185155 185155 185155 185155

Yuba Sweet Curry Transportsykkel Orange

Varenr: 120670
25 990,-
Forventet ankomst til nettbutikk (hovedlager): 18.05.2020
 • 0Intern
 • 0Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 0Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

Lillesøsteren til Spicy Curry

Vår mest solgte elektriske transportsykkel, Spicy Curry, kommer også i en modell uten elektrisk motor. Sweet Curry har de samme transportmulighetene.

 

God plass

Last din lastesykkel med omtrent hva som helst. Barn, barnevogn, kasser, ski, ryggsekker, hageplanter, matvarer - ta med alt sammen. Det er plass til 3 barn og opptil 136 kg last. Bagasjebrettet er hele 90 cm langt. Det er kun fantasien som kan stoppe deg.

 

Sykkelen er tilrettelagt med flere skruehull og fester for ekstrautstyr. Yuba har mye originalt ekstrautstyr, men det er ingen hindring for dem som ønsker å lage utstyret selv. For dem som bruker Sweet Curry som familiesykkel anbefaler vi ekstrautstyret Side Board, Bread Basket, Monkey Bars og eventuelt Yepp Maxi EasyFit barnesete. Med dette oppsettet kommer du godt i gang med trygg og praktisk transport og kan eventuelt utvide senere. Som du ser på bilde er bakhjulet beskyttet mot at foten til passasjeren kommer inn i hjulet.

 

Sweet Curry vs Mundo Lux

Før du kjøper ny longtail transportsykkel bør du vurdere om det er Sweet Curry eller Mundo Lux som passer ditt behov best. Vi skal nå gå gjennom de viktigste forskjellene i egenskaper og bruk. Begge modeller passer til både høye og lave personer. Mange personer med lange armer sier at de trives best på Mundo Lux. Den er litt høyere og har litt lengre ramme enn Sweet Curry. Dersom det skal sykles lange avstander hver dag er det helt klart en fordel med like store hjul som det er på Mundo Lux. Det må igjen veies opp mot Sweet Curry sin fordel med lavt bagasjebrett som gir lavere tyngdepunkt og bedre balanse.

 

Lastekapasitet: Sweet Curry har en kapasitet på 136 kg, mens Mundo Lux har en lastekapasitet på 200 kg. Mundo Lux har også 12 cm lengre bagasjebrett enn Sweet Curry.

Bakhjul og tyngdepunkt. Sweet Curry er karakteristisk med at bakhjulet er mindre enn forhjulet. Årsaken til det lille bakhjulet er for å få et lavere tyngdepunkt, et mer kompakt og stabilt hjul, men ikke minst for å gjøre det enklere å laste sykkelen med unger eller tunge gjenstander. På Sweet Curry klarer unger å "kravle" opp selv. Mundo Lux har lik dimensjon på for- og bakhjul. Den største forskjellen i brukeropplevelse er at Mundo Lux har høyere tyngdepunkt - noe som ikke nødvendigvis er negativt. For deg som sykler hver dag vil et bakhjul på 20" ha raskere slitasje enn 26".

Ekstrautstyr. Mundo Lux og Sweet Curry bruker mye av det samme ekstrautstyret, men har i tillegg egne tilbehør som bare passer på seg selv. I listen over felles tilbehør finner vi: Monkey Bars, Pop Top Cover, Bread Basket, Ring, Hold On Bars, Pin Lock (rammelås) og Soft Spot. I listen over tilbehør spesielt tilpasset Mundo Lux finner vi: Go- Getter, Towning Tray, Side Boards, Yepp Maxi EasyFit og Leg-Up. I listen over tilbehør spesielt tilpasset Sweet Curry finner vi: 2-Go, 2-Go Extensions, Carry-On, Side boards, Yepp Maxi EasyFit og Roots. Baguette sykkelveske passer på Mundo Lux, men ikke Sweet Curry. Med dette har modellene omtrent likt utvalg av ekstrautstyr, med unntak av at Mundo Lux kan taue sykler med Towing Tray og Sweet Curry kan utstyres med transportbrett Carry-On. Begge modellene har integrert feste for opptil 2 barneseter av typen Yepp Maxi EasyFit.

 

 

Passer alle 

Rammen er laget for å passe personer mellom 150 og 200 cm. Styret kan justeres på høyde og vinkel. Setepinnen er festet med hurtigkobling, slik at høyden kan reguleres på få sekunder, noe som er veldig praktisk dersom sykkelen brukes av flere.

 

Godt utstyrt

Sweet Curry leveres slik som vist på de første bildene. Den er helt komplett med blant annet:

 • Skjermer på begge hjul.
 • Hjulbeskyttelse på bakhjulet.
 • Integrert feste på bagasjebrettet for to stk Yepp Maxi EasyFit barneseter.
 • Klargjort for montering av ekstrautstyr.

 

Spesifikasjoner

 • Gir: 24 gir.
 • Ramme: Aluminium
 • Bremse: Avid mekanisk skivebrems med 180 mm bremseskive.
 • Felg: Shining MTB (36H front. 48H bak).
 • Dekk: 26" x 2.15" foran og 20" x 2,15" bak
 • Lengde: 208 cm.
 • Vekt: 19 kg.
 • Lastekapasitet: 136 kg.
Tilbehør
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.