95504 95504 95504 95504

Electra Townie Go! 8i Elsykkel

2020 mod, Bosch, 8 gir, ST, Sapphire

 PRODUSERT I TYSKLAND

 UNIK ERGONOMI OG KOMFORT

 BESTSELGER I USA 5 ÅR PÅ RAD

Varenr: 110852
32 890,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
ikke på lager (30 dager forventet leveringstid)
 • 0Intern
 • 0Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 1Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 0Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 0Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

2020 modell.

Signaturmodellen til Electra. Egenskapene ligger i navnet ... en urban sykkel med det fantastiske navnet Townie. Vi tør påstå at dette er en perfekt by-elsykkel.

 

Townie Go! er en elsykkel spesielt laget for å være enkel i bruk. Den fungerer utmerket i alle situasjoner, enten det er på landeveier, grusveier eller i sentrum. Det som gjør Townie Go! til en spesielt go sentrums-elsykkel er den unike førerposisjonen som er utformet for ergonomisk riktig sittestilling og enkel håndtering i travle gater. Du kommer næreme bakken, samtidig som rammens utforming gjør at du får strekt benet helt ut når du sykler. Ved stans kan du sette foten i bakken helt uten problemer - du trenger ikke gå av sete - du trenger heller ikke å skli halveis av sete. Det er nettopp dette som gjør Townie til din yndlingssykkel. Vi har hittil ikke hatt én eneste kunde som har vært for lav for Townie Go! Fordelen med 26" ballongdekk for sykling i sentrum er blant annet:

 • Du kommer nærmere bakken slik at det er enklere å stanse, samt å gå av og på sykkelen.
 • Du kommer ikke like langt for hvert tråkk. Noe som er en fordel i travle sentrumsområder. Dersom du ofte sykler langt kan det være en fordel med 28" hjul, som det blant annet er på Electra Loft Go! og Electra Commute Go!.
 • God stabilitet når du svinger brått rundt en sidegate eller lignende.
 • God komfort på brostein og fortauskanter.
 • Ser spesielt bra ut på en Electra Townie Go!. 

 

Townie Go 8i! kan sammenlignes med Townie Go 8D!. Største forskjell er at sistnevnte er en budsjettmodell. Den har ikke bagasjebrett og er utstyrt med rimeligere bremser og gir. Den har også en mindre motor av typen Bosch Active Line. Motoren er kvalitetsmessig like bra, men den har ikke like mye kraft. Det er mulig å sammenligne modellene på denne siden: https://www.electrabike.no/sammenligning

 

Kort oppsummert består sykkelen av: 8 gir. Hydraulisk skivebrems. Ramme av aluminium. 26" hjul. Lys foran og bak. Ellers er den helt komplett med alt du trenger. Det er IKKE tatt vekk noe eller latt være å inkludere noe for å selge det som tilbehør :-). Aktive syklister elsker fordelen med enkel håndtering i en hverdag hvor behovene endres utover dagen. Det fine med å velge en elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyd. Alle blir fornøyd.

 

 

2020 modell

Dette er altså 2020 modell. Forskjellen fra 2018 til 2020 er i hovedsak:

 • Ny motor. 2020 modellen har Bosch Active Line Plus. Elegant utseende og lavere vekt. Vinner av Red Dot Design Award for bra design. 
 • Ny software gjør motoren mer effektiv og responsiv i bakker.
 • Byttet til Bosch sitt Purion display på styret.

Hvorfor 2020 modell så tidlig? Sykkelpikene er blant de eneste i verden som mottar 2020 modeller lenge før normal lanseringsdato. Årsaken er at 2020 modellen kommer med motor av typen Bosch Active Line Plus. Dette er en kraftigere motor sammenlignet med det som kommer på 2018 og 2019 modellene. Sykkelpikene har vært veldig tydelige på at det er denne motoren som fungerer best i Norge. Og dermed fikk vi den. Vi går nærmere inn på detaljer til motoren i avsnitt for "batteri og motor".

 

Garanti

Sykkelpikene leverer med "smilegaranti" og 3 år gratis service (les mer...). Bosch gir 5 år garanti på sine deler. Norges lover gir deg full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk. For eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er en av europas største forhandlere av elsykler fra Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er sertifiserte av Bosch eBike. Sykkelpikene har tilgang til riktige ressurser dersom noe er galt.

 

Riktig sittestilling

Dette er en elsykkel for allsidig hverdagsbruk. Sittestillingen er oppreist slik at du får blikket fremover. Helt perfekt i travle gater. Sete er behagelig. Electra sin patenterte ramme er så godt egnet at den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at føreren får strekt benet helt ut, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Dette gir føreren god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomisk sittestilling ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology", og er altså patentert. For mange er det en helt ny sykkelopplevelse og de fleste blir forelsket etter første tur. Electra har 70 % markedsandel på komfortsykler i hele USA. Det er mye! Enkelt fortalt betyr Flat Foot Technology at pedalene er plassert litt foran sete. På denne måten sitter føreren med rett rygg, blikket frem og mulighet for å sette foten i bakken ved stans ... samtidig som benet strekkes helt ut ved sykling.   

 

 

Passer alle

Sykkelen leveres i én størrelse. Rammen er rett og slett ekstremt godt egnet til allsidig og komfortabel hverdagsbruk. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den meget fleksibel. Sykkelpikene selger flere elsykler enn mange grossister. Electra eies av verdens største sykkelprodusenter (Trek). Det sier seg kanskje selv, når verdens største produsent bestemmer seg for å levere modellen i kun én størrelse, at den laget for å passe så og si alle. Når setet er på det laveste er det ca. 72 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca. 93 cm. Mål innsiden av benet for å sjekke om du passer sykkelen.

Når et par bruker samme sykkel velger de ofte en sykkel med lavt innsteg. Vi liker egentlig ikke å kalle variantene for damesykkel og herresykkel. Det er likevel slik at det som på folkemunne kalles for damesykkel er litt lavere i rammen og litt kortere mellom sete og styre.

 

Brukervennlighet slik du forventer

Totalt sett er dette en helårssykkel som er laget for å brukes. Bosch er sammen med et par andre produsenter markedsledende på teknologi, rekkevidde, brukervennlighet og holdbarhet. Det er brukt ekstremt mye tid på å lage et system som fungerer bra i alle situasjoner. Systemet inkluderer noe så fantastisk som trilleassistanse. Det betyr at du kan trykke på en knapp, så triller sykkelen ved siden av deg i sakte gangfart. Helt brilliant dersom du ønsker å trille ved siden av noen som ikke har sykkel.

 

På bagasjebrettet kan du feste sykkelvesker, sykkelkurver, barnesete eller hva som helst. Du kan laste relativt tungt og fremdeles føle at du har kontroll. De hydrauliske skivebremsene tar godt tak og gir deg en følelse av kontroll med en gang du begynner å bremse. Girene er av typen Shimano Nexus. Dette er et girsystem som ikke hopper opp og ned på tannhjul. I stedet er alt godt beskyttet i et hus som sitter mellom hjulboltene på bakhjulet. Den største fordelen er at det er mulig å bytte gir mens du står stille. I praksis betyr det at du kan sykle inn i et kryss i åttende gir - stoppe - og sykle videre i første gir. Det samme er ikke mulig med tradisjonelle girsystemer, siden kjede er avhengig av å gå rundt for å hoppe til et lavere drev/gir.

 

 

Barn på sykkel

Du kan helt fint ta med barn på Townie Go!. Den kan trekke alle vanlige sykkelvogner. Det er mulig å feste inntil ett barnesete på bagasjebrettet, som har en anbefalt lastekapasitet på maks 25 kg. Sykkelen har tilstrekkelig bremsekapasitet så lenge du laster sykkelvognen fornuftig.

 

Batteri og motor

Alt som angår elsykkeldeler er levert fra Bosch (markedslederen på elsykkelteknologi). 2019 modellene har Bosch Active Line. Dette som er en 2020 modell har Bosch Active Line Plus. Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med motor og batteri fra Bosch. Ingen er bedre enn Bosch, men det finnes noen som er omtrent like bra. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger mellom de ulike motormodusene OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Modusene har ikke innvirkning på hastighet, kun motorkraft. Alle elsykler på det norske markedet er begrenset av loven til maks 25 km/t. Når du sykler fortere enn det slutter motoren å gi assistanse. Du kan sykle fortere, men da for egen maskin altså. Så fort hastigheten går under 25 km/t starter motoren automatisk uten at du i det hele tatt legger merke til det. Signalene fra sensorene går raskere fra pedal til motor enn fra din egen fot og opp til hjernen. Motoren blir nesten som en forlengelse av foten.  

 • OFF: nå er motoren helt avslått. Når motoren er slått av fungerer elsykkelen som en helt vanlig sykkel. Litt tyngre enn en vanlig, men du kommer helt fint hjem. Noen bruker også dette alternativet for å få litt trening.
 • ECO: dette er det laveste nivået med assistanse. Motoren gir minst kraft og sparer samtidig mest på batterikapasiteten. Det kan sammenlignes med å sykle på en lett sykkel. I denne modusen får du 40 % assistanse / 35 Nm motorkraft.
 • TOURING: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra langs travle gater og på gangfelt. Motoren gir såpass mye kraft at det sjeldent blir slitsomt. Motoren bruker mer strøm enn i ECO, men samtidig mindre enn i SPORT. I denne modusen får du 40 % assistanse / 35 Nm motorkraft. I denne modusen får du 100 % assistanse / 40 Nm motorkraft.
 • SPORT: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra i bakker, dersom du har mye bagasje eller sterk motvind. Motoren gir tilstrekkelig med kraft slik at bratte bakker forseres med et smil. I denne modusen får du 170 % assistanse / 45 Nm motorkraft.
 • TURBO: nå yter motoren mest på alle måter. Den går ikke fortere, men motoren gir mest kraft og er mer responsiv på dine bevegelser. Det vil si at motoren responderer raskere og med mer kraft når du trykker med foten på pedalene. I denne modusen bruker motoren mest strøm. I denne modusen får du 250 % assistanse / 50 Nm motorkraft.

Det er helt umulig å si noe om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer blant annet an på vekt, terreng, lufttemperatur, motormodus, osv. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant dem med lengst rekkevidde. Townie Go! er som standard utstyrt med 400Wh batteri. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelser: 300, 400 og 500 Wh. Dersom du har behov for ekstra rekkevidde, så anbefaler vi å enten kjøpe 500 Wh batteri eller en ekstra lader slik at du kan ha en i hver ende (på jobb og hjemme). Det fine med Bosch er at alle elsykler bruker samme type batteri og lader. Dimensjoner er helt like. Du kan dermed bruke batteri eller lader til din venn dersom ditt er tomt. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til nye eventyr etter få timer. Et 400 Wh batteri kan lades til 50 % på 1,5 timer eller 100 % på 3,5 timer. Med hurtiglader går det enda fortere.

 

Kraft og rekkevidde

Bosch er sammen med et par andre merkevareprodusenter best på både kraft og rekkevidde. Det er dermed et bra valg med Bosch. Det fine med akkurat denne sykkelen er at du sannsynligvis ikke behøver å vurdere noen verdens ting. For de aller fleste holder det med spesifikasjonene som leveres på Electra Loft Go! Både i forhold til kraft og rekkevidde. Det finnes flere produsenter som tilbyr både bedre rekkevidde og motorkraft. Vi mener selv at det er viktig å ikke sammenligne eple og pære. Som merkevareprodusent (Bosch) er det viktig å se på helheten som blant annet inkluderer brukervennlighet, holdbarhet, sikkerhet, garantiordninger og ikke minst behov. Bosch sine løsninger dekker de fleste ordinære behov i forhold til pendling, hverdagssykling, stisykling og transportsykling. Active Line Plus er en motor som er spesielt egnet for varierende terreng mellom by, landevei og bakker. I et scenario der du sykler i variert terreng og med ulike motormodus kan du forvente å nå ca 70 km pr lading med et 400 Wh batteri. I et optimalt scenario kan du rekke opptil 120 km pr lading med et 400 Wh batteri

 

 

Montering

Elsykler som leveres fra Sykkelpikene ankommer i stor eske, 99 % ferdig montert. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske nettbutikker leverer i liten ekse med mye montering. Ved kjøp i butikk eller ved å kjøpe i nettbutikken og velge  "hente selv i en av våre butikker", så leveres sykkelen helt ferdig montert. Dersom du velger å få den sendt hjem, så må du ferdigstille resten selv. Men ikke vær urolig. Det er veldig enkelt. Det er kun store deler igjen. Slik som å feste styre, sete og pedaler. Alt teknisk er ferdig. Og dersom du står helt stille så hjelper vi deg over telefon. Med litt praktisk erfaring klargjøres sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter.

 

Electra som sykkelmerke

Electra er amerikansk og desidert største på "komfort- og hverdagssykler" i USA. De eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Elsykler som leveres til Sykkelpikene produseres på egen fabrikk i Tyskland. Electra betyr mye for mange. De som eier en Electra sykkel har ofte et personlig forhold til sin sykkel. Menneskene bak merket er først og fremst opptatt av å lage sykler og utstyr for de som ønsker detaljer, utseende og god teknikk

 

Vintersykling

Det er helt i orden å bruke sykkelen hele året. Det er et par forberedelser som er anbefalt å gjennomføre før minusgradene setter inn. Vi anbefaler å besøke et sykkelverksted og informere dem om å klargjøre sykkelen for vintersykling. En slik klargjøring kan inneholde

 1. Bytte til piggdekk. Sykkelen bruker vanlige dekk. Du kan kjøpe hos oss eller et hvilket som helst annet sted.
 2. Olje og smøre drivverk.
 3. Stramme muttere og skruer. For at sykkelen skal holdes intakt på humpete veier med snø og is må skurer og muttere være strammet godt. Det er generelt et godt råd å stramme skruer og muttere med jevne mellomrom.
 4. Smøre girwiere. Dette er et fenomen som gjelder alle wiere som er strekt gjennom en "strømpe". Det er helt uavhengig av sykkeltype og sykkelmerke. Fenomenet går ut på at det dannes samles fukt inni "strømpen" hvor wieren er trekt. Når fukten fryser låses girwieren. Resultatet er ikke ødeleggende, men du kan ikke gire før fukten har tint. Et sykkelverksted smører innsiden av strømpen for å forebygge dette. Fenomenet gjelder spesielt sykler med med interne gir. Slik som Nexus og Alfine.

I tillegg er det et par andre forhåndsregler:

 1. Batteriet lagres innendørs når det ikke er i bruk.
 2. Bruk trekk som beskytter batteriet mot kulde. Slik som denne.
 3. Vær ekstra flink med vedlikehold og tilsyn. Hvis du er flink til å oppdage feil tidlig, så kan det redusere muligheten for følgefeil.  
 4. Veisalt skyldes av. Ikke bruk hard/spiss stråle fra hageslangen. Vær oppmerksom på at sykkelen må tørke før den settes ut i minusgrader. Hvis ikke kan vann som ligger i sprekker fryse og verste tilfelle ødelegge.
 5. Sykkelen bør stå under tak. Ideelt sett i en garasje. Men i det minste få lov til å tørke med jevne mellomrom. På generelt grunnlag bør sykler lagres/parkeres tørt.   
 6. Batteriet er som alle andre batterier ikke spesielt glad i mange minusgrader. Når det er skikkelig kaldt (for eksempel minus 10 grader), så er det kanskje lurt å vurdere å la sykkelen stå. Dersom du ønsker å bruke sykkelen i streng kulde, så anbefaler vi virkelig å bruke et beskyttende trekk som anvist i linken over. I tillegg ta batteriet av og med inn selv for korte perioder.

 

Vedlikehold

I bruksanvisningen står det mye nyttig informasjon. Sett deg inn i denne og du vil få all informasjon du trenger. Girjustering er så enkelt at du gjør det helt fint selv. Bremsene trenger svært lite tilsyn. I utgangspunktet er vedlikehold likt som på en vanlig sykkel. Elsykkel har i tillegg batteri og motor, men det er vedlikeholdsfritt på Bosch sine systemer.

 

Spesifikasjoner

Inkludert: bagasjebrett og skjermer i samme farge som rammen. LED lys foran og bak,. ABUS rammelås. Ringeklokke. Kabler og wiere er trekt innvendig gjennom rammen. Samme nøkkel til rammelås og batteri. Kjedekasse. Støtte. Alt du behøver er inkludert. Det er ikke tatt vekk noe eller latt være å inkludere noe for å selge det som tilbehør :-)

 • Motor: Bosch Active Line Plus. 250 Watt, 50 Nm
 • Batteri: Bosch 11Ah, 400 Wh, 36V.
 • Display: Bosch Purion.
 • Farge: Blå metallic. Hvite dekk, holker og sete.
 • Gir: 8 interne gir. Shimano Nexus. Med freewheel. Bytter gir med vrider på håndtaket.
 • Bremser: Tektro Hydraulisk skivebrems. Bremsehåndtak på styret for både for- og bakbrems.
 • Ramme: Aluminium-alloy. 6061-T6, Flat Foot Technology.
 • Gaffel: Hi-Ten Steel Unicrown, Straight/Tapered Leg
 • Felg: 26". Aluminium.
 • Dekk: Schwalbe Fat Frank 26” x 2.35”. Ballongdekk med punkteringsbeskyttelse.
 • Headset: 1 1/8” Steel Threaded/Semi-Integrated
 • Kranksett: Aluminium. Smidd FSA, 170 mm.
 • Drev: Shimano, 20T.
 • Kjede: KMC Z1EHX Nickel Plated
 • Sadel: Ergonomisk med støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Aluminium. Micro justerbar, 27,2 mm x 350 mm.
 • Styre: Aluminium. Alloy Custom Bend 25.9” Width/4” Rise.
 • Stem: Aluminium. Smidd, 25.4 mm Quill, 80 mm extension
 • Vekt: ca 24 kg

 

Tilbehør
15%
212,- <-
249,-
20+
Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Gro 16.03.2021 Nå har jeg syklet på min grønne Electra Townie i et halvt år og er så fornøyd både med den og med servicen fra Sykkelpikene!
 
Upassende?

Gro Merete 15.01.2021 Stor sykkelglede fra første tråkk! Tar meg stadig i å smile fornøyd der jeg suser av gårde:-) Hyggelige selgere i Oslo og Stavanger, i forbindelse med kjøp og andre spørsmål. Ønsker jeg kjøpte kjettinglås istedenfor foldelås. Tror det ville vært litt enklere. Vil jo prøve å sikre en så fin sykkel.
 
Upassende?

Charlotte Vaagen 21.11.2020 Lambertseter-Tøyen på 25 min. fra dør til dør, det er raskere enn T-banen. Å suse opp på Turbo i "Sjømannsskolebakken" og forbi folk som sliter er herlig. Skulle satsa på elsykkel tidligere...
 
Upassende?

Gunvor 26.10.2020 God og stabil sykkel, gira fungerer bra. Typisk bysykkel, så der burde jeg tatt et annet valg da jeg ser at den ikke passer så godt til mitt bruk. Vanskelig å få stramma både setet og styret, setet blir fort skjevt og styret glir ned. Har prøvd å stramme hardt, men det ser ikke ut til å fungere. Sykkelstøtta tar bort i bakhjulet når jeg skal løse den opp. Service avtala er det ikke mulig for meg å få brukt, så slik sett er det best å bo nær et av verkstedene til Sykkelpikene.
 
Upassende?

liv ingrid fjellanger 01.10.2020 Du sitter godt på denne sykkelen. Den fungerer også godt i oppoverbakkar.
 
Upassende?

Anne Christine Brekke 28.09.2020 Sommeren med denne sykkelen har vært helt topp. Passer til flere i familien. De brede dekkene egner seg godt for bysykling, når trikkeskinner skal krysses. Nå som høstmørket har kommet, har lysene flittig vært i bruk. Denne sykkelen kan anbefales alle.
 
Upassende?

Therese Steen johansen 27.09.2020 Etter en tur er jeg solgt! Elsker min nye Townie ?? Har syklet på kryss og tvers i Fredrikstad, og er imponert over hvor lekende lett det går. Bratt bakken hjem kunne jeg ta sittende, fantastisk!
 
Upassende?

Siri 30.08.2020 Veldig fin og behagelig sykkel:) den har gjort at jeg ikke lenger har behov for bruk av kollektivtrafikk. Verdt hver krone!
 
Upassende?

Julien Brajard 26.08.2020 Very nice bike! very comfortable and the electric assistance can be set at different levels. The bike itself is not too heavy and handy which is convenient when you park it in a small place.
 
Upassende?

Ninja Myhre 21.08.2020 Meget godt fornøyd med valg av sykkel. Prøvde først Electra Loft Go 8i, da jeg ønsket meg en rett sitteposisjon. Deilig sykkel. Angrer ikke på valget jeg tok, da jeg synes Townie Go 8i har et kulere utseende, liker retrostilen! Selger i butikken stilte inn styret, slik at jeg fikk en fin rett sitteposisjon på denne også. :-)
 
Upassende?

Hilde 29.07.2020 Strålende fornøyd! Suser avgårde oppover bakkene og slipper å komme svett og andpusten frem til jobb. Deilig å slippe å måtte forholde deg til busser som ikke er på tiden mer! ?? Veldig behagelig å sitte på og veldig enkel å forstå. Batteriet holder fint 3 dager - og da bruker jeg sykkelen MYE?? Minuset jeg kan se er bagasjebrettet som er uten noe festemulighet. Kun selve bretter.
 
Upassende?

Cathrine 20.07.2020 Jeg er veldig fornøyd med sykkelen. Har brukt den mye og med barnesete. God rekkevidde og lett å komme opp bakker. Sønnen min liker også å sitte på. Et godt kjøp, kan anbefales!
 
Upassende?

Linda Olsen 15.07.2020 Fineste sykkelen jeg har sett. Kjempebehagelig å sykle på, store gode dekk og godt sete, og lett å komme seg av og på. Enkelt å få av batteriet, og det er god rekkevidde på strøm. Og motoren er helt topp! Kort leveringstid, bestilte den på kvelden og kunne hente den ferdig montert på lageret dagen etter. Eneste minuset er at en man venne seg til giret tror jeg, for det reagerer ikke likt som på andre sykler jeg har hatt. Skal man feks opp en bakke er det ikke sikkert sykkelen girer ned før langt oppi bakken.
 
Hei Linda og takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg vil bare kommentere på det du nevner angående at giret ikke skifter. Sykkelen har et internt girsystem av typen Shimano Nexus. En av de virkelig store fordelene er at det er mulig å skifte gir samtidig som du står stille. Girsystemet har en «selvbeskytter» som gjør at det ikke rives i stykker ved store belastninger. Det vil si at giret ikke skifter dersom det er for mye press på pedalen. For eksempel i en bakke. For å løse dette slipper du opp litt på pedalen (løfter foten litt), så faller giret på plass med en gang. Prøv det neste gang. Jeg er temmelig sikker på at det løser saken. Ring oss hvis du ønsker muntlig forklaring ??

 
Upassende?

Elisabeth Langnes 10.07.2020 Fantastisk flott sykkel,har brukt den mye:)
 
Upassende?

Gina 01.07.2020 Kjærlighet ved første tråkk! Jeg prøvde en del forskjellige sykler, men falt for kjøre komforten til townie GO. Den er en glede å sykle på , man kommer opp bakkene lett som ingenting og I tillegg ser den kul ut! En god investering ??
 
Upassende?

Line Revne 01.07.2020 Så fornøyd med min fine sykkel??. Den funker helt som den skal, bruker den til og fra jobb og får som en lek opp de bratteste bakker! Anbefales!
 
Upassende?

Synnøve Gustavsen 14.06.2020 Fantastisk sykkel:) Jeg elsker å cruise rundt på denne sykkelen. Veldig enkel å bruke. Batteriet holder lenge og giringen går knirkefritt. Kan absolutt anbefales.
 
Upassende?

Heidi Solbakken 11.06.2020 Endelig er det min tur til å eie denne flotte elsykkelen. Er bare kjempefornøyd. Gleder meg til en sommer på denne:)
 
Upassende?

Carolina Pedersen 24.05.2020 Elsker alt! Og mer behagelig sykkel, både å hvile øynene på og å sitte på skal man lete lenge etter
 
Upassende?

Julie Eick 22.05.2020 Er superfornøyd med min nye Electra Townie Go. Elsker designet og fargekombinasjonen svart og brun. Lett å skjønne, lett å sykle, også har den en helt fantastisk sittekomfort. Det fine er også at den er helt uten lyd. Gleder meg til å sykle mer med denne sykkelen.
 
Upassende?

Ann Magritt Lundereng 22.05.2020 Bare digger min nye townie go. Ny tilværelse med god comfort. Stødig og elegant sykkel.
 
Upassende?

Sandra Hogenboom 22.05.2020 En utrolig kul og stillig sykkel som gjør meg til å sykle med et stort smil. Jeg byttet styret til Amsterdam modellen for å få en enda mer opreist sittestilling og fikk veldig bra og rask service. Jeg gleder meg til mange fine sykkelturer med barna i sykkelvogn.
 
Upassende?

Daria 07.05.2020 Jeg har lenge ønsket med en sykkel fra Electra: utseende er helt fantastisk. Etter å ha endelig prøvd den, var valget fort gjort: sykkelen er veldig godt gjennomtenkt og behagelig å sitte på. Ikke minst passer den godt til en person på 160 cm. Komfort på sete og styre er utmerket. Deilig å sykle til jobb selv om det er mange oppoverbakker. Kjempefornøyd med kjøpet.
 
Upassende?

Anne Beathe Svingen 04.05.2020 Kjempefornøyd med sykkelen. Har syklet mange mil siden jeg fikk den. God å sitte på og kommer meg opp alle oppoverbakker uten å få vondt i knærne. Batteriet varer lenge så kan derfor ta lange turer.??
 
Upassende?

Arne Faanes 04.05.2020 Er veldig fornøyd med denne sykkelen! Fantastisk farge og design. Sittestilling en er fantastisk. Datteren min sitter bakpå til pc fra bhg, og vi suser opp bakkene lett og komfortabelt. Alt i alt veldig fornøyd!
 
Upassende?

Silje Molven 30.04.2020 Har ønsket meg elsykkel lenge, og er så fornøyd og glad for at jeg valgte denne! Nydelig å se på og fantastisk å kjøre ?? Jeg er helt frelst og gleder meg til å prøve den med barn og sykkelvogn. Super service fra Sykkelpikene i Bergen.
 
Upassende?

Hilde Nysæther 29.04.2020 Altså, veien fra A til B er aldri lang nok lenger, med denne sykkelen. Det er nesten synd å komme frem og måtte parkere en så herlig sykkel! Sukkertøy for øyet og lett å sykle på. Oppoverbakker er ikke noe problem, selv med sykkelvogn og unge baki (og jeg har mye oppoverbakker). Ikkenoe mere venting på buss, bane eller trikk, her er det bare å hive seg på sykkel og være fremme før alle andre ( og ingen penger brukt på billett)! Og alt du trenger følger med sykkel( ringeklokke, støtte etc). En super investering. Meget fornøyd og anbefales absolutt !
 
Upassende?

Elisabeth Thomassen 19.04.2020 Denne sykkelen er ikke bare vakker den er også magisk. Teknisk er den lett å bruke, komforten er høy med tjukke dekk og brett sete som er perfekt i Bergen når man skal forsere brostein uten å få vondt. Den drar opp selv de bratteste bakkene og er lettstyrt. Det er lett å se hva som skjer på veien pga. sittestillingen. Fargen er finere i virkeligheten enn på bilde. Servicen hos SYKKELPIKENE er fantastisk. De har veiledet meg og hjulpet meg med alt jeg har lurt på. Jeg føler meg som en prinsesse på denne, det er det vakreste jeg eier!
 
Upassende?

Kristin 29.03.2020 Dette er min første el-sykkel og så langt er jeg veldig fornøyd??. Jeg synes det er enkelt å bruke computeren og velge blant innstillingene. Jeg bruker Townien til bysykling i en by med flere bakker og det fungerer fint. Jeg er 185 cm og sittestillingen er perfekt for en lang dame. I tillegg synes jeg det er en stilig sykkel som skiller seg ut i mengden.
 
Upassende?

Paula VT 16.10.2019 Love my new Townie Go! I think it will change my life ??
 
Upassende?

Eva Austnes 05.10.2019 Elsker denne sykkelen, verdens kuleste å se på og har virkelig fått en ny sykkelopplevelse, helt fantastisk å komme seg opp bakkene med sykkelvogn! Just Love it!
 
Upassende?

Monica Berge 26.09.2019 Denne sykkelen er helt super. Behagelig og lett å bruke. Anbefaler denne modellen.
 
Upassende?

Eva Janitz 08.09.2019 Veldig fornøyd. Morsom sykkel. God sittestilling. Lett å komme i gang.
 
Upassende?

Kristina Sand 08.09.2019 Altså. Denne sykkelen. Ikke bare er den superbehagelig å sykle på, men det er kanskje verdens peneste sykkel. Jeg får så mange komplimenter på sykkelen og jeg er faktisk ganske kry når jeg triller den ut fra sykkelparkeringen. Ble tipset om Towniesykkelen på jobb, da sykkelparkeringen er fulle av de. Jeg bruker den hver dag til og fra jobb og jeg gleder meg til å bruke den. Lyktene som følger med lyser godt og jeg føler meg trygg når jeg sykler på dårlig opplyste sykkelveier. Batteriet har god kapasitet, jeg lader det ca én gang i uken. Fargen Rose Gold er helt fantastisk, akkurat passe feminin, classy og bare nydelig! Helt klart den beste investeringen jeg har gjort!
 
Upassende?

Kari Solheim 06.09.2019 Jeg syns det er kjempesykkel, for en voksen dame som ikke har syklet så mye. Deilig sete. Det eneste jeg har å utsette på er rammelåsen, som jeg synd er lit vanskelig å bruke.
 
Upassende?

Ida 07.08.2019 Skikkelig kul, stillegående og behagelig sykkel!... Men: Sykkelsetet bruker veldig lang tid på å tørke dersom den har stått ute i regnet uten trekk. Jeg pleier å måtte la den tørke i et døgn før den blir helt tørr igjen. Det er også vanskelig å stramme til justeringen for sykkelsetet. Opplever at setet ofte blir skjevt etter jeg har brukt den etter justering, selvom jeg har trodd jeg har strammet den hardt nok til. Det er en smule irriterende at man ikke kan gire mens man trør med pedalene (ellers vil den ikke gire skikkelig). Det er en tilvenningssak, men utfordrende i starten når man skal opp bakker siden man mister mye av farten så snart man slutter å trø for å gire ned. Liker ikke at man ikke kan ta av sykkelcomputeren. Sykkelstøtten bruker man litt tid på å bli vant med. Den kan til tider gjøre det ufattelig irriterende å skulle laste sykkelen, siden støtten gjør at enten forhjulet eller bakhjulet løftes opp fra bakken (kommer an på hvor vekten ligger). Forhjulet har da en tendens til å vri seg rundt, så det er vanskelig å stabilisere sykkelen, eller bare vanskelig å komme til hvis man skal låse forhjulet fast i noe. Sykkellåsen på bakhjulet virker ganske billig, siden jeg ofte har problemer med å få nøkkelen ordentlig inn i låsen. Må stå å rikse den til for å få inn nøkkelen, nesten hver gang jeg skal låse opp låsen. Dette er absolutt en bysykkel, siden den ikke egner seg til å sykle på lange, slake strekninger. Man får ikke helt den ønskede farten siden hjulene er små og tjukke. Man skal også være litt obs når man kjører over kanter i høy fart siden sykkelen ikke har dempere.
 
Takk for produktanmeldelse, Ida. Det er en enkel løsning på alt, bortsett fra det med demping i gaffelen. For optimal komfort med denne typen dekk bør det ikke fylles like mye luft som i vanlige dekk :-)

1. Fuktig sete. For å holde setet tørt på regnværsdager kan du bruke et setetrekk. Setetrekkene kan brukes for å hindre at sete blir vått, ellern brukes etter at sete har blitt vått. Rekkefølgen velger du selv.
2. Stramme sete. Sjekk om det er fett igjen fra monteringen på fabrikken. Av og til er det et lite lag med fett på setepinnen, som gjør at det ikke blir tilstrekkelig friksjon.
3. Giring i bakke. Det du nevner er en ulempe med denne typen gir. Fordelen er at du kan gire samtidig som du står stille. Du kan altså sykle i åttende gir inn i et kryss - stanse for motgående trafikk - og sykle videre i første gir. Årsaken til at det ikke er mulig å gire i motbakke er at systemet er har innebygget beskyttelse mot overbelastning. Løsningen er ment for å beskytte mot unødvendig slittasje/ødeleggelse. Det kan være lurt å velge gir før bakken. Alternativt "slippe" padalen i et lite sekund samtidig som du girer.
4. Støtten. Det er mulig å regulere høyden på mange typer støttebein.
5. Rammelåsen. Dette er en av verdens mest solgte rammelåser. Hvis nøkkelen er vanskelig å bruke, så kan det være lurt å smøre med litt låsolje.
6. Hastighet. Alle elsykler slutter å gi kraft/hjelp ved 25 km/t. Det gjelder alle eylskler. En sykkel med større hjul er enklere å sykle fort med. Det er ca 12,56 cm kortere omkrets/sirkel på din sykkel, sammenlignet med sykler som har tilsvarende dekk på 28" felg.

Ta gjerne kontakt hvis det er noe mer du lurer på :-)

 
Upassende?

MS 03.07.2019 Flott sykkel, eneste minus, det burde være rustfrie skruer, på styre og setefestene
 
Hei. Det er rustfrie skruer :-) Kontakt oss på kundeservice hvis du har utfordringer med sykkelen din.

 
Upassende?

Siri Wendelborg 03.06.2019 Jeg elsker den nye sykkelen min! Den er svært god til bybruk og er nå min "andre bil". De store hjulene gjør det lett å manøvrere seg opp og ned fra fortauskanter, samtidig som at de er for brede til å passe nedi trikkeskinnene. Å eie en elsykkel gjør det lett å alltid velge å sykle, for jeg avpasser drahjelpen jeg får fra motoren etter dagsform. Mitt eneste aber er at den er nokså lang, så det er så vidt jeg får den inn i heisen på jobb for å komme til sykkelparkeringen. Til gjengjeld får jeg mye skryt for den fine og blå sykkelen min :)
 
Upassende?

Daniel C. F. 30.05.2019 Ein svært god sykkel til bybruk. At den er litt meir kompakt og robust enn tidlegare syklar eg har hatt, gjer at den er lettare å navigera med i trafikken. Spesielt dei tjukke dekka gjer det lettare å koma seg opp og ned av fortauskantar, sykla over trikkeskinner og liknande. Eg har ikkje hatt elsykkel før, men no som eg først har kjøpt ein kjem eg nok ikkje til å gå tilbake til å berre ha sykkel utan motor. Denne sykkelen erstattar ikkje berre den gamle sykkelen min, den erstattar også bilen til småturar og kollektivtransport til og frå jobb.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.