Basil Hundekurv Buddy 45 cm Sett

Kurv + gitter + pute + feste

(2)
Varenr: 105647
995,-
20+ stk nettbutikk
 • 20+Nettbutikk
 • 5+Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Kristiansand
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 4Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 4Sykkelpikene Stavanger
 • 1Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Beskrivelse Produktanmeldelse
Beskrivelse

Komplett sett med kurv, gitter, pute og kurvfeste til bagasjebrett.

 

Kjøp hundekurv hvis du ønsker å ta med deg hunden på sykkeltur. De fleste hunder er litt redd i begynnelsen, men venner seg fort til det og syns etterhvert at det er gøy å være med på tur. Vi anbefaler ikke å bruke andre kurver til dette formålet. Det kan for eksempel være at kurven er beregnet for 5 kg. dødvekt og ikke 5 kg. i bevegelse. Eller at kurven er laget i metallnetting som kan gjøre at hunden settes neglene fast og river dem ut. Hundekurver er kort og enkelt beregnet til dette formålet. Buddy er en hundekurv i solid, hardfør og værbestandig plast. Fargen er en rolig blå farge som passer bra til alle sykler. Kurven er stabil og romslig med pute i bunnen for god komfort. Kurven kan brukes med eller uten gitter. Vi anbefaler å prøve begge deler for å finne ut hva som fungerer best for hunden din. I bunnen av kurven er det et bånd med krok som festes til halsbåndet. Båndet reguleres på lengde for å passe hundens størrelse. Målene er 45 cm lang, 22 cm bred og 33 cm høy på det høyeste.

 

Ser du etter en løsning for å ta hunden med på tur? Da er dette en veldig god løsning. Kurven er stabil både for hund, sykkel og eier. Kurven festes på bagasjebrettet på en enkel og intuitiv måte og kan klikkes av og på i løet av sekunder. Kurvfeste passer på de fleste bagasjebrett, også elsykler med batteri under bagasjebrettte. Adapterplaten festes permanent og kurven klikkes deretter av og på etter eget ønske - du trenger med andre ord ikke sykle med kurven når den ikke er i bruk. Kurvfeste er inkludert i prisen/pakken. Håntaket er gjør kurven enkel å ta med.

 

Spesifikasjoner:

 • Mål: 45 x 33 x 22 cm
 • Feste: Bagasjebrett. Følger med i pakken. Passer også elsykler.
 • Avtagbar: Ja
 • Lastevekt: Maks 15 kg

 

Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Logg inn for å skrive anmeldelse...

Kai Mogstad-Andersen 22.08.2019 Helt topp. Vi har prøvd flere kurver, men i denne sykkelkurven som er stødig føler hunden seg trygg.
 
Upassende?

Kristin Malthe 20.08.2019 Hei, Er så fornøyd med min katte kurv! Den sitter stødig på min sykkel. Min Perser sitter komfortabelt og kan se ut uten noen problemer. Han føler seg trygg og nyter turen når vi er på tur! Anbefales!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.