95423 95423 95423 95423 95423

Electra Loft Go! 8i Elsykkel

2020 mod, Bosch, 8 gir, Black

 FLEST SMIL PR MIL

 PRODUSERT I TYSKLAND

 5 ÅR GARANTI FRA BOSCH

Varenr: 110843
31 990,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
Forventet ankomst til nettbutikk (hovedlager): 05.06.2020
 • 0Intern
 • 0Nettbutikk
 • 1Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 5+Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 1Sykkelpikene Stavanger
 • 2Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

Lett og elegant elsykkel med kraft og løsninger som dekker de fleste behov.

 

Den er ordentlig fin, og DU er like fin når du kommer frem. Du sitter nemlig oppreist på et behagelig sete og med ergonomisk riktig sittestilling. Electra sin patenterte ramme avlaster hofter, korsrygg og skuldre på en helt unik måte. Du blir heller ikke svett, med mindre du ønsker det selv. Loft Go! er et bra valg for pendlere og dem som bruker sykkel aktivt. Det er ikke tatt vekk noe eller latt være å inkludere noe for å selge det som tilbehør. Du vil raskt merke at Loft Go! er en praktisk og god elsykkel med kvaliteten du forventer. Electra er en erfaren sykkelprodusent. Du kan være sikker på å unngå irriterende "feil". Som eksempel kan vi nevne at skjermene dekker store deler av hjulbuen. I tillegg til skjerm over kjede.

 

Som nevnt er det en sykkel spesielt godt egnet for pendlere. Årsaken er at den er utstyrt med bagasjebrett foran og bak, 28" hjul som tar deg langt for hvert tråkk og i det hel tatt utrustet med deler som er beregnet for denne typen bruk. Når det er sagt, så må vi nevne at den like gjerne kan brukes til alle andre formål ... men antageligvis ikke som offroad eller triksesykkel :-). Du tenker kanskje hva som er poenget med brett foran? Hvis du ønsker kan fronbrettet tas av. I byer som København og Amsterdam er det vanlig å samle små og lette ting i en veske eller kurv foran. Fordelen med frontbrett er at brettet gir vesentlig bedre stabilitet. Det er mulig å spenne lasten fast på brettet eller å feste en kurv på. Bagasjebrettet bak frigjøres til last som tar mer plass eller veier mer. Det er også mulig å feste barnesete på bagasjebrettet. For god stabilitet er det altså lurt å laste lett foran og tungt bak.

 

Sykkelen ser bra ut og når du sykler får du bekreftet at den føles god ut i tillegg. Fargene på ramme, dekk, sadel, holker, skjermer, brett og ringeklokke matcher bra med de blanke aluminiumsflatene på styre, setepinne, felg og pedal. Rammens utseende er slank og lett. Det er fort gjort å bli en stolt sykelist med Electra Loft Go!. 

 

Kort oppsummert er dette en helårs elsykkel med Bosch Active Line Plus motor og 400 Wh batteri. 8 interne gir. Hydraulisk skivebrems. 28" hjul. God komfort. Ergonomisk riktig sittestilling Trilleassistanse. Fult utstyrt med ALT du trenger. 5 år garanti på delene fra Bosch. 3 år gratis serviceavtale fra oss. Og ikke minst "smilegaranti". Det fine med å velge elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyd. Alle blir fornøyd.

 

Loft Go! kan på mange måter sammenlignes med Townie Commute Go!. Største forskjell er at sistnevnte har et enda mer buet styre og en annen motor (Bosch Performance Line). Det er mulig å sammenligne modellene på denne siden: https://www.electrabike.no/sammenligning 

 

 

2020 modell

Dette er altså 2020 modell. Forskjellen fra 2019 til 2020 er i hovedsak:

 • Ny motor. 2020 modellen har Bosch Active Line Plus. Elegant utseende og lavere vekt. Vinner av Red Dot Design Award for bra design. 
 • Ny software gjør motoren mer effektiv og responsiv i bakker.
 • Byttet til Bosch sitt Purion display på styret.

 

Garanti

Sykkelpikene leverer med "smilegaranti" og 3 år gratis service (les mer...). Bosch gir 5 år garanti på sine deler. Norges lover gir deg full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk. For eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er en av europas største forhandlere av elsykler fra Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er sertifiserte av Bosch eBike. Sykkelpikene har tilgang til riktige ressurser dersom noe er galt.

 

Riktig sittestilling

Dette er en elsykkel for allsidig hverdagsbruk. Sittestillingen er oppreist slik at du får blikket fremover. Helt perfekt i travle gater. Sete er behagelig og styret er buet. Electra sin patenterte ramme er så godt egnet at den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at føreren får strekt benet helt ut, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Dette gir føreren god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomisk sittestilling ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology", og er altså patentert. For mange er det en helt ny sykkelopplevelse og de fleste blir forelsket etter første tur. Electra har 70 % markedsandel på komfortsykler i hele USA. Det er mye!

 

 

Passer alle

Sykkelen leveres i én størrelse. Rammen er rett og slett ekstremt godt egnet til allsidig og komfortabel hverdagsbruk. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den meget fleksibel. Sykkelpikene selger flere elsykler enn mange grossister. Vi har til nå kun en håndfull eksempler på voksne som ikke passer eller føler at de ikke passer en Electra elsykkel. Electra eies av verdens største sykkelprodusenter (Trek). Det sier seg kanskje selv, når verdens største produsent bestemmer seg for å levere modellen i kun én størrelse, at den laget for å passe så og si alle. Når setet er på det laveste er det ca. 72 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca. 93 cm. Mål innsiden av benet for å sjekke om du passer sykkelen.

Når et par bruker samme sykkel velger de ofte en sykkel med lavt innsteg. Vi liker egentlig ikke å kalle variantene for damesykkel og herresykkel. Det er likevel slik at det som på folkemunne kalles for damesykkel er litt lavere i rammen og litt kortere mellom sete og styre.

 

Brukervennlighet slik du forventer

Totalt sett er dette en helårssykkel som er laget for å brukes. Bosch er sammen med et par andre produsenter markedsledende på teknologi, rekkevidde, brukervennlighet og holdbarhet. Det er brukt ekstremt mye tid på å lage et system som fungerer bra i alle situasjoner. Systemet inkluderer noe så fantastisk som trilleassistanse. Det betyr at du kan trykke på en knapp, så triller sykkelen ved siden av deg i sakte gangfart. Helt brilliant dersom du ønsker å trille ved siden av noen som ikke har sykkel.

 

Det er bagasjebrett både foran og bak. Her kan du feste sykkelvesker, sykkelkurver, barnesete eller hva som helst. Det er mulig å feste alle typer vesker, kurver og barneseter på det bakre bagasjebrettet. Du kan laste relativt tungt og fremdeles føle at du har kontroll. De hydrauliske skivebremsene tar godt tak og gir deg en følelse av kontroll med en gang du begynner å bremse. Girene er av typen Shimano Nexus. Dette er et girsystem som ikke hopper opp og ned på tannhjul. I stedet er alt godt beskyttet i et hus som sitter mellom hjulboltene på bakhjulet. Den største fordelen er at det er mulig å bytte gir mens du står stille. I praksis betyr det at du kan sykle inn i et kryss i åttende gir - stoppe - og sykle videre i første gir. Det samme er ikke mulig med tradisjonelle girsystemer, siden kjede er avhengig av å gå rundt for å hoppe til et lavere drev/gir.

 

 

Barn på sykkel

Du kan helt fint ta med barn på Loft Go!. Den kan trekke alle vanlige sykkelvogner. Det er mulig å feste inntil ett barnesete på bagasjebrettet, som har en anbefalt lastekapasitet på maks 25 kg. Sykkelen har tilstrekkelig bremsekapasitet så lenge du laster sykkelvognen fornuftig.

 

Batteri og motor

Alt som angår elsykkeldeler er levert fra Bosch (markedslederen på elsykkelteknologi). 2019 modellene har Bosch Active Line. Dette som er en 2020 modell har Bosch Active Line Plus. Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med motor og batteri fra Bosch. Ingen er bedre enn Bosch, men det finnes noen som er omtrent like bra. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger mellom de ulike motormodusene OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Modusene har ikke innvirkning på hastighet, kun motorkraft. Alle elsykler på det norske markedet er begrenset av loven til maks 25 km/t. Når du sykler fortere enn det slutter motoren å gi assistanse. Du kan sykle fortere, men da for egen maskin altså. Så fort hastigheten går under 25 km/t starter motoren automatisk uten at du i det hele tatt legger merke til det. Signalene fra sensorene går raskere fra pedal til motor enn fra din egen fot og opp til hjernen. Motoren blir nesten som en forlengelse av foten.  

 • OFF: nå er motoren helt avslått. Når motoren er slått av fungerer elsykkelen som en helt vanlig sykkel. Litt tyngre enn en vanlig, men du kommer helt fint hjem. Noen bruker også dette alternativet for å få litt trening.
 • ECO: dette er det laveste nivået med assistanse. Motoren gir minst kraft og sparer samtidig mest på batterikapasiteten. Det kan sammenlignes med å sykle på en lett sykkel. I denne modusen får du 40 % assistanse / 35 Nm motorkraft.
 • TOURING: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra langs travle gater og på gangfelt. Motoren gir såpass mye kraft at det sjeldent blir slitsomt. Motoren bruker mer strøm enn i ECO, men samtidig mindre enn i SPORT. I denne modusen får du 40 % assistanse / 35 Nm motorkraft. I denne modusen får du 100 % assistanse / 40 Nm motorkraft.
 • SPORT: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra i bakker, dersom du har mye bagasje eller sterk motvind. Motoren gir tilstrekkelig med kraft slik at bratte bakker forseres med et smil. I denne modusen får du 170 % assistanse / 45 Nm motorkraft.
 • TURBO: nå yter motoren mest på alle måter. Den går ikke fortere, men motoren gir mest kraft og er mer responsiv på dine bevegelser. Det vil si at motoren responderer raskere og med mer kraft når du trykker med foten på pedalene. I denne modusen bruker motoren mest strøm. I denne modusen får du 250 % assistanse / 50 Nm motorkraft.

Det er helt umulig å si noe om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer blant annet an på vekt, terreng, lufttemperatur, motormodus, osv. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant dem med lengst rekkevidde. Loft Go er som standard utstyrt med 400Wh batteri. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelser: 300, 400 og 500 Wh. Dersom du har behov for ekstra rekkevidde, så anbefaler vi å enten kjøpe 500 Wh batteri eller en ekstra lader slik at du kan ha en i hver ende (på jobb og hjemme). Det fine med Bosch er at alle elsykler bruker samme type batteri og lader. Dimensjoner er helt like. Du kan dermed bruke batteri eller lader til din venn dersom ditt er tomt. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til nye eventyr etter få timer. Et 400 Wh batteri kan lades til 50 % på 1,5 timer eller 100 % på 3,5 timer. Med hurtiglader går det enda fortere.

 

Kraft og rekkevidde

Bosch er sammen med et par andre merkevareprodusenter best på både kraft og rekkevidde. Det er dermed et bra valg med Bosch. Det fine med akkurat denne sykkelen er at du sannsynligvis ikke behøver å vurdere noen verdens ting. For de aller fleste holder det med spesifikasjonene som leveres på Electra Loft Go! Både i forhold til kraft og rekkevidde. Det finnes flere produsenter som tilbyr både bedre rekkevidde og motorkraft. Vi mener selv at det er viktig å ikke sammenligne eple og pære. Som merkevareprodusent (Bosch) er det viktig å se på helheten som blant annet inkluderer brukervennlighet, holdbarhet, sikkerhet, garantiordninger og ikke minst behov. Bosch sine løsninger dekker de fleste ordinære behov i forhold til pendling, hverdagssykling, stisykling og transportsykling. Active Line Plus er en motor som er spesielt egnet for varierende terreng mellom by, landevei og bakker. I et scenario der du sykler i variert terreng og med ulike motormodus kan du forvente å nå ca 70 km pr lading med et 400 Wh batteri. I et optimalt scenario kan du rekke opptil 120 km pr lading med et 400 Wh batteri

 

 

Montering

Elsykler som leveres fra Sykkelpikene ankommer i stor eske, 99 % ferdig montert. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske nettbutikker leverer i liten ekse med mye montering. Ved kjøp i butikk eller ved å kjøpe i nettbutikken og velge  "hente selv i en av våre butikker", så leveres sykkelen helt ferdig montert. Dersom du velger å få den sendt hjem, så må du ferdigstille resten selv. Men ikke vær urolig. Det er veldig enkelt. Det er kun store deler igjen. Slik som å feste styre, sete og pedaler. Alt teknisk er ferdig. Og dersom du står helt stille så hjelper vi deg over telefon. Med litt praktisk erfaring klargjøres sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter.

 

Electra som sykkelmerke

Electra er amerikansk og desidert største på "komfort- og hverdagssykler" i USA. De eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Elsykler som leveres til Sykkelpikene produseres på egen fabrikk i Tyskland. Electra betyr mye for mange. De som eier en Electra sykkel har ofte et personlig forhold til sin sykkel. Menneskene bak merket er først og fremst opptatt av å lage sykler og utstyr for de som ønsker detaljer, utseende og god teknikk

 

Vintersykling

Det er helt i orden å bruke sykkelen hele året. Det er et par forberedelser som er anbefalt å gjennomføre før minusgradene setter inn. Vi anbefaler å besøke et sykkelverksted og informere dem om å klargjøre sykkelen for vintersykling. En slik klargjøring kan inneholde

 1. Bytte til piggdekk. Sykkelen bruker vanlige dekk. Du kan kjøpe hos oss eller et hvilket som helst annet sted.
 2. Olje og smøre drivverk.
 3. Stramme muttere og skruer. For at sykkelen skal holdes intakt på humpete veier med snø og is må skurer og muttere være strammet godt. Det er generelt et godt råd å stramme skruer og muttere med jevne mellomrom.
 4. Smøre girwiere. Dette er et fenomen som gjelder alle wiere som er strekt gjennom en "strømpe". Det er helt uavhengig av sykkeltype og sykkelmerke. Fenomenet går ut på at det dannes samles fukt inni "strømpen" hvor wieren er trekt. Når fukten fryser låses girwieren. Resultatet er ikke ødeleggende, men du kan ikke gire før fukten har tint. Et sykkelverksted smører innsiden av strømpen for å forebygge dette. Fenomenet gjelder spesielt sykler med med interne gir. Slik som Nexus og Alfine.

I tillegg er det et par andre forhåndsregler:

 1. Batteriet lagres innendørs når det ikke er i bruk.
 2. Bruk trekk som beskytter batteriet mot kulde. Slik som denne.
 3. Vær ekstra flink med vedlikehold og tilsyn. Hvis du er flink til å oppdage feil tidlig, så kan det redusere muligheten for følgefeil.  
 4. Veisalt skyldes av. Ikke bruk hard/spiss stråle fra hageslangen. Vær oppmerksom på at sykkelen må tørke før den settes ut i minusgrader. Hvis ikke kan vann som ligger i sprekker fryse og verste tilfelle ødelegge.
 5. Sykkelen bør stå under tak. Ideelt sett i en garasje. Men i det minste få lov til å tørke med jevne mellomrom. På generelt grunnlag bør sykler lagres/parkeres tørt.   
 6. Batteriet er som alle andre batterier ikke spesielt glad i mange minusgrader. Når det er skikkelig kaldt (for eksempel minus 10 grader), så er det kanskje lurt å vurdere å la sykkelen stå. Dersom du ønsker å bruke sykkelen i streng kulde, så anbefaler vi virkelig å bruke et beskyttende trekk som anvist i linken over. I tillegg ta batteriet av og med inn selv for korte perioder.

 

Vedlikehold

I bruksanvisningen står det mye nyttig informasjon. Sett deg inn i denne og du vil få all informasjon du trenger. Girjustering er så enkelt at du gjør det helt fint selv. Bremsene trenger svært lite tilsyn. I utgangspunktet er vedlikehold likt som på en vanlig sykkel. Elsykkel har i tillegg batteri og motor, men det er vedlikeholdsfritt på Bosch sine systemer.

 

Spesifikasjoner

Inkludert: bagasjebrett, frontbrett og skjermer i samme farge som rammen. LED lys foran og bak,. ABUS rammelås. Ringeklokke i samme farge som rammen. Kabler og wiere er trekt innvendig gjennom rammen. Samme nøkkel til rammelås og batteri. Kjedekasse. Støtte. Alt du behøver er inkludert. Det er ikke tatt vekk noe eller latt være å inkludere noe for å selge det som tilbehør :-)

 • Motor: Bosch Active Line Plus. 250 Watt, 50 Nm
 • Batteri: Bosch 11Ah, 400 Wh, 36V.
 • Display: Bosch Purion.
 • Farge: Svart blank, ikke metalic. Brune dekk, holker og sete.
 • Gir: 8 interne gir. Shimano Nexus. Med freewheel. Bytter gir med vrider på håndtaket.
 • Bremser: Tektro Hydraulisk skivebrems. Bremsehåndtak på styret for både for- og bakbrems.
 • Ramme: Aluminium-alloy. 6061-T6, Flat Foot Technology.
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk.
 • Felg: 28". Aluminium.
 • Dekk: Schwalbe Fat Frank 28" x 2", med punkteringsbeskyttelse.
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk.
 • Headset: 1 1/8" steel gjenget/semi-integrert.
 • Kranksett: Aluminium. Smidd FSA, 170 mm.
 • Drev: Shimano, 20T.
 • Kjede: KMC X10e, 1/2' x 3/32".
 • Sadel: Ergonomisk med støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Aluminium. Micro justerbar, 27,2 mm x 350 mm.
 • Styre: Aluminium. 6061-T6.
 • Stem: Aluminium. Smidd, 22,2 mm, Quill.
 • Vekt: ca 23 kg

 

Tilbehør
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Annika 02.06.2020 Jeg har i flere år hatt en elsykkel med motor på bakhjulet. Det har vært supert, men jeg har ikke følt at jeg har hatt den kontrollen jeg ønsker. Elektra Loft Go! har motoren i kranken og gir en mye bedre sykkelfølelse. På flatmark er det supert å kunne spare batteriet samtidig som man kan tråkke på litt, i de bratte bakkene hjem fra jobb er det deilig å skru på full hjelp og slippe å være utslitt når man kommer hjem. Jeg er veldig fornøyd med sykkelen!
 
Upassende?

Elen Fatland 31.05.2020 Veldig behagelig sykkel med god motor! Anbefales til bysykling. Man har god oversikt over trafikken:)
 
Upassende?

Edita V. 30.05.2020 Fantastisk sykkel. Enkel i bruk.
 
Upassende?

Ali M. 30.05.2020 For en fantastisk sykkel! Jeg hadde sluttet å sykle etter at jeg flyttet til et område med mange store og bratte bakker og ble så lei av å måtte gå av sykkelen hele tiden for å trille den oppover. Men med denne sykkelen så er jeg i gang igjen! Jeg kommer opp til og med de bratteste bakkene uten problem, sykkelen har mer enn nok kraft. Mest moro jeg har hatt på sykkel siden jeg var barn! Denne sykkelen har gjort det gøy å være ut på sykkeltur igjen, og den er veldig komfortabelt og enkelt å bruke. Lett å skifte gir og velge hvor mye ekstra hjelp man vil ha av motoren. Dessuten er den kjempestilig i utseende og alle delene er av høy kvalitet. Jeg elsker min ny sykkel og anbefaler den på det sterkeste – sykkelen har gått over all forventningene mine! Og jeg fikk veldig god hjelp fra butikken i Stavanger etter at jeg hadde tatt en hyggelig prøvetur der. Gleder meg til mange aktive år med denne sykkelen nå ila sommeren og i mange år fremover 😊
 
Upassende?

Elin B 22.05.2020 Fantastisk sykkel. Sittestillingen er særdeles behagelig og jeg sykler overalt nå. Frontbæreren gjør at jeg lett kan frakte med ting. Enkel i bruk, også av to personer i forskjellig høyde.
 
Upassende?

Anna Em 18.05.2020 Ride like a Queen! Köpte denna skönhet i svart, och fick satt på ett annat fäste till styret så jag kom ännu längre upp(170 lång men gillar att sitta väldigt upprätt och styret går inte att höja på annat sätt) :) Hjälpsamma och investerade folk på Grünerløkka-butiken! Cyklade upp Maridalsveien i 20km/h utan att bli helt anpusten, wohoo! Det märks att det är en city-bike, då den fungerar klart bäst på asfalt. Känns trygg och vacker! <3
 
Upassende?

KamB 13.05.2020 Classy bicycle for everyday use. Love it!
 
Upassende?

siv janne Hammervold 07.05.2020 Flott sykkel som jeg er veldig fornøyd med. Herlig farge og stilig utsende. God sittekomfort,samsvarer med styret så en sitter godt med rett rygg. Lett håndterlig gir og display,enkel i bruk. Lett å sykle og bratte bakker er ikke noe problem med denne?? Batteriet ladder raskt og varer lenge om en veksler mellom valgene på displayet etter terrenget eller hvilken tyngde du vil sykle i. Nå er det enda mer artig å sykle enn med gamlesyklen min.
 
Upassende?

Adele H. 07.05.2020 For en fantastisk sykkel!! Den er solid og veldig fin å se på også. Fungerer veldig bra med sykkelvogn med 2 barn bak. Det er en fornøyelse å gå på sykkeltur med unger og helt perfekt å gå opp og ned bakken med de 2 bak meg. Anbefaler!!
 
Upassende?

Mari S. 06.05.2020 Denne sykkelen er så fin! Den er så fin at jeg nesten syns jeg på pynte meg for å dra på sykkeltur. Den føles veldig solid og dessuten er den sterk. Jeg, som er ganske tung, kommer meg lett opp de bratte bakkene - også med femåringen på bagasjebrettet. Den er stødig og stabil og alt glir lett, ikke noe rykk og napp når motoren slår seg av og på. Gir og motor er lett å bli kjent med og setet er overraskende behagelig. Det er rett og slett en helt super sykkel!
 
Upassende?

Rasa Rønning 06.05.2020 Deilig å sitte på. Veldig lett å bruke. Veldig stillegående motor. Anbefales til alle som ønsker seg el-sykkel!
 
Upassende?

Jannicke S. 29.04.2020 Makan til opplevelse skal du lete lenge etter! Den lekreste sykkelen på markedet som kan benyttes til alt. Denne sykkelen gir lite inntrykk av en futuristisk high tek. nyskapning, men både ser og opplevelse som en klassisk og tidløs sykkel. Men la deg ikke lure. Jeg har kun oppoverbakker på vei hjem fra jo. tidligere 40-45 min med terror. I dag suste jeg opp på 28 min og med verdens største glis. Sykkelen er utformet med tidløs detaljering, svært få stygge merker, tekster og unødvendige detaljer og hvor nydelige linjer tegner en super moderen sykkel bygget på fortidens klassike og høyt verdsatte formspråk. Dessuten er fargen helt enestående. Vurderer du el-sykkel for pendling, eller hverdagens transport etapper og som er en fryd å se på, en drøm å sykle, og som får deg til å smile hele veien til jobb så er dette sykkelen for deg!
 
Upassende?

Iselin Næss Hillersøy 28.04.2020 Strålende fornøyd. Nå blir det er fryd å sykle frem og tilbake fra jobb hver dag, ca 15 km. Topp service i butikk.
 
Upassende?

Bente 19.04.2020 En fin og herlig sykkel. Jeg suser av gårde både til jobb, parker og ellers rundt i byen! Den er stilfull og fin å se på, samtidig som den er praktisk med bagasjebrett foran og bak. Den har et godt og bredt sete og man har en god sittestilling. Jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen!
 
Upassende?

Marie S. 14.04.2020 Jeg kjøpte denne sykkelen i fjor høst og er veldig fornøyd. Har brukt den nesten hver dag siden jeg kjøpte den – til og fra jobb, og på tur. Den er estetisk vakker og fantastisk å sykle på. Med kurv foran kan man også enkelt gjøre unna hverdagshandel. Anbefales på det sterkeste!
 
Upassende?

anna asgard 07.04.2020 Estetisk vakker og praktisk anvendelig. Sykkelen oppleves solid, med god sittestilling og gode muligheter for kurv og annen oppbevaring. Enkelt å skifte gir. Jeg er skikkelig fornøyd, og anbefaler denne sykkelen!
 
Upassende?

Ida 04.04.2020 Fantastisk sykkel! Den oppleves som solid og sterk. Hadde med meg 4 åringen på sete foran. Vi kom oss lett opp bratte bakker, uten at det føltes tungt. Etter ca 2,5 times sykkeltur, med mange bratte bakker, hadde vi 75% igjen på batteriet. Veldig fornøyd med denne sykkelen!
 
Upassende?

Aina Haugstad 26.03.2020 Jeg er veldig fornøyd med min superfine Electra Loft Go!. Dette er min første elsykkel og jeg var spent på om det tok tid å venne seg til. Allerede på første turen gikk det som smurt. På andre turen kjentes det som om jeg aldri hadde gjort noe annet. Sykkelen bringer meg raskt av sted oppover bakkene - en utrolig herlig følelse å suse oppover uten å bli verken sliten eller svett! Perfekt på vei til jobben! Med flere girvalg kan man velge motstand selv - full drahjelp, eller litt motstand. Reisen til jobb har blitt en opplevelse og ikke bare en transportetappe. I tillegg føler jeg meg fin og vel på veien - er veldig glad for å ha funnet en transportsykkel som skiller seg litt ut i mengden og ser ut som en transportsykkel. Altfor mange sykler ser like ut - det er kjekt å ha funnet en bysykkel som likevel kan frakte meg langt av sted! Med lasteplan foran og bak, har jeg testet ut barnetransport begge steder (bak anbefales!!). Mulighetene er mange - både barn og handlevarer kommer trygt hjem med denne sykkelen. Jeg har fått god oppfølging og hjelp til montering og istandsetting både via nettbutikken og ved utlevering i Bergen, er veldig takknemlig for det.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding ?? På denne sykkelen er det anbefalt å ha barn på bagasjebrettet bak. Enten i et barnesete eller på en myk pute. Frontbrettet svinger i samme retning som hjulet og vil dermed peke skrått nedover når du svinger. Frontbrettet er beregnet for frakt av varer i en kurv eller kasse. Du finner helt sikkert ut av en god metode etter hvert. Det høres ut som du er godt i gang allerede ?? Nyt dagen! Og nyt opplevelsene du får på sykkel!

 
Upassende?

Tore Vågen 25.03.2020 Jeg er veldig fornøyd med min nye sykkel. Den er meget god å sykle på og den gir god hjelp i bakkene. Jeg bestilte sykkelen på nett og har fått super service. Fikk sykkelen ferdig montert på døren av svært hyggelig dame.
 
Upassende?

Sara Smidtsrød 22.03.2020 Jeg er svært fornøyd med min Electra Loft el-sykkel. Jeg sykler nå til jobb hver dag og det sparer meg for masse reisetid. Oppoverbakker går lett som bare det. Sykkelsetet er også deilig å sitte på, og sykkelen kjennes generelt stabil på veien. Hverdagen med el-sykkel er virkelig å anbefale!
 
Upassende?

Tanja Gjeilo 17.03.2020 Komfortabel, god, stødig og fin sykkel! God kraft i motoren. Fikk god service på butikken i Trondheim, men bestilte på nett siden jeg måtte ha den levert hjem.
 
Upassende?

Mette Vonen 10.03.2020 Jeg er godt fornøyd med min Electra Loft. Den tar bakkene med storm (har testet bl.a. opp fra Oslo sentrum til Bekkelaget uten problemer). Den føles stabil, og er lett å manøvrere selv om den veier mye. Personlig liker jeg stabiliteten med litt tyngde, særlig når man drar sykkelvogn. Dekkene er brede nok til å gi en grei trygghetsfølelse ved kryssing av trikkeskinner, og alle småhull og andre skavanker i Oslos gatebilde forseres greit med denne. Sittestillingen er veldig behagelig, og man sitter høyt og fint med oversikt over trafikken.
 
Upassende?

Ida Kjærvik 25.02.2020 Kjempefin sykkel. Veldig god å sykle på både med og uten strømmen på.
 
Upassende?

Lani Vatland 21.02.2020 So happy with my new bike! Very stylish, I love the colors. Its very comfortable, I chose this bike over others because you sit very upright and the seat is comfortable. Perfect for commuting around town. I added a huge basket crate to the front and plan to add a child seat to the back. Its easy to use, has a good strong motor, and looks great. It it also a very smooth ride. Very satisfied!
 
Upassende?

Ann-Helen Skaare 15.02.2020 Har hatt sykkelen i noen dager nå og har fått testet den ut på mange områder. Er veldig godt fornød :-) Med denne sykkelen går det som en lek å sykle opp bratte bakker! Jeg kan virkelig anbefale denne sykkelen! Fikk god service og informasjon i butikken :-)
 
Upassende?

Kristin Sæbø Ekman 07.11.2019 Jeg er veldig fornøyd med sykkelen min. Den er fantastisk kul, og god å sykle med. Jeg er også veldig fornøyd med servicen hos butikk, og verksted.
 
Upassende?

Aurora Stråbø Normann 27.10.2019 Eg kjøpte denne sykkelen i sommar, og er heilt forelska. Den er nydeleg å sjå på, og fantastisk å sykle på. Den er i bruk kvar dag. Eg sykler til og frå barnehagen med sykkelvogn, eller sykkelsete bak, og til og frå jobb i lange bratte bakkar. Det går som ein draum.
 
Upassende?

Linn Wærp 17.10.2019 Jeg fikk min flotte sykkel levert på søren i går. I dag tok jeg jomfruturen. Jeg har ikke syklet på mange år, så jeg var litt skeptisk, men guri malla jeg ble imponert! Jeg er bare 155 cm, så jeg var redd den skulle vøre litt stor for meg, men neida! Jeg satt så godt, hadde full kontroll, og fikk prøvd flere av modusene. Jeg tror ikke jeg har syklet opp en bakke siden jeg var 10 år, men her kom jeg, oppover bakken som en helt! Jeg er superfornøyd, og vil absolutt anbefale denne sykkelen!
 
Upassende?

Heidi Hesselberg Rendal 14.10.2019 Nydelig sykkel som gjør at du føler deg skikkelig lekker på veien! Sykkelen har bredt sete og behagelig sittestilling. Den gir god kraft i oppoverbakkene. Jevn respons når man trør, slik at den ikke oppleves som "hakkete". Elsker at den har bagasjebrett både foran og bak - her har du mulighet til å gjøre storhandel uten å måtte bruke bilen. Det eneste minuset er at den veier mer enn jeg trodde. På nettsiden står det at sykkelen veier ca. 20 kg. Sannheten er nok nærmere 25 kg. Alt i alt en sykkel jeg vil anbefale på det sterkeste!
 
Upassende?

Heidi Simonsen 08.10.2019 Kjøpte denne Loft Go!8i. Har brukt den i all slags vær og på det meste av underlag. Helt fabelaktig. Gjør enhver tur morsom. Og den er veldig vakker.
 
Upassende?

Iselin Rønningsbakk 04.10.2019 Jeg er kjempefornøyd med min nye elsykkel! Den er kjempefin og veldig god å sykle på ??
 
Upassende?

Iselin Rønningsbakk 04.10.2019 Kjempefornøyd med min nye elsykkel! Den er kjempefin og helt super å sykle på! Suser opp bakkene med stil ??
 
Upassende?

Ann Therese Madland 28.09.2019 Jeg er så fornøyd med min nye sykkel! Lekker å se på, meget god sittekomfort og den tar meg frem til jobb på en god og effektiv måte. Gleder meg til mange fine stunder på den fineste sykkelen.
 
Upassende?

Sissel Iren 26.09.2019 God sittestilling, enkel å betjene, og lett å sykle på. Denne sykkelen falt jeg pladask for!
 
Upassende?

Anette Einarsen 19.09.2019 Jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen! Sykler til og fra jobb og barnehage med sykkelvogn bak, hver dag. Den er god å sitte på og sykle på og ikke minst så er den veldig fin :)
 
Upassende?

Brit Myrvoll 11.09.2019 Fantastisk sykkel; flott design og utrolig behagelig å sitte på! Sykler til/fra jobb hver eneste dag, uansett vær, og koser meg på setet rett og slett:)
 
Upassende?

Marit Nesvåg 09.09.2019 En fantastisk behagelig sykkel! Komfortabel sittestilling og en sykkel du kan sykle langt med. Bruker den til jobb, til butikken og til lengre turer. Kjempefornøyd med at jeg valgte den sykkelen!
 
Upassende?

Tine 09.09.2019 En kjempefin sykkel med god motor. Bruker den til henting i barnehage, og det fungerer veldig fint, selv i oppoverbakker. Sykkelen har en god sitteposisjon, og et lekkert design. Jeg kjøpte sykkelen hos Sykkelpikene Stavanger, og har fått en helt fantastisk service der. Jeg anbefaler på det sterkeste å handle hos Sykkelpikene.
 
Upassende?

Janne Cecilie 25.06.2019 Vakker og behagelig sykkel å b.l.a. pendle frem og til bake på jobb med. Eller en tur ned til vår vakre skjærgård.
 
Upassende?

Siw Nøkleby 23.06.2019 Kjempefornøyd med min supre nye el sykkel??
 
Upassende?

Nina 05.06.2019 Flott sykkel, hvor man sykler ganske så uanstrengt og sitter så bekvemt at det ikke er noen belastning på rygg, hofter, armer eller ben. Jeg monterte kurv foran og "kjolebeskytter" over hjuleikene bak,- praktisk og trygt å frakte med seg varer etc. Robust sykkel som holder seg stødig og god på underlaget, og gjør at man styrer mer sikkert. Flott sykkel som anbefales !
 
Upassende?

Eva Karin 04.06.2019 Fantastisk sykkel som virkelig innfrir 'smile-garantien'. God sittestilling med behagelig sete. Formen på styret gjør også sittestillingen perfekt. Deilig å kunne bruke turbo-modus i motbakkene når jeg ikke vil bli svett, eller velge en modus med mindre motoreffekt hvis jeg vil ha trening. Alle burde ha en sånn i livet sitt!
 
Upassende?

Marie 29.05.2019 Sykling blir lett som en lek med denne el-sykkelen. Den er superfin å se på og veldig kjekk å sykle på. Sykler med den både i byen og på grusveier. Ungdommen i huset fikk et nytt syn på elsykkel etter å ha prøvd den:)
 
Upassende?

Elin Johannessen 27.05.2019 Jeg har brukt denne sykkelen en stund nå og er kjempefornøyd! Den er komfortabel å sykle på. Rammen passer med utmerket og jeg er 160 cm høy. Med kurv bakpå og veske på siden kan jeg lett få med meg det jeg trenger. Motoren er veldig bra og det går som en lek selv opp veldig bratte bakker. Sykkelen oppleves som stabil og trygg. Kan trygt anbefale denne til deg som ønsker en god elsykkel
 
Upassende?

Kirsti 24.05.2019 Elsker sykkelen. Bruker den til og fra jobb hver dag (i solskinn og regn). Har ca 1 mil hver vei og noen utfordrende bakker den takler veldig fint. Den ser superfresh ut og jeg føler meg fin når jeg bruker den. Ungene liker også å sitte på ;)
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.