en elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyd. Alle blir fornøyd. Vi har laget en artikkel som sammenligner syklene. Les mer her ...

 

Vi er sikker på at du kommer til å like den. Våre kunder som prøvesykler i en av våre butikker er enig. Du trenger ikke være bekymret. Denne sykkelen er like god og enkel i bruk som du håper!

 

Townie Commute Go! kan på mange måter sammenlignes med Loft Go!. Største forskjell er at sistnevnte har et styre med mindre bue og en annen motor (Bosch Active Line Plus). Det er mulig å sammenligne modellene på denne siden: https://www.electrabike.no/sammenligning 

 

Kort oppsummert er dette en helårs elsykkel med motor og batteri av typen Bosch Performance Line. 28" hjul. Hydrauliske skivebremser fra Tektro. 8 interne gir av typen Shimano Nexus. Frontbrett og bagasjebrett. Lys foran og bak. Rammelås fra ABUS. Levert 99 % ferdig montert på døra over hele landet. Og er ellers helt komplett med støtte, skjermer, osv.

 

 

Garanti

Sykkelpikene leverer sykkelen med smilegaranti :-) Bosch gir 5 år garanti på motor, elektrisk og batteri. Sykkelpikene gir 3 år gratis service (les mer...). Norges lover gir deg full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk. For eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er Norges største forhandler av Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er Bosch-sertifiserte. Det har seg slik at til og med sjåføren som kjører mellom våre butikker og leverer til våre kunder er Bosch-sertifisert. 

 

Riktig sittestilling

Dette er en elsykkel til allsidig hverdagsbruk. Sittestillingen er oppreist slik at du får blikket fremover. Helt perfekt i travle gater. Sete er behagelig og styret er buet. Electra sin patenterte ramme er så godt egnet at den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at føreren får strekt benet helt ut under sykling, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Dette gir føreren god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomisk sittestilling ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology", og er altså patentert.

 

Størrelse

Rammen er patentert - den er rett og slett ekstremt godt egnet til allsidig hverdagsbruk. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den meget fleksibel. Sykkelpikene selger flere elsykler enn mange grossister. Vi har til nå kun en håndfull eksempler på voksne som ikke passer, eller føler at de ikke passer en elsykkel fra Electra. Sykkelen leveres kun i én størrelse. Electra eies av verdens største sykkelprodusenter (Trek). Det sier kanskje seg selv ... når verdens største produsent bestemmer seg for å levere modellen i kun én størrelse så er den laget for å passe så og si alle. For optimal sykkelposisjon anbefales sykkelen til personer som er ca 155 -  185 cm høye. Når setet er på det laveste er det ca 72 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca 102 cm

Når et par skal bruke samme sykkel velges det ofte en damesykkel. Vi liker egentlig ikke å kalle variantene for damesykkel og herresykkel. Det er likevel slik at damesykler er litt lavere og litt kortere mellom sete og styre.

 

Brukervennlighet slik du forventer

Det er brukt mye tid på å lage en god sykkel med egenskapene du forventer, samtidig som den er ekstremt enkel i bruk. Alt er laget for å fungere. Både motor, batteri, gir, bremser og ramme. Sykkelen tåler å brukes hele året. Det er likevel lurt å tenke litt etter når minusgradene begynner å bli veldig mange (slik er det med alle elsykler). Som nevnt leveres sykkelen helt komplett. Lyse foran og bak styres fra displayet som tilhører motoren. Et display som for øvrig kan tas av når sykkelen ikke er i bruk. Motor, display og batteri tåler regn. All slags regn. Setet er som på andre Electra sykler... stort og mykt. Sittestillingen kan justeres mye. Både sadel og styre kan heves, senkes og tiltes slik at det passer deg. Du sitter bedre og tryggere på en Electra Townie sykkel.

På styret finner du hydrauliske bremser til foran og bak, giring på høyre side og panel for valg av kjøremodus på venstre side. På panelet er det en liten knapp som holdes inne for å aktivere trilleassistanse.

Displayet på styret er veldig praktisk. Her får du god oversikt over alt. Det er fire knapper: motor på/av, lys foran og bak, resett knapp og meny knapp. Skjermen er todelt. Øverst ser du alltid hastighet, batterinivå og kjøremodus. Nederst kan du velge mellom klokke, maks oppnådd hastighet, gjennomsnittsfart, hvor lenge du har syklet, hvor lenge du kan sykle før lading og total distanse syklet. Displayet kan tas av og legges i vesken når du ikke bruker det.

 

Barn på sykkel

Du kan helt fint ta med barn på Townie Commute Go!. Den kan trekke alle vanlige sykkelvogner. Det er mulig å feste inntil ett barnesete på bagasjebrettet, som har en anbefalt lastekapasitet på maks 25 kg. Det er ikke mulig å ha barn på frontbrettet. Sykkelen har tilstrekkelig bremsekapasitet så lenge du laster sykkelvognen fornuftig.

 

Motor og batteri

Hele elsykkel-systemet er levert av Bosch. Markedslederen på elsykkel-teknologi. Når du velger en elsykkel med utstyr fra Bosch kan du være sikker på å få det beste. Det finnes ingen produsenter som er vesentlig bedre enn Bosch. Det finnes noen som er like gode, men ingen som er totalt sett bedre. Det gjelder både rekkevidde, restverdi, brukervennlighet og driftssikkerhet.

Sykkelen er utstyrt med motor av typen Bosch Performance Line. Den kraftigste motoren for normal/allsidig bruk (opptil 50 Nm trekkraft). Når du sykler oppleves motoren som en forlengelse av benet. 1000 ganger i sekundet går det signaler fra pedalen til motoren. Den stopper og starter fortere en du klarer å reagere. Motoren er på kranken, som er anbefalt plassering for best ballanse. Det er 5 motormodus: OFF, ECO, TOURING, SPORT og TURBO. Modusene endrer ikke på hastighet, kun motorkraft. Når motoren er slått av sykler du på vanlig måte. I eco sparer motoren mest mulig energi for lengst rekkevidde. I turbo får du maks kraft og motoren reagerer raskere på dine bevegelser. Motoren tåler norsk klima uten problem, så lenge batteriet tas med inn i romtemperatur når det er kalt og lagrer sykkelen innendørs ved mange minusgrader.

Størrelsen på batteriet er 400 Wh. Når du kjøper elsykkel fra Sykkelpikene kan du kjøpe ekstra batteri i størrelsene 300 , 400 og 500 Wh. Alle rammemonterte batteri fra Bosch har lik festemekanisme og like dimensjoner. Du kan dermed låne batteri eller lader til din venn eller kollega. Det er umulig å si noe om rekkevidde. Vi skulle gjerne ønske, men det er rett og slett helt umulig. Det er mange variable faktorer som har innvirkning på regnestykket. Vekt, temperatur, terreng og motormodus er noen. Dersom vi skal driste oss til å si noe, må vi stole på produsenten. Bosch sier selv at rekkevidden på et 400 Wh betteri er mellom 40 - 120 km, der 120 km er i eco modus. Det er viktig å huske på at det finnes ingen produsenter med vesentlig bedre rekkevidde enn Bosch. Lading går fort. På samme måte som en mobiltelefon kan du lade mye eller lite. Ofte eller sjeldent. Det tar ca 1,5 time å lade 50 % og ca 3,5 time å lade 100 %. Laderen som følger med ser ut som en PC lader. Det er mulig å lade mens batteriet er montert på sykkelen, eller du kan ta batteriet av og lade inne. Batteriet er låst fast når den er montert på sykkelen. For å låse den ut bruker du samme nøkkel som rammelåsen.

 

Electra som sykkelprodusent

Electra er et amerikansk sykkelmerke, etablert for ca 20 år siden. Electra eies av amerikanske TREK, som er en av verdens største sykkelprodusenter. Electra er på mange måter TREK sitt "lifestyle" merke i et ellers stort sortiment med alt fra landeveissykler til mountain bike. Electra er spesielt kjent for sin personlige stil og komfortable sittestilling. Rammens utforming er så godt egnet for ergonomisk riktig sittestilling at den er patentert. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet for høyde og vinkel på både sete og styre gjør at syklene passer så og si alle. Både lave og høye personer. Syklene er laget for å brukes. Rammen er av aluminium, lakken tåler å bli ripete og delene kommer fra kjente produsenter. Det er rett og slett helårssykler. Service og reparasjon kan utføres hos alle vanlige sykkelverksteder. Sykkelpikene er størst på Electra i Skandinavia. Vi kjøper alt fra offisiell leverandør i Tyskland. Vi har dermed tilgang til alt ved behov.

 

Montering

Electra elsykler som leveres til Sykkelpikene ankommer 99 % ferdig montert. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske nettbutikker leverer i liten eske med MYE montering. Elsyklene våres monteres i Tyskland før de videresendes til Norge. Dersom du bestiller for hjemlevering så vil du med et minimum av praktisk erfaring klargjøre sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter. Bestiller du for levering i butikk så vil du få den ferdig montert med mindre du ønsker noe annet.

 

Fargen

Svart blank. Helt svart. Alt er svart. Også ringeklokken som følger med er i matchende svart farge.

 

Teknisk

Det er 8 gir av typen Shimano Nexus. Et driftssikkert system som trenger lite vedlikehold. Girjustering klarer du helt fint selv, også hvis du aldri har gjort det før. Giring skjer sømløst uten at kjedet hopper opp og ned mellom tannhjulene. Kjeder på sykler med Nexus-gir holder dermed lenger. Hydrauliske skivebremser kommer fra Tektro. Skivebremser bremser bra i alle situasjoner. Du merker det godt dersom du klyper til med maks kapasitet Både gir og bremser er godt beskyttet og trenger mindre vedlikehold. Rammen er av aluminium. Lakken tåler å bli ripete uten at det begynner å flasse. Totalt sett er dette en værbestandig, solid og godt bygd helårssykkel.

 

Spesifikasjoner:

 • Motor: Bosch Performance Line Cruise
 • Batteri: Bosch 11Ah, 400wh, 36V
 • Gir: 8 gir. Shimano Nexus, m/Freewheel, 36H.
 • Farge: Svart blank. Ikke metalic.  
 • Ramme: Aluminium-alloy. Townie Go! 6061-T6, Flat Foot Technology.
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk.
 • Headset: 1 1/8" steel gjenget/semi-integrert.
 • Bremser: Front: Tektro Hydraulic Disc Brakes, 36H Bak: Tektro Hydraulic Disc Brakes
 • Felg: Aluminium-alloy. 36H.
 • Spiler: 14G stainless, m/messing koblinger.
 • Nav forhjul: Aluminium-alloy.
 • Nav bakhjul: Aluminium-alloy.
 • Dekk: Schwalbe Fat Frank 700 X 2.0", dekk m/punkteringsbeskyttelse - Kevlar Guard Casing, 67TPI.
 • Kranksett: Aluminium-alloy. Smidd FSA, 170 mm.
 • Pedaler: Aluminium-alloy. M/sklibeskyttelse og orange refleks.
 • Giring: Shimano Nexus, bytter gir med vrider på håndtaket, 8-gir.
 • Drev: Shimano, 20T.
 • Kjede: KMC X10e, 1/2' x 3/32".
 • Bremsehåndtak: Aluminium-alloy. Tektro Auriga.
 • Sadel: Ergonomisk m/støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Aluminium-alloy. Dobbel bolt, micro justerbar, 27.2mm X 350mm.
 • Styre: Aluminium-alloy. Townie, 6061-T6.
 • Stem: Aluminium-alloy. Smidd, 22.2mm, Quill.
 • Håndtak: Electra, sadel matchende leatherette.
 • Driftstemperatur (omgivelser): -10 til +40 celsius. Må ikke utsettes for frostspreng, som oppstår dersom regnvann trenger inn og ikke rekker å renne vekk eller tørke før det fryser til is.
 • Lagringstemperatur (omgivelser): -10 til +60 celsius.
 • Ladetemperatur (omgivelser): 0 til + 40 celsius.
 • Beskyttels mot omgivelser (motor og batteri): IP 54
 • Vekt: 24 kg

 

Følger med: Bosch 400 batteri og lader, Bosch Intuvia konsoll, aluminium bagasjebrett, Spanniga LED front og bak lys, ABUS rammelås, lakkerte skjermer som matcher sykkelen, lakkert baggasjebrett, frontbærer og ringeklokke som matcher sykkelen, kabler og wiere er trekt innvendig gjennom rammen, felger og dekk som matcher sykkelen, stainless steel og anti rust deler.

Tilbehør
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Lene Solvi 04.06.2020 Fikk nylig denne sykkelen og den er helt fantastisk! Kjører opp bakken uten noe problem til og med sykkelvogn med to gutter baki. Denne er helt super og anbefales på det sterkeste! Servicen jeg fikk i butikken i Stavanger har også vært helt strålende! Så kjekt å handle når man får slik service ☺️
 
Upassende?

Paula Marie Kirkestuen 13.05.2020 Kjøpte denne på sensommeren i fjor og rett og slett elsker den! Den har god batterikapasitet, den er stødig og den tåler godt å ha en 6 åring bakpå, også oppoverbakker :) en stor investering som jeg ikke angrer et eneste sekund på!
 
Upassende?

Marie Hardeland 21.04.2020 Eg er fornøgd med service og levering. Eg kjøpte sykkelen på nett og fekk han ferdig montert heim til meg. Har allereie vore på fleire turar og frydar meg over kor kjekt det er å bruka sykkelen. Ellers har eg to bekymringer etter 5 dagar:Dette er min andre elsykkel og eg syns det verkar som om batterikapasiteten faktisk var bedre på min forrige sykkel(cannondale). Bremsen til bakhjulet lagar kvine-lyd som fortset etter eg har slutta å bremse.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Angående batterikapasitet. Det finnes ulike størrelser på batterier. Angående lyd fra bremsen. Sjekk om det har kommet urenheter på bremseklosser eller bremseskive. Rens med et løsemiddel som fordamper. Eller kontakt vår kundeservice dersom det fortsetter.

 
Upassende?

Anette Kjellesvik 18.04.2020 For en drøm av en sykkel- den er lett å sette seg inn i, du suser opp de bratteste bakkene uten å hjelpe noe særlig til . Den er superfin å se på og så er det supergreit at man kan bestille alt mulig vesker og kurver og tilbehør som passer perfekt til syklene med enkle gode løsninger . Og for en service - fikk sykkelen levert på døra, og det er veldig serviceinnstilte folk som jobber der ???? takk
 
Upassende?

Hilde 17.04.2020 Elsker denne sykkelen! Har snart hatt den ett år og brukt den masse. God sittekomfort, god batterikapasitet og ikke minst fin å se på! Her kan man sykle med skjørt/kjole i byen, ikke noe problem på grusveier og til og fra jobb. Det er en tung sykkel, men ikke noe problem med så god motorkraft. Liker også veldig godt 3 års gratis service og benyttet meg av den første nå før sesongen startet.
 
Så gøy å høre at du er fornøyd. Vi kan melde tilbake at vi har utvidet fra 3 til 5 års gratis service.

 
Upassende?

Marisa Molin 15.04.2020 I love this bike! I owned the 2019 model, but it was stolen and I was able to replace it with the 2020 model and I am so happy to be back on the Townie Commute Go! The performance motor makes the hills a lot easier to manage with the sykkelvogn attached, I do not have to break a sweat. Very happy customer!
 
Upassende?

Trine Wernersen 14.04.2020 Var så heldig å fikk min lekre sykkel akkurat før hjemmepåske. Jeg elsker den. Akkurat som å ha en lett luftsykkel.. sitter som en dronning og det går lett som en plett
 
Upassende?

Aina Hauge 11.04.2020 Fantastisk sykkel. Har blitt frastjålet en tidligere versjon, og venter nå den nye levert en av dagene(flott kundeservice). Sykkelen har blitt brukt daglig til jobb og jeg kommer minst 20% fortere frem enn med god vanlig sykkel; og det uten å være svett. Herlig frihetsfølelse og en nydelig måtte å starte dagen.
 
Upassende?

Veronica 09.04.2020 Wow! Plukket opp min splitter nye sykkel og jeg elsket den umiddelbart. Det er litt rart å sitte så oppreist når jeg sykler, men begynte å venne med til det på bare den lille turen hjem, så ser ikke at det kommer til å bli et stort problem. Nå kan våren og sommeren bare komme ??
 
Upassende?

Tonje Margrete Teistedal 04.04.2020 Superfornøyd med sykkelen. Men servicen to veldig lang tid. Rett skal være rett: det var en garantisak og ny del fra leverandøren tok 5 uker. Men nå har jeg fått sykkelen tilbake og gleder meg til våren på sykkelen.
 
Av og til tar det dessverre lenger tid med logistikk på levering av nye deler. Mange deler kommer fra Tyskland, Nederland og USA. Det som er bra, er at det er 5 års garanti på elsykkelsystemet. Det sikrer i det minste, som du sier, at det blir fikset til slutt. Håper du er lykkelig tilbake på veien.

 
Upassende?

Berit Westgård Johansen 22.01.2020 Er veldig fornøyd med min sykkel, litt uvant sittestilling med en gang, venner seg fort til det
 
Upassende?

Håkon Watterud 13.08.2019 Super service hos sykkelpikene Flott sykkel som tar meg til steder jeg ellers ikke hadde syklet uten el hjelp. Gleder meg til fortsettelsen?????
 
Upassende?

Nina Bergland Watterud 13.08.2019 Jeg fikk denne flotte diamanten i bursdagsgave... kjempefornøyd! Den har vært på ønskelisten lenge... Gleder meg til flere sykkelturer fremover??
 
Upassende?

Helene Frederikke 12.08.2019 Min nye bestevenn! ?? Jeg har siklet på denne i flere år, og endelig tok jeg steget. Det er en real investering, men holy shmoly, jeg angrer ikke et sekund! Har bare hatt den i et par dager, og den har allerede gitt meg en uvurdelig frihetsfølelse. Alt blir mye enklere med en elsykkel. Alle mulighetene for bagasjeplass og oppbevaring gjør handleturen til en drøm. Naboens reaksjon da jeg kom syklende hjem med denne juvelen var; «Du ser ut som en dronning som kommer glidene». Og det er nøyaktig slik det føles. Setet og styret gir den beste sittestillingen. Den ligger superstabilt på veien, og har massevis av power. Det diggeste av alt er at oppoverbakkene går som en lek. Det er som å suse avgårde på en sky. Butikkpersonalet på løkka er elskverdige på alle vis. Kunnskapsrike, søte og tålmodige. Har vært innom butikken flere ganger. Og hver gang møter jeg en annen kunde som er superfornøyd med eget kjøp. En dame fortalte at hun hadde samme sykkel som jeg nettop var i prosessen med å kjøpe. I tillegg til at sykkelen er life changing , ville jeg snart merke at jeg plutselig er en del av en hemmelig klubb. «Sykkelpike-syklister» hilser hverandre, slik som bussjåfører og motorsyklister gjør når de ser hverandre i trafikken. Det er så koselig. Vi sees på veien! *Vink vink*
 
Upassende?

Alice S 12.08.2019 Kjøpte min Electra Commute Go! hos sykkelpikene Grünerløkka i sommer. Fikk fantastisk god hjelp av hyggelige medarbeidere og er storfornøyd. Veldig godt sete, fantastisk avslappet sittestilling på sykkelen og stor fordel at man ikke behøver hoppe av setet når man stopper på rødt lys. Man bare setter bena ned i bakken. Lett å styre modus med tommelen og veldig god drahjelp i oppoverbakkene. Fantastisk fin farge! Suveren sykkel!
 
Upassende?

Morten Aarseth 11.08.2019 Kjøpte denne sammen med kjæresten min for bruk til jobb og mer. En fantastisk sykkel. Motoren responderer med en gang du tråkker og drar deg fort opp etter hvilken fartsnivå du har stilt inn motoren på. Beste sittestillingen jeg har hatt på en sykkel, med et utrolig behagelig sete. Anbefales til alle!
 
Upassende?

Victoria Skjold 03.08.2019 Har fått denne sjønnheten i bursdagsgave og det var kjærlighet fra første blikk ) Veldig fornøyd med sykkelen.
 
Upassende?

Anne Lise 29.07.2019 Er superfornøyd med min nye elsykkel. Var innom et par ganger før jeg bestemte meg og fikk veldig god service i butikken på Grünerløkka. Jeg hadde litt problemer med at den skiftet gir, men dette ble raskt ordnet av hyggelig servicemann. Dette har blitt "bilen" min. Mangler bare en kurv så jeg får med meg varer hjem fra butikken.
 
Upassende?

Kristin Malthe 26.07.2019 Overall, I had a very positive experience buying a bicycle at Sykkel Pikene in Grünerløkka. Frode and Laila were absolutely wonderful as well as patient as I went through the process of making the decision on whether or not to purchase a manual or electric bicycle. They are customer focused, friendly and had no hesitations in letting my test drive both bicycles several times. Initially, I purchased the Electra Amsterdam Royal 8i which is a beautiful bike. However, I found it a bit too heavy here in Norway where you inevitably have hills to climb so I regretted the purchase. Luckily, Sykkelpikene had no issues and let me swap the bicycle to the Townie Commute Go! I love my Townie Commute Go! Feels great knowing I made the right decision and will be getting the most usage out if this bike. It is easy to use and manoeuvre and with the help of the el-feature, I can go anywhere. Moreover, its practical for long hauls as I can transport a lot of things without feeling that the bike is unsteady. I highly recommend this bike if you plan to use your bike often, climb hills with ease and want a safe & sturdy ride. :-)
 
Upassende?

Gunvor 22.07.2019 Angrer ikke på denne anskaffelsen av en Townie Commute Go! Den "manuelle" sykkelen min ble veldig lite brukt og sto bare der, men nå sykler jeg til jobben - lett som ingenting. Selv om det er mye bakker der jeg bor. Og det beste er at jeg ikke bruker lenger tid enn med bil. Har ikke rukket noen langturer enda, gleder meg til det. Gikk raskt å venne seg til de forskjellige modusene og hvilke gir som passet meg best. Kjempehyggelige mennesker å handle med på Løkka, ble en morsom handel. :-) Anbefales! (Vi kjøpte 2 sykler med en gang..)
 
Upassende?

Lill Fure 20.07.2019 Alt er intuitivt med denne sykkelen! Enklere blir det ikke;kjøp og sykkel ut på nye eventyr???? Fantastisk service av Torleif på Sykkelpikene i Trondheim;grundig og rolig gjennomgang av sykkelen fra A til Å ved kjøp.
 
Upassende?

anita Matre 05.07.2019 Hei. Jeg trodde min tid med sykling var lagt på hyllen da jeg har en del utfordringer med nakke/rygg. Så fikk jeg anbefalt Electra Townie Commute. Har hatt sykkelen i 5 uker nå og elsker sykkelen min Fungerer helt supert og kan anbefales. I tillegg så er den jo så flott.
 
Upassende?

Line Hovde 04.07.2019 elsker min nye sykkel Electra Townie Commute og 8i jeg sitter godt ,ikke noe belastning på nakke. prøvde 3 forskjellige Electra men havnet på denne modellen ,da jeg spesielt likte det brede styret.slapper godt av i overkroppen. det går fort ,og bruker mye kortere tid til og fra jobb med denne enn vanlig sykkel. Og kan sykle hver dag uten at det blir belastning på kroppen .
 
Upassende?

Lisa Erlandsen 01.07.2019 Veldig fin elsykkel med stort mykt sete og "brelett-stil". Jeg trekker to barn i sykkelvogn opp bratte bakker lett som en plett. Den er veldig tung, som jo ikke egentlig er et problem, men litt klønete når du skal håndtere den uten å kunne trille vanlig. Derfor er det også lurt å ikke gå tom for strøm, da er det kjempetungt å sykle på flatt terreng. Den har ikke demping, men det er det jo mange bysykler som ikke har. Alt i alt veldig fornøyd, men fordi jeg må dra den litt hit og dit i prosessen med å feste sykkelvogn og manøvrere, drar tyngden en stjerne ned.
 
Ja, det er en tung sykkel. Men ikke unormalt tung. Den veien ca 26 kg. Selv syns jeg vekten er godt fordelt. Det er funksjon og egenskaper som trekker vekten opp. Electra Townie Commute Go er helt komplett. Ingenting er tatt vekk for å selge det som tilbehør. Og som du nevner er det kraftig motor. Sammenlignet med andre tilsvarende by-elsykler er vekten normal. Takk for produktanmeldelse. Nyt dagen :-)

 
Upassende?

Zenja Krilic 28.06.2019 Dette er min første sykkel fra Sykkelpikene og jeg er veldig fornøyd med den. Den er klassisk og veldig grei mht. pendling og levering og henting i bhg. Det var dette den skulle brukes til. Jeg er fornøyd med at motoren responderer raskt og avgir god kraft. Likevel har jeg en opplevelse av at kraften er noe svekket ila. noen uker med sykling. Men dette har jeg ikke tatt opp med butikken hittil. Ser det an... Det er en tung sykkel å sykle uten motor, veldig tung, så anbefales ikke uten motoren på. Dessverre så har jeg hatt uflaks med min sykkel helt fra starten, når det gjelder den ene bremsen. Bremsen skriker mye ved bremsing, ganske konstant og dette har den gjort fra dag en. Den skriker på en slik måte at den skremmer gående eller andre syklister, når jeg bremser, også i normal fart og i slak bakke. Andre bremsen er i orden. Har hatt fortløpende kontakt med Sykkelpikene og den var inne til service for andre gang nå, grunnet feilen med bremse. Jeg er stort sett veldig fornøyd med sykkelen, men må stille meg i rekken av kunder som opplever misnøye med servicen. Det er ulike oppfatninger av om dette er en feil eller om det rett og slett skal være slik. Jeg mener at det ikke skal være slik konstant, noe butikken også mener, mens verkstedet oppgir at det er helt normalt. Nå er klossene og skiven renset, to ganger. Vi får se hva som skjer videre...
 
Hei Zenja. Angående lyd fra brems. Ta kontakt med kundeservice på epost kundeservice@sykkelpikene.no hvis lyden ikke forsvinner etter en stund.

 
Upassende?

Anne B. 26.06.2019 Har akkurat kjøpt min første Electra, og elsker den allerede. Townie Commute Go er utrolig behagelig å kjøre. Og super service på Sykkelpikene på løkka.
 
Upassende?

Laila 20.06.2019 Etter å ha tenkt på det en stund, så ble det endelig elsykkel. Denne sykkelen er morsom å sykle med komfortabel sittestilling. Smidig og lett i bruk! Gleder meg til mange fine turer fremover. Superfornøyd med service i butikken på Grünerløkka!
 
Upassende?

Vigdis Isaksen 13.06.2019 Superfornøyd med kjøpet. Strålende fornøyd med sykkel og service i butikken på Løkka??
 
Upassende?

Merete Helland 05.06.2019 Beste investeringen jeg har gjort! Løp og kjøp:-) Fantastisk service på Grünerløkka!
 
Upassende?

Ester Selvikvåg 03.06.2019 Hentet sykkelen hos Sykkelpikene i Stavanger. Fantastisk betjening og service. En fornøyelse å sykkle på. Sitter godt og enkel og betjene. Kan bare anbefales.
 
Upassende?

Alison 01.06.2019 Jeg har hatt min Townie Commute nå i ett år og er like fornøyd i dag som dagen jeg tok den hjem. Stillig og behagelig design! Fantastisk å sykle på.. bakkene i Bergen er ingen hinder! ?? Anbefales!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.