47498 47498 47498 47498 47498 47498 47498

Yuba Monkey Bars

Tilbehør til Boda, Mundo, Kombi og Curry

(3)
Varenr: AC-STB07
2 499,-
20+ stk nettbutikk
 • 1Intern
 • 20+Nettbutikk
 • 1Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 4Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 4Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 3Sykkelpikene Stavanger
 • 2Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Beste løsning for barn på sykkel

På dernne måten kan du trygt ta med din mest dyrebare last. Løsningen er en grind som Yuba kaller Monkey Bars. Foreldre elsker denne fantastiske løsningen, fordi den gir barnet et sted å holde fast samtidig som den yttre rammen beskytter.

 

Laget for å være praktisk

Løsningen egner seg godt til familier med et allsidig behov. Det er plass til 1 - 3 barn. Hurtigkoblingen gjør det mulig å ta av og på løsningen med få grep. Dette er en gjennomtenkt løsning, spesielt tiltenkt familier med ulik ebehov fra dag til dag.  

 

Flere barn

Syklene til Yuba er konstruert for mye vekt. Det er lite sannsynlig at barnas vekt er en begrensning. Modellen som heter Spicu Curry tar for eksempel 136 kg last + fører. Det eldste barnet sitter forerst og minstemann i et Yebb Maxi barnesete som er laget for å passe sammen med løsningen. Slik som vist i bildene. Sammen med sidebrett klarer barna å klatre opp selv.

 

Passer Yuba sykler

Montering er enkelt. Festene skrus permanent fast i sykkelrammen. Deretter kan løsningen klikkes av og på med hurtigfeste. Løsningen er kompatibel til de fleste syklene til Yuba: Spicy Curry, Sweet Curry, Boda Boda, Electric Boda Boda, Boda Boda Original, Mundo LUX and Mundo Classic.

Spesifikasjoner: 

 • Materiale: aluminium
 • Antall pasasjerer: 1 - 3
 • Rammefeste: hurtigkobling 
 • Kompatibel med: Yepp Maxi barnesete og de fleste Yuba tilbehørsprodukter.
 • Kompatibel til: Spicy Curry, Sweet Curry, Boda Boda, Electric Boda Boda, Boda Boda Original, Mundo LUX and Mundo Classic.
Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)

Anne Grete Antonsen 13.07.2020 Denne er helt topp, barna elsker å sitte i den, føles trygg og god både for barn og syklist! Brukes på yuba mundo, barna er 120 & 130 cm og de klatrer opp og ut av den selv, med litt hjelp! Ekstra stas med ringeklokke som var montert på den!
 
Upassende?

Annette Jeneson 24.06.2020 Datteren min på snart fire år og jeg er veldig fornøyd med disse. Fikk hjelp til å montere dem i butikken, selv om det så ganske enkelt ut å gjøre det selv. Datteren min var 3.5 år da vi først brukte dem. Var litt usikker på om vi trengte barnesete, men hun satt godt med kun denne og synes det var morsommere - tok det litt pent i starten bare ;)
 
Upassende?

Nilas Johnsen 20.05.2020 Disse må man ha! Veldig solide. De beskytter barn som sitter løst, men også den i barnesete. Det største plusset er at de er så høye, og at de kan brukes i to «bredder» (den innerste holder små barn litt strammere på plass). De er litt vriene å få av med hurtigutløseren, de kan klikkes av og på, men jeg måtte bruke en tynn skrutrekker i klikkemekanismen. Men den eneste grunnen til å ta dem av er for å skulle transportere en voksen, og da er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. I en ideell verden kunne men fått dem i samme farge som sykkelen, og litt billigere.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.