33626 33626 33626 33626

Electra Ace of Spades Go! Elsykkel

2020 mod, Bosch, 8 gir, Black Matte

 FLEST SMIL PR MIL

 KOMFORT OG UNIK DESIGN

 5 ÅR GARANTI FRA BOSCH

Varenr: 552046
34 790,-
4 stk nettbutikk
 • 0Intern
 • 4Nettbutikk
 • 1Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 1Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 1Sykkelpikene Stavanger
 • 1Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Dette er en skikkelig tøff elsykkel, en cruisersykkel! Kommer med Bosch krankmotor og batteri. Ramma er lik som "straight 8", som er modellen Electra selger mest av i Europa totalt. Dette er en limited edition, og selges kun i begrenset antall.

 

Kommer med 8 interne gir og flere nyttige funksjoner som gjør at den fremstår som en ypperlig elsykkel spesielt egnet for bysykling. Pedalene er plassert fremfor setet og gjør at du får behagelig sittestilling. Spesielt viktig for dem som sykler der andre trafikanter ferdes. Setet er som på andre Electra sykler... stort og mykt. Sittestillingen kan justeres. Både sadel og styre kan heves, senkes og tiltes slik at det passer deg.

 

Sykkelen leveres med LED lys foran og bak, lakkerte skjermer i samme farge som sykkelen, kabler og wiere som er trekt innvendig gjennom rammen, samt lakkerte felger. Delene og sykkelen er i sin helhet laget i værbestandig materiale.

 

Denne elsykkelen er spesiell, og understreker individuell stil og et avslappet forhold til omverdenen. Vi tror smilet ditt går rundt, mens du cruiser ned gata med misunnelige blikk fra personer du møter.

 

Sykkelmerket Electra er amerikansk, og har eksistert i en mannsalder. Electra er det største sykkelmerket i USA, og de eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Motor og batteri er tysk (Bosch), og våre Electra elsykler produseres i Tyskland.

 

På styret finner du hydrauliske bremser til foran og bak, giring på høyre side og panel for valg av kjøremodus på venstre side. På panelet er det en liten knapp som holdes inne for å aktivere trilleassistanse, som får motoren til å gå sakte slik at du slipper å slepe/dytte sykkelen opp bakken selv.

 

Displayet på styret er veldig praktisk. Her får du god oversikt over alt. Det er fire knapper: motor på/av, lys foran og bak, resett knapp og meny knapp. Skjermen er todelt. Øverst ser du alltid hastighet, batterinivå og kjøremodus. Nederst kan du velge mellom klokke, maks oppnådd hastighet, gjennomsnittsfart, hvor lenge du har syklet, hvor lenge du kan sykle før lading og total distanse syklet. Displayet kan tas av og legges i vesken når du ikke bruker det.

 

Motor og batteri kommer fra BOSCH. Lithium-ion batteri, 250W, 11Ah/400wh, 36V. Batteriet har en rekkevidde på 40 - 120 km, avhengig av terreng og modus. Ladetid er 1,5 timer til 50% og 3,5 timer til 100%. Batteriet kan lades på sykkelen eller tas ut og lades inne. Lader følger med og ser ut som en pc-lader, bare litt større. Hastighet med pedalassistanse er begrenset i henhold til lov til maks 25 km/h. Batteri og motor har 5 års garanti fra BOSCH. Det er 4 modus: Eco, Tour, Sport og turbo. Du velger selv den som passer best. I tillegg får du trilleassistanse som trekker sykkelen opp bakken for deg. Gir kommer fra SHIMANO. 8 interne gir av typen Shimano Nexus gir sømløs giring uten at kjedet hopper opp og ned mellom tannhjulene. Hydrauliske skivebremser kommer fra Tektro. Både gir og bremser er godt beskyttet og trenger mindre vedlikehold.

 

Sykkelen passer for de fleste. Når setet er på det laveste er det ca 72 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca 102 cm.

 

BOSCH har gjort en fantastisk jobb i utviklingen av denne motorpakken. De har fått med seg de viktigste funksjonene og gjort betjeningen veldig enkel. Motoren er kraftig og passer godt til bakker. Dette er en meget god og brukervennlig elsykkel. TUT OG KJØR!

 

Montering

Sykkelen er ikke enkel å montere. Her er det litt forskjellig som gjør at du enten bør ha sykkelteknisk erfaring eller interesse for den typen utfordringer. For en med god teknisk forståelse bør det være mulig. Vi anbefaler likevel å legge ved en merknad på ordren om at du ønsker den ferdig montert.

 

Spesifikasjoner:

 • Motor: Bosch Performance Line, 250 watt, 65Nm
 • Batteri: Bosch 11Ah, 400wh, 36V
 • Gir: 8 gir. Shimano Nexus, m/Freewheel, 36H.
 • Farge: Matt svart
 • Ramme: Aluminium-alloy. Townie Go! 6061-T6, Flat Foot Technology.
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk.
 • Headset: 1 1/8" steel gjenget/semi-integrert.
 • Bremser: Front: Tektro Hydraulic Disc Brakes, 36H Bak: Tektro Hydraulic Disc Brakes
 • Felg: Aluminium-alloy. 36H.
 • Spiler: 14G stainless, m/messing koblinger.
 • Nav forhjul: Aluminium-alloy.
 • Nav bakhjul: Aluminium-alloy.
 • Kranksett: Aluminium-alloy. Smidd FSA, 170 mm.
 • Pedaler: Aluminium-alloy. M/sklibeskyttelse og orange refleks.
 • Giring: Shimano Nexus, bytter gir med vrider på håndtaket, 8-gir.
 • Drev: Shimano, 20T.
 • Kjede: KMC X10e, 1/2' x 3/32".
 • Bremsehåndtak: Aluminium-alloy. Tektro Auriga.
 • Sadel: Ergonomisk m/støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Aluminium-alloy. Dobbel bolt, micro justerbar, 27.2mm X 350mm.
 • Styre: Aluminium-alloy. Townie, 6061-T6.
 • Stem: Aluminium-alloy. Smidd, 22.2mm, Quill.
 • Håndtak: Electra, sadel matchende leatherette.
 • Driftstemperatur (omgivelser): -10 til +40 celsius. Må ikke utsettes for frostspreng, som oppstår dersom regnvann trenger inn og ikke rekker å renne vekk eller tørke før det fryser til is.
 • Lagringstemperatur (omgivelser): -10 til +60 celsius.
 • Ladetemperatur (omgivelser): 0 til + 40 celsius.
 • Beskyttels mot omgivelser (motor og batteri): IP 54 (tåler støv og vannsprut/regn).
 • Vekt: ca 22 kg
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Sindre Østrått 28.07.2020 Kjempefornøyd med denne stilige sykkelen, ett blikkfang på veien! God service fra Stein Andre hos Sykkelpikene i Stavanger, løp og kjøp!
 
Upassende?

Erik Vindem 20.07.2020 Lykkelig eier av denne fantastiske cruizeren som jeg fikk i 'bursdagsgave av min kjære sist lørdag. Topp score ifra meg (gjelder både Sykkelpikene og Kjærringa !)
 
Upassende?

Rob Saly 20.06.2020 Har fått levert sykkelen i går, pga stor avstand til butikkene har jeg fikset monteringen selv, det var litt krevende, men slett ikke vanskelig. Det hadde vært praktisk med en bildeserie av monteringen, 5~6 bilder holder tror jeg, det gjør jobben trolig litt lettere. Imens er de første 4,5 smil-mil unnagjort og jeg er strålende fornøyd!! Sykkelen er helt som forventet, en drøm å kjøre, også her i Vest-Telemark langt utenfor urbane strøk. Jeg hører også at setet knirker litt, for min del er det nesten nostalgisk, minner meg litt på et Brooks sete jeg hadde en gang.
 
Upassende?

Geir Vedeld 17.06.2020 Fantastisk kjøreopplevelse. Kjøpte sykkelen i går, og har kost meg masse. Knirking i setet satt det ned til 4 stjerner, men kundeopplevelsen hos dere på Grünerløkka satt det opp til 5 stjerner som totalopplevelse. Gleder meg til mange år med denne.
 
Takk for hyggelig tilbakmelding. Jeg vil bare kommentere angående knirking fra sete. Denne sykkelen har et sete med spiralfjæring. Det gir god demping og bedre komfort. Det ser tøft ut også. Ulempen er som du nevner at det kommer en lyd når fjæringen er i bevegelse.

 
Upassende?

Christine Olsen 03.04.2020 Endelig har jeg funnet sykkelen:-):-) Etter å ha prøve syklet den ett par ganger skal jeg hente den i dag. Gleder meg helt vilt til å cruise rundt i Oslo..Tut tut!
 
Upassende?

Frank 12.08.2019 Endelig funnet drømmesykkelen, fantastisk design. Og ikke minst har de brukt gode komponenter.?? Gleder meg til å fortsette sommeren på den.
 
Upassende?

Geir Olav 16.07.2019 En utrolig kul sykkel. Imidlertid ødelegges hele opplevelse av et sete som knirker slik at du høres på 100 m avstand. I følge produsent skal det knirke slik, og de er ikke villig til å bytte sete. Med originalsete trenger du ikke ringeklokke, alle hører deg komme. Alternativt kjøper du et nytt sete og slipper denne utrolig irriterende knirking. Jeg har måtte kjøpe meg nytt sete, og da ble sykkelopplevelsen topp. Så med originalsete vil jeg gi 1 stjerne, med nytt sete 5 stjerner, men produsentens uvillighet til reklamasjon på et slikt sete - totalopplevelse 2 stjerner - dessverre. Kul sykkel som folk snur seg etter - eller snur de seg pga den voldsomme knirkelyden?
 
Hei, og takk for produktanmeldelse. Det du nevner er notert og blir tatt med videre av oss når vi kommer med våre tilbakemeldinger til produsenten i slutten av året. Det er jo som du sier en utrolig bra sykkel. Nyt dagen :-)

 
Upassende?

joakim 15.07.2019 Veldig god cruiser sykkel, comfy og god sittestilling Perfekt til by sykling
 
Upassende?

Per Magne Tveitane 14.07.2019 Hentet sykkelen i går som avtaler med butikken i Oslo. God introduksjon og forklaring før vi tok den med hjem. Ble syklet hjem 40 km, og den fungere helt fint. Anbefaler sykkelen.
 
Upassende?

Per Magne Tveitane 14.07.2019 Bestilte i butikk og hentet sykkelen to dager etter. Flott service og god hjelp, før vi syklet hjem. Alt står etter forventningen og sykkelen er veldig bra. Anbefales.
 
Upassende?

Knut Andersen 27.05.2019 Jæskla bra sykkel passer supert over trikkeskinner . Og som pendle sykkel til jobb. 3 stjerner pga …. går for sakte … :-)
 
Ja, den har maks assistert hastighet på 25 km/t. Det er begrensningen på elsykkel i Norge. Det hadde vært gøy om den gikk fortere :-)

 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.