192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607 192607

Electra Townie Go Elsykkel

5i, Bosch, ST, Ebony

 Det er trygt å kjøpe sykkel på nett.

Les mer om det her.

Varenr: 121201
29 990,00Kampanjepris
35 990,00 Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ Nettbutikk
 • 1Bergen
 • 0Eventyrbrua
 • 1Frogner
 • 1Grünerløkka
 • 1Intern
 • 5+Nettbutikk
 • 0Stavanger
 • 1Trondheim
 • 1Tønsberg
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

 

Signaturmodellen til Electra

Townie Go er stabil og enkel å bruke. Det er en elsykkel for allsidig hverdagsbruk og som navnet tilsier er det en spesielt god by-elsykkel. Men den fungerer også utmerket på landevei eller grusvei. Det er blant annet punkteringsbeskyttelse i dekkene.

 

Det som gjør Townie Go til en spesielt god by-elsykkel er rammens unike utforming. Den gir ergonomisk riktig sittestilling og gjør at sykkelen blir enkel å håndtere i travle gater. Essensen til Electra sine elsykler er god komfort, god sittestilling og god teknikk. Det er nettopp dette som gjør Townie Go til din yndlingssykkel.

 

Oppsummert

Sykkelen består av: 5 interne gir av typen Shimano Nexus. Hydraulisk skivebrems. Ramme av aluminium. 26" hjul. Brede dekk. Lys foran og bak. Dobbel støtte. 500 Wh batteri. Bosch Active Line Plus motor. Bosch Purion display. Rammelås. Skjermer over kjede og hjul. Bagasjebrett. Og ellers er den helt komplett med alt du trenger for å sykle hele året. Det fine med å velge en elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyde.

 

Farge

2022 modellene kommer i fem fargekombinasjoner. Fargene er blanke (ikke matt eller matallic).

 • Ebony = svart ramme med brune dekk, holker og sete.
 • Green Tea = grønn ramme med brune dekk, holker og sete.
 • Cloud Grey = grå ramme med svarte dekk, holker og sete.
 • Glacier Blue = blå ramme med svarte dekk, holker og sete.
 • Jade = grønn/turkis med svarte dekk, holker og sete.

 

Garanti

Sykkelpikene leverer med "smilegaranti". Vi har sykler med flest smil per mil. Vi har også 5 års gratis serviceavtale. Bosch gir 5 års garanti på sine deler. Forbrukerkjøpsloven gir deg full reklamasjonsrett når du kjøper fra norsk forhandler. Sykkelpikene er en av Europas største forhandlere av elsykler fra Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er sertifiserte av Bosch. Vi har tilgang til riktige ressurser dersom noe er galt.

 

Riktig sittestilling

Electra slår knock-out på konkurrentene når det kommer til komfort og sittestilling. Electra har 70 % markedsandel på komfortsykler i hele USA … det er mye!  De har patent på bransjens mest komfortable sittestilling. For mange er det en helt ny sykkelopplevelse og de fleste blir forelsket etter første tur. Du sitter oppreist og ergonomisk riktig med avslappet nakke, rygg, skuldre og håndledd.  Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology", og er altså patentert. Forklart på en enkel måte, betyr «Flat Foot Technology» at pedalene er plassert litt foran sete. På denne måten får du rett rygg, blikket frem og har mulighet til å sette foten i bakken uten å gå av sete. I tillegg til god ergonomi er sykkelen naturligvis utstyrt med et stort og mykt sete.

 

Passer alle

Sykkelen leveres i én størrelse og den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at føreren får strekt benet helt ut, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Dette gir føreren god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomi ivaretas på best mulig måte.

 

Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den meget fleksibel. Når setet er på det laveste, er det ca. 70 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca. 91 cm. Mål innsiden av benet for å sjekke om du passer sykkelen (men husk at du har på deg sko når du sykler).

 

Brukervennlighet slik du forventer

Totalt sett er det en helårssykkel som er laget for å brukes. Motor og batteri er laget av Bosch, som er markedsledende på teknologi, rekkevidde, brukervennlighet og holdbarhet. Det er brukt mye tid på å lage et system som fungerer bra i alle situasjoner. Townie Go har god motorkraft, lang rekkevidde og er utstyrt med alt av ekstrautstyr. Du kommer lett opp bakkene og trygt ned igjen, takket være de hydrauliske skivebremsene som gir maksimal bremsekraft og en følelse av kontroll med en gang du bremser.

 

På bagasjebrettet kan du feste vesker, kurv eller barnesete. Bagasjebrettet har integrert MIK-feste, som gjør det mulig å «klikke» på kurver og vesker med MIK. På denne måten kan du bytte mellom kurv, hundekurv og veske i løpet av få sekunder.

 

Girene er av typen Shimano Nexus. Med dette girsystemet er det mulig å skifte gir selv om sykkelen står stille. I praksis betyr det at du kan skifte gir fra det øverste til det laveste før du begynner å sykle. Det samme er ikke mulig med tradisjonelle girsystemer, siden kjede er avhengig av å gå rundt for å skifte gir.

 

Barn på sykkel

Det er mulig å feste både barnesete og sykkelvogn. For å feste sykkelvogn må det først settes på en adapter. For eksempel denne: https://www.sykkelpikene.no/thule/68946/thule-sykkeldrag-adapter-shimano-nexus-7-8-og-alfine Takket være de brede dekkene oppleves sykkelen som ekstremt stabil.

 

Motor og batteri 

Alt som angår elsykkeldeler er levert av Bosch (markedslederen på elsykkelteknologi). Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med system fra Bosch. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Med denne plasseringen får sykkelen et lavt og midtstilt tyngdepunkt. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger mellom de ulike motormodusene: OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Modusene regulerer hvor mye hjelp du får fra motoren. Hastigheten bestemmer du selv etter hvor fort du velger å sykle. Alle elsykler på det norske markedet er begrenset av loven til maks 25 km/t. Når du sykler fortere enn det slutter motoren å gi assistanse. Du kan sykle fortere, men da for egen maskin. Når hastigheten er lavere enn 25 km/t starter motoren automatisk. Motoren starter og stopper helt sømløst og blir nesten som en forlengelse av foten.

 

Motormodus 

Motoren har fem modus, som velges fra displayet på styret. Den laveste modusen (eco) gir minst kraft, men lengst rekkevidde. Den øverste (turbo) gir mest kraft, men kortest rekkevidde. For å oppnå lengst mulig rekkevidde er det lurt å veksle mellom modusene etter hva som er nødvendig.

 

 • OFF: nå er motoren helt avslått. Når motoren er slått av fungerer elsykkelen som en helt vanlig sykkel. Litt tyngre, men det går helt fint å sykle på denne måten også. Noen bruker dette alternativet for å få litt ekstra trening.
 • ECO: nå får du minst kraft (hjelp fra motoren), men lengst rekkevidde. Det kan sammenlignes med å sykle på en lett sykkel uten motor.
 • TOURING: dette er et mellomnivå som fungerer bra når du sykler i travle gater eller på lange strekk med relativt flatt terreng. I denne modusen får du god hjelp og lang rekkevidde.
 • SPORT: dette er et mellomnivå som fungerer veldig bra i bakker eller når det er sterk motvind. Du kan fint sykle i sterk motvind med et stort smil.
 • TURBO: nå yter motoren mest på alle måter. Motoren gir mest kraft og responderer raskere på dine bevegelser. I denne modusen bruker motoren mest strøm og rekkevidden blir dermed kortere.

 

Kraft og rekkevidde 

Det er både god kraft og lang rekkevidde. For de aller fleste holder dette. Planlegger du imidlertid å sykle i unormalt bratte bakker med barn eller mye bagasje, anbefaler vi elsykler med enda kraftigere motor (for eksempel Commute Go eller en transportsykkel). I et scenario der du sykler i variert terreng og med ulike motormodus kan du forvente å oppnå ca. 80-100 km pr lading. I et optimalt scenario kan rekkevidden være opptil 170 km.

 

Det er dessverre umulig å si noe konkret om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer blant annet an på vekt, terreng, lufttemperatur, motormodus, osv. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant de med lengst rekkevidde. Sykkelen er utstyrt med 500 Wh batteri. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelsene 300, 400 og 500 Wh. Det fine med Bosch er at alle elsykler bruker samme type batteri og lader. Du kan dermed bruke batteri eller lader til en venn dersom ditt er tomt. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til nye eventyr etter få timer. Et 500 Wh batteri lades til 50 % på 2 timer eller 100 % på 4,5 timer. Med hurtiglader går det enda fortere (hurtiglader kan kjøpes ekstra).

 

Montering 

Når du kjøper i butikk leveres sykkelen naturligvis helt ferdig montert, slik at du kan sykle hjem. Det samme gjelder hvis du kjøper i nettbutikken og velger å hente selv i en av våre butikker. Hvis du kjøper i nettbutikken og får den levert hjem, leveres den 99 % ferdig montert. Men ikke vær urolig. Det er enkelt å gjøre den klar. Det er kun enkle deler igjen. Alt teknisk er ferdig. Og dersom du står fast, kan vi hjelpe deg over telefon. Vi har også laget en video som viser hvordan det gjøres. Du finner videoen lenger ned på siden.

 

Electra som sykkelmerke 

Electra er et amerikansk merke og eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Elsykler som leveres til Sykkelpikene produseres på Electra sin egen fabrikk i Tyskland. Essensen med sykler fra Electra er bra utseende, god teknikk og overlegen komfort.

 

Vintersykling 

Sykkelen kan brukes hele året, men det er et par forberedelser som er anbefalt å gjennomføre før minusgradene setter inn. Hvis du ikke kan det selv, anbefaler vi å besøke et sykkelverksted. Klargjøring for vintersykling kan inneholde:

 

 • Bytte til piggdekk.
 • Olje og smøre drivverk og utsatte deler.
 • Stramme muttere og skruer. Det er generelt et godt råd å stramme skruer og muttere med jevne mellomrom.
 • Smøre girwiere.

 

I tillegg er det et par andre forhåndsregler:

 

 • Batteriet lagres innendørs når det ikke er i bruk.
 • Bruk trekk som beskytter batteriet mot kulde.
 • Vær ekstra flink med å vaske, olje og smøre. Veisalt skyldes av. Ikke bruk hard/spiss stråle fra hageslangen.
 • Sykkelen bør stå under tak. Ideelt sett i en garasje. Men i det minste bør den få lov til å tørke med jevne mellomrom.
 • Elektronikk er ikke spesielt glad i mange minusgrader. Når det er skikkelig kaldt (for eksempel minus 10 grader) bør sykkelen lagres innendørs.

 

Spesifikasjoner

 • Motor: Bosch Active Line Plus. 250 Watt, 50 Nm
 • Batteri: Bosch 11Ah, 500 Wh, 36V
 • Display: Bosch Purion
 • Lader: Bosch 4A
 • Gir: 5 gir. Shimano Nexus ebike
 • Bremser: Hydraulisk skivebrems
 • Ramme: Aluminium-alloy. 6061-T6, Flat Foot Technology
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk
 • Felg: Aluminium, 26", 36H
 • Dekk: Schwalbe Fat Frank 26 x 2.35", med punkteringsbeskyttelse
 • Headset: 1 1/8" steel gjenget/semi-integrert
 • Kranksett: Aluminium, 170 mm Bosch krankarm, 38T FSA drev
 • Drev: Shimano, 30T
 • Kjede: KMC Z1EHX EPT Anti-Rust
 • Sadel: Ergonomisk med støtdempende elastomer
 • Setepinne: Aluminium, micro justerbar, 27,2 x 350 mm
 • Styre: Aluminium, 6061-T6
 • Stem: Aluminium, 25,4, Quill, 80 mm extension
 • Bagasjebrett: integrert MIK-feste.
 • Vekt: ca. 26 kg
Tilbehør
Andre kjøpte også
50%
99,00 <-
199,00
20+
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:

Kia 23.06.2022 Jeg er en 58 år gammel kvinne og har lenge lett etter en elsykkel som passer kroppen min. Og endelig, for halvannen måned siden, fant og kjøpte jeg denne sykkelen!! Denne sykkelen er et av mine beste kjøp, den har veldig høy effektivitet og komfort, jeg liker et veldig kraftig Bosch-batteri. Den store og komfortable salen til denne sykkelen er veldig viktig for kjøring, og den er veldig verdifull for meg. Den nedre delen av setet er justerbar, fordi høyden min er 155 cm, noe som gjør sykling veldig enkelt for meg. Jeg er veldig glad for å ha denne sykkelen. Og jeg valgte dette vakre navnet for ham: "Min vakre hest" :)
 
Upassende?

Gro 16.03.2021 Nå har jeg syklet på min grønne Electra Townie i et halvt år og er så fornøyd både med den og med servicen fra Sykkelpikene!
 
Upassende?

Gro Merete 15.01.2021 Stor sykkelglede fra første tråkk! Tar meg stadig i å smile fornøyd der jeg suser av gårde:-) Hyggelige selgere i Oslo og Stavanger, i forbindelse med kjøp og andre spørsmål. Ønsker jeg kjøpte kjettinglås istedenfor foldelås. Tror det ville vært litt enklere. Vil jo prøve å sikre en så fin sykkel.
 
Upassende?

Charlotte Vaagen 21.11.2020 Lambertseter-Tøyen på 25 min. fra dør til dør, det er raskere enn T-banen. Å suse opp på Turbo i "Sjømannsskolebakken" og forbi folk som sliter er herlig. Skulle satsa på elsykkel tidligere...
 
Upassende?

Gunvor 26.10.2020 God og stabil sykkel, gira fungerer bra. Typisk bysykkel, så der burde jeg tatt et annet valg da jeg ser at den ikke passer så godt til mitt bruk. Vanskelig å få stramma både setet og styret, setet blir fort skjevt og styret glir ned. Har prøvd å stramme hardt, men det ser ikke ut til å fungere. Sykkelstøtta tar bort i bakhjulet når jeg skal løse den opp. Service avtala er det ikke mulig for meg å få brukt, så slik sett er det best å bo nær et av verkstedene til Sykkelpikene.
 
Upassende?

liv ingrid fjellanger 01.10.2020 Du sitter godt på denne sykkelen. Den fungerer også godt i oppoverbakkar.
 
Upassende?

Anne Christine Brekke 28.09.2020 Sommeren med denne sykkelen har vært helt topp. Passer til flere i familien. De brede dekkene egner seg godt for bysykling, når trikkeskinner skal krysses. Nå som høstmørket har kommet, har lysene flittig vært i bruk. Denne sykkelen kan anbefales alle.
 
Upassende?

Therese Steen johansen 27.09.2020 Etter en tur er jeg solgt! Elsker min nye Townie ?? Har syklet på kryss og tvers i Fredrikstad, og er imponert over hvor lekende lett det går. Bratt bakken hjem kunne jeg ta sittende, fantastisk!
 
Upassende?

Siri 30.08.2020 Veldig fin og behagelig sykkel:) den har gjort at jeg ikke lenger har behov for bruk av kollektivtrafikk. Verdt hver krone!
 
Upassende?

Julien Brajard 26.08.2020 Very nice bike! very comfortable and the electric assistance can be set at different levels. The bike itself is not too heavy and handy which is convenient when you park it in a small place.
 
Upassende?

Ninja Myhre 21.08.2020 Meget godt fornøyd med valg av sykkel. Prøvde først Electra Loft Go 8i, da jeg ønsket meg en rett sitteposisjon. Deilig sykkel. Angrer ikke på valget jeg tok, da jeg synes Townie Go 8i har et kulere utseende, liker retrostilen! Selger i butikken stilte inn styret, slik at jeg fikk en fin rett sitteposisjon på denne også. :-)
 
Upassende?

Hilde 29.07.2020 Strålende fornøyd! Suser avgårde oppover bakkene og slipper å komme svett og andpusten frem til jobb. Deilig å slippe å måtte forholde deg til busser som ikke er på tiden mer! ?? Veldig behagelig å sitte på og veldig enkel å forstå. Batteriet holder fint 3 dager - og da bruker jeg sykkelen MYE?? Minuset jeg kan se er bagasjebrettet som er uten noe festemulighet. Kun selve bretter.
 
Upassende?

Cathrine 20.07.2020 Jeg er veldig fornøyd med sykkelen. Har brukt den mye og med barnesete. God rekkevidde og lett å komme opp bakker. Sønnen min liker også å sitte på. Et godt kjøp, kan anbefales!
 
Upassende?

Linda Olsen 15.07.2020 Fineste sykkelen jeg har sett. Kjempebehagelig å sykle på, store gode dekk og godt sete, og lett å komme seg av og på. Enkelt å få av batteriet, og det er god rekkevidde på strøm. Og motoren er helt topp! Kort leveringstid, bestilte den på kvelden og kunne hente den ferdig montert på lageret dagen etter. Eneste minuset er at en man venne seg til giret tror jeg, for det reagerer ikke likt som på andre sykler jeg har hatt. Skal man feks opp en bakke er det ikke sikkert sykkelen girer ned før langt oppi bakken.
 
Hei Linda og takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg vil bare kommentere på det du nevner angående at giret ikke skifter. Sykkelen har et internt girsystem av typen Shimano Nexus. En av de virkelig store fordelene er at det er mulig å skifte gir samtidig som du står stille. Girsystemet har en «selvbeskytter» som gjør at det ikke rives i stykker ved store belastninger. Det vil si at giret ikke skifter dersom det er for mye press på pedalen. For eksempel i en bakke. For å løse dette slipper du opp litt på pedalen (løfter foten litt), så faller giret på plass med en gang. Prøv det neste gang. Jeg er temmelig sikker på at det løser saken. Ring oss hvis du ønsker muntlig forklaring ??

 
Upassende?

Elisabeth Langnes 10.07.2020 Fantastisk flott sykkel,har brukt den mye:)
 
Upassende?

Gina 01.07.2020 Kjærlighet ved første tråkk! Jeg prøvde en del forskjellige sykler, men falt for kjøre komforten til townie GO. Den er en glede å sykle på , man kommer opp bakkene lett som ingenting og I tillegg ser den kul ut! En god investering ??
 
Upassende?

Line Revne 01.07.2020 Så fornøyd med min fine sykkel??. Den funker helt som den skal, bruker den til og fra jobb og får som en lek opp de bratteste bakker! Anbefales!
 
Upassende?

Synnøve Gustavsen 14.06.2020 Fantastisk sykkel:) Jeg elsker å cruise rundt på denne sykkelen. Veldig enkel å bruke. Batteriet holder lenge og giringen går knirkefritt. Kan absolutt anbefales.
 
Upassende?

Heidi Solbakken 11.06.2020 Endelig er det min tur til å eie denne flotte elsykkelen. Er bare kjempefornøyd. Gleder meg til en sommer på denne:)
 
Upassende?

Carolina Pedersen 24.05.2020 Elsker alt! Og mer behagelig sykkel, både å hvile øynene på og å sitte på skal man lete lenge etter
 
Upassende?

Julie Eick 22.05.2020 Er superfornøyd med min nye Electra Townie Go. Elsker designet og fargekombinasjonen svart og brun. Lett å skjønne, lett å sykle, også har den en helt fantastisk sittekomfort. Det fine er også at den er helt uten lyd. Gleder meg til å sykle mer med denne sykkelen.
 
Upassende?

Ann Magritt Lundereng 22.05.2020 Bare digger min nye townie go. Ny tilværelse med god comfort. Stødig og elegant sykkel.
 
Upassende?

Sandra Hogenboom 22.05.2020 En utrolig kul og stillig sykkel som gjør meg til å sykle med et stort smil. Jeg byttet styret til Amsterdam modellen for å få en enda mer opreist sittestilling og fikk veldig bra og rask service. Jeg gleder meg til mange fine sykkelturer med barna i sykkelvogn.
 
Upassende?

Daria 07.05.2020 Jeg har lenge ønsket med en sykkel fra Electra: utseende er helt fantastisk. Etter å ha endelig prøvd den, var valget fort gjort: sykkelen er veldig godt gjennomtenkt og behagelig å sitte på. Ikke minst passer den godt til en person på 160 cm. Komfort på sete og styre er utmerket. Deilig å sykle til jobb selv om det er mange oppoverbakker. Kjempefornøyd med kjøpet.
 
Upassende?

Anne Beathe Svingen 04.05.2020 Kjempefornøyd med sykkelen. Har syklet mange mil siden jeg fikk den. God å sitte på og kommer meg opp alle oppoverbakker uten å få vondt i knærne. Batteriet varer lenge så kan derfor ta lange turer.??
 
Upassende?

Arne Faanes 04.05.2020 Er veldig fornøyd med denne sykkelen! Fantastisk farge og design. Sittestilling en er fantastisk. Datteren min sitter bakpå til pc fra bhg, og vi suser opp bakkene lett og komfortabelt. Alt i alt veldig fornøyd!
 
Upassende?

Silje Molven 30.04.2020 Har ønsket meg elsykkel lenge, og er så fornøyd og glad for at jeg valgte denne! Nydelig å se på og fantastisk å kjøre ?? Jeg er helt frelst og gleder meg til å prøve den med barn og sykkelvogn. Super service fra Sykkelpikene i Bergen.
 
Upassende?

Hilde Nysæther 29.04.2020 Altså, veien fra A til B er aldri lang nok lenger, med denne sykkelen. Det er nesten synd å komme frem og måtte parkere en så herlig sykkel! Sukkertøy for øyet og lett å sykle på. Oppoverbakker er ikke noe problem, selv med sykkelvogn og unge baki (og jeg har mye oppoverbakker). Ikkenoe mere venting på buss, bane eller trikk, her er det bare å hive seg på sykkel og være fremme før alle andre ( og ingen penger brukt på billett)! Og alt du trenger følger med sykkel( ringeklokke, støtte etc). En super investering. Meget fornøyd og anbefales absolutt !
 
Upassende?

Elisabeth Thomassen 19.04.2020 Denne sykkelen er ikke bare vakker den er også magisk. Teknisk er den lett å bruke, komforten er høy med tjukke dekk og brett sete som er perfekt i Bergen når man skal forsere brostein uten å få vondt. Den drar opp selv de bratteste bakkene og er lettstyrt. Det er lett å se hva som skjer på veien pga. sittestillingen. Fargen er finere i virkeligheten enn på bilde. Servicen hos SYKKELPIKENE er fantastisk. De har veiledet meg og hjulpet meg med alt jeg har lurt på. Jeg føler meg som en prinsesse på denne, det er det vakreste jeg eier!
 
Upassende?

Kristin 29.03.2020 Dette er min første el-sykkel og så langt er jeg veldig fornøyd??. Jeg synes det er enkelt å bruke computeren og velge blant innstillingene. Jeg bruker Townien til bysykling i en by med flere bakker og det fungerer fint. Jeg er 185 cm og sittestillingen er perfekt for en lang dame. I tillegg synes jeg det er en stilig sykkel som skiller seg ut i mengden.
 
Upassende?

Paula VT 16.10.2019 Love my new Townie Go! I think it will change my life ??
 
Upassende?

Eva Austnes 05.10.2019 Elsker denne sykkelen, verdens kuleste å se på og har virkelig fått en ny sykkelopplevelse, helt fantastisk å komme seg opp bakkene med sykkelvogn! Just Love it!
 
Upassende?

Monica Berge 26.09.2019 Denne sykkelen er helt super. Behagelig og lett å bruke. Anbefaler denne modellen.
 
Upassende?

Eva Janitz 08.09.2019 Veldig fornøyd. Morsom sykkel. God sittestilling. Lett å komme i gang.
 
Upassende?

Kristina Sand 08.09.2019 Altså. Denne sykkelen. Ikke bare er den superbehagelig å sykle på, men det er kanskje verdens peneste sykkel. Jeg får så mange komplimenter på sykkelen og jeg er faktisk ganske kry når jeg triller den ut fra sykkelparkeringen. Ble tipset om Towniesykkelen på jobb, da sykkelparkeringen er fulle av de. Jeg bruker den hver dag til og fra jobb og jeg gleder meg til å bruke den. Lyktene som følger med lyser godt og jeg føler meg trygg når jeg sykler på dårlig opplyste sykkelveier. Batteriet har god kapasitet, jeg lader det ca én gang i uken. Fargen Rose Gold er helt fantastisk, akkurat passe feminin, classy og bare nydelig! Helt klart den beste investeringen jeg har gjort!
 
Upassende?

Kari Solheim 06.09.2019 Jeg syns det er kjempesykkel, for en voksen dame som ikke har syklet så mye. Deilig sete. Det eneste jeg har å utsette på er rammelåsen, som jeg synd er lit vanskelig å bruke.
 
Upassende?

Ida 07.08.2019 Skikkelig kul, stillegående og behagelig sykkel!... Men: Sykkelsetet bruker veldig lang tid på å tørke dersom den har stått ute i regnet uten trekk. Jeg pleier å måtte la den tørke i et døgn før den blir helt tørr igjen. Det er også vanskelig å stramme til justeringen for sykkelsetet. Opplever at setet ofte blir skjevt etter jeg har brukt den etter justering, selvom jeg har trodd jeg har strammet den hardt nok til. Det er en smule irriterende at man ikke kan gire mens man trør med pedalene (ellers vil den ikke gire skikkelig). Det er en tilvenningssak, men utfordrende i starten når man skal opp bakker siden man mister mye av farten så snart man slutter å trø for å gire ned. Liker ikke at man ikke kan ta av sykkelcomputeren. Sykkelstøtten bruker man litt tid på å bli vant med. Den kan til tider gjøre det ufattelig irriterende å skulle laste sykkelen, siden støtten gjør at enten forhjulet eller bakhjulet løftes opp fra bakken (kommer an på hvor vekten ligger). Forhjulet har da en tendens til å vri seg rundt, så det er vanskelig å stabilisere sykkelen, eller bare vanskelig å komme til hvis man skal låse forhjulet fast i noe. Sykkellåsen på bakhjulet virker ganske billig, siden jeg ofte har problemer med å få nøkkelen ordentlig inn i låsen. Må stå å rikse den til for å få inn nøkkelen, nesten hver gang jeg skal låse opp låsen. Dette er absolutt en bysykkel, siden den ikke egner seg til å sykle på lange, slake strekninger. Man får ikke helt den ønskede farten siden hjulene er små og tjukke. Man skal også være litt obs når man kjører over kanter i høy fart siden sykkelen ikke har dempere.
 
Takk for produktanmeldelse, Ida. Det er en enkel løsning på alt, bortsett fra det med demping i gaffelen. For optimal komfort med denne typen dekk bør det ikke fylles like mye luft som i vanlige dekk :-)

1. Fuktig sete. For å holde setet tørt på regnværsdager kan du bruke et setetrekk. Setetrekkene kan brukes for å hindre at sete blir vått, ellern brukes etter at sete har blitt vått. Rekkefølgen velger du selv.
2. Stramme sete. Sjekk om det er fett igjen fra monteringen på fabrikken. Av og til er det et lite lag med fett på setepinnen, som gjør at det ikke blir tilstrekkelig friksjon.
3. Giring i bakke. Det du nevner er en ulempe med denne typen gir. Fordelen er at du kan gire samtidig som du står stille. Du kan altså sykle i åttende gir inn i et kryss - stanse for motgående trafikk - og sykle videre i første gir. Årsaken til at det ikke er mulig å gire i motbakke er at systemet er har innebygget beskyttelse mot overbelastning. Løsningen er ment for å beskytte mot unødvendig slittasje/ødeleggelse. Det kan være lurt å velge gir før bakken. Alternativt "slippe" padalen i et lite sekund samtidig som du girer.
4. Støtten. Det er mulig å regulere høyden på mange typer støttebein.
5. Rammelåsen. Dette er en av verdens mest solgte rammelåser. Hvis nøkkelen er vanskelig å bruke, så kan det være lurt å smøre med litt låsolje.
6. Hastighet. Alle elsykler slutter å gi kraft/hjelp ved 25 km/t. Det gjelder alle eylskler. En sykkel med større hjul er enklere å sykle fort med. Det er ca 12,56 cm kortere omkrets/sirkel på din sykkel, sammenlignet med sykler som har tilsvarende dekk på 28" felg.

Ta gjerne kontakt hvis det er noe mer du lurer på :-)

 
Upassende?

MS 03.07.2019 Flott sykkel, eneste minus, det burde være rustfrie skruer, på styre og setefestene
 
Hei. Det er rustfrie skruer :-) Kontakt oss på kundeservice hvis du har utfordringer med sykkelen din.

 
Upassende?

Siri Wendelborg 03.06.2019 Jeg elsker den nye sykkelen min! Den er svært god til bybruk og er nå min "andre bil". De store hjulene gjør det lett å manøvrere seg opp og ned fra fortauskanter, samtidig som at de er for brede til å passe nedi trikkeskinnene. Å eie en elsykkel gjør det lett å alltid velge å sykle, for jeg avpasser drahjelpen jeg får fra motoren etter dagsform. Mitt eneste aber er at den er nokså lang, så det er så vidt jeg får den inn i heisen på jobb for å komme til sykkelparkeringen. Til gjengjeld får jeg mye skryt for den fine og blå sykkelen min :)
 
Upassende?

Daniel C. F. 30.05.2019 Ein svært god sykkel til bybruk. At den er litt meir kompakt og robust enn tidlegare syklar eg har hatt, gjer at den er lettare å navigera med i trafikken. Spesielt dei tjukke dekka gjer det lettare å koma seg opp og ned av fortauskantar, sykla over trikkeskinner og liknande. Eg har ikkje hatt elsykkel før, men no som eg først har kjøpt ein kjem eg nok ikkje til å gå tilbake til å berre ha sykkel utan motor. Denne sykkelen erstattar ikkje berre den gamle sykkelen min, den erstattar også bilen til småturar og kollektivtransport til og frå jobb.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.