96320

Electra Loft Go Elsykkel

Lavt innsteg

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenr: 110929
Fra 27 990,00Kampanjepris
33 990,00 Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ Nettbutikk
 • 3Bergen
 • 0Eventyrbrua
 • 4Frogner
 • 3Grünerløkka
 • 3Intern
 • 5+Nettbutikk
 • 3Stavanger
 • 5+Trondheim
 • 2Tønsberg
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

 

Testet av TEK.NO april 2021

"Er du på jakt etter en elsykkel som har et fint retro-utseende, og fortsatt har meget god kvalitet, viser tyske Electra nok en gang at de har god kontroll på å lage nettopp slike sykler"

 

 

 

Lett og elegant elsykkel

Den er ordentlig fin og du er like fin når du kommer frem. Du sitter nemlig oppreist på et behagelig sete med ergonomisk riktig sittestilling. Electra sin patenterte ramme avlaster hofte, rygg og skuldre på en helt unik måte. Du blir en stolt syklist på Electra Loft Go.

 

Du blir heller ikke svett, med mindre du ønsker det selv. Loft Go er et bra valg for pendlere og for de som bruker sykkel aktivt. Den fungerer utmerket i by, på landevei og på grusveier. Det er blant annet punkteringsbeskyttelse på dekkene. 

 

Sykkelen er helt komplett med alt ekstrautstyr. Du vil raskt merke at Loft Go er en praktisk og god elsykkel med kvaliteten du forventer. Ønsker du setepinne med demping, kan det kjøpes som ekstrautstyr. Trykk her for svart setepinne. Trykk her for sølvgrå setepinne.

 

Oppsummert

Dette er en helårs elsykkel med Bosch Active Line Plus motor og 400 Wh batteri. Det er 8 interne gir, hydraulisk skivebrems, 28" hjul, god komfort, ergonomisk sittestilling, trilleassistanse, skjermer, rammelås, bagasjebrett, frontbrett, lys, dobbel støtte, ringeklokke, punkteringsbeskyttelse, 5 års garanti på delene fra Bosch, 5 år gratis serviceavtale hos oss og ikke minst "smilegaranti".

  

Garanti

Sykkelpikene leverer med "smilegaranti". Vi har sykler med flest smil per mil. Vi har også 5 års gratis serviceavtale. Bosch gir 5 års garanti på sine deler. Forbrukerkjøpsloven gir deg full reklamasjonsrett når du kjøper fra norsk forhandler. Sykkelpikene er en av Europas største forhandlere av elsykler fra Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er sertifiserte av Bosch. Vi har tilgang til riktige ressurser dersom noe er galt.

 

Riktig sittestilling

Electra slår knock-out på konkurrentene når det kommer til komfort og sittestilling. "Den har tonnevis med komfort å by på ..." (TEK.no 2021). Sittestillingen på Loft Go er oppreist, slik at du får blikket opp og frem. Helt perfekt i travle gater. Rammen er utformet slik at du får strekt benet helt ut, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Det gir deg god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomi ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology" og er patentert. For mange er det en helt ny sykkelopplevelse og de fleste blir forelsket etter første tur. Mange sykler er komfortable, men ingen slår Electra. Electra har 70 % markedsandel på “hverdagssykler” i USA. Det er mye!

  

Brukervennlighet slik du forventer

Sykkelen er laget for å kunne brukes hele året. Bosch er sammen med et par andre markedsledende på teknologi, rekkevidde, brukervennlighet og holdbarhet. Det er brukt mye tid på å lage et system som fungerer bra i alle situasjoner. Både sykkel, batteri og motor tåler regn og vinter. Og dersom du ønsker kan det settes på piggdekk.

 

Det er bagasjebrett både foran og bak. Her kan du feste sykkelvesker, sykkelkurver og barnesete. Det er mulig å feste alle typer vesker, kurver og barneseter på det bakre bagasjebrettet. Du kan laste relativt tungt og fremdeles føle at du har kontroll, men vi anbefaler å laste lett foran og tungt bak. På den måten blir det best mulig balanse på sykkelen. De hydrauliske skivebremsene tar godt tak og gir deg en følelse av kontroll med en gang du begynner å bremse. Det er godt å vite at du ikke bare kommer lett opp bakkene, men også trygt ned igjen. 

 

Girene er av typen Shimano Nexus. Dette er et girsystem som ikke hopper opp og ned på tannhjul. I stedet er alt godt beskyttet i et hus som sitter i akslingen på bakhjulet. Den største fordelen med dette, er at det er mulig å bytte gir når du står stille. I praksis betyr det at du kan sykle inn i et kryss i åttende gir - stoppe - gire ned - og sykle videre i første gir. Det samme er ikke mulig med tradisjonelle gir.

 

Barn på sykkel

Det er mulig å feste både barnesete og sykkelvogn. For å feste sykkelvogn må det først settes på en adapter. For eksempel denne: https://www.sykkelpikene.no/thule/68946/thule-sykkeldrag-adapter-shimano-nexus-7-8-og-alfine

 

Motor og batteri

Alt som angår elsykkeldeler er levert av Bosch (markedslederen på elsykkelteknologi). Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med system fra Bosch. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Med denne plasseringen får sykkelen et lavt og midtstilt tyngdepunkt. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger mellom de ulike motormodusene: OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Modusene regulerer hvor mye hjelp du får fra motoren. Hastigheten bestemmer du selv etter hvor fort du velger å sykle. Alle elsykler på det norske markedet er begrenset av loven til maks 25 km/t. Når du sykler fortere enn det slutter motoren å gi assistanse. Du kan sykle fortere, men da for egen maskin. Når hastigheten er lavere enn 25 km/t starter motoren automatisk. Motoren starter og stopper helt sømløst og blir nesten som en forlengelse av foten.

 

Motormodus

Motoren har fem modus, som velges fra displayet på styret. Den laveste modusen (eco) gir minst kraft, men lengst rekkevidde. Den øverste (turbo) gir mest kraft, men kortest rekkevidde. For å oppnå lengst mulig rekkevidde er det lurt å veksle mellom modusene etter hva som er nødvendig. 

 

 • OFF: nå er motoren helt avslått. Når motoren er slått av fungerer elsykkelen som en helt vanlig sykkel. Litt tyngre, men det går helt fint å sykle på denne måten også. Noen bruker dette alternativet for å få litt ekstra trening.
 • ECO: nå får du minst kraft (hjelp fra motoren), men lengst rekkevidde. Det kan sammenlignes med å sykle på en lett sykkel uten motor.
 • TOURING: dette er et mellomnivå som fungerer bra når du sykler i travle gater eller på lange strekk med relativt flatt terreng. I denne modusen får du god hjelp og lang rekkevidde.
 • SPORT: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra i bakker eller når det er sterk motvind. Du kan fint sykle i sterk motvind med et stort smil.
 • TURBO: nå yter motoren mest på alle måter. Motoren gir mest kraft og responderer raskere på dine bevegelser. I denne modusen bruker motoren mest strøm og rekkevidden blir dermed kortere.

  

Kraft og rekkevidde

Det er både god kraft og lang rekkevidde på Loft Go. For de aller fleste holder dette. Planlegger du imidlertid å sykle i unormalt bratte bakker med barn eller mye bagasje, anbefaler vi elsykler med enda kraftigere motor (for eksempel Commute Go eller en transportsykkel). I et scenario der du sykler i variert terreng og med ulike motormodus kan du forvente å oppnå ca. 60-90 km pr lading. I et optimalt scenario kan rekkevidden være opptil 120 km.

 

Det er dessverre umulig å si noe konkret om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer blant annet an på vekt, terreng, lufttemperatur, motormodus, osv. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant de med lengst rekkevidde. Loft Go er som standard utstyrt med 400 Wh batteri. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelsene 300, 400 og 500 Wh. Dersom du har behov for ekstra rekkevidde, anbefaler vi enten å kjøpe 500 Wh batteri eller en hurtiglader. Det fine med Bosch er at alle elsykler bruker samme type batteri og lader. Dimensjoner er helt like. Du kan dermed bruke batteri eller lader til din venn dersom ditt er tomt. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til nye eventyr etter få timer. Et 400 Wh batteri lades til 50 % på 1,5 timer eller 100 % på 3,5 timer. Med hurtiglader går det enda fortere.

 

Montering

Når du kjøper i butikk leveres sykkelen naturligvis helt ferdig montert, slik at du kan sykle hjem. Det samme gjelder hvis du kjøper i nettbutikken og velger å hente selv i en av våre butikker. Hvis du kjøper i nettbutikken og får den levert hjem, leveres den 99 % ferdig montert. Men ikke vær urolig. Det er enkelt å gjøre den klar. Det er kun enkle deler igjen. Alt teknisk er ferdig. Og dersom du står fast, kan vi hjelpe deg over telefon. Vi har også laget en video som viser hvordan det gjøres. Du finner videoen lenger ned på siden.

 

Electra som sykkelmerke

Electra er et amerikansk merke og eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Elsykler som leveres til Sykkelpikene produseres på Electra sin egen fabrikk i Tyskland. Essensen med sykler fra Electra er bra utseende, god teknikk og overlegen komfort.

 

Vintersykling

Sykkelen kan brukes hele året, men det er et par forberedelser som er anbefalt å gjennomføre før minusgradene setter inn. Hvis du ikke kan det selv, anbefaler vi å besøke et sykkelverksted. Klargjøring for vintersykling kan inneholde:

 

 • Bytte til piggdekk.
 • Olje og smøre drivverk og utsatte deler.
 • Stramme muttere og skruer. Det er generelt et godt råd å stramme skruer og muttere med jevne mellomrom.
 • Smøre girwiere.

 

I tillegg er det et par andre forhåndsregler:

 

 • Batteriet lagres innendørs når det ikke er i bruk.
 • Bruk trekk som beskytter batteriet mot kulde.
 • Vær ekstra flink med å vaske, olje og smøre. Veisalt skyldes av. Ikke bruk hard/spiss stråle fra hageslangen.
 • Sykkelen bør stå under tak. Ideelt sett i en garasje. Men i det minste bør den få lov til å tørke med jevne mellomrom.
 • Elektronikk er ikke spesielt glad i mange minusgrader. Når det er skikkelig kaldt (for eksempel minus 10 grader) bør sykkelen lagres innendørs.

  

Spesifikasjoner

Velg variant for å lese spesifikasjoner.

 

 

Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Therese 27.09.2021 Utrolig fornøyd med denne. Fungerer flott i hverdagen til både jobb og barnehage. Også vært et par turer i marka med barnesete og den leverer!
 
Upassende?

AiAi 06.09.2021 So satisfied with my bike! Love it! Strong motor, biking upphill is easy peasy. The battery has long capacity, biked 25 km and have still for 4 bars. Very comfortable to sit on,my arms dont strain. Good acceleration when i start on sport/ turbo. Got complimebts for my bike with its matching helmet.
 
Upassende?

Tove 04.08.2021 Veldig fornøyd med elsykkel! Perfekt som bysykkel, og kommer opp alle bakkene på vei hjem fra jobben. God oversikt, og endelig får jeg foten i bakken når jeg stopper!
 
Upassende?

Britta 20.06.2021 Har sett på diverse elsykler i ca en måneds tid etter jeg hadde bestemt meg for å skaffe meg en. Electra Loft Go! har vært en av de første sykler som jeg kom over, og jeg falt helt pladask for den pga retrostilen. Siden den var i første omgang deklarert som bysykkel og jeg bor på bygda med grusvei og mange bratte bakker sjekket jeg diverse andre sykler som eventuelt kunne vært bedre egnet til mine behov, men kom alltid tilbake til å se på den ;-) Sendte til slutt mail til Sykkelpikene for å høre hva de mente, og fikk raskt svar der de vurderte den som absolutt dugelig for type bruk jeg hadde beskrevet, selv om de vurderte Path Go! som enda mer passende pga sterkere motor. Jeg kom frem til at Path Go! muligens ville ta meg opp de verste bakker fortere men når det gjaldt utseende var Loft Go! uslåelig i mine øyne, og da den rett etterpå kom på kampanje med 12% avslag måtte jeg bare slå til :-) Bestilte på søndag og fikk levert på døra på torsdag av to kjempe hyggelige ansatte som forklarte meg hvordan den fungerer- og attpåtil var den 100% ferdig montert inkludert kurven jeg hadde bestilt i samme slengen! Har enn så lenge ikke rukket å sykle mer enn to mil, men med langstrakt oppoverbakke, og det går helt fint :-) Fargen portobello var i utgangspunktet ikke favoritten min, men i natura er den mye finere enn på bilde! Sykkelen er bare fantastisk pen å se på, solid bygd og gjennomført til minste detailj. Meget høy komfort som gjør den kjempe behagelig å sykle på. Eneste jeg kommer til å oppdatere den med er en dempet setepinne til disse humpete grusveier her- da blir den helt perfekt ;-) Fasit: meget god service fra Sykelepikene, og en sykkel som oser av kvalitet og komfort!
 
Upassende?

Inger Helene 09.06.2021 Jeg har testet min nye sykkel de siste par dagene. Dette er en helt nydelig sykkel! Jeg elsker fargen, og jeg kjøpte også med en sykkelkurv i bast som virkelig er prikken over ien. Har fått masse hyggelige komplimenter på den både av kjente og ukjente folk hver gang jeg har vært ute med den. Det er tydelig at den fanger blikket! :) Dette er en sykkel som passer utmerket som bysykkel, og sikkert også på hard grusvei - men da ville jeg vurdert den ekstra dempingen i sete. Det humper fort med en gang veien blir litt dårlig. Grunnen til at den får 4 og ikke 5 stjerner er nok at det står at den får deg lett opp selv de bratteste bakkene. Dette er ikke helt sant. Jeg bor i Tromsø med ganske bratte bakker på alle kanter. Dersom jeg har sykkelen i første gir, kommer jeg meg opp til slutt, men det er ikke samme drakraft som andre sykler jeg har prøvd. Det går fint, men det krever en del tråkking. Likevel, opp kom jeg! Dersom du har middels bratte bakker og skal sykle mest på asfalt tror jeg denne sykkelen passer utmerket, men dersom du har virkelig tøffe bakker ville jeg nok kanskje vurdert en modell med litt sterkere motor - om ikke du har lyst til å bruke bakkene som anledning til å komme litt i form :)
 
Upassende?

Veronika 07.06.2021 Super sykkel. Unngår belastning på knær, håndledd og nakke og kommer frem til målet uten å svette. Eneste som kan være en hake er at sykkelen er ganske tung og styret tar litt tid å bli vant med.
 
Takk for produktanmeldelse. Styret er et "bysykkelstyre" med bue. Dette er med på å gi oppreist sittestilling og god komfort. Vekten er normal i forhold til at det er en komplett utstyrt by-elsykkel.

 
Upassende?

Karin 13.04.2021 Helt magisk sykkel! Etter 2 måneder har jeg nå solgt min bil. Elsker sykkelen og mitt største problem er at det gjør tenåringene mine også. Fantastisk komfort og kvalitetsfølelse i hver minste detalj. Det blir flere Loft Go til familien vår!
 
Upassende?

Anette 10.03.2021 Herreguuud for en deilig sykkel! Plukket opp min i lunsjen for et par uker siden, og siden det har jeg ikke tatt bussen en eneste gang :-). Godt sete og oppreist sittestilling er gull for sykkelkomfort. Motoren trekker meg fint opp de bratteste bakkene (Telthusbakken på vei til jobb) og jeg kan sykle langt uten å måtte lade batteri. I helga syklet jeg t/r Torshov-Skøyen, med omveier, og hadde etter en hel ettermiddag fortsatt 80% batteri igjen. Jeg sykler stort sett på Tour, og bruker kun Sport og Turbo i de lengste/bratteste bakkene. Sykkelen er også svært stødig og takler vekt i bager både foran og bak. En nydelig sykkel som rett og slett gjør meg litt lykkelig :-). Anbefales!
 
Upassende?

Silje 14.01.2021 Hentet sykkelen min idag og den har svart til alle mine forventninger og litt til. Fin å se på, og veldig behagelig å sykle på. Kjempe service når jeg hentet sykkelen i Stavanger.
 
Upassende?

Tove 08.01.2021 Såååå fornøyd med min nye elsykkel 👏👏👏👏 Føler meg som en dronning når jeg er ute og sykler 😊👏 Anbefales 😍😍😍
 
Upassende?

Duyen Pham 29.11.2020 Veldig fin sykkel! Koser meg hver gang jeg bruker den.
 
Upassende?

Stephanie Rose-Marie Ferrero 23.11.2020 Hadde ønsket meg denne sykkelen i flere år, før jeg endelig bestemte meg for at jeg skulle hoppe i det, og unne meg selv den. Sykkelen er like gøy å kjøre som den er fin å se på. Bare litt kjipt å se sykkelen med 5.000 kr avslag pga Black Week, kun noen få uker etter jeg kjøpte den. :(
 
Upassende?

Tonje Riise 10.11.2020 Kjøpte Electra Loft Go! 8i i august i år og fikk nesten et nytt liv. Veldig gøy å sykle igjen, noe jeg helt hadde sluttet med. Bor et sted med mange lange og tildels bratte bakker og er snart 52 år. Nå sykler jeg hver dag, innimellom må jeg slite litt, men kommer alltid opp og frem. Og det gjør formen også! Bare gøy! Må tilføye at jeg havarerte for en uke siden, batteriet bråstoppet. Kom meg likevel hjem, helt mulig å sykle uten strøm. Litt svett da... Kjørte til Oslo, leverte batteriet hos Sykkelpikene på Grünerløkka, fikk med et lånebatteri så jeg kunne fortsette å sykle, var i Oslo og hentet nytt batteri i dag. Superservice!
 
Upassende?

Lalita Chumpon Hosek 22.10.2020 Jeg har kjøpt den på nettet. Og den kom rett på døra med ferdig montert dagen etter. For en god service ?? Sykkelen ser veldig elegant og klassisk og god kvalitet. Jeg er forelsket i den sykkelen for første blikk. Det er lett å sykle i uansett vær. Sparer mye kraft og tid. God garanti på batteriet og service på delene . Poenget å ha elsykkel er på spare penger samtidig som trening. Og jeg sparer mye penger. Jeg trenger ikke å betale på drivstoff og bompenger så mye lenger. Jeg leverer min unge i barnehagen (barnesete bak) og sykler videre til jobben hverdag. Ungen min elsker den så mye. Veldig fornøyd med den. Anbefale!!
 
Upassende?

Eirin Bakken 18.10.2020 Har brukt denne sykkelen hver dag siden jeg kjøpte den! Jeg suser opp de bratteste bakkene (Blissuvaldsbakken i Trondheim!) uten problem og det er en fryd! Sykkelen føles veldig stødig og stabil og med en veldig behagelig sittestilling. Batteriet har også lång holdbarhet og lader det kanskje kun en gang i uka. Anbefales!
 
Upassende?

Lena 18.10.2020 Lekker og smooth elsykkel. Kjempefornøyd! Byttet ut standard dekk, holker og sete fra brun til svart, slik at jeg fikk en helsvart sykkel. Med innbytte av de brune delene, ble det ikke mange kronene ekstra for å få akkurat det jeg ønsket ved førstegangskjøp av elsykkel. Fin å sykle på både sommer og høst. Spent på vinteren med piggdekk!
 
Upassende?

Karin Eiri 16.10.2020 Kjøpte sykkelen for snart en mnd siden, og er storfornøyd! Den tar meg til og fra jobb på ett blunk - uten å bli svett. Med kurv foran og dobbel sykkelveske bak, er det masse oppbevaring så handlingen går som en lek. I tillegg har jeg satt på fothvilere og ryggstøtte bak, så sønnen min lett kan svippes til og fra skolen. Det eneste jeg angrer på - er at jeg ikke gjorde dette kjøpet før! Dette er en drøm av en sykkel - med smilegaranti ??
 
Upassende?

Hanna S 12.10.2020 Har brukt denne sykkelen hver dag i ett år og er veldig fornøyd! Fungerer både sommer og vinter, og oppoverbakkene går som en drøm. Og så er den i tillegg utrolig fin!
 
Upassende?

Benedicte Arentz 25.09.2020 Er superfornøyd med denne sykkelen! Fungerer kjempe bra og er i tillegg veldig fin!
 
Upassende?

Regina Skavhellen Aarvik 03.09.2020 Jeg kjøpte min Loft Go elsykkel i mai 2020 og har vært strålende fornøyd siden det. Jeg bruker den overalt i Oslo, og selv til toppen av Grefsenkollen frakter den meg uten å en gang bli andpusten. Anbefales virkelig.
 
Upassende?

Teresa Southwell 31.08.2020 Veldig fornøyd med sykkelen! Bruker den hver dag til og fra jobb (ca 10km) og oppover neste hele veien på hjemturen. Motoren er mer enn kraftig nok til å få meg opp bakken fra Carl Berner til Bjerke uten at en blir svett. 100% fornøyd med sykkel og service!
 
Upassende?

Emilie Louise Bärnholt 20.08.2020 Elsker fargen!!! Setet ser også veldig komfortabelt ut??
 
Upassende?

Silje Furu 31.07.2020 En drøm å sykle; oppreist med vind i håret og verden for dine føtter. Føles som å være med i Brelett-reklamen.
 
Upassende?

Anke Helland 30.07.2020 Eg har kjøpt meg ein ny elsykkel «Electra Loft Go» modell 2020. Sidan eg var på jakt etter ei mogelegheit å kvitte meg med ein del kilo, tenkte eg at det er lurt å parkere bilen min heime og kjøpe meg endelig ein sykkel til frå sykkelpikene. (har allereie ein vanleg utan motor) Den er ikkje den billigaste, MEN eg har lært meg gjennom årane: Spar litt lenger, kjøp kvalitet og har glede lenge. Litt nostalgi er også med. Sykkelen er laga i Tyskland, Bosch og Diamant er også tyske firma som produserer kvalitet. Eg er frå gamle Østtyskland og kunne berre drøyme om ein ny «Diamantsykkel» Å sykle til jobb med den flotte sykkelen er ein draum! Stabilt, komfortabel å sittje på, lett å bruke. Og ikkje minst er det lett å forstå korleis ein skal bruke sykkeldatamaskina. Ein har 8 gir ein kan stille in på handtaket på høgre side og 3 valg på venstre side. Tour, Sport, Turbo. Så kjekt å sykle opp ein forferdeleg bratt bakke i bygda vår. Den har tatt knekken på meg mange ganger før. NÅ…ingen problem. Topp er at eg har to bagasjebrett som er ganske solid-framme og bak. Sykkelen har lys, lås og ei batteri eg kan tar av for å lade. Selvsagt kan batteriet være på sykkelen mens den lader. Tusen takk til Frode, som kom personleg heim til oss, leverte sykkelen, forklarte den og tok seg ei fin prat med oss. Det kaller eg service!
 
Upassende?

Unni Nygaard 28.07.2020 Jeg er nyforelsket:) Elegant, lettkjørt sykkel med god plass til sykkelkurv foran og bak. Perfekt for bysykling!
 
Upassende?

yvonne 08.06.2020 Sykkelen er en fryd å sykle på. God sittestilling, deilig hjelp i oppoverbakker og den er så lekker å se på. Har aldri prøvd elsykkel før, dette ble kjærlighet ved første tur.
 
Upassende?

Annika 02.06.2020 Jeg har i flere år hatt en elsykkel med motor på bakhjulet. Det har vært supert, men jeg har ikke følt at jeg har hatt den kontrollen jeg ønsker. Elektra Loft Go! har motoren i kranken og gir en mye bedre sykkelfølelse. På flatmark er det supert å kunne spare batteriet samtidig som man kan tråkke på litt, i de bratte bakkene hjem fra jobb er det deilig å skru på full hjelp og slippe å være utslitt når man kommer hjem. Jeg er veldig fornøyd med sykkelen!
 
Upassende?

Elen Fatland 31.05.2020 Veldig behagelig sykkel med god motor! Anbefales til bysykling. Man har god oversikt over trafikken:)
 
Upassende?

Edita V. 30.05.2020 Fantastisk sykkel. Enkel i bruk.
 
Upassende?

Ali M. 30.05.2020 For en fantastisk sykkel! Jeg hadde sluttet å sykle etter at jeg flyttet til et område med mange store og bratte bakker og ble så lei av å måtte gå av sykkelen hele tiden for å trille den oppover. Men med denne sykkelen så er jeg i gang igjen! Jeg kommer opp til og med de bratteste bakkene uten problem, sykkelen har mer enn nok kraft. Mest moro jeg har hatt på sykkel siden jeg var barn! Denne sykkelen har gjort det gøy å være ut på sykkeltur igjen, og den er veldig komfortabelt og enkelt å bruke. Lett å skifte gir og velge hvor mye ekstra hjelp man vil ha av motoren. Dessuten er den kjempestilig i utseende og alle delene er av høy kvalitet. Jeg elsker min ny sykkel og anbefaler den på det sterkeste – sykkelen har gått over all forventningene mine! Og jeg fikk veldig god hjelp fra butikken i Stavanger etter at jeg hadde tatt en hyggelig prøvetur der. Gleder meg til mange aktive år med denne sykkelen nå ila sommeren og i mange år fremover ??
 
Upassende?

Elin B 22.05.2020 Fantastisk sykkel. Sittestillingen er særdeles behagelig og jeg sykler overalt nå. Frontbæreren gjør at jeg lett kan frakte med ting. Enkel i bruk, også av to personer i forskjellig høyde.
 
Upassende?

Anna Em 18.05.2020 Ride like a Queen! Köpte denna skönhet i svart, och fick satt på ett annat fäste till styret så jag kom ännu längre upp(170 lång men gillar att sitta väldigt upprätt och styret går inte att höja på annat sätt) :) Hjälpsamma och investerade folk på Grünerløkka-butiken! Cyklade upp Maridalsveien i 20km/h utan att bli helt anpusten, wohoo! Det märks att det är en city-bike, då den fungerar klart bäst på asfalt. Känns trygg och vacker! <3
 
Upassende?

KamB 13.05.2020 Classy bicycle for everyday use. Love it!
 
Upassende?

siv janne Hammervold 07.05.2020 Flott sykkel som jeg er veldig fornøyd med. Herlig farge og stilig utsende. God sittekomfort,samsvarer med styret så en sitter godt med rett rygg. Lett håndterlig gir og display,enkel i bruk. Lett å sykle og bratte bakker er ikke noe problem med denne?? Batteriet ladder raskt og varer lenge om en veksler mellom valgene på displayet etter terrenget eller hvilken tyngde du vil sykle i. Nå er det enda mer artig å sykle enn med gamlesyklen min.
 
Upassende?

Adele H. 07.05.2020 For en fantastisk sykkel!! Den er solid og veldig fin å se på også. Fungerer veldig bra med sykkelvogn med 2 barn bak. Det er en fornøyelse å gå på sykkeltur med unger og helt perfekt å gå opp og ned bakken med de 2 bak meg. Anbefaler!!
 
Upassende?

Mari S. 06.05.2020 Denne sykkelen er så fin! Den er så fin at jeg nesten syns jeg på pynte meg for å dra på sykkeltur. Den føles veldig solid og dessuten er den sterk. Jeg, som er ganske tung, kommer meg lett opp de bratte bakkene - også med femåringen på bagasjebrettet. Den er stødig og stabil og alt glir lett, ikke noe rykk og napp når motoren slår seg av og på. Gir og motor er lett å bli kjent med og setet er overraskende behagelig. Det er rett og slett en helt super sykkel!
 
Upassende?

Rasa Rønning 06.05.2020 Deilig å sitte på. Veldig lett å bruke. Veldig stillegående motor. Anbefales til alle som ønsker seg el-sykkel!
 
Upassende?

Jannicke S. 29.04.2020 Makan til opplevelse skal du lete lenge etter! Den lekreste sykkelen på markedet som kan benyttes til alt. Denne sykkelen gir lite inntrykk av en futuristisk high tek. nyskapning, men både ser og opplevelse som en klassisk og tidløs sykkel. Men la deg ikke lure. Jeg har kun oppoverbakker på vei hjem fra jo. tidligere 40-45 min med terror. I dag suste jeg opp på 28 min og med verdens største glis. Sykkelen er utformet med tidløs detaljering, svært få stygge merker, tekster og unødvendige detaljer og hvor nydelige linjer tegner en super moderen sykkel bygget på fortidens klassike og høyt verdsatte formspråk. Dessuten er fargen helt enestående. Vurderer du el-sykkel for pendling, eller hverdagens transport etapper og som er en fryd å se på, en drøm å sykle, og som får deg til å smile hele veien til jobb så er dette sykkelen for deg!
 
Upassende?

Iselin Næss Hillersøy 28.04.2020 Strålende fornøyd. Nå blir det er fryd å sykle frem og tilbake fra jobb hver dag, ca 15 km. Topp service i butikk.
 
Upassende?

Bente 19.04.2020 En fin og herlig sykkel. Jeg suser av gårde både til jobb, parker og ellers rundt i byen! Den er stilfull og fin å se på, samtidig som den er praktisk med bagasjebrett foran og bak. Den har et godt og bredt sete og man har en god sittestilling. Jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen!
 
Upassende?

Marie S. 14.04.2020 Jeg kjøpte denne sykkelen i fjor høst og er veldig fornøyd. Har brukt den nesten hver dag siden jeg kjøpte den – til og fra jobb, og på tur. Den er estetisk vakker og fantastisk å sykle på. Med kurv foran kan man også enkelt gjøre unna hverdagshandel. Anbefales på det sterkeste!
 
Upassende?

anna asgard 07.04.2020 Estetisk vakker og praktisk anvendelig. Sykkelen oppleves solid, med god sittestilling og gode muligheter for kurv og annen oppbevaring. Enkelt å skifte gir. Jeg er skikkelig fornøyd, og anbefaler denne sykkelen!
 
Upassende?

Ida 04.04.2020 Fantastisk sykkel! Den oppleves som solid og sterk. Hadde med meg 4 åringen på sete foran. Vi kom oss lett opp bratte bakker, uten at det føltes tungt. Etter ca 2,5 times sykkeltur, med mange bratte bakker, hadde vi 75% igjen på batteriet. Veldig fornøyd med denne sykkelen!
 
Upassende?

Aina Haugstad 26.03.2020 Jeg er veldig fornøyd med min superfine Electra Loft Go!. Dette er min første elsykkel og jeg var spent på om det tok tid å venne seg til. Allerede på første turen gikk det som smurt. På andre turen kjentes det som om jeg aldri hadde gjort noe annet. Sykkelen bringer meg raskt av sted oppover bakkene - en utrolig herlig følelse å suse oppover uten å bli verken sliten eller svett! Perfekt på vei til jobben! Med flere girvalg kan man velge motstand selv - full drahjelp, eller litt motstand. Reisen til jobb har blitt en opplevelse og ikke bare en transportetappe. I tillegg føler jeg meg fin og vel på veien - er veldig glad for å ha funnet en transportsykkel som skiller seg litt ut i mengden og ser ut som en transportsykkel. Altfor mange sykler ser like ut - det er kjekt å ha funnet en bysykkel som likevel kan frakte meg langt av sted! Med lasteplan foran og bak, har jeg testet ut barnetransport begge steder (bak anbefales!!). Mulighetene er mange - både barn og handlevarer kommer trygt hjem med denne sykkelen. Jeg har fått god oppfølging og hjelp til montering og istandsetting både via nettbutikken og ved utlevering i Bergen, er veldig takknemlig for det.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding ?? På denne sykkelen er det anbefalt å ha barn på bagasjebrettet bak. Enten i et barnesete eller på en myk pute. Frontbrettet svinger i samme retning som hjulet og vil dermed peke skrått nedover når du svinger. Frontbrettet er beregnet for frakt av varer i en kurv eller kasse. Du finner helt sikkert ut av en god metode etter hvert. Det høres ut som du er godt i gang allerede ?? Nyt dagen! Og nyt opplevelsene du får på sykkel!

 
Upassende?

Tore Vågen 25.03.2020 Jeg er veldig fornøyd med min nye sykkel. Den er meget god å sykle på og den gir god hjelp i bakkene. Jeg bestilte sykkelen på nett og har fått super service. Fikk sykkelen ferdig montert på døren av svært hyggelig dame.
 
Upassende?

Sara Smidtsrød 22.03.2020 Jeg er svært fornøyd med min Electra Loft el-sykkel. Jeg sykler nå til jobb hver dag og det sparer meg for masse reisetid. Oppoverbakker går lett som bare det. Sykkelsetet er også deilig å sitte på, og sykkelen kjennes generelt stabil på veien. Hverdagen med el-sykkel er virkelig å anbefale!
 
Upassende?

Tanja Gjeilo 17.03.2020 Komfortabel, god, stødig og fin sykkel! God kraft i motoren. Fikk god service på butikken i Trondheim, men bestilte på nett siden jeg måtte ha den levert hjem.
 
Upassende?

Mette Vonen 10.03.2020 Jeg er godt fornøyd med min Electra Loft. Den tar bakkene med storm (har testet bl.a. opp fra Oslo sentrum til Bekkelaget uten problemer). Den føles stabil, og er lett å manøvrere selv om den veier mye. Personlig liker jeg stabiliteten med litt tyngde, særlig når man drar sykkelvogn. Dekkene er brede nok til å gi en grei trygghetsfølelse ved kryssing av trikkeskinner, og alle småhull og andre skavanker i Oslos gatebilde forseres greit med denne. Sittestillingen er veldig behagelig, og man sitter høyt og fint med oversikt over trafikken.
 
Upassende?

Ida Kjærvik 25.02.2020 Kjempefin sykkel. Veldig god å sykle på både med og uten strømmen på.
 
Upassende?

Lani Vatland 21.02.2020 So happy with my new bike! Very stylish, I love the colors. Its very comfortable, I chose this bike over others because you sit very upright and the seat is comfortable. Perfect for commuting around town. I added a huge basket crate to the front and plan to add a child seat to the back. Its easy to use, has a good strong motor, and looks great. It it also a very smooth ride. Very satisfied!
 
Upassende?

Ann-Helen Skaare 15.02.2020 Har hatt sykkelen i noen dager nå og har fått testet den ut på mange områder. Er veldig godt fornød :-) Med denne sykkelen går det som en lek å sykle opp bratte bakker! Jeg kan virkelig anbefale denne sykkelen! Fikk god service og informasjon i butikken :-)
 
Upassende?

Kristin Sæbø Ekman 07.11.2019 Jeg er veldig fornøyd med sykkelen min. Den er fantastisk kul, og god å sykle med. Jeg er også veldig fornøyd med servicen hos butikk, og verksted.
 
Upassende?

Aurora Stråbø Normann 27.10.2019 Eg kjøpte denne sykkelen i sommar, og er heilt forelska. Den er nydeleg å sjå på, og fantastisk å sykle på. Den er i bruk kvar dag. Eg sykler til og frå barnehagen med sykkelvogn, eller sykkelsete bak, og til og frå jobb i lange bratte bakkar. Det går som ein draum.
 
Upassende?

Linn Wærp 17.10.2019 Jeg fikk min flotte sykkel levert på søren i går. I dag tok jeg jomfruturen. Jeg har ikke syklet på mange år, så jeg var litt skeptisk, men guri malla jeg ble imponert! Jeg er bare 155 cm, så jeg var redd den skulle vøre litt stor for meg, men neida! Jeg satt så godt, hadde full kontroll, og fikk prøvd flere av modusene. Jeg tror ikke jeg har syklet opp en bakke siden jeg var 10 år, men her kom jeg, oppover bakken som en helt! Jeg er superfornøyd, og vil absolutt anbefale denne sykkelen!
 
Upassende?

Heidi Hesselberg Rendal 14.10.2019 Nydelig sykkel som gjør at du føler deg skikkelig lekker på veien! Sykkelen har bredt sete og behagelig sittestilling. Den gir god kraft i oppoverbakkene. Jevn respons når man trør, slik at den ikke oppleves som "hakkete". Elsker at den har bagasjebrett både foran og bak - her har du mulighet til å gjøre storhandel uten å måtte bruke bilen. Det eneste minuset er at den veier mer enn jeg trodde. På nettsiden står det at sykkelen veier ca. 20 kg. Sannheten er nok nærmere 25 kg. Alt i alt en sykkel jeg vil anbefale på det sterkeste!
 
Upassende?

Heidi Simonsen 08.10.2019 Kjøpte denne Loft Go!8i. Har brukt den i all slags vær og på det meste av underlag. Helt fabelaktig. Gjør enhver tur morsom. Og den er veldig vakker.
 
Upassende?

Iselin Rønningsbakk 04.10.2019 Jeg er kjempefornøyd med min nye elsykkel! Den er kjempefin og veldig god å sykle på ??
 
Upassende?

Iselin Rønningsbakk 04.10.2019 Kjempefornøyd med min nye elsykkel! Den er kjempefin og helt super å sykle på! Suser opp bakkene med stil ??
 
Upassende?

Ann Therese Madland 28.09.2019 Jeg er så fornøyd med min nye sykkel! Lekker å se på, meget god sittekomfort og den tar meg frem til jobb på en god og effektiv måte. Gleder meg til mange fine stunder på den fineste sykkelen.
 
Upassende?

Sissel Iren 26.09.2019 God sittestilling, enkel å betjene, og lett å sykle på. Denne sykkelen falt jeg pladask for!
 
Upassende?

Anette Einarsen 19.09.2019 Jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen! Sykler til og fra jobb og barnehage med sykkelvogn bak, hver dag. Den er god å sitte på og sykle på og ikke minst så er den veldig fin :)
 
Upassende?

Brit Myrvoll 11.09.2019 Fantastisk sykkel; flott design og utrolig behagelig å sitte på! Sykler til/fra jobb hver eneste dag, uansett vær, og koser meg på setet rett og slett:)
 
Upassende?

Marit Nesvåg 09.09.2019 En fantastisk behagelig sykkel! Komfortabel sittestilling og en sykkel du kan sykle langt med. Bruker den til jobb, til butikken og til lengre turer. Kjempefornøyd med at jeg valgte den sykkelen!
 
Upassende?

Tine 09.09.2019 En kjempefin sykkel med god motor. Bruker den til henting i barnehage, og det fungerer veldig fint, selv i oppoverbakker. Sykkelen har en god sitteposisjon, og et lekkert design. Jeg kjøpte sykkelen hos Sykkelpikene Stavanger, og har fått en helt fantastisk service der. Jeg anbefaler på det sterkeste å handle hos Sykkelpikene.
 
Upassende?

Janne Cecilie 25.06.2019 Vakker og behagelig sykkel å b.l.a. pendle frem og til bake på jobb med. Eller en tur ned til vår vakre skjærgård.
 
Upassende?

Siw Nøkleby 23.06.2019 Kjempefornøyd med min supre nye el sykkel??
 
Upassende?

Nina 05.06.2019 Flott sykkel, hvor man sykler ganske så uanstrengt og sitter så bekvemt at det ikke er noen belastning på rygg, hofter, armer eller ben. Jeg monterte kurv foran og "kjolebeskytter" over hjuleikene bak,- praktisk og trygt å frakte med seg varer etc. Robust sykkel som holder seg stødig og god på underlaget, og gjør at man styrer mer sikkert. Flott sykkel som anbefales !
 
Upassende?

Eva Karin 04.06.2019 Fantastisk sykkel som virkelig innfrir 'smile-garantien'. God sittestilling med behagelig sete. Formen på styret gjør også sittestillingen perfekt. Deilig å kunne bruke turbo-modus i motbakkene når jeg ikke vil bli svett, eller velge en modus med mindre motoreffekt hvis jeg vil ha trening. Alle burde ha en sånn i livet sitt!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.