Kundesenter


 

Om oss

Historien om oss startet i København. Akkurat der, passe langt fra hjemme og midt oppi alt det flotte Danmark har å by på. I Københavns gater begynte ideen om Sykkelpikene å ta form. Bringe kulturen om å sykle med stil til Norge. Den gang var det Marit som sto alene med et ønske. I dag består Sykkelpikene av nettbutikk og butikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vi ivrer etter å tilby sykkelglede og gode opplevelser i hverdagen. Det er jo faktisk alle de vanlige dagene som er selve livet. Og for mange handler sykkel om frihet, men ikke minst om en sunn og miljøvenlig måte for transport i nærområdet.

 

Marit forteller om turen til København

Jeg våknet tidlig, listet meg ut av sengen og trekket gardinene fra. Grått vinterlys siver inn. Det glittrer i lamper fra Tivoliet. Jeg lager meg en kopp te og krøller meg sammen i stolen foran det store vinduet og bivåner morgenrushet i Københavns gater. Og ganske riktig, snart kommer de syklende og jeg glemmer tid og sted, og den kalde trekken fra en iskald vinterdag. De sitter på sine flotte bysykler med stolte miner, rett i ryggen, blikket frem og med stor verdighet. Med stil og eleganse tråkker de danske kvinner seg framover mot en ny dag, mot en arbeidsplass eller kanskje en barnehagelevering. De har kåper og jakker, store ullskjerf, skinnhansker eller fargerike ullvanter, lange støvletter med høye heler eller lave sko i sterke farger, strømpebukser med vakre mønstre, leggvarmere, korte skjørt og lange skjørt, sykkelvesker og sykkelhjelmer. Jeg stirrer og stirrer, og lar meg fascinere av disse sykkelpiker. På toppen av alt bruker mange sykkelhjelmer, stilige hjelmer jeg aldri har sett før. Dette må jeg finne ut av tenker jeg.


Veien ut til Københavns butikker er kort, og raskt har jeg funnet ut hvor alle disse stilige damene finner sine hodeplagg, sine sykkelhjelmer, sykkelvesker og alt tilbehør vi ikke har i Norge. Og enda en gang er hjertet mitt solgt ...


Etter tre morgenstunder begynner ideen om en sykkelbutikk å ta form. Min egen nettbutikk for glade mennesker som vil sykle med stil. Til hverdags, til jobb eller kosetur. Sykkelpikene så dagens lys våren 2010. Og dermed startet en rekke dager med undersøkelser og mye arbeid. Det er spennende, og på veien har jeg møtt mange hyggelige mennesker som har gitt nye ideer.


 

 

5 år gratis service på alle sykler

Få varene hjem, betal senere

Gratis frakt og montering til alle våre butikker

365 dager bytte

Sykler med komfort og dronningfølelse

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.