96320

Electra Loft Go! 8i Elsykkel

Lavt innsteg

 FLEST SMIL PR MIL

 PRODUSERT I TYSKLAND

 5 ÅR GARANTI FRA BOSCH

Varenr: 110929
Fra 0,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
  • 1Intern
  • 5+Nettbutikk
  • 2Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 5+Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 1Sykkelpikene Stavanger
  • 1Sykkelpikene Trondheim
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

Velg variant for å lese riktig produktbeskrivelse og se flere bilder.

 

Kort fortalt

Loft Go er en komfortabel elsykkel med slanke linjer. Den er utstyrt med Bosch motor, 8 gir, skivebrems, 28" hjul, lys, rammelås, dobbel støtte og bagasjebrett foran og bak. Det er god rekkevidde og nok drakraft for de fleste. Den er ordentlig fin, og DU er like fin underveis, som etter at du har kommet frem. Takket være gode løsninger for elsykkel kan du velge om du vil trene underveis eller komme lettest mulig frem dit du skal. Loft Go er helt klar en av våre bestselgere. Velg variant for å lese mer og se flere bilder.

 

 

Tilbehør
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Elin B 22.05.2020 Fantastisk sykkel. Sittestillingen er særdeles behagelig og jeg sykler overalt nå. Frontbæreren gjør at jeg lett kan frakte med ting. Enkel i bruk, også av to personer i forskjellig høyde.
 
Upassende?

Anna Em 18.05.2020 Ride like a Queen! Köpte denna skönhet i svart, och fick satt på ett annat fäste till styret så jag kom ännu längre upp(170 lång men gillar att sitta väldigt upprätt och styret går inte att höja på annat sätt) :) Hjälpsamma och investerade folk på Grünerløkka-butiken! Cyklade upp Maridalsveien i 20km/h utan att bli helt anpusten, wohoo! Det märks att det är en city-bike, då den fungerar klart bäst på asfalt. Känns trygg och vacker! <3
 
Upassende?

KamB 13.05.2020 Classy bicycle for everyday use. Love it!
 
Upassende?

siv janne Hammervold 07.05.2020 Flott sykkel som jeg er veldig fornøyd med. Herlig farge og stilig utsende. God sittekomfort,samsvarer med styret så en sitter godt med rett rygg. Lett håndterlig gir og display,enkel i bruk. Lett å sykle og bratte bakker er ikke noe problem med denne?? Batteriet ladder raskt og varer lenge om en veksler mellom valgene på displayet etter terrenget eller hvilken tyngde du vil sykle i. Nå er det enda mer artig å sykle enn med gamlesyklen min.
 
Upassende?

Adele H. 07.05.2020 For en fantastisk sykkel!! Den er solid og veldig fin å se på også. Fungerer veldig bra med sykkelvogn med 2 barn bak. Det er en fornøyelse å gå på sykkeltur med unger og helt perfekt å gå opp og ned bakken med de 2 bak meg. Anbefaler!!
 
Upassende?

Mari S. 06.05.2020 Denne sykkelen er så fin! Den er så fin at jeg nesten syns jeg på pynte meg for å dra på sykkeltur. Den føles veldig solid og dessuten er den sterk. Jeg, som er ganske tung, kommer meg lett opp de bratte bakkene - også med femåringen på bagasjebrettet. Den er stødig og stabil og alt glir lett, ikke noe rykk og napp når motoren slår seg av og på. Gir og motor er lett å bli kjent med og setet er overraskende behagelig. Det er rett og slett en helt super sykkel!
 
Upassende?

Rasa Rønning 06.05.2020 Deilig å sitte på. Veldig lett å bruke. Veldig stillegående motor. Anbefales til alle som ønsker seg el-sykkel!
 
Upassende?

Jannicke S. 29.04.2020 Makan til opplevelse skal du lete lenge etter! Den lekreste sykkelen på markedet som kan benyttes til alt. Denne sykkelen gir lite inntrykk av en futuristisk high tek. nyskapning, men både ser og opplevelse som en klassisk og tidløs sykkel. Men la deg ikke lure. Jeg har kun oppoverbakker på vei hjem fra jo. tidligere 40-45 min med terror. I dag suste jeg opp på 28 min og med verdens største glis. Sykkelen er utformet med tidløs detaljering, svært få stygge merker, tekster og unødvendige detaljer og hvor nydelige linjer tegner en super moderen sykkel bygget på fortidens klassike og høyt verdsatte formspråk. Dessuten er fargen helt enestående. Vurderer du el-sykkel for pendling, eller hverdagens transport etapper og som er en fryd å se på, en drøm å sykle, og som får deg til å smile hele veien til jobb så er dette sykkelen for deg!
 
Upassende?

Iselin Næss Hillersøy 28.04.2020 Strålende fornøyd. Nå blir det er fryd å sykle frem og tilbake fra jobb hver dag, ca 15 km. Topp service i butikk.
 
Upassende?

Bente 19.04.2020 En fin og herlig sykkel. Jeg suser av gårde både til jobb, parker og ellers rundt i byen! Den er stilfull og fin å se på, samtidig som den er praktisk med bagasjebrett foran og bak. Den har et godt og bredt sete og man har en god sittestilling. Jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen!
 
Upassende?

Marie S. 14.04.2020 Jeg kjøpte denne sykkelen i fjor høst og er veldig fornøyd. Har brukt den nesten hver dag siden jeg kjøpte den – til og fra jobb, og på tur. Den er estetisk vakker og fantastisk å sykle på. Med kurv foran kan man også enkelt gjøre unna hverdagshandel. Anbefales på det sterkeste!
 
Upassende?

anna asgard 07.04.2020 Estetisk vakker og praktisk anvendelig. Sykkelen oppleves solid, med god sittestilling og gode muligheter for kurv og annen oppbevaring. Enkelt å skifte gir. Jeg er skikkelig fornøyd, og anbefaler denne sykkelen!
 
Upassende?

Ida 04.04.2020 Fantastisk sykkel! Den oppleves som solid og sterk. Hadde med meg 4 åringen på sete foran. Vi kom oss lett opp bratte bakker, uten at det føltes tungt. Etter ca 2,5 times sykkeltur, med mange bratte bakker, hadde vi 75% igjen på batteriet. Veldig fornøyd med denne sykkelen!
 
Upassende?

Aina Haugstad 26.03.2020 Jeg er veldig fornøyd med min superfine Electra Loft Go!. Dette er min første elsykkel og jeg var spent på om det tok tid å venne seg til. Allerede på første turen gikk det som smurt. På andre turen kjentes det som om jeg aldri hadde gjort noe annet. Sykkelen bringer meg raskt av sted oppover bakkene - en utrolig herlig følelse å suse oppover uten å bli verken sliten eller svett! Perfekt på vei til jobben! Med flere girvalg kan man velge motstand selv - full drahjelp, eller litt motstand. Reisen til jobb har blitt en opplevelse og ikke bare en transportetappe. I tillegg føler jeg meg fin og vel på veien - er veldig glad for å ha funnet en transportsykkel som skiller seg litt ut i mengden og ser ut som en transportsykkel. Altfor mange sykler ser like ut - det er kjekt å ha funnet en bysykkel som likevel kan frakte meg langt av sted! Med lasteplan foran og bak, har jeg testet ut barnetransport begge steder (bak anbefales!!). Mulighetene er mange - både barn og handlevarer kommer trygt hjem med denne sykkelen. Jeg har fått god oppfølging og hjelp til montering og istandsetting både via nettbutikken og ved utlevering i Bergen, er veldig takknemlig for det.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding ?? På denne sykkelen er det anbefalt å ha barn på bagasjebrettet bak. Enten i et barnesete eller på en myk pute. Frontbrettet svinger i samme retning som hjulet og vil dermed peke skrått nedover når du svinger. Frontbrettet er beregnet for frakt av varer i en kurv eller kasse. Du finner helt sikkert ut av en god metode etter hvert. Det høres ut som du er godt i gang allerede ?? Nyt dagen! Og nyt opplevelsene du får på sykkel!

 
Upassende?

Tore Vågen 25.03.2020 Jeg er veldig fornøyd med min nye sykkel. Den er meget god å sykle på og den gir god hjelp i bakkene. Jeg bestilte sykkelen på nett og har fått super service. Fikk sykkelen ferdig montert på døren av svært hyggelig dame.
 
Upassende?

Sara Smidtsrød 22.03.2020 Jeg er svært fornøyd med min Electra Loft el-sykkel. Jeg sykler nå til jobb hver dag og det sparer meg for masse reisetid. Oppoverbakker går lett som bare det. Sykkelsetet er også deilig å sitte på, og sykkelen kjennes generelt stabil på veien. Hverdagen med el-sykkel er virkelig å anbefale!
 
Upassende?

Tanja Gjeilo 17.03.2020 Komfortabel, god, stødig og fin sykkel! God kraft i motoren. Fikk god service på butikken i Trondheim, men bestilte på nett siden jeg måtte ha den levert hjem.
 
Upassende?

Mette Vonen 10.03.2020 Jeg er godt fornøyd med min Electra Loft. Den tar bakkene med storm (har testet bl.a. opp fra Oslo sentrum til Bekkelaget uten problemer). Den føles stabil, og er lett å manøvrere selv om den veier mye. Personlig liker jeg stabiliteten med litt tyngde, særlig når man drar sykkelvogn. Dekkene er brede nok til å gi en grei trygghetsfølelse ved kryssing av trikkeskinner, og alle småhull og andre skavanker i Oslos gatebilde forseres greit med denne. Sittestillingen er veldig behagelig, og man sitter høyt og fint med oversikt over trafikken.
 
Upassende?

Ida Kjærvik 25.02.2020 Kjempefin sykkel. Veldig god å sykle på både med og uten strømmen på.
 
Upassende?

Lani Vatland 21.02.2020 So happy with my new bike! Very stylish, I love the colors. Its very comfortable, I chose this bike over others because you sit very upright and the seat is comfortable. Perfect for commuting around town. I added a huge basket crate to the front and plan to add a child seat to the back. Its easy to use, has a good strong motor, and looks great. It it also a very smooth ride. Very satisfied!
 
Upassende?

Ann-Helen Skaare 15.02.2020 Har hatt sykkelen i noen dager nå og har fått testet den ut på mange områder. Er veldig godt fornød :-) Med denne sykkelen går det som en lek å sykle opp bratte bakker! Jeg kan virkelig anbefale denne sykkelen! Fikk god service og informasjon i butikken :-)
 
Upassende?

Kristin Sæbø Ekman 07.11.2019 Jeg er veldig fornøyd med sykkelen min. Den er fantastisk kul, og god å sykle med. Jeg er også veldig fornøyd med servicen hos butikk, og verksted.
 
Upassende?

Aurora Stråbø Normann 27.10.2019 Eg kjøpte denne sykkelen i sommar, og er heilt forelska. Den er nydeleg å sjå på, og fantastisk å sykle på. Den er i bruk kvar dag. Eg sykler til og frå barnehagen med sykkelvogn, eller sykkelsete bak, og til og frå jobb i lange bratte bakkar. Det går som ein draum.
 
Upassende?

Linn Wærp 17.10.2019 Jeg fikk min flotte sykkel levert på søren i går. I dag tok jeg jomfruturen. Jeg har ikke syklet på mange år, så jeg var litt skeptisk, men guri malla jeg ble imponert! Jeg er bare 155 cm, så jeg var redd den skulle vøre litt stor for meg, men neida! Jeg satt så godt, hadde full kontroll, og fikk prøvd flere av modusene. Jeg tror ikke jeg har syklet opp en bakke siden jeg var 10 år, men her kom jeg, oppover bakken som en helt! Jeg er superfornøyd, og vil absolutt anbefale denne sykkelen!
 
Upassende?

Heidi Hesselberg Rendal 14.10.2019 Nydelig sykkel som gjør at du føler deg skikkelig lekker på veien! Sykkelen har bredt sete og behagelig sittestilling. Den gir god kraft i oppoverbakkene. Jevn respons når man trør, slik at den ikke oppleves som "hakkete". Elsker at den har bagasjebrett både foran og bak - her har du mulighet til å gjøre storhandel uten å måtte bruke bilen. Det eneste minuset er at den veier mer enn jeg trodde. På nettsiden står det at sykkelen veier ca. 20 kg. Sannheten er nok nærmere 25 kg. Alt i alt en sykkel jeg vil anbefale på det sterkeste!
 
Upassende?

Heidi Simonsen 08.10.2019 Kjøpte denne Loft Go!8i. Har brukt den i all slags vær og på det meste av underlag. Helt fabelaktig. Gjør enhver tur morsom. Og den er veldig vakker.
 
Upassende?

Iselin Rønningsbakk 04.10.2019 Jeg er kjempefornøyd med min nye elsykkel! Den er kjempefin og veldig god å sykle på ??
 
Upassende?

Iselin Rønningsbakk 04.10.2019 Kjempefornøyd med min nye elsykkel! Den er kjempefin og helt super å sykle på! Suser opp bakkene med stil ??
 
Upassende?

Ann Therese Madland 28.09.2019 Jeg er så fornøyd med min nye sykkel! Lekker å se på, meget god sittekomfort og den tar meg frem til jobb på en god og effektiv måte. Gleder meg til mange fine stunder på den fineste sykkelen.
 
Upassende?

Sissel Iren 26.09.2019 God sittestilling, enkel å betjene, og lett å sykle på. Denne sykkelen falt jeg pladask for!
 
Upassende?

Anette Einarsen 19.09.2019 Jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen! Sykler til og fra jobb og barnehage med sykkelvogn bak, hver dag. Den er god å sitte på og sykle på og ikke minst så er den veldig fin :)
 
Upassende?

Brit Myrvoll 11.09.2019 Fantastisk sykkel; flott design og utrolig behagelig å sitte på! Sykler til/fra jobb hver eneste dag, uansett vær, og koser meg på setet rett og slett:)
 
Upassende?

Marit Nesvåg 09.09.2019 En fantastisk behagelig sykkel! Komfortabel sittestilling og en sykkel du kan sykle langt med. Bruker den til jobb, til butikken og til lengre turer. Kjempefornøyd med at jeg valgte den sykkelen!
 
Upassende?

Tine 09.09.2019 En kjempefin sykkel med god motor. Bruker den til henting i barnehage, og det fungerer veldig fint, selv i oppoverbakker. Sykkelen har en god sitteposisjon, og et lekkert design. Jeg kjøpte sykkelen hos Sykkelpikene Stavanger, og har fått en helt fantastisk service der. Jeg anbefaler på det sterkeste å handle hos Sykkelpikene.
 
Upassende?

Janne Cecilie 25.06.2019 Vakker og behagelig sykkel å b.l.a. pendle frem og til bake på jobb med. Eller en tur ned til vår vakre skjærgård.
 
Upassende?

Siw Nøkleby 23.06.2019 Kjempefornøyd med min supre nye el sykkel??
 
Upassende?

Nina 05.06.2019 Flott sykkel, hvor man sykler ganske så uanstrengt og sitter så bekvemt at det ikke er noen belastning på rygg, hofter, armer eller ben. Jeg monterte kurv foran og "kjolebeskytter" over hjuleikene bak,- praktisk og trygt å frakte med seg varer etc. Robust sykkel som holder seg stødig og god på underlaget, og gjør at man styrer mer sikkert. Flott sykkel som anbefales !
 
Upassende?

Eva Karin 04.06.2019 Fantastisk sykkel som virkelig innfrir 'smile-garantien'. God sittestilling med behagelig sete. Formen på styret gjør også sittestillingen perfekt. Deilig å kunne bruke turbo-modus i motbakkene når jeg ikke vil bli svett, eller velge en modus med mindre motoreffekt hvis jeg vil ha trening. Alle burde ha en sånn i livet sitt!
 
Upassende?

Marie 29.05.2019 Sykling blir lett som en lek med denne el-sykkelen. Den er superfin å se på og veldig kjekk å sykle på. Sykler med den både i byen og på grusveier. Ungdommen i huset fikk et nytt syn på elsykkel etter å ha prøvd den:)
 
Upassende?

Elin Johannessen 27.05.2019 Jeg har brukt denne sykkelen en stund nå og er kjempefornøyd! Den er komfortabel å sykle på. Rammen passer med utmerket og jeg er 160 cm høy. Med kurv bakpå og veske på siden kan jeg lett få med meg det jeg trenger. Motoren er veldig bra og det går som en lek selv opp veldig bratte bakker. Sykkelen oppleves som stabil og trygg. Kan trygt anbefale denne til deg som ønsker en god elsykkel
 
Upassende?

Kirsti 24.05.2019 Elsker sykkelen. Bruker den til og fra jobb hver dag (i solskinn og regn). Har ca 1 mil hver vei og noen utfordrende bakker den takler veldig fint. Den ser superfresh ut og jeg føler meg fin når jeg bruker den. Ungene liker også å sitte på ;)
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.