96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889 96889

Electra Path Go 10D Elsykkel

Lavt innsteg

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenr: 110977
Fra 36 990,-Kampanjepris
39 990,-Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
 • 0Intern
 • 5+Nettbutikk
 • 2Sykkelpikene Bergen
 • 1Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 1Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 3Sykkelpikene Stavanger
 • 1Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

"Bysyklistens drømmesykkel" - Dinside 04.04.2020

 "Komfort til tusen" - Tek.no 4 juli 2020

 

"Dette er sykkelen som står øverst på vår ønskeliste akkurat nå". - Elle 26 juli 2020

 

Ny og oppgradert modell med egenskaper fra den populære Townie-serien. Det finnes alltid ett steg opp, og det er nettopp det Electra har gjort med utviklingen av denne.

 

Path Go er laget for aktive syklister som ønsker komfort og gode løsninger. Sykkelen er ekstremt stabil - du kjenner at den er bygget for å gi deg den gode følelsen. Og i kjent stil leverer Electra sykkelen HELT komplett. Ingenting er tatt vekk for å selge det som ekstrautstyr. Du vil blant annet legge merke til at følgende er inkludert:

 

 • Solid bagasjebrett med mulighet for sykkelveske, kurv eller barnesete. Bagasjebrettet har integrert MIK, som er en løsning for hurtigkobling av tilbehør som for eksempel veske og kurv. Les mer om MIK her.
 • Skjermer over hjul og kjede i samme farge som rammen.
 • Lys foran og bak som får strøm fra batteriet til motoren.
 • Rammelås med lik nøkkel som til batterilåsen.
 • Solid støtte.
 • Pedaler.
 • Komfortabelt gelesete, som ikke trekker vann.
 • Ergonomiske holker (håndtak).
 • Flat Fot Technology (patentert rammedesign for komfortabel sittestilling).
 • Ramme i aluminium.
 • 27,5" dekk med punkteringsbeskyttelse. 
 • Bosch 500 Wh batteri (integrert i rammen).
 • Bosch Performance Line motor med 65 Nm dreiemoment. Enhver bratt bakke blir lett!

 

Garanti

Sykkelpikene leverer sykkelen med smilegaranti :-) Bosch gir 5 års garanti på sine deler. Electra har livstidsgaranti på rammen. Sykkelpikene gir 5 år gratis service (les mer om gratis service her). Norges lover gir full reklamasjonsrett (når du kjøper fra norsk butikk, som for eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er en av Europas største forhandlere av Electra og kjøper utelukkende direkte fra Electra sin egen fabrikk i Tyskland. Sykkelpikene sine ansatte er Bosch-sertifiserte.

 

Tester

I Norge er Path Go testet av DinSide og NAF. I USA har Electra blitt gjennomtestet i mange år, som USAs støre merke for komfort-sykler. DinSide bemerker sykkelen som "bysyklistens drømmesykkel". NAF sitt testresultat er 0,4 poeng bak testvinneren og bemerker spesielt at "den scorer også høyt på teknisk prestasjon, blant annet på grunn av lav mekanisk motstand i drivverket". Det betyr at motorkraften ikke forsvinner i unødvendig motstand fra delene. Du får maks motorkraft - noe som skiller Path Go fra de andre syklene i testen.

 

Riktig sittestilling

Electra bryr seg som at du sitter komfortabelt. Det er noe som kjennetegner Electra og er et omdømme de tar seriøst. Sittestillingen er oppreist og ergonomisk riktig. Du får blikket frem, noe som er helt perfekt i travle gater. Sete er behagelig og vanntett. Electra sin patenterte ramme er så godt egnet for komfort og universell størrelse at den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at du får strekt benet helt ut, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Det gir god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomi ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology", og er patentert. Løsningen finnes bare på Electra sine egne sykler. Når du sitter på sykler med "Flat Foot Technology", flyttes vekten av overkropp vekk fra skuldre og håndledd og over til ryggen og videre ned i sete. Du slipper i tillegg vond nakke som kjennetegner sykler med fremoverlent sittestilling.

 

Komfort

Path Go har altså en overlegen komfortabel sittestilling. En sittestilling som Electra har patent på. Men det stopper ikke der. Path Go har et stort og mykt gele-sete (laget av verdens ledende produsent, Italienske Selle Royal). Håndtakene på styre er ergonomisk utformet slik at håndflaten er i "hvileposisjon" og gir god gripeevne. Hjulene er relativt brede. Det gir en ekstremt stabil og komfortable sykkel. Og ikke minst føler du bedre kontroll over sykkelen når det er mer dekk å lene seg mot i svinger. Vi får ofte spørsmål og hvorfor sykkelen ikke har demping i gaffelen. Årsaken til det er enkel. Sykler med helt oppreist sittestilling får ikke "smellen" opp i gaffelen, men opp i sete. Som nevnt har sykkelen et mykt gele-sete og tykke dekk, som tar opp mye av "smellen". Skulle det likevel være et ønske om demping, har vi setepinner med demping for salg. De koster mellom 600 - 1700 kroner og vil eventuelt løse ditt ønske om demping.

 

Brukervennlighet slik du forventer

Path Go er enkel i bruk. Alt er gjort klart for å unngå overraskelser. Det eneste du blir overrasket over er hvor behagelig den er. Electra eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). De har dermed tilgang på det som er nødvendig for å designe og produsere gode sykler. Du vil fort bli glad i følgende egenskaper:

 

 • Bosch sitt motorsystem er både kraftig og enkelt i bruk. Motoren starter og stopper helt sømløst. På billige elsykler blir man «kastet» fremover når motoren starter. Det skjer ikke her. De bratteste bakker blir en lek.
 • Rekkeviddeangst kan du glemme. Path Go leveres med Bosch 500 Watt batteri. Under gode forhold kan du sykle over 10 mil på én lading.
 • Du kan lade gjennom åpningen i rammen eller ta batteriet ut og lade inne. Det velger du selv. For å gjøre det ekstra enkelt er ladeåpningen plassert på oversiden av rammen, slik at du slipper å gå ned på kne for å treffe riktig med pluggen.
 • Batteriet er låst fast når det står på sykkelen. Den er låst fast med samme nøkkel som tilhører rammelåsen. Til din fordel er nøkkelen laget i et materiale som ikke knekker (ABUS Plus).
 • Du har alltid med deg lys, siden de fastmonterte lysene fra Supernova (foran og bak) henter strøm fra batteriet til motoren.
 • Du kan koble til smarttelefonen din og feste den på mobilholderen som følger med. Last ned Bosch-appen for å få masse gøy informasjon eller å bruke mobilen til navigasjon.
 • Det er fint med en sterk motor når du skal opp. Men du skal ned igjen også. Path Go er utstyrt med hydraulisk skivebrems. Det gir god bremsekraft i alle situasjoner.
 • Sete som ikke blir vått. Gelésete fra Selle Royal trekker ikke vann.
 • Solide dekk med punkteringsbeskyttelse. (Det går helt fint å bytte til vinterdekk). Dekkene er brede, som gir deg en stabil og trygg sykkel.
 • Det er kun brukt deler som enhver sykkelmekaniker kjenner igjen. Det gir deg frihet til å besøke hvem som helst for å utføre service.
 • MIK-feste på bagasjebrettet gjør at du kan «klikke» på og av doble vesker og sykkelkurver uten ekstra fester. Les mer om MIK her.
 • Støtta er plassert langt nok bak til at du kan trille sykkelen baklengs uten at pedalene treffer. Du kan med andre ord trille sykkelen baklengs inn i boden. Det er kanskje ikke noe du har tenkt så mye på tidligere, men jeg lover deg at det er superpraktisk. Støtta er solid og holder sykkelen stødig på plass.

 

Motor og batteri

Bosch er blant de beste på elsykkel. Det er de fleste enige om. De er markedsleder på rekkevidde, motorkraft, brukervennlighet, holdbarhet og kundeservice. Det finnes produsenter som er gode på sine områder, men dersom man ser på hele livsløpet, er det ingen tvil om at Bosch kommer veldig bra ut. For nordmenn er det for eksempel helt klart en fordel at sykkelen kan brukes hele året.

 

Path Go har den nyeste Performance Line motoren fra Bosch. Det er den kraftigste motoren for denne typen sykkel. Den er kraftig, men omtrent helt lydløs. Elsykler i Norge slutter å hjelpe ved 25 km/t. Du kan sykle fortere, men da må du tråkke for egen maskin. I NAF sin test fra 5 juni 2020 kommer det frem at sykkelen ikke stopper å gi hjelp før etter at den er 0,3 km/t over grensen. Her er det noe individuell forskjell mellom hver enkelt sykkel. Dersom du er urolig for hastigheten, skal vi naturligvis påse at den ikke går 0,3 km/t for fort før vi leverer den. 

Motoren er plassert på kranken (mellom pedalene). Og batteriet er rett over.  Det er den anbefalte plasseringen for best utnyttelse av kraftoverføring og ikke minst for å samle vekt midt på og så lavt som mulig på sykkelen.

 

Batteriet er gjemt inni rammen. Bak dekselet der det står «townie». På andre siden er det et nøkkelhull for å låse ut batteriet dersom du for eksempel ønsker å lade inne. Som tidligere nevnt er Path Go ett steg opp på tekniske spesifikasjoner. Path Go leveres med 500 Watt batteri i stedet for 400 Watt som er normalt. Det betyr at du får bedre rekkevidde. Batteriene til Bosch er veldige gode. Du har blant annet vesentlig bedre restkapasitet etter noen år, sammenlignet med billige elsykler. De er også helt vanntette. Du kan lade mye eller lite. Ofte eller sjeldent. Det har ikke noe å bety for batteriets holdbarhet. Det tar ca 2 timer å lade til 50 % og 4,5 time til 100 %. Ønsker du nytt batter kan du kjøpe det hos oss eller hos hvem som helst. Du kan være sikker på å få tak i deler til din Bosch elsykkel. Hvis du sykler langt og ønsker en reserveløsning, kan du for eksempel kjøpe to ladere i stedet for to batteri. Da kan du ha en lader hjemme og den andre på jobb. Det koster mye mindre enn å kjøpe to batterier.

 

Sykkelen har vanlige gir i tillegg til valg av motormodus. Girene er som på en vanlig sykkel. Du velger gir og modus frittstående. For eksempel 1-gir og turbo i veldige bratte bakker. Det er fem motor-modus: off, eco, touring, sport og turbo. I off er motoren avslått. Da fungerer elsykkelen som en vanlig sykkel. I eco har du minst motorkraft, men lengst rekkevidde. I touring og sport får du henholdsvis mer kraft og kortere rekkevidde. I turbo har du mest kraft og kortest rekkevidde. I tillegg responderer motoren raskere i turbo. Den er mer følsom for dine bevegelser, starter raskere og gir mer kraft enn i sport. Mange sykler i turbo hele tiden. Det er helt ok. Men det kan være lurt å veksle mellom modusene som er tilgjengelig. Du for blant annet bedre rekkevidde hvis du er flink til å velge modus som dekker behovet der og da. Personlig bruker jeg sjeldent eco. I de tilfellene jeg bruker eco er jeg for eksempel i en travle gater med mange folk. Når jeg sykler langt, veksler jeg ofte mellom touring og sport. Turbo bruker jeg for eksempel opp en bratt bakke.

 

På styret finner du display og kontroll. Det er her du velger motormodus, slår på lys og får informasjon om hastighet, batterikapasitet og lignende. Path Go har Bosch sin nyeste SmartphoneHub. Det er en mobilholder med integrert skjerm. Du velger selv om du ønsker å bruke det innebygde displayet eller smarttelefonen din som display. Med mobilen din som display, får du mange muligheter med appen til Bosch (COBI.bike). Du får blant annet navigasjon, treningsdata, hastighet, distanse, klokke, batterikapasitet, mulighet for å lade mobilen og mye mer. Det er også mulig å høre på musikk eller lydbok samtidig som appen kjører.

 

Det er dessverre ikke mulig å si noe om rekkevidden. Mange spør oss om det, men det er for mange variabler som spiller inn i beregningen. Det kommer for eksempel an på lufttemperatur, valg av motormodus, om du sykler i bakker eller på flat mark, og så videre. Det som vertfall er helt sikkert er at Bosch er markedsleder på rekkevidde. Ifølge Bosch kan du med gode kjøreforhold forvente en rekkevidde på 136 km i eco og 74 km i sport. Målingen er gjort med variert sykling i 20 km/t og 80 kg vekt og batteriet var nytt.

 

Hva som er forskjellen mellom Path 10D og 5i

Path kommer i to varianter. 10D og 5i. Den eneste forskjellen er girsystemet. Skal vi beskrive forskjellen med ett ord, er det at 10D er pendlersykkel og 5i er bysykkel. Årsaken til det er at:

 • 10D er det klassiske girsystemet, der kjede veksler mellom tannhjul. Du må sykle for å skifte gir. Sykler du mest fra A til B uten mange stopp, er dette den anbefalte varianten. Det er også den anbefalte varianten hvis du sykler med tung last (vogn, barnesete, osv) eller i bratte bakker.
 • 5i er et internt girsystem som sitter i navnet på bakhjulet. Du behøver ikke å sykle for å skifte gir. Det betyr at du kan stoppe i det høyeste giret og sykle videre i det laveste. Helt perfekt hvis du sykler i sentrumsområder med mye start og stopp.

 

Det er likevel slik at begge variantene kan brukes til både det ene og det andre. Velg den varianten som beskriver hovedbruksområdet ditt best.

 

Electra som sykkelprodusent

Electra er et amerikansk sykkelmerke, etablert i 1994. Electra eies av amerikanske TREK, som er en av verdens største sykkelprodusenter. Med fabrikk i Tyskland har de god kontroll over hele prosessen. Electra er på mange måter TREK sitt "komfort" merke i et ellers stort sortiment med alt fra landeveissykler til mountain bike. Electra er spesielt kjent for sin personlige stil og komfortable sittestilling. Rammens utforming er så godt egnet for ergonomisk riktig sittestilling at den er patentert. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet på både styre og sete gjør at syklene passer så og si alle. Både lave og høye personer. Syklene er laget for å brukes. Rammen er av aluminium, lakken tåler å bli ripete og delene kommer fra kjente produsenter. Det er rett og slett helårssykler. Service og reparasjon kan utføres hos alle vanlige sykkelverksteder. Sykkelpikene er størst på Electra. Vi kjøper alt direkte fra Electra. Vi har dermed tilgang til alt ved behov.

 

Montering

Electra elsykler som leveres til Sykkelpikene ankommer 99 % ferdig montert. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske nettbutikker leverer i liten eske med mye montering. Elsyklene monteres i Tyskland før de videresendes til Norge. Dersom du bestiller med hjemlevering, vil du med et minimum av praktisk erfaring klargjøre sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter. Det er ikke behov for spesialverktøy. Bestiller du for levering i butikk, får du den ferdig montert med mindre du ønsker noe annet.

 

Teknisk

Det er 10 gir av typen Shimano Deore. For å skifte gir trykker du med tommel eller pekefinger på girsjalteren. På samme måte som på vanlige sykler. Rammen er av aluminium, som gjør at sykkelen bare veien 25 kg. Felgene er 27,5" (ny bransjestandard) med Schwalbe Super Moto-X dekk (27,5" x 2.40". 27,5". Det er ganske tykke dekk, noe som er med på å gi en utrolig balansert og komfortable sykkel. Hydrauliske skivebrems gir deg god bremsekraft i alle situasjoner.

 

Spesifikasjoner

 

 • Motor: Bosch Performance Line, 250 Watt, 65 Nm.
 • Batteri: Bosch PowerTube, 500 Watt, 36 V, 13,4 Ah.
 • Display: Bosch SmartphoneHub.
 • Lader: Bosch 4 A.
 • Gir: 10 gir, Shimano Deore.
 • Farge: Velg modell i variant-menyen for å lese mer om farge.
 • Ramme: 6061-T6, aluminium, Flat Foot Technology.
 • Lys: LED lys foran og bak. Frontlys: Supernova V521S. Bak: Supernova E3.
 • Gaffel: Alloy, rett, konisk.
 • Headset: 1 1/8", stål, gjenget, halvintegrert.
 • Bremser: Shimano hydraulisk skivebrems.
 • Felg: Alloy, 27,5" x 32h.
 • Nav forhjul: Alloy, low-flange, 6-bolt disc, 32h.
 • Navn bakhjul: Alloy, low-flange, 6-bolt disc, 32h.
 • Dekk: Schwalbe Super Moto-X 27,5" x 2.40", reflex, punkteringsbeskyttelse med Kevlar.
 • Kranksett: FSA, alloy, 170 mm, Bosch type, 40t FSA chainring.
 • Giring: Shimano Rapid Fire Plus.
 • Kassett: Shimano 10-speed 11-42t.
 • Kjede: KMC E10T.
 • Sadel: Selle Royal Electra gel comfort med støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Alloy, 27,2 mm x 400 med mikrojustering.
 • Styre: Alloy, 25,9 mm.
 • Stem: Alloy, 25,4 mm quill, 80 mm forlengelse.
 • Holker (håndtak): Electra Townie custom ergo kraton.
 • Vekt: 25 kg
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Isabella 28.03.2021 Veldig fin sykkel. Den har allt den skal ha og ser fantastisk ut. Smiler alltid når jeg sykkler nå fordi det er så gøy og jeg er så raskt. Jeg bruker den for å kjøre rund byen og jeg er mye mer glad i å møte venner ned i byen en før, fordi det er plutselig så enkelt å komme seg ned og tilbake opp!
 
Upassende?

Siv Helen 10.03.2021 For en service fra første øyeblikk! Fikk prøvekjørt en god runde, hadde spørsmål jeg fikk gode svar på, bestilling og henting gikk som en lek! Fikk faktisk sykkelen klar for kjøring etter to dager (og kunne fått den etter 1!!! Det er virkelig helt fantastisk!) Selv om det var travelt med utlevering, viste dere god tålmodighet, svarte på flere spm og jeg fikk øvet meg på de forskjellig finessene! Jeg syntes jo det er litt skummelt med elsykkel, siden det er først gang jeg har kjøpt det, men under et minutt på vei hjem var alle bekymringer som blåst bort! Sykkelen formelig suste oppover gatene, og jeg frydet meg hvert eneste sekund hele veien hjem. Jeg var også usikker på hvordan jeg skulle klare å få sykkelen ned en relativt bratt trapp til kjeller (en typisk bygård etage trapp) , til og med det gikk som smurt, og jeg er under middels sterk! Så ja, ønsker du den beste sykkelservicen i Oslo by vil jeg på det varmeste anbefale sykkelpikene!! Da blir du godt ivaretatt som kunde gjennom hele kjøpsprosessen! Gleder meg allerede til å stikke innom å hilse på, og for å titte på utstyr. Tusen takk. Dette er 10 av 10!
 
Upassende?

Signhild 09.01.2021 Endelig skal 2021 bli til en uimotståelig tur i eget land! Drømmen av en el- sykkel for meg og bestevennen! Madicken skal få egen hundekurs!
 
Upassende?

Ann Elisabeth Ravlo 15.10.2020 Kjøpte denne sykkelen i Juli, og har syklet mange titalls mil på den. Jeg har 3 mil tur/retur jobb og sykler hver dag, i alt slags vær og jeg koser meg! Mil etter mil!! Solid og stødig sykkel, veldig god sittestilling og setet er godt å sitte på. Veldig god rekkevidde på batteriet. Jeg er så glad i denne sykkelen!!
 
Upassende?

Astrid Steen Johansen 28.09.2020 Dette er sykkelen med stor S. En helt fantastisk sykkel med solid ramme og batteri. Syklet ved siden av bussen i går, og jeg tror jeg vant konkurransen om å ta meg fortest frem. Super fornøyd med valg av denne sykkelen.
 
Upassende?

Gunhild Wetterhus Sylte 23.07.2020 En fantasktisk mulighet til å komme seg ut på sykkeltur i en helt annen fart og utstrekning for meg som bor i en bratt dalside. Jeg er strålende fornøyd, særlig med komfort på setet, sittestilling og kraften i bratte bakker, asfalt som grusvei. Pluss at den er så fiiin. Lang rekkevidde på batteriet. Anbefales på det varmeste!!!
 
Upassende?

Hege A. 21.07.2020 Super sykkel, en drøm å sykle. Endelig en sittestilling som fungerer for meg. Stabil og solid ramme. Enkel å montere ved hjemmelevering. Anbefales.
 
Upassende?

Kathrine Eggen 12.07.2020 En helt fantastisk el-sykkel! Har i dag syklet 7 mil hvor ca 80% av turen var i motvind. Batterikapasiteten var på 17% da jeg var ferdig sykla, så jeg kunne sykla noen km til uten å lade batteriet først. Gjennomsnittshastigheten jeg holdt var 22,6km/t. Hadde aldri klart å sykle så langt og lenge på en vanlig sykkel. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte akkurat denne sykkelen! :-)
 
Upassende?

Jenny Malmo 03.07.2020 En drøm av en sykkel!! Har en kjempebratt bakke på vei fra jobb, men med denne sykkelen er det ikke noe problem. God sittekomfort også. Alt i alt et godt kjøp.
 
Upassende?

Dagrunn Løvik 23.06.2020 Oppgraderte fra sykkel uten gir, til dette vidunderet av en sykkel. Godt sete, fin å se på, lett å sykle, god batterikapasitet, bakker er blitt morsomt å sykle - har fått en ny tilværelse med denne sykkelen. Smiler fra øre til øre hver dag
 
Upassende?

Kari Avtjærn 13.06.2020 Herlig sykkel, fantastisk sete, sitter rett og godt. Stabil God motorkapasitet, gleder meg over å kunne sykle til jobb og synger »Brelett» sangen hver dag! Anbefales for dem som er glad i komfort og estetikk!
 
Upassende?

Elin Aa-H 10.06.2020 Oppgraderte fra en Townie GO 8i kjøpt i 2016 til Path, hovedsaklig for å få hydrauliske bremser, men fikk SÅ mye mer! Sykkelen føles nett, enkel å manøvrere i svinger, og ikke minst på gang- og sykkelsti, mao lett å være hensynsfull blant gående. Kjempefornøyd med motor, batteristørrelse, muligheten til å koble mobilen til systemet... Men, mest av alt gode bremser. Lett å anbefale.
 
Upassende?

Veronica Myhra Hvambsal 15.05.2020 Endelig har vi fått brukt den lekre sykkel, i den fine fargen Holographic. Den ser helt fantastisk ut, sete er en drøm å sitte på. Den kobles enkelt opp med telefon og er praktisk i bruk. Drar veldig bra når man sykler alene, og absolutt god med sykkelvogn og barn bak også.
 
Upassende?

Margrete Raaum 14.05.2020 . Jeg har en kolonihage, men det har vært litt vanskelig å komme seg dit spesielt i disse coronatider hvor jeg må holde meg langt unna offentlig transport. Lykken var stor når jeg kunne sykle opp dit uten å bli for sliten. I tillegg til at sykkelen er behagelig å sitte på, tabil, brede dekk og har god batterikapasitet så er den jo veldig pen. Jeg gleder med til å kunne bevege meg rundt med denne, det gir en utrolig frihet.
 
Upassende?

Inger Lucia Søjbjerg 14.05.2020 Fantastisk el-sykkel med veldig god sykkelkomfort. Perfekt sittestilling og god motorkraft. I tillegg er fargen skjønn. Bestilte sykkelen online, fikk den hjemkjørt og mottok sykkelen tidligere en forventet. God og hyggelig service fra Sykkelpikene, anbefaler på det varmeste både dem og sykkelen.
 
Upassende?

Liv Skaanes 07.05.2020 Fantastisk god sykkel! Veldig god sittestilling, og motoren gir god kraft og fart. Gleder meg til mange turer fremover.
 
Upassende?

Elin Caspara Wang 01.04.2020 For en drømmesykkel, fantastisk opplevelse og sykkelglede. Sykkelpikene anbefales på det sterkeste<3
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.