Electra Loft Go Elsykkel Lavt innsteg

Electra Loft Go Elsykkel

Lavt innsteg

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenummer: 110929
Fra 29 990,00Kampanjepris
32 990,00 Ordinær pris
20+ Nettbutikk
 • 4Bergen
 • 0Eventyrbrua
 • 0Frogner
 • 5+Grünerløkka
 • 5+Intern
 • 20+Nettbutikk
 • 5+Stavanger
 • 0Trondheim
 • 0Tønsberg
stk.

Ring 48103874 for hjelp til kjøp av elsykkel

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Testet av TEK.NO april 2021

"Er du på jakt etter en elsykkel som har et fint retro-utseende, og fortsatt har meget god kvalitet, viser tyske Electra nok en gang at de har god kontroll på å lage nettopp slike sykler"

 

 

 

Lett og elegant elsykkel

Den er ordentlig fin og du er like fin når du kommer frem. Du sitter nemlig oppreist på et behagelig sete med ergonomisk riktig sittestilling. Electra sin patenterte ramme avlaster hofte, rygg og skuldre på en helt unik måte. Du blir en stolt syklist på Electra Loft Go.

 

Du blir heller ikke svett, med mindre du ønsker det selv. Loft Go er et bra valg for pendlere og for de som bruker sykkel aktivt. Den fungerer utmerket i by, på landevei og på grusveier. Det er blant annet punkteringsbeskyttelse på dekkene. 

 

Sykkelen er helt komplett med alt ekstrautstyr. Du vil raskt merke at Loft Go er en praktisk og god elsykkel med kvaliteten du forventer. Ønsker du setepinne med demping, kan det kjøpes som ekstrautstyr. Trykk her for svart setepinne. Trykk her for sølvgrå setepinne.

 

Oppsummert

Dette er en helårs elsykkel med Bosch Active Line Plus motor og 400 Wh batteri. Det er 8 interne gir, hydraulisk skivebrems, 28" hjul, god komfort, ergonomisk sittestilling, trilleassistanse, skjermer, rammelås, bagasjebrett, frontbrett, lys, dobbel støtte, ringeklokke, punkteringsbeskyttelse, 5 års garanti på delene fra Bosch, 5 år gratis serviceavtale hos oss og ikke minst "smilegaranti".

  

Garanti

Sykkelpikene leverer med "smilegaranti". Vi har sykler med flest smil per mil. Vi har også 5 års gratis serviceavtale. Bosch gir 5 års garanti på sine deler. Forbrukerkjøpsloven gir deg full reklamasjonsrett når du kjøper fra norsk forhandler. Sykkelpikene er en av Europas største forhandlere av elsykler fra Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er sertifiserte av Bosch. Vi har tilgang til riktige ressurser dersom noe er galt.

 

Riktig sittestilling

Electra slår knock-out på konkurrentene når det kommer til komfort og sittestilling. "Den har tonnevis med komfort å by på ..." (TEK.no 2021). Sittestillingen på Loft Go er oppreist, slik at du får blikket opp og frem. Helt perfekt i travle gater. Rammen er utformet slik at du får strekt benet helt ut, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Det gir deg god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomi ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology" og er patentert. For mange er det en helt ny sykkelopplevelse og de fleste blir forelsket etter første tur. Mange sykler er komfortable, men ingen slår Electra. Electra har 70 % markedsandel på “hverdagssykler” i USA. Det er mye!

  

Brukervennlighet slik du forventer

Sykkelen er laget for å kunne brukes hele året. Bosch er sammen med et par andre markedsledende på teknologi, rekkevidde, brukervennlighet og holdbarhet. Det er brukt mye tid på å lage et system som fungerer bra i alle situasjoner. Både sykkel, batteri og motor tåler regn og vinter. Og dersom du ønsker kan det settes på piggdekk.

 

Det er bagasjebrett både foran og bak. Her kan du feste sykkelvesker, sykkelkurver og barnesete. Det er mulig å feste alle typer vesker, kurver og barneseter på det bakre bagasjebrettet. Du kan laste relativt tungt og fremdeles føle at du har kontroll, men vi anbefaler å laste lett foran og tungt bak. På den måten blir det best mulig balanse på sykkelen. De hydrauliske skivebremsene tar godt tak og gir deg en følelse av kontroll med en gang du begynner å bremse. Det er godt å vite at du ikke bare kommer lett opp bakkene, men også trygt ned igjen. 

 

Girene er av typen Shimano Nexus. Dette er et girsystem som ikke hopper opp og ned på tannhjul. I stedet er alt godt beskyttet i et hus som sitter i akslingen på bakhjulet. Den største fordelen med dette, er at det er mulig å bytte gir når du står stille. I praksis betyr det at du kan sykle inn i et kryss i åttende gir - stoppe - gire ned - og sykle videre i første gir. Det samme er ikke mulig med tradisjonelle gir.

 

Barn på sykkel

Det er mulig å feste både barnesete og sykkelvogn. For å feste sykkelvogn må det først settes på en adapter. For eksempel denne: https://www.sykkelpikene.no/thule/68946/thule-sykkeldrag-adapter-shimano-nexus-7-8-og-alfine

 

Motor og batteri

Alt som angår elsykkeldeler er levert av Bosch (markedslederen på elsykkelteknologi). Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med system fra Bosch. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Med denne plasseringen får sykkelen et lavt og midtstilt tyngdepunkt. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger mellom de ulike motormodusene: OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Modusene regulerer hvor mye hjelp du får fra motoren. Hastigheten bestemmer du selv etter hvor fort du velger å sykle. Alle elsykler på det norske markedet er begrenset av loven til maks 25 km/t. Når du sykler fortere enn det slutter motoren å gi assistanse. Du kan sykle fortere, men da for egen maskin. Når hastigheten er lavere enn 25 km/t starter motoren automatisk. Motoren starter og stopper helt sømløst og blir nesten som en forlengelse av foten.

 

Motormodus

Motoren har fem modus, som velges fra displayet på styret. Den laveste modusen (eco) gir minst kraft, men lengst rekkevidde. Den øverste (turbo) gir mest kraft, men kortest rekkevidde. For å oppnå lengst mulig rekkevidde er det lurt å veksle mellom modusene etter hva som er nødvendig. 

 

 • OFF: nå er motoren helt avslått. Når motoren er slått av fungerer elsykkelen som en helt vanlig sykkel. Litt tyngre, men det går helt fint å sykle på denne måten også. Noen bruker dette alternativet for å få litt ekstra trening.
 • ECO: nå får du minst kraft (hjelp fra motoren), men lengst rekkevidde. Det kan sammenlignes med å sykle på en lett sykkel uten motor.
 • TOURING: dette er et mellomnivå som fungerer bra når du sykler i travle gater eller på lange strekk med relativt flatt terreng. I denne modusen får du god hjelp og lang rekkevidde.
 • SPORT: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra i bakker eller når det er sterk motvind. Du kan fint sykle i sterk motvind med et stort smil.
 • TURBO: nå yter motoren mest på alle måter. Motoren gir mest kraft og responderer raskere på dine bevegelser. I denne modusen bruker motoren mest strøm og rekkevidden blir dermed kortere.

  

Kraft og rekkevidde

Det er både god kraft og lang rekkevidde på Loft Go. For de aller fleste holder dette. Planlegger du imidlertid å sykle i unormalt bratte bakker med barn eller mye bagasje, anbefaler vi elsykler med enda kraftigere motor (for eksempel Commute Go eller en transportsykkel). I et scenario der du sykler i variert terreng og med ulike motormodus kan du forvente å oppnå ca. 60-90 km pr lading. I et optimalt scenario kan rekkevidden være opptil 120 km.

 

Det er dessverre umulig å si noe konkret om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer blant annet an på vekt, terreng, lufttemperatur, motormodus, osv. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant de med lengst rekkevidde. Loft Go er som standard utstyrt med 400 Wh batteri. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelsene 300, 400 og 500 Wh. Dersom du har behov for ekstra rekkevidde, anbefaler vi enten å kjøpe 500 Wh batteri eller en hurtiglader. Det fine med Bosch er at alle elsykler bruker samme type batteri og lader. Dimensjoner er helt like. Du kan dermed bruke batteri eller lader til din venn dersom ditt er tomt. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til nye eventyr etter få timer. Et 400 Wh batteri lades til 50 % på 1,5 timer eller 100 % på 3,5 timer. Med hurtiglader går det enda fortere.

 

Montering

Når du kjøper i butikk leveres sykkelen naturligvis helt ferdig montert, slik at du kan sykle hjem. Det samme gjelder hvis du kjøper i nettbutikken og velger å hente selv i en av våre butikker. Hvis du kjøper i nettbutikken og får den levert hjem, leveres den 99 % ferdig montert. Men ikke vær urolig. Det er enkelt å gjøre den klar. Det er kun enkle deler igjen. Alt teknisk er ferdig. Og dersom du står fast, kan vi hjelpe deg over telefon. Vi har også laget en video som viser hvordan det gjøres. Du finner videoen lenger ned på siden.

 

Electra som sykkelmerke

Electra er et amerikansk merke og eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Elsykler som leveres til Sykkelpikene produseres på Electra sin egen fabrikk i Tyskland. Essensen med sykler fra Electra er bra utseende, god teknikk og overlegen komfort.

 

Vintersykling

Sykkelen kan brukes hele året, men det er et par forberedelser som er anbefalt å gjennomføre før minusgradene setter inn. Hvis du ikke kan det selv, anbefaler vi å besøke et sykkelverksted. Klargjøring for vintersykling kan inneholde:

 

 • Bytte til piggdekk.
 • Olje og smøre drivverk og utsatte deler.
 • Stramme muttere og skruer. Det er generelt et godt råd å stramme skruer og muttere med jevne mellomrom.
 • Smøre girwiere.

 

I tillegg er det et par andre forhåndsregler:

 

 • Batteriet lagres innendørs når det ikke er i bruk.
 • Bruk trekk som beskytter batteriet mot kulde.
 • Vær ekstra flink med å vaske, olje og smøre. Veisalt skyldes av. Ikke bruk hard/spiss stråle fra hageslangen.
 • Sykkelen bør stå under tak. Ideelt sett i en garasje. Men i det minste bør den få lov til å tørke med jevne mellomrom.
 • Elektronikk er ikke spesielt glad i mange minusgrader. Når det er skikkelig kaldt (for eksempel minus 10 grader) bør sykkelen lagres innendørs.

  

Spesifikasjoner

Velg variant for å lese spesifikasjoner.

 

 

Andre kjøpte også
Pivial junior sete + fothvile
Pivial junior sete + fothvileVarenummer124165
20+ på lager
999,00
Pivial Sykkelkurv Dalia Brun
Pivial Sykkelkurv DaliaBrunVarenummer124121
20+ på lager
699,00
ABUS Sykkellås Bordo Combo 6000 90 cm, Kode, Foldelås, SH
ABUS Sykkellås Bordo Combo 600090 cm, Kode, Foldelås, SHVarenummer123321
5+ på lager
1 249,00
Electra Ringeklokke Cool Cat
Electra Ringeklokke Cool CatVarenummer540911
5+ på lager
199,00
ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 9808 110 cm, Nøkkel, Kjettinglås
ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 9808110 cm, Nøkkel, KjettinglåsVarenummer106318
5+ på lager
1 499,00
ABUS Elsykkellås Bordo Granit Xplus 6500 110 cm, Nøkkel, Foldelås, SH
ABUS Elsykkellås Bordo Granit Xplus 6500110 cm, Nøkkel, Foldelås, SHVarenummer106309
4 på lager
1 999,00
Tilbehør
Simson fothvile universal
Kjøp
299,00
20+
Pivial Speil Tour Venstre side
Kjøp
199,00
20+
Pivial Speil City Venstre side
Kjøp
349,00
20+
Pivial Sykkelkurv Dalia Brun
Kjøp
699,00
20+
Pivial Sykkelkurv Dalia Beige
Kjøp
699,00
5+
Pivial Sykkelkurv Julia Brun
Kjøp
799,00
20+
Pivial Sykkelkurv Dana Brown
Kjøp
999,00
20+
Pivial Setetrekk 300D Black
Kjøp
199,00
20+
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegUtrolig fornøyd med denne. Fungerer flott i hverdagen til både jobb og barnehage. Også vært et par turer i marka med barnesete og den leverer!
AiAi06.09.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegSo satisfied with my bike! Love it! Strong motor, biking upphill is easy peasy. The battery has long capacity, biked 25 km and have still for 4 bars. Very comfortable to sit on,my arms dont strain. Good acceleration when i start on sport/ turbo. Got complimebts for my bike with its matching helmet.
Tove04.08.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegVeldig fornøyd med elsykkel! Perfekt som bysykkel, og kommer opp alle bakkene på vei hjem fra jobben. God oversikt, og endelig får jeg foten i bakken når jeg stopper!
Britta20.06.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegHar sett på diverse elsykler i ca en måneds tid etter jeg hadde bestemt meg for å skaffe meg en. Electra Loft Go! har vært en av de første sykler som jeg kom over, og jeg falt helt pladask for den pga retrostilen. Siden den var i første omgang deklarert som bysykkel og jeg bor på bygda med grusvei og mange bratte bakker sjekket jeg diverse andre sykler som eventuelt kunne vært bedre egnet til mine behov, men kom alltid tilbake til å se på den ;-) Sendte til slutt mail til Sykkelpikene for å høre hva de mente, og fikk raskt svar der de vurderte den som absolutt dugelig for type bruk jeg hadde beskrevet, selv om de vurderte Path Go! som enda mer passende pga sterkere motor. Jeg kom frem til at Path Go! muligens ville ta meg opp de verste bakker fortere men når det gjaldt utseende var Loft Go! uslåelig i mine øyne, og da den rett etterpå kom på kampanje med 12% avslag måtte jeg bare slå til :-) Bestilte på søndag og fikk levert på døra på torsdag av to kjempe hyggelige ansatte som forklarte meg hvordan den fungerer- og attpåtil var den 100% ferdig montert inkludert kurven jeg hadde bestilt i samme slengen! Har enn så lenge ikke rukket å sykle mer enn to mil, men med langstrakt oppoverbakke, og det går helt fint :-) Fargen portobello var i utgangspunktet ikke favoritten min, men i natura er den mye finere enn på bilde! Sykkelen er bare fantastisk pen å se på, solid bygd og gjennomført til minste detailj. Meget høy komfort som gjør den kjempe behagelig å sykle på. Eneste jeg kommer til å oppdatere den med er en dempet setepinne til disse humpete grusveier her- da blir den helt perfekt ;-) Fasit: meget god service fra Sykelepikene, og en sykkel som oser av kvalitet og komfort!
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegJeg har testet min nye sykkel de siste par dagene. Dette er en helt nydelig sykkel! Jeg elsker fargen, og jeg kjøpte også med en sykkelkurv i bast som virkelig er prikken over ien. Har fått masse hyggelige komplimenter på den både av kjente og ukjente folk hver gang jeg har vært ute med den. Det er tydelig at den fanger blikket! :) Dette er en sykkel som passer utmerket som bysykkel, og sikkert også på hard grusvei - men da ville jeg vurdert den ekstra dempingen i sete. Det humper fort med en gang veien blir litt dårlig. Grunnen til at den får 4 og ikke 5 stjerner er nok at det står at den får deg lett opp selv de bratteste bakkene. Dette er ikke helt sant. Jeg bor i Tromsø med ganske bratte bakker på alle kanter. Dersom jeg har sykkelen i første gir, kommer jeg meg opp til slutt, men det er ikke samme drakraft som andre sykler jeg har prøvd. Det går fint, men det krever en del tråkking. Likevel, opp kom jeg! Dersom du har middels bratte bakker og skal sykle mest på asfalt tror jeg denne sykkelen passer utmerket, men dersom du har virkelig tøffe bakker ville jeg nok kanskje vurdert en modell med litt sterkere motor - om ikke du har lyst til å bruke bakkene som anledning til å komme litt i form :)
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegSuper sykkel. Unngår belastning på knær, håndledd og nakke og kommer frem til målet uten å svette. Eneste som kan være en hake er at sykkelen er ganske tung og styret tar litt tid å bli vant med.
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportTakk for produktanmeldelse. Styret er et "bysykkelstyre" med bue. Dette er med på å gi oppreist sittestilling og god komfort. Vekten er normal i forhold til at det er en komplett utstyrt by-elsykkel. Mvh kundesupport
Karin13.04.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegHelt magisk sykkel! Etter 2 måneder har jeg nå solgt min bil. Elsker sykkelen og mitt største problem er at det gjør tenåringene mine også. Fantastisk komfort og kvalitetsfølelse i hver minste detalj. Det blir flere Loft Go til familien vår!
Anette10.03.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegHerreguuud for en deilig sykkel! Plukket opp min i lunsjen for et par uker siden, og siden det har jeg ikke tatt bussen en eneste gang :-). Godt sete og oppreist sittestilling er gull for sykkelkomfort. Motoren trekker meg fint opp de bratteste bakkene (Telthusbakken på vei til jobb) og jeg kan sykle langt uten å måtte lade batteri. I helga syklet jeg t/r Torshov-Skøyen, med omveier, og hadde etter en hel ettermiddag fortsatt 80% batteri igjen. Jeg sykler stort sett på Tour, og bruker kun Sport og Turbo i de lengste/bratteste bakkene. Sykkelen er også svært stødig og takler vekt i bager både foran og bak. En nydelig sykkel som rett og slett gjør meg litt lykkelig :-). Anbefales!
Silje14.01.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegHentet sykkelen min idag og den har svart til alle mine forventninger og litt til. Fin å se på, og veldig behagelig å sykle på. Kjempe service når jeg hentet sykkelen i Stavanger.
Tove08.01.2021Upassende?
Electra Loft Go ElsykkelLavt innstegSåååå fornøyd med min nye elsykkel 👏👏👏👏 Føler meg som en dronning når jeg er ute og sykler 😊👏 Anbefales 😍😍😍