192345

Electra Attitude Go Elsykkel

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenr: 121168
Fra 40 990,00
Velg Variant her:
Velg Variant her:
2 Nettbutikk
  • 0Bergen
  • 0Eventyrbrua
  • 1Frogner
  • 2Grünerløkka
  • 0Intern
  • 2Nettbutikk
  • 1Stavanger
  • 0Trondheim
  • 0Tønsberg
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Beskrivelse Produktanmeldelse
Beskrivelse

Dette er en skikkelig tøff elsykkel, en cruisersykkel! Kommer med Bosch krankmotor og batteri. Ramma er lik som "straight 8", som er modellen Electra selger mest av i Europa totalt. Dette er en limited edition, og selges kun i begrenset antall.

 

Kommer med 8 interne gir og flere nyttige funksjoner som gjør at den fremstår som en ypperlig elsykkel spesielt egnet for bysykling. Pedalene er plassert fremfor setet og gjør at du får behagelig sittestilling. Spesielt viktig for dem som sykler der andre trafikanter ferdes. Setet er som på andre Electra sykler... stort og mykt. Sittestillingen kan justeres. Både sadel og styre kan heves, senkes og tiltes slik at det passer deg.

 

Sykkelen leveres med LED lys foran og bak, lakkerte skjermer i samme farge som sykkelen, kabler og wiere som er trekt innvendig gjennom rammen, samt lakkerte felger. Delene og sykkelen er i sin helhet laget i værbestandig materiale.

 

Denne elsykkelen er spesiell, og understreker individuell stil og et avslappet forhold til omverdenen. Vi tror smilet ditt går rundt, mens du cruiser ned gata med misunnelige blikk fra personer du møter.

 

Sykkelmerket Electra er amerikansk, og har eksistert i en mannsalder. Electra er det største sykkelmerket i USA, og de eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Motor og batteri er tysk (Bosch), og våre Electra elsykler produseres i Tyskland.

 

På styret finner du hydrauliske bremser til foran og bak, giring på høyre side og panel for valg av kjøremodus på venstre side. På panelet er det en liten knapp som holdes inne for å aktivere trilleassistanse, som får motoren til å gå sakte slik at du slipper å slepe/dytte sykkelen opp bakken selv.

 

Displayet på styret er veldig praktisk. Her får du god oversikt over alt. Det er fire knapper: motor på/av, lys foran og bak, resett knapp og meny knapp. Skjermen er todelt. Øverst ser du alltid hastighet, batterinivå og kjøremodus. Nederst kan du velge mellom klokke, maks oppnådd hastighet, gjennomsnittsfart, hvor lenge du har syklet, hvor lenge du kan sykle før lading og total distanse syklet. Displayet kan tas av og legges i vesken når du ikke bruker det.

 

Motor og batteri kommer fra BOSCH. Lithium-ion batteri, 250W, 11Ah/400wh, 36V. Batteriet har en rekkevidde på 40 - 120 km, avhengig av terreng og modus. Ladetid er 1,5 timer til 50% og 3,5 timer til 100%. Batteriet kan lades på sykkelen eller tas ut og lades inne. Lader følger med og ser ut som en pc-lader, bare litt større. Hastighet med pedalassistanse er begrenset i henhold til lov til maks 25 km/h. Batteri og motor har 5 års garanti fra BOSCH. Det er 4 modus: Eco, Tour, Sport og turbo. Du velger selv den som passer best. I tillegg får du trilleassistanse som trekker sykkelen opp bakken for deg. Gir kommer fra SHIMANO. 8 interne gir av typen Shimano Nexus gir sømløs giring uten at kjedet hopper opp og ned mellom tannhjulene. Hydrauliske skivebremser kommer fra Tektro. Både gir og bremser er godt beskyttet og trenger mindre vedlikehold.

 

Sykkelen passer for de fleste. Når setet er på det laveste er det ca 72 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca 102 cm.

 

BOSCH har gjort en fantastisk jobb i utviklingen av denne motorpakken. De har fått med seg de viktigste funksjonene og gjort betjeningen veldig enkel. Motoren er kraftig og passer godt til bakker. Dette er en meget god og brukervennlig elsykkel. TUT OG KJØR!

 

Montering

Sykkelen er ikke enkel å montere. Her er det litt forskjellig som gjør at du enten bør ha sykkelteknisk erfaring eller interesse for den typen utfordringer. For en med god teknisk forståelse bør det være mulig. Vi anbefaler likevel å legge ved en merknad på ordren om at du ønsker den ferdig montert.

 

Spesifikasjoner:

Velg modell i nedtrekksmenyen øverst på siden.

Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.