Electra Townie Go Elsykkel Lavt innsteg

Electra Townie Go Elsykkel

Lavt innsteg

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenr: 110930
29 990,00
20+ Nettbutikk
  • 1Bergen
  • 1Eventyrbrua
  • 4Frogner
  • 5+Grünerløkka
  • 3Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 1Stavanger
  • 3Trondheim
  • 2Tønsberg
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Velg variant for å lese riktig produktbeskrivelse og se flere bilder.

 

Kort fortalt

Townie Go 8i er en komfortabel elsykkel. Det er solgt hundretusenvis av Townie over hele verden. Dette er den klassiske Townie modellen som elsykkel. Den heter Townie fordi den er spesielt godt egent for bysykling. Den kan naturligvis brukes på grusvei og landevei, men det er altså en helt brilliant bysykkel. Den er utstyrt med Bosch motor, 8 gir, skivebrems, 26" hjul med ballongdekk, bagasjebrett, lys, rammelås og dobbel støtte. Det er god rekkevidde og nok drakraft for de fleste situasjoner. Den er ordentlig fin, og DU er like fin underveis, som etter at du har kommet frem. Takket være gode løsninger for elsykkel kan du velge om du vil trene underveis eller komme lettest mulig frem dit du skal. Velg variant for å lese mer og se flere bilder.

Andre kjøpte også
Tilbehør
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Kia23.06.2022Upassende?
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegJeg er en 58 år gammel kvinne og har lenge lett etter en elsykkel som passer kroppen min. Og endelig, for halvannen måned siden, fant og kjøpte jeg denne sykkelen!! Denne sykkelen er et av mine beste kjøp, den har veldig høy effektivitet og komfort, jeg liker et veldig kraftig Bosch-batteri. Den store og komfortable salen til denne sykkelen er veldig viktig for kjøring, og den er veldig verdifull for meg. Den nedre delen av setet er justerbar, fordi høyden min er 155 cm, noe som gjør sykling veldig enkelt for meg. Jeg er veldig glad for å ha denne sykkelen. Og jeg valgte dette vakre navnet for ham: "Min vakre hest" :)
Gro16.03.2021Upassende?
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegNå har jeg syklet på min grønne Electra Townie i et halvt år og er så fornøyd både med den og med servicen fra Sykkelpikene!
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegStor sykkelglede fra første tråkk! Tar meg stadig i å smile fornøyd der jeg suser av gårde:-) Hyggelige selgere i Oslo og Stavanger, i forbindelse med kjøp og andre spørsmål. Ønsker jeg kjøpte kjettinglås istedenfor foldelås. Tror det ville vært litt enklere. Vil jo prøve å sikre en så fin sykkel.
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegLambertseter-Tøyen på 25 min. fra dør til dør, det er raskere enn T-banen. Å suse opp på Turbo i "Sjømannsskolebakken" og forbi folk som sliter er herlig. Skulle satsa på elsykkel tidligere...
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegGod og stabil sykkel, gira fungerer bra. Typisk bysykkel, så der burde jeg tatt et annet valg da jeg ser at den ikke passer så godt til mitt bruk. Vanskelig å få stramma både setet og styret, setet blir fort skjevt og styret glir ned. Har prøvd å stramme hardt, men det ser ikke ut til å fungere. Sykkelstøtta tar bort i bakhjulet når jeg skal løse den opp. Service avtala er det ikke mulig for meg å få brukt, så slik sett er det best å bo nær et av verkstedene til Sykkelpikene.
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegDu sitter godt på denne sykkelen. Den fungerer også godt i oppoverbakkar.
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegSommeren med denne sykkelen har vært helt topp. Passer til flere i familien. De brede dekkene egner seg godt for bysykling, når trikkeskinner skal krysses. Nå som høstmørket har kommet, har lysene flittig vært i bruk. Denne sykkelen kan anbefales alle.
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegEtter en tur er jeg solgt! Elsker min nye Townie ?? Har syklet på kryss og tvers i Fredrikstad, og er imponert over hvor lekende lett det går. Bratt bakken hjem kunne jeg ta sittende, fantastisk!
Siri30.08.2020Upassende?
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegVeldig fin og behagelig sykkel:) den har gjort at jeg ikke lenger har behov for bruk av kollektivtrafikk. Verdt hver krone!
Electra Townie Go ElsykkelLavt innstegVery nice bike! very comfortable and the electric assistance can be set at different levels. The bike itself is not too heavy and handy which is convenient when you park it in a small place.