195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687 195687

Electra Commute Go Elsykkel

5i, Bosch, ST, Black

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenr: 121438
29 990,00Kampanjepris
37 990,00 Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ Nettbutikk
 • 0Bergen
 • 0Eventyrbrua
 • 1Frogner
 • 0Grünerløkka
 • 1Intern
 • 5+Nettbutikk
 • 0Stavanger
 • 1Trondheim
 • 0Tønsberg
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Commute Go 2022

Vi er veldig fornøyde med årets modell av Commute Go. Bestselgeren har blitt enda litt bedre. Modellen burde egentlig vært oppkalt opp etter Amsterdam, for her har du en sykkel i ekte nederlandsk stil. Oppreist sittestilling og tonnevis med løsninger du kommer til å elske.

 

Arbeidshest

Unik komfort og egnet til å brukes i alle situasjoner. Commute Go blir din nye yndling. Med denne kan du pendle, frakte og transportere barn i henger eller på sete. Uansett hva dagen bringer er Commute Go der for å hjelpe deg. Dette er vår absolutte bestselger gjennom flere år. Commute Go er en spesielt praktisk elsykkel for pendlere ... eller hvem som helst. Den burde egentlig hete "Arbeidshest Go". Vi har hørt nettopp det fra flere kunder som bruker den flittig gjennom hele året. Sykkelen er robust, motoren er sterk og du sitter høyt og stolt. Sykkelen er pen og du er like fin når du kommer frem.

 

Det finnes ingen norske tredjeparts tester av modellen Commute Go. Som Amerikas mest solgte sykkel flere år på rad, har Electra gjennom årene blitt testet grundig i flere amerikanske medier. Vi syns denne videoen fra Electric Bike Review gir et bra bilde av sykkelens egenskaper. Men legg merke til at sykkelen som testes er en 2018 modell. 2022 modellen har blant annet sterkere og mer stillegående motor. TEK.no har i år og i fjor testet andre modeller fra Electra med topp score og som et "anbefalt" produkt.

 

Sykkelen som allerede er en drøm, er i hovedsak oppgradert med følgende i årets versjon

Med disse oppgraderingene fremstår Commute Go som en bedre sykkel enn noen gang. Og med en komfort som nærmest er umulig å slå. Commute Go har hittil ikke blir trukket ut til test i Norge, men søstrene Path Go og Loft Go, har av Tek.no blitt omtalt som "imponerende" og fått topp score.

 

 • Bosch 500 Wh batteri. Med dette får du enda bedre rekkevidde.
 • Bosch Purion display. Det mest brukervennlige displayet fra Bosch.
 • Demping i setepinnen for en mer komfortabel tur. Sete og sittestillingen er fremdeles legendarisk behagelig, men det er altså i tillegg demping i setepinnen. (Kan justeres til din vekt).
 • Bagasjebrett med MIK-feste integrert. Nå kan du klikke av og på kurver, vesker, hundekurver og annet tilbehør med MIK i løpet av noen sekunder.
 • Ny dobbel støtte som er enklere å slå ut.
 • Nytt girsystem som er utviklet i et samarbeid mello Bosch og Shimano. Nexus 5i er et girsystem laget for elsykkel. Det er svært enkelt å bruke og kan skifte gir selv om man står stille (helt perfekt hvis du har stoppet i øverste gir, men ønsker å sykle videre i første).
 • Stemlås/styrelås. Dette er en «lås» som er montert på sykkelen der styret går ned i rammen. I låst posisjon er det ikke mulig å snu styret. Hensikten med dette er ikke å låse sykkelen for tyveri, men for at styret ikke skal snu rundt når sykkelen står parkert. Løsningen er i hovedsak aktuell når du har lastet kurven/brettet på styret. For de som kjenner løsningen fra før, er den helt uvurderlig.
 • Den nyeste Bosch Performance Line. Det gir deg en motor som er stillegående og sterk nok til at enhver bakke blir lett.

 

Bekymringsfritt

Det fine med å velge elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyde. Alle blir fornøyde. Vi er sikker på at du blir fornøyd med Commute Go. Kunder som prøvesykler i våre butikker er enig. Og kundene som skriver produktanmeldelser i nettbutikken er også enig. Du trenger ikke være bekymret. Denne sykkelen er like god som du håper på! Kort oppsummert er det en helt komplett helårs elsykkel med motor og batteri fra Bosch. 28" hjul. Hydrauliske skivebremser. 5 interne gir. Frontbrett og bagasjebrett. Lys foran og bak. Rammelås. Behagelig og ergonomisk sittestilling. Levert ferdig montert over hele landet. Når du kjøper hos Sykkelpikene, får du en bekymringsfri sykkel med:

 

 • Smilegaranti. Syklene vi selger har flest smil pr mil. Les mer her.
 • 5 år garanti på delene fra Bosch (motor, batteri, display, osv).
 • Livstidsgaranti på rammen fra Electra.
 • 5 år gratis service fra Sykkelpikene. Les mer her.
 • Serviceverksted i våre butikker.
 • 365 dager mulighet for å bytte. Les mer her.
 • Norges lover gir deg full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk. For eksempel Sykkelpikene).
 • Sykkelpikene er en av Europas største forhandlere av Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Det gir deg trygget om best mulig hjelp dersom noe skulle skje.
 • Sykkelpikene sine ansatte er Bosch-sertifiserte.
 • Gratis frakt og montering til våre butikker.
 • Levert ferdig montert over hele landet.
 • Helårssykkel, som fint kan brukes både vinter og sommer.

 

Riktig sittestilling

Dette er en elsykkel til allsidig hverdagsbruk. Sittestillingen er oppreist og komfortabel. Sittestillingen kan best beskrives som dronningfølelsen du får ved å sitte høyt og stolt med rett rygg. Med denne sittestillingen, sitter du ergonomisk riktig og med blikket fremover. Helt perfekt i travle gater. Sete er mykt og styret er buet. Electra sin patenterte ramme er så godt egnet at den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at føreren får strekt benet helt, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Dette gir føreren god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomi ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology" og er patentert.

 

Størrelse

Rammens utforming er patentert på grunn av at den er ekstremt godt egnet til allsidig hverdagsbruk. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den kan tilpasset til nettopp deg. Vi har hittil kun en håndfull eksempler på voksne som ikke passer, eller føler at de ikke passer Commute Go. Sykkelen leveres kun i én størrelse og passer så og si alle - mye takket være den patenterte rammen med "Flat Foot Technology".

 

Brukervennlighet slik du forventer

Det er brukt mye tid på å lage en god elsykkel med egenskaper som du forventer, samtidig som den er ekstremt enkel i bruk. Alt er laget for å fungere hele året. Som nevnt leveres sykkelen helt komplett med alt du behøver. Den er bedre utrustet enn de fleste på markedet.

 

Motor, display og batteri tåler regn. All slags regn. Setet er som på andre elsykler fra Electra stort og mykt. Sittestillingen kan justeres mye. Både sadel og styre kan heves, senkes og tiltes slik at det passer deg. På styret finner du bremsehendler, girhendel og et panel med + og - knapp for valg av motormodus. På panelet er det også en liten knapp som holdes inne for å aktivere trilleassistanse. Displayet på styret er veldig praktisk. Her får du god oversikt over alt og den er veldig enkel å bruke.

 

Motoren er kraftig, stillegående og ekstremt smidig. Den oppleves som en forlengelse av benet ditt. Som om du plutselig har fått superkrefter. Det er på ingen overraskelser eller «rykk og napp» fra motoren. Du har kontroll helt fra du starter til du stopper. Som vi kommer tilbake til lenger ned i teksten er det 5 motormodus. Velg riktig modus for best kontroll. Det kan for eksempel være lurt å velge ECO eller TOURING i travle gater og TURBO i bratte bakker. Ønsker du å slå motoren helt av, er det også mulig.

 

Når vi nå har forsikret deg om at motoren er kraftig nok for alle bakker, kan vi også informere om at du kommer trygt ned igjen. De hydrauliske skivebremsene sørger for god bremsing i alle situasjoner.Barn på sykkel

Du kan helt fint ta med barn på Commute Go. Den kan trekke alle vanlige sykkelvogner og det er mulig å feste inntil ett barnesete på bagasjebrettet. Det er ikke mulig å ha barn på frontbrettet. Sykkelen har tilstrekkelig bremsekapasitet så lenge du laster sykkelvognen fornuftig.

 

Motor og batteri

Hele elsykkel-systemet er levert av Bosch - markedslederen på elsykkel-teknologi. Når du velger en elsykkel med utstyr fra Bosch, er du sikker på å få det beste. Det finnes ingen produsenter som er vesentlig bedre enn Bosch. Det finnes noen som er like gode, men ingen som er totalt sett bedre når vi ser på rekkevidde, motorkraft, brukervennlighet og driftssikkerhet over hele sykkelens levetid. Helårsbruk er for eksempel helt OK. Motor er av typen Bosch Performance Line med 65 Nm motorkraft. Motoren er på kranken, som er anbefalt plassering for best balanse og kraftoverføring. Det er 5 motormodus: OFF, ECO, TOURING, SPORT og TURBO. Modusene endrer ikke på hastighet, kun motorkraft.

 

 • OFF: Når motoren er slått av sykler du på vanlig måte. Det er tyngre, men det går helt fint.
 • ECO: I denne modusen får du minst motorkraft, men lengst rekkevidde. De fleste ønsker å bruke ECO i stedet for å slå motoren helt av. I ECO-modus er det omtrent likt som å sykle på en lett sykkel uten motor.
 • TOURING: Modusen brukes ofte i travle gater med mange folk og biler. Eller hvis du kosesykler langs promenaden en fin sommerkveld. Du får god hjelp, samtidig som motoren gir et jevnt og fint pådrag. Du ruller gjennom gatene med god kontroll, uten å bli sliten.
 • SPORT: Nå får du nesten full effekt fra motoren. Du sykler fort og lett. Du får mye hjelp fra motoren og sparer litt på rekkevidden sammenlignet med å sykle i TURBO.
 • TURBO: Nå får du maks effekt og raskest respons på dine bevegelser. Motoren er raskere med å gi full kraft og reagerer tydeligere på dine bevegelser. For eksempel en fordel i bratte bakker. Og i motsatt tilfelle, ikke spesielt praktisk i travle gater med mange mennesker. I TURBO-modus får du maks kraft, men kortest rekkevidde.

 

Batteriet tåler regn og norsk klima, men det er absolutt anbefalt å ta det med inn når det er kaldt ute. Størrelsen på batteriet er 500 Wh. Alle rammemonterte batteri fra Bosch har lik festemekanisme og like dimensjoner. Du kan dermed kjøpe ekstra eller låne batteri eller lader hos en venn. Det er dessverre umulig å si noe om rekkevidde. Vi skulle gjerne ønske, men det er rett og slett umulig å si noe konkret. Det er mange variabler som har innvirkning på regnestykket. Blant annet lastevekt, temperatur, terreng, gir, batterikapasitet, slitasje og motormodus. Rekkevidde kan variere fra 5-10 mil. Det er viktig å huske på at det ikke finnes produsenter med vesentlig bedre rekkevidde enn Bosch. Lading går fort. På samme måte som en mobiltelefon kan du lade mye eller lite. Ofte eller sjeldent. Det tar ca 2 timer å lade 50 % og ca 4 timer å lade 100 %. Laderen som følger med, ser ut som en PC-lader. Det er mulig å lade mens batteriet er montert på sykkelen, eller du kan ta batteriet av og lade inne. Batteriet er låst fast når det er montert på sykkelen. For å låse den ut bruker du samme nøkkel som til rammelåsen. Tips: ta vare på nøkkelnummeret som er inngravert i nøkkelen. Dersom du mister en nøkkel, kan vi bestille ny.

 

Electra som sykkelprodusent

Electra er et amerikansk sykkelmerke, etablert for ca 25 år siden. Electra eies av amerikanske TREK, som er en av verdens største sykkelprodusenter. Electra er på mange måter TREK sitt "lifestyle"-merke i et ellers stort sortiment med alt fra landeveissykler til mountain bike. Electra er spesielt kjent for sin personlige stil og komfortable sittestilling. Rammens utforming er så godt egnet for ergonomisk riktig sittestilling at den er patentert. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet for høyde og vinkel på både sete og styre gjør at syklene passer så og si alle. Både lave og høye personer. Syklene er laget for å brukes. Rammen er av aluminium, lakken tåler å bli ripete og delene kommer fra kjente produsenter. Det er rett og slett helårssykler. Service og reparasjon kan utføres hos oss eller et annet sykkelverksted. Sykkelpikene er en av Europas største forhandlere av Electra. Vi kjøper alt fra offisiell leverandør. Vi har dermed tilgang til alt ved behov.

 

Montering

Sykkelpikene leverer sykler ferdig montert. Når de sendes med hjemlevering fra nettbutikken gjenstår det kun å rette styret og sette på pedaler. Vi sjekker at alt fungerer før de sendes. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske nettbutikker leverer umontert. Dersom du bestiller med hjemlevering, vil du med et minimum av praktisk erfaring klargjøre sykkelen på under 30 minutter. Det er ikke behov for spesiell kompetanse eller spesialverktøy. Se kortversjon om hvordan den monteres i denne videoen på Youtube. Bestiller du for levering i butikk, får du den naturligvis levert 100 % klar, slik at du kan sykle hjem fra butikken.

 

Teknisk

Det er 5 gir av typen Shimano Nexus. Et driftssikkert system som trenger lite vedlikehold. Girjustering er så enkelt at du klarer det helt fint selv uten noen form for erfaring (se video i kanalen til Sykkelpikene på Youtube eller kontakt kundeservice). Giring skjer sømløst uten at kjedet hopper opp og ned mellom tannhjulene. Det er dermed mulig å bytte gir, selv om du står stille. Helt brilliant for bysykling. Hydrauliske skivebremser sørger for god og sikker bremsing i alle situasjoner. Rammen er av aluminium. Lakken tåler å bli ripete uten at det begynner å flasse. Skruer og muttere er av syrefast stål. Bagasjebrett/frontbrett/styre kan brukes til alle typer kurver og vesker. Totalt sett er dette en værbestandig, solid og godt bygd helårssykkel.

 

Spesifikasjoner:

 • Motor: Bosch Performance Line, 250 watt
 • Motorkraft: 65 Nm dreiemoment.
 • Batteri: Bosch 13,4 Ah, 500 Wh, 36V
 • Gir: 5 gir, Shimano Nexus.
 • Ramme: Aluminium-alloy. 6061-T6, Flat Foot Technology.
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk.
 • Headset: 1 1/8" steel gjenget/semi-integrert. Med styrelpås.
 • Bremser: Shimano hydraulisk skivebrems, med tre-finger bremsehendel.
 • Bagasjebrett: MIK-feste integrert.
 • Felg: Aluminium-alloy. 36H.
 • Spiler: 14G stainless, m/messing koblinger.
 • Nav forhjul: Aluminium-alloy.
 • Nav bakhjul: Aluminium-alloy.
 • Dekk: Schwalbe Fat Frank 700 X 2.0", med punkteringsbeskyttelse - Kevlar Guard Casing, 67TPI.
 • Kranksett: Aluminium-alloy. Smidd FSA, 170 mm.
 • Pedaler: Aluminium-alloy, med sklibeskyttelse.
 • Drev: Shimano, 20T.
 • Kjede: KMC X10e, 1/2' x 3/32".
 • Sadel: Ergonomisk med støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Demping. Aluminium-alloy. Dobbel bolt, micro justerbar, 27,2 mm x 350 mm.
 • Styre: Aluminium-alloy, 6061-T6.
 • Stem: Aluminium-alloy. Smidd, 22,2 mm, Quill.
 • Håndtak: Electra, sadel matchende leatherette.
 • Lys: Spanninga LED.
 • Rammelås: ABUS.
 • Vekt: 26 kg.
Tilbehør
Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Elise 05.06.2022 Kjøpte denne for en måneds tid siden og kunne ikke vært mer fornøyd! Den går som en, er behagelig å sitte på og får masse komplimenter for den! God batteritid har bare trengt å lade to ganger, og den blir brukt hver dag. Til og med opp Telthusbakken går denne lett som en lek!
 
Upassende?

Siw 23.03.2022 Jeg er så fornøyd med mitt kjøp! Har trosset kuldegrader og syklet den 19 km til jobb t/r uten problem. Sykkelen går godt og man sitter godt.
 
Upassende?

Flore Sidani 14.03.2022 Super happy with this bike. Haven't tried it a lot yet but the look! Great customer service which is everything :)
 
Upassende?

Eline 18.11.2021 Har hatt sykkelen et drøyt års tid, brukt mye til pendling osv, og er kjempefornøyd. Bratte bakker går mye lettere. Du sitter godt oppreist og behagelig, og motoren er god. Det er åpenbart en annerledes sykkel og burde prøvekjøres for å bli kjent med den.
 
Upassende?

Cecilie Telnes 21.10.2020 Veldig fornøyd med min Commute! Brukes hyppig, og perfekte til og fra jobb. Får til og med helgehandlinga med på den Får også mye komplimenter på utseende ??
 
Upassende?

Rikke B. Færøvik 23.09.2020 Er veldig fornøyd med sykkelen: den har god rekkevidde, behagelig sittestilling og god å sykle på over lengre strekk. Benytter den som transportmiddel til og fra jobb, og da er den helt perfekt.
 
Upassende?

Ida 30.08.2020 Fantastisk fin sykkel som passer like fint til en tur i skogen som fremkomstmiddel til og fra jobb. Veldig behagelig sittestilling er et stort pluss! Kan absolutt anbefale denne sykkelen.
 
Upassende?

Marina Berg 27.08.2020 Kjøpte denne ei uke siden og brukt den masse allerede. Syklet på det lengste 9,2km en vei og det gikk som en lek. Veldig glad jeg bestemte meg for å kjøpe denne. Hvis jeg skulle pirket på noe så skulle jeg ønske sete var litt mykere og at den taklet de bratteste Stavanger bakkene litt lettere, de må en trå godt til for å komme opp selv med max assistanse, dvs turbo og første gir. Heldigvis ikke altfor mange sånne bakker. Men absolutt en sykkel jeg vil anbefale videre. :)
 
Upassende?

Gina 27.08.2020 Min anmeldelse er basert på mine første opplevelser med sykkelen. Jeg har syklet frem og tilbake til jobb (ca 1 mil hver veg), og i eget nabolag. Den fungerer veldig bra som pendlersykkel og gir god kraft opp bakkene. Jeg har også testet med barn i sykkelvogn bak, og det gikk veldig fint. Dessuten er den så pen at man får lyst til å sykle hele tiden;) Den gir sykkelglede.
 
Upassende?

Maren 24.08.2020 Jeg er så glad for at jeg kjøpte denne sykkelen! Passer perfekt for mitt bruk, og det er så fint å komme seg til og fra jobb så enkelt. God kontroll på sykkelen, god oversikt i trafikken, god kvalitet.
 
Upassende?

Trude 20.08.2020 Jeg testet noen forskjellige sykler før jeg bestemte meg hvilken jeg ville ha. Valget falt på Electra Townie Commute Go. Jeg fikk super god hjelp da jeg kjøpte den. Nå har jeg syklet frem og tilbake til jobb i 3 dager, og jeg simplethen elsker min nye sykkel. Det er topp at det kan gires mens man står i ro. Det er bra at det er 4 forskjellige nivåer, sykkelen er super fin!!! Setet er veldig komfortabelt - funker til sykling hver dag. Ingen smerter noen steder. Sittestilling topp for ryggen. Det er faktisk sant at på denne sykkelen smiler jeg hele veien - og hele dagen. Beste gaven EVER!!!!
 
Upassende?

HNN 13.08.2020 Kjøpte denne sykkelen for å kunne ankomme jobb uten å være svett og ufresh, og det klarer jeg definitivt nå! Jeg er storfornøyd med det meste ved denne sykkelen, spesielt funksjonen som gjør det mulig å bytte gir mens man står stille og venter på grønt lys i bratt oppoverbakke. Med kraftig motor og lavt gir, er det ingen sak å begynne å trokke igjen. Sykkelen ble levert uten ringeklokke, så jeg må tilbake til butikken for å få satt på den. Det er nok lurt å sjekke at alle delene er på før man forlater butikken:) Jeg ble også litt skuffet over å finne ut av at man ikke kan feste sykkelsete for barn på stangen bak. Sykkelsete må festes på bagasjebrettet og dette krever et eget feste. Det er noe jeg skulle ønske jeg hadde fått vite av de ansatte i forkant av kjøpet.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg vil bare komme tilbake med en kommentar angående barnesete. Det er riktig at barneseter med feste under sete ikke passer. Det er blant annet på grunn av at rammelåsen kommer i veien for feste og at denne typen barneseter i hovedsak brukes på sykler uten bagasjebrett. Vi anbefaler Hamax Caress på denne sykkelen. Det er et bra og komfortabelt sete.

 
Upassende?

Karin aukland vågane 11.08.2020 Har syklet mine første 5 mil og er strålende fornøyd ! Fint å kjenne at jeg selv styrer hvor mye krefter jeg vil bruke ! Jeg kommer til å sykle til jobb og ellers så mye jeg kan ! jeg sykler med et smil og syns jeg har byens fineste sykkel !!
 
Upassende?

Maiken 11.08.2020 Fantastisk flott sykkel, god kvalitet, kjempegodt å sitte i oppreist stilling, en god venn i alle motbakker! Kjempefornøyd!
 
Upassende?

Randi Eek Thorsen 07.08.2020 Valgte denne sykkelen etter nøye overveielser fordi den på en god måte beskrev mine ønsker og behov. I tillegg synes jeg den er vakker - og det betyr litt for meg mht motivasjon til hyppig bruk. Fikk den brakt på dør og det lille som gjensto å montere var like enkelt som beskrevet. I dag har jeg hatt min første tur på jobb og gleder meg til mange, luftige fine turer utover sensommeren og høsten:-)
 
Upassende?

Mathilde 06.08.2020 Jeg fikk sykkelen min på slutten av juli, og jeg elsker den! Først el-sykkel for meg. Jeg brukte den til å gå på jobb før sommerferien. Så fin og glatt å sykle og så lett å gå opp bakken! Jeg kan sykle opp åser jeg ikke kunne med en vanlig sykkel. Nå installerte jeg barnesete og begynte å bruke det til å gå i barnehage og jobb. Sønnen min og jeg elsker det! På toppen av det er det veldig stilig. Tommel opp!
 
Upassende?

Mari Dvergsdal 06.08.2020 Jeg er strålende fornøyd med min nye el-sykkel! Den fungerer helt strålende, og møter alle behov jeg har. Den lades hurtig, og er en god venn i alle motbakker. I tillegg ser den helt smashing ut, og er blitt en snakkis i lokalmiljøet. Anbefales!
 
Upassende?

Elisabeth S 03.08.2020 Første el-sykkel er kjøpt, og jeg gleder meg til å bruke denne til og fra jobb fremover! God å sitte på, lett å forstå hvordan den bør brukes. Glir flott opp bakkene jeg tidligere måtte trille opp. God å sykle på, men ennå noe uvant å svinge med den da dette er min første dame-sykkel. Godt fornøyd med kjøpshjelp både i Kristiansand og i Oslo!
 
Upassende?

AnnKristin Stenshagen 31.07.2020 ?????Helt råååå!! Kjempefirnøyd????bruker den t/r jobb, mye oppoverbakke! Får et ekstra dytt i rompa når jeg tar på turbo’n??Kjempe tøffig robust el sykkel sim anbefales ! Topp service fra Sykkelpikene på Løkka??????
 
Upassende?

Stine 31.07.2020 Valg av el-sykkel var ikke vanskelig da jeg kom over denne sykkelen. Ikke bare er den en fryd for øyet, men den har alt jeg ser etter i en el-sykkel. Gode komponenter som motor, batteri, bremser, ramme og dekk. Kan skifte til vinterdekk som er nødvendig da jeg skal sykle til jobb året rundt. Sykkelen har ekstrem god sittekomfort og ytelse. Følelsen av å cruise oppover bratte bakker er nydelig. Digger at jeg kan skifte gir når sykkelen står stille. Et stort pluss er at Sykkelpikene tilbyr 5 års gratis service. Jeg kjøpte sykkelen fra butikken på Grünerløkka og kundeservicen var helt topp. Dyktige og hyggelige ansatte som setter kunden øverst. Anbefaler både Sykkelpikene og denne sykkelen på det sterkeste!
 
Upassende?

Vibeke 28.07.2020 Fikk sykkelen min i juli, og det er den beste investeringen jeg har gjort! Den er kjempefin og veldig god å sykle på. Sitter komfortabelt og rett i ryggen. Har montert et barnesete bakpå, og sykler til og fra jobb og barnehage uten problem opp bakkene. Er superfornøyd :-)
 
Upassende?

Signe Hotvedt 28.07.2020 Veldig fornøyd med denne. Syklet den hjem fra Grunerløkka til Asker for 10 dager siden, og det var en flott tur. Siden jeg var usikker på rekkevidden, sparte jeg på batteriet. I de siste bakkene opp mot Liertoppen viste batteriet at det var mye igjen, og det var bra for en dårlig trent 60-åring. Det er en tung, men svært stabil og behagelig sykkel. Jeg har slitt litt med vekta på den, for det er ikke bare å slenge den på skuldra i ulendt terreng, men på asfalt og grus er den super. Kan anbefales for alle med transportbehov i asfalterte strøk.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Sykkelen er litt tung, men ikke unormalt tung til å være en komplett elsykkel med alt ekstrautstyr. Bare motor og batteri veier alene nesten 6 kg. Vekt har heldigvis ikke så mye å bety når det er en så god og sterk motor :-)

 
Upassende?

Clémence Charton 23.07.2020 Dette er en fantastisk sykkel som jeg bruke både til å frakter barn til og fra barnehage, til å sykle til og fra jobb, og til hyggelige sykkelturer rundt Oslo med hele familien. Jeg sparer mye tid i hverdagen med å bruke min sykkel, og fargen er kjempe fine. Jeg får mange kommentarer på sykkelen min. Motoren oppleves hjelpenes på en veldig naturlig måte. Hadde aldri brukt en elsykkel før, jeg er kjempe fornøyd med denne. Jeg kan jeg kjøre lange turer 45 km per dag til jobb, uten å være sliten, våt av svette selvom jeg syklet fort. Sittestillingen er ekstra behagelig. Jeg får super god oversikt over veien. Det finnes mange finne tilbehøret som mobilholderen, koppholderen som gjør det ekstra praktiske.
 
Upassende?

Liv Homdrom 22.07.2020 En drøm av en sykkel! Etter å ha lånt en elsykkel av annet merke av en god venninne og vært rundt å sett på flere ulike sykler tok jeg turen til Sykkelpikene i Kristiansand. Ble godt tatt imot av en kunnskapsrik og hyggelig fyr. Etter å ha syklet noen runder rundt paller og reoler inne på lageret, bar turen ut på testsykkelen. Wow! Her snakker vi komfort, stødighet, mykhet og eleganse. Hadde det ikke vært for at jeg var ute på lånesykkel hadde jeg syklet strake veien plystrende hjem til Arendal. Nå venter jeg i spenning på at mitt nye vidunder i fargen Green Tea bli ferdig montert og klar til henting. Var også på jakt etter hundekurv. Desverre så var min lette, men litt for høye hund for stor for kurven så jeg måtte krype til korset å kjøpe sykkelvogn et annet sted. Å finne en vogn som passet den lekre sykkelen var umulig, så kanskje et tips til dere? Sikkert mange som ville satt pris på barne og hundevogner som stilmessig hadde passet syklene.
 
Upassende?

Benedicte Madsen 17.07.2020 Jeg har hatt min Townie Commute i halvannen uke og elsker den! Tar meg en sykkeltur bare for å sykle litt, og tar en ekstra omvei når jeg skal til butikken. Nå skal det festes barnesete på bagasjebrettet, og vi gleder oss til mange sykkelturer!
 
Upassende?

Ewa Berge Nilsen 15.07.2020 Fikk min sykkel i går. Etter litt girjustering så fungere den bra???? Kjempegod å sitte på da den gir god sittestilling å godt sete. Å ikke minst fin å se på?? Farge green tee men brune detaljer????
 
Upassende?

Marianne Wilberg 13.07.2020 Kjempefin sykkel, sitter godt på det brede setet og det er en fryd å sykle. Har syklet i Østmarka og den er like god der som på asfaltveier. Det er gøy å tråkke opp bakke etter bakke, kjempegøy
 
Upassende?

Julie Høigilt 01.07.2020 Fantastisk sykkel! Endelig kan jeg sitte oppreist, ha full oversikt over veien, og samtidig få god fart. Alt fungere utmerket på sykkelen, og motoren er sterk og gir en god hjelp når det trengs. Jeg får plass til alt jeg trenger å ha med i kurven, og slipper styret med sykkelvesker av og på. At sykkelen er lekker å se på, er en gledelig bonus??
 
Upassende?

Veronica 28.06.2020 Godt sete og høyt styre gir en oppreist og meget behagelig sittestilling. Det er en fryd å sykle langt med denne sykkelen. Jeg er i dårlig form, men nå går det helt fint å sykle opp bakkene. Jeg klarer ikke å bruke sykler med lavt styre grunnet smerter i håndledd m.m., men med denne sykkelen er det null problem.
 
Upassende?

Cecilia 27.06.2020 For en nydelig sykkel! Jeg sto mellom denne (Commute) og Townie Go. Etter prøvesykling ble det absolutt denne. Den andre har styre som gjør at du henger mer fremoverlent og en litt svakere motor. Dog har den bedre demping pga feitere dekk. Commute ble den soleklare vinneren. Sterk motor og fantastisk deilig og oppreist sittestilling. Gleder meg til å sykle Oslo-rundt på denne!
 
Upassende?

Lill-Hege Forberg 19.06.2020 Jeg har syklet på min Electra Townie Commute i to snart tre år. Smilet mitt er like stort i dag som når jeg kjøpte sykkelen. Dette er en super sykkel som både har frakter barn til og fra barnehage, blitt brukt til å frakte varer hjem, syklet med hund og til og fra jobb. Jeg sparer mye tid i hverdagen med å bruke min fantastiske sykkel, og fargen er helt himmelsk! Selv etter nesten tre års bruk er den like fast og fin som tidligere. God komfort. Utrolig gøy å suse forbi treningsgutta i oppoverbakken på tur hjem fra jobb!
 
Upassende?

Daniel Skibenes 17.06.2020 Har brukt denne til og fra jobb i to uker og må si meg meget fornøyd. Med en distanse 8,2km en vei og en høydeforskjell 194m har jeg fremdeles langt over halvparten av batteriet til overs når jeg har kommet hjem. Motoren er relativt stillegående og oppleves hjelpenes på en veldig naturlig måte. Passer til byturer og lengre turer på fin asfalt, men man savner fort demping om underlaget blir litt mer rufsete, men det gjelder vel alle elsykkler uten demping da de er noe tyngre enn vanlige sykler. Sittestillingen er svært behagelig. Godt å kunne sitte oppreist og et stykke bak på det brede setet uten at det går noe særlig ut over farten. Ser frem til å montere på barnesete og få ekstra fleksibilitet og mobilitet med barn nå når bussene snart begynner å gå med sommerruter.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg vil bare legge igjen en kort kommentar om demping. Sykler med helt oppreist sittestilling (slik som denne) har ikke demping i gaffelen. Årsaken til det er at "smellen" ikke kommer opp i styret, men opp i sete. Electra Commute Go har et stort og mykt sete, som tar opp en del av "smellen". Dersom det er ønskelig med enda mer demping kan jeg anbefale å bytte til en setepinne med demping/fjæring. Det har vi i både på nett og i butikk.

 
Upassende?

Jorunn Wessel 17.06.2020 Her sust rundt på denne i straks to uker, og det er fantastisk! Veldig fornøyd. For min del, tar dette kortere tid til jobb enn med buss. Ingen "rykk og napp" som ved enkelte andre elsykler jeg har prøvd. Sitter godt, så verken vond nakke eller rygg etter en tur på denne. I tillegg gjør det jo ikke noe at den er superfin og at jeg får mange kommentarer på den fine sykkelen. Fikk god hjelp i butikken i Trondheim.
 
Upassende?

Sager Anna Nemati 16.06.2020 Var innom butikken i dag for å se på denne. Ingen tvil om at det var forelskelse ved første blikk. Akkurat bestilt på nett og gleder meg til å cruise rundt med denne ??
 
Upassende?

Sager Anna Nemati 16.06.2020 Var innom butikken for å se på denne og den er like fin som på bilde! Rett hjem og legg inn i handlekurven! Gleder meg til å hente den på Løkka ??
 
Upassende?

Trud Fagerheim Antzée 15.06.2020 Eg er nyleg blitt den lykkelege eigar av ein Electra Townie Commute Go 8i elsykkel. Eg bestilte sykkelen på nettet og fekk den levert ferdig montert i butikk. Det fungerte fint. Det kom litt kondens inni displayet, men eg fekk nytt display kjapt og greit. Har for øvrig fått veldig hyggeleg service av dei som jobbar i butikken på Grünerløkka. Og for ein fantastisk sykkel! Ein får god hjelp av motoren i oppoverbakkane, og det er veldig enkelt å forstå korleis ein skal bruke og kombinere gir og motor. Sykkelen er riktignok ikkje fullt så enkel å løfte og flytte på som ein vanleg sykkel pga. vekt. Elles er det ein superfin sykkel! Fargen Mineral Blue er bittelitt lysare enn på hovedbildet på nettsida.
 
Upassende?

Mie 13.06.2020 Kjøpet Electra Townie Commute Go i Mars.-20. Hadde da hatt lyst på den i et par år. Er strålende fornøyd! Den levere bedre enn forventet. Har 16 km tur-retur til jobb med noe bakker, det er en fryd og slippe å komme fram til jobb uten å være gjennomvåt av svette. Jeg har en aktiv jobb som sykepleier og da er det en fornøyelse å kunne få litt drahjelp på vei hjem igjen fra jobb. Jeg gleder meg faktisk nå til å sykkel både til og fra jobb, før støvet bare den gammel trøsykkelen min ned i carporten. Electra Townie Commute Go er ikke bare praktisk men også fin å se på. Føler liksom at vi kler hverandre.
 
Upassende?

Joe Gorman 12.06.2020 Kjempefornøyde med sykkelen! Var litt spent å se hvordan den skulle klare seg på noe bratt bakker i nærheten av der jeg bor - men det gikk helt bra! Fikk noe gode informasjon på websiden om forskjellige modeller, samt noe hjelp i den lokale butikken. Tror vi tok riktig valg!
 
Upassende?

Lene 10.06.2020 Super sykkel! God å sitte på, med fantastisk hjelp i bratte oppoverbakker. Sykler til jobb uten å bli svett, men vil jeg få opp pulsen litt er det bare å skru av batteriet. Utrolig fornøyd med kjøpet!
 
Upassende?

Hilde Hagenes 09.06.2020 Endelig ble denne skjønnheten av en sykkel min! Ikke bare er den en fryd for øyet, men den leverer i tillegg på komfort og ytelse. Den tar meg opp bratte bakker både på asfalt og grus, har bra batteri kapasitet, og gir meg en følelse av å cruise gjennom landskapet. Den lever virkelig opp til mine forventninger.
 
Upassende?

Kristin Furulund 09.06.2020 Fantastisk følelse å sykle på denne sykkelen! Bratte bakke går som en lek, og jeg kan sykle mye lengre enn jeg ville på min gamle sykkel, og turopplevelsen er større. Det er litt som å være i Brelett-reklamen! Foreløpig har jeg bare transportkasse foran, men skal ha en bak også. Det blir litt ustødig med tunge varer fra butikken i kassen foran.
 
Upassende?

Lene Solvi 04.06.2020 Fikk nylig denne sykkelen og den er helt fantastisk! Kjører opp bakken uten noe problem til og med sykkelvogn med to gutter baki. Denne er helt super og anbefales på det sterkeste! Servicen jeg fikk i butikken i Stavanger har også vært helt strålende! Så kjekt å handle når man får slik service ??
 
Upassende?

Paula Marie Kirkestuen 13.05.2020 Kjøpte denne på sensommeren i fjor og rett og slett elsker den! Den har god batterikapasitet, den er stødig og den tåler godt å ha en 6 åring bakpå, også oppoverbakker :) en stor investering som jeg ikke angrer et eneste sekund på!
 
Upassende?

Marie Hardeland 21.04.2020 Eg er fornøgd med service og levering. Eg kjøpte sykkelen på nett og fekk han ferdig montert heim til meg. Har allereie vore på fleire turar og frydar meg over kor kjekt det er å bruka sykkelen. Ellers har eg to bekymringer etter 5 dagar:Dette er min andre elsykkel og eg syns det verkar som om batterikapasiteten faktisk var bedre på min forrige sykkel(cannondale). Bremsen til bakhjulet lagar kvine-lyd som fortset etter eg har slutta å bremse.
 
Takk for hyggelig tilbakemelding. Angående batterikapasitet. Det finnes ulike størrelser på batterier. Angående lyd fra bremsen. Sjekk om det har kommet urenheter på bremseklosser eller bremseskive. Rens med et løsemiddel som fordamper. Eller kontakt vår kundeservice dersom det fortsetter.

 
Upassende?

Anette Kjellesvik 18.04.2020 For en drøm av en sykkel- den er lett å sette seg inn i, du suser opp de bratteste bakkene uten å hjelpe noe særlig til . Den er superfin å se på og så er det supergreit at man kan bestille alt mulig vesker og kurver og tilbehør som passer perfekt til syklene med enkle gode løsninger . Og for en service - fikk sykkelen levert på døra, og det er veldig serviceinnstilte folk som jobber der ???? takk
 
Upassende?

Hilde 17.04.2020 Elsker denne sykkelen! Har snart hatt den ett år og brukt den masse. God sittekomfort, god batterikapasitet og ikke minst fin å se på! Her kan man sykle med skjørt/kjole i byen, ikke noe problem på grusveier og til og fra jobb. Det er en tung sykkel, men ikke noe problem med så god motorkraft. Liker også veldig godt 3 års gratis service og benyttet meg av den første nå før sesongen startet.
 
Så gøy å høre at du er fornøyd. Vi kan melde tilbake at vi har utvidet fra 3 til 5 års gratis service.

 
Upassende?

Marisa Molin 15.04.2020 I love this bike! I owned the 2019 model, but it was stolen and I was able to replace it with the 2020 model and I am so happy to be back on the Townie Commute Go! The performance motor makes the hills a lot easier to manage with the sykkelvogn attached, I do not have to break a sweat. Very happy customer!
 
Upassende?

Trine Wernersen 14.04.2020 Var så heldig å fikk min lekre sykkel akkurat før hjemmepåske. Jeg elsker den. Akkurat som å ha en lett luftsykkel.. sitter som en dronning og det går lett som en plett
 
Upassende?

Aina Hauge 11.04.2020 Fantastisk sykkel. Har blitt frastjålet en tidligere versjon, og venter nå den nye levert en av dagene(flott kundeservice). Sykkelen har blitt brukt daglig til jobb og jeg kommer minst 20% fortere frem enn med god vanlig sykkel; og det uten å være svett. Herlig frihetsfølelse og en nydelig måtte å starte dagen.
 
Upassende?

Veronica 09.04.2020 Wow! Plukket opp min splitter nye sykkel og jeg elsket den umiddelbart. Det er litt rart å sitte så oppreist når jeg sykler, men begynte å venne med til det på bare den lille turen hjem, så ser ikke at det kommer til å bli et stort problem. Nå kan våren og sommeren bare komme ??
 
Upassende?

Tonje Margrete Teistedal 04.04.2020 Superfornøyd med sykkelen. Men servicen to veldig lang tid. Rett skal være rett: det var en garantisak og ny del fra leverandøren tok 5 uker. Men nå har jeg fått sykkelen tilbake og gleder meg til våren på sykkelen.
 
Av og til tar det dessverre lenger tid med logistikk på levering av nye deler. Mange deler kommer fra Tyskland, Nederland og USA. Det som er bra, er at det er 5 års garanti på elsykkelsystemet. Det sikrer i det minste, som du sier, at det blir fikset til slutt. Håper du er lykkelig tilbake på veien.

 
Upassende?

Berit Westgård Johansen 22.01.2020 Er veldig fornøyd med min sykkel, litt uvant sittestilling med en gang, venner seg fort til det
 
Upassende?

Håkon Watterud 13.08.2019 Super service hos sykkelpikene Flott sykkel som tar meg til steder jeg ellers ikke hadde syklet uten el hjelp. Gleder meg til fortsettelsen?????
 
Upassende?

Nina Bergland Watterud 13.08.2019 Jeg fikk denne flotte diamanten i bursdagsgave... kjempefornøyd! Den har vært på ønskelisten lenge... Gleder meg til flere sykkelturer fremover??
 
Upassende?

Helene Frederikke 12.08.2019 Min nye bestevenn! ?? Jeg har siklet på denne i flere år, og endelig tok jeg steget. Det er en real investering, men holy shmoly, jeg angrer ikke et sekund! Har bare hatt den i et par dager, og den har allerede gitt meg en uvurdelig frihetsfølelse. Alt blir mye enklere med en elsykkel. Alle mulighetene for bagasjeplass og oppbevaring gjør handleturen til en drøm. Naboens reaksjon da jeg kom syklende hjem med denne juvelen var; «Du ser ut som en dronning som kommer glidene». Og det er nøyaktig slik det føles. Setet og styret gir den beste sittestillingen. Den ligger superstabilt på veien, og har massevis av power. Det diggeste av alt er at oppoverbakkene går som en lek. Det er som å suse avgårde på en sky. Butikkpersonalet på løkka er elskverdige på alle vis. Kunnskapsrike, søte og tålmodige. Har vært innom butikken flere ganger. Og hver gang møter jeg en annen kunde som er superfornøyd med eget kjøp. En dame fortalte at hun hadde samme sykkel som jeg nettop var i prosessen med å kjøpe. I tillegg til at sykkelen er life changing , ville jeg snart merke at jeg plutselig er en del av en hemmelig klubb. «Sykkelpike-syklister» hilser hverandre, slik som bussjåfører og motorsyklister gjør når de ser hverandre i trafikken. Det er så koselig. Vi sees på veien! *Vink vink*
 
Upassende?

Alice S 12.08.2019 Kjøpte min Electra Commute Go! hos sykkelpikene Grünerløkka i sommer. Fikk fantastisk god hjelp av hyggelige medarbeidere og er storfornøyd. Veldig godt sete, fantastisk avslappet sittestilling på sykkelen og stor fordel at man ikke behøver hoppe av setet når man stopper på rødt lys. Man bare setter bena ned i bakken. Lett å styre modus med tommelen og veldig god drahjelp i oppoverbakkene. Fantastisk fin farge! Suveren sykkel!
 
Upassende?

Morten Aarseth 11.08.2019 Kjøpte denne sammen med kjæresten min for bruk til jobb og mer. En fantastisk sykkel. Motoren responderer med en gang du tråkker og drar deg fort opp etter hvilken fartsnivå du har stilt inn motoren på. Beste sittestillingen jeg har hatt på en sykkel, med et utrolig behagelig sete. Anbefales til alle!
 
Upassende?

Victoria Skjold 03.08.2019 Har fått denne sjønnheten i bursdagsgave og det var kjærlighet fra første blikk ) Veldig fornøyd med sykkelen.
 
Upassende?

Anne Lise 29.07.2019 Er superfornøyd med min nye elsykkel. Var innom et par ganger før jeg bestemte meg og fikk veldig god service i butikken på Grünerløkka. Jeg hadde litt problemer med at den skiftet gir, men dette ble raskt ordnet av hyggelig servicemann. Dette har blitt "bilen" min. Mangler bare en kurv så jeg får med meg varer hjem fra butikken.
 
Upassende?

Kristin Malthe 26.07.2019 Overall, I had a very positive experience buying a bicycle at Sykkel Pikene in Grünerløkka. Frode and Laila were absolutely wonderful as well as patient as I went through the process of making the decision on whether or not to purchase a manual or electric bicycle. They are customer focused, friendly and had no hesitations in letting my test drive both bicycles several times. Initially, I purchased the Electra Amsterdam Royal 8i which is a beautiful bike. However, I found it a bit too heavy here in Norway where you inevitably have hills to climb so I regretted the purchase. Luckily, Sykkelpikene had no issues and let me swap the bicycle to the Townie Commute Go! I love my Townie Commute Go! Feels great knowing I made the right decision and will be getting the most usage out if this bike. It is easy to use and manoeuvre and with the help of the el-feature, I can go anywhere. Moreover, its practical for long hauls as I can transport a lot of things without feeling that the bike is unsteady. I highly recommend this bike if you plan to use your bike often, climb hills with ease and want a safe & sturdy ride. :-)
 
Upassende?

Gunvor 22.07.2019 Angrer ikke på denne anskaffelsen av en Townie Commute Go! Den "manuelle" sykkelen min ble veldig lite brukt og sto bare der, men nå sykler jeg til jobben - lett som ingenting. Selv om det er mye bakker der jeg bor. Og det beste er at jeg ikke bruker lenger tid enn med bil. Har ikke rukket noen langturer enda, gleder meg til det. Gikk raskt å venne seg til de forskjellige modusene og hvilke gir som passet meg best. Kjempehyggelige mennesker å handle med på Løkka, ble en morsom handel. :-) Anbefales! (Vi kjøpte 2 sykler med en gang..)
 
Upassende?

Lill Fure 20.07.2019 Alt er intuitivt med denne sykkelen! Enklere blir det ikke;kjøp og sykkel ut på nye eventyr???? Fantastisk service av Torleif på Sykkelpikene i Trondheim;grundig og rolig gjennomgang av sykkelen fra A til Å ved kjøp.
 
Upassende?

anita Matre 05.07.2019 Hei. Jeg trodde min tid med sykling var lagt på hyllen da jeg har en del utfordringer med nakke/rygg. Så fikk jeg anbefalt Electra Townie Commute. Har hatt sykkelen i 5 uker nå og elsker sykkelen min Fungerer helt supert og kan anbefales. I tillegg så er den jo så flott.
 
Upassende?

Line Hovde 04.07.2019 elsker min nye sykkel Electra Townie Commute og 8i jeg sitter godt ,ikke noe belastning på nakke. prøvde 3 forskjellige Electra men havnet på denne modellen ,da jeg spesielt likte det brede styret.slapper godt av i overkroppen. det går fort ,og bruker mye kortere tid til og fra jobb med denne enn vanlig sykkel. Og kan sykle hver dag uten at det blir belastning på kroppen .
 
Upassende?

Lisa Erlandsen 01.07.2019 Veldig fin elsykkel med stort mykt sete og "brelett-stil". Jeg trekker to barn i sykkelvogn opp bratte bakker lett som en plett. Den er veldig tung, som jo ikke egentlig er et problem, men litt klønete når du skal håndtere den uten å kunne trille vanlig. Derfor er det også lurt å ikke gå tom for strøm, da er det kjempetungt å sykle på flatt terreng. Den har ikke demping, men det er det jo mange bysykler som ikke har. Alt i alt veldig fornøyd, men fordi jeg må dra den litt hit og dit i prosessen med å feste sykkelvogn og manøvrere, drar tyngden en stjerne ned.
 
Ja, det er en tung sykkel. Men ikke unormalt tung. Den veien ca 26 kg. Selv syns jeg vekten er godt fordelt. Det er funksjon og egenskaper som trekker vekten opp. Electra Townie Commute Go er helt komplett. Ingenting er tatt vekk for å selge det som tilbehør. Og som du nevner er det kraftig motor. Sammenlignet med andre tilsvarende by-elsykler er vekten normal. Takk for produktanmeldelse. Nyt dagen :-)

 
Upassende?

Zenja Krilic 28.06.2019 Dette er min første sykkel fra Sykkelpikene og jeg er veldig fornøyd med den. Den er klassisk og veldig grei mht. pendling og levering og henting i bhg. Det var dette den skulle brukes til. Jeg er fornøyd med at motoren responderer raskt og avgir god kraft. Likevel har jeg en opplevelse av at kraften er noe svekket ila. noen uker med sykling. Men dette har jeg ikke tatt opp med butikken hittil. Ser det an... Det er en tung sykkel å sykle uten motor, veldig tung, så anbefales ikke uten motoren på. Dessverre så har jeg hatt uflaks med min sykkel helt fra starten, når det gjelder den ene bremsen. Bremsen skriker mye ved bremsing, ganske konstant og dette har den gjort fra dag en. Den skriker på en slik måte at den skremmer gående eller andre syklister, når jeg bremser, også i normal fart og i slak bakke. Andre bremsen er i orden. Har hatt fortløpende kontakt med Sykkelpikene og den var inne til service for andre gang nå, grunnet feilen med bremse. Jeg er stort sett veldig fornøyd med sykkelen, men må stille meg i rekken av kunder som opplever misnøye med servicen. Det er ulike oppfatninger av om dette er en feil eller om det rett og slett skal være slik. Jeg mener at det ikke skal være slik konstant, noe butikken også mener, mens verkstedet oppgir at det er helt normalt. Nå er klossene og skiven renset, to ganger. Vi får se hva som skjer videre...
 
Hei Zenja. Angående lyd fra brems. Ta kontakt med kundeservice på epost kundeservice@sykkelpikene.no hvis lyden ikke forsvinner etter en stund.

 
Upassende?

Anne Birgitte 26.06.2019 Har akkurat kjøpt min første Electra, og elsker den allerede. Townie Commute Go er utrolig behagelig å kjøre. Og super service på Sykkelpikene på løkka.
 
Upassende?

Laila 20.06.2019 Etter å ha tenkt på det en stund, så ble det endelig elsykkel. Denne sykkelen er morsom å sykle med komfortabel sittestilling. Smidig og lett i bruk! Gleder meg til mange fine turer fremover. Superfornøyd med service i butikken på Grünerløkka!
 
Upassende?

Vigdis Isaksen 13.06.2019 Superfornøyd med kjøpet. Strålende fornøyd med sykkel og service i butikken på Løkka??
 
Upassende?

Merete Helland 05.06.2019 Beste investeringen jeg har gjort! Løp og kjøp:-) Fantastisk service på Grünerløkka!
 
Upassende?

Ester Selvikvåg 03.06.2019 Hentet sykkelen hos Sykkelpikene i Stavanger. Fantastisk betjening og service. En fornøyelse å sykkle på. Sitter godt og enkel og betjene. Kan bare anbefales.
 
Upassende?

Alison 01.06.2019 Jeg har hatt min Townie Commute nå i ett år og er like fornøyd i dag som dagen jeg tok den hjem. Stillig og behagelig design! Fantastisk å sykle på.. bakkene i Bergen er ingen hinder! ?? Anbefales!
 
Upassende?