Electra Townie Commute Go! 8i Elsykkel

Lavt innsteg

Varenr: 110928
29 990,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
Forventet ankomst til nettbutikk (hovedlager): 26.02.2020
  • 2Intern
  • 0Nettbutikk
  • 1Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
  • 1Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 1Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 0Sykkelpikene Stavanger
  • 1Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehørAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Velg variant for å lese riktig produktbeskrivelse og se flere bilder.

 

Kort fortalt

Townie Commute Go er en komfortabel elsykkel. Det er vår absolutte bestselger og en av syklene vi får best tilbakemeling på. Den er utstyrt med kraftig Bosch motor, 8 gir, skivebrems, 28" hjul, lys, rammelås, dobbel støtte og bagasjebrett foran og bak. Det er god rekkevidde og nok drakraft for alle. Den er ordentlig fin, og DU er like fin underveis, som etter at du har kommet frem. På Townie Commute Go sitter du som en dronning. Takket være gode løsninger for elsykkel kan du velge om du vil trene underveis eller komme lettest mulig frem dit du skal. Velg variant for å lese mer og se flere bilder.

Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
Logg inn for å skrive anmeldelse...

Berit Westgård Johansen 22.01.2020 Er veldig fornøyd med min sykkel, litt uvant sittestilling med en gang, venner seg fort til det
 
Upassende?

Håkon Watterud 13.08.2019 Super service hos sykkelpikene Flott sykkel som tar meg til steder jeg ellers ikke hadde syklet uten el hjelp. Gleder meg til fortsettelsen?????
 
Upassende?

Nina Bergland Watterud 13.08.2019 Jeg fikk denne flotte diamanten i bursdagsgave... kjempefornøyd! Den har vært på ønskelisten lenge... Gleder meg til flere sykkelturer fremover??
 
Upassende?

Helene Frederikke 12.08.2019 Min nye bestevenn! ?? Jeg har siklet på denne i flere år, og endelig tok jeg steget. Det er en real investering, men holy shmoly, jeg angrer ikke et sekund! Har bare hatt den i et par dager, og den har allerede gitt meg en uvurdelig frihetsfølelse. Alt blir mye enklere med en elsykkel. Alle mulighetene for bagasjeplass og oppbevaring gjør handleturen til en drøm. Naboens reaksjon da jeg kom syklende hjem med denne juvelen var; «Du ser ut som en dronning som kommer glidene». Og det er nøyaktig slik det føles. Setet og styret gir den beste sittestillingen. Den ligger superstabilt på veien, og har massevis av power. Det diggeste av alt er at oppoverbakkene går som en lek. Det er som å suse avgårde på en sky. Butikkpersonalet på løkka er elskverdige på alle vis. Kunnskapsrike, søte og tålmodige. Har vært innom butikken flere ganger. Og hver gang møter jeg en annen kunde som er superfornøyd med eget kjøp. En dame fortalte at hun hadde samme sykkel som jeg nettop var i prosessen med å kjøpe. I tillegg til at sykkelen er life changing , ville jeg snart merke at jeg plutselig er en del av en hemmelig klubb. «Sykkelpike-syklister» hilser hverandre, slik som bussjåfører og motorsyklister gjør når de ser hverandre i trafikken. Det er så koselig. Vi sees på veien! *Vink vink*
 
Upassende?

Alice S 12.08.2019 Kjøpte min Electra Commute Go! hos sykkelpikene Grünerløkka i sommer. Fikk fantastisk god hjelp av hyggelige medarbeidere og er storfornøyd. Veldig godt sete, fantastisk avslappet sittestilling på sykkelen og stor fordel at man ikke behøver hoppe av setet når man stopper på rødt lys. Man bare setter bena ned i bakken. Lett å styre modus med tommelen og veldig god drahjelp i oppoverbakkene. Fantastisk fin farge! Suveren sykkel!
 
Upassende?

Morten Aarseth 11.08.2019 Kjøpte denne sammen med kjæresten min for bruk til jobb og mer. En fantastisk sykkel. Motoren responderer med en gang du tråkker og drar deg fort opp etter hvilken fartsnivå du har stilt inn motoren på. Beste sittestillingen jeg har hatt på en sykkel, med et utrolig behagelig sete. Anbefales til alle!
 
Upassende?

Victoria Skjold 03.08.2019 Har fått denne sjønnheten i bursdagsgave og det var kjærlighet fra første blikk ) Veldig fornøyd med sykkelen.
 
Upassende?

Anne Lise 29.07.2019 Er superfornøyd med min nye elsykkel. Var innom et par ganger før jeg bestemte meg og fikk veldig god service i butikken på Grünerløkka. Jeg hadde litt problemer med at den skiftet gir, men dette ble raskt ordnet av hyggelig servicemann. Dette har blitt "bilen" min. Mangler bare en kurv så jeg får med meg varer hjem fra butikken.
 
Upassende?

Kristin Malthe 26.07.2019 Overall, I had a very positive experience buying a bicycle at Sykkel Pikene in Grünerløkka. Frode and Laila were absolutely wonderful as well as patient as I went through the process of making the decision on whether or not to purchase a manual or electric bicycle. They are customer focused, friendly and had no hesitations in letting my test drive both bicycles several times. Initially, I purchased the Electra Amsterdam Royal 8i which is a beautiful bike. However, I found it a bit too heavy here in Norway where you inevitably have hills to climb so I regretted the purchase. Luckily, Sykkelpikene had no issues and let me swap the bicycle to the Townie Commute Go! I love my Townie Commute Go! Feels great knowing I made the right decision and will be getting the most usage out if this bike. It is easy to use and manoeuvre and with the help of the el-feature, I can go anywhere. Moreover, its practical for long hauls as I can transport a lot of things without feeling that the bike is unsteady. I highly recommend this bike if you plan to use your bike often, climb hills with ease and want a safe & sturdy ride. :-)
 
Upassende?

Gunvor 22.07.2019 Angrer ikke på denne anskaffelsen av en Townie Commute Go! Den "manuelle" sykkelen min ble veldig lite brukt og sto bare der, men nå sykler jeg til jobben - lett som ingenting. Selv om det er mye bakker der jeg bor. Og det beste er at jeg ikke bruker lenger tid enn med bil. Har ikke rukket noen langturer enda, gleder meg til det. Gikk raskt å venne seg til de forskjellige modusene og hvilke gir som passet meg best. Kjempehyggelige mennesker å handle med på Løkka, ble en morsom handel. :-) Anbefales! (Vi kjøpte 2 sykler med en gang..)
 
Upassende?

Lill Fure 20.07.2019 Alt er intuitivt med denne sykkelen! Enklere blir det ikke;kjøp og sykkel ut på nye eventyr???? Fantastisk service av Torleif på Sykkelpikene i Trondheim;grundig og rolig gjennomgang av sykkelen fra A til Å ved kjøp.
 
Upassende?

anita Matre 05.07.2019 Hei. Jeg trodde min tid med sykling var lagt på hyllen da jeg har en del utfordringer med nakke/rygg. Så fikk jeg anbefalt Electra Townie Commute. Har hatt sykkelen i 5 uker nå og elsker sykkelen min Fungerer helt supert og kan anbefales. I tillegg så er den jo så flott.
 
Upassende?

Line Hovde 04.07.2019 elsker min nye sykkel Electra Townie Commute og 8i jeg sitter godt ,ikke noe belastning på nakke. prøvde 3 forskjellige Electra men havnet på denne modellen ,da jeg spesielt likte det brede styret.slapper godt av i overkroppen. det går fort ,og bruker mye kortere tid til og fra jobb med denne enn vanlig sykkel. Og kan sykle hver dag uten at det blir belastning på kroppen .
 
Upassende?

Lisa Erlandsen 01.07.2019 Veldig fin elsykkel med stort mykt sete og "brelett-stil". Jeg trekker to barn i sykkelvogn opp bratte bakker lett som en plett. Den er veldig tung, som jo ikke egentlig er et problem, men litt klønete når du skal håndtere den uten å kunne trille vanlig. Derfor er det også lurt å ikke gå tom for strøm, da er det kjempetungt å sykle på flatt terreng. Den har ikke demping, men det er det jo mange bysykler som ikke har. Alt i alt veldig fornøyd, men fordi jeg må dra den litt hit og dit i prosessen med å feste sykkelvogn og manøvrere, drar tyngden en stjerne ned.
 
Ja, det er en tung sykkel. Men ikke unormalt tung. Den veien ca 26 kg. Selv syns jeg vekten er godt fordelt. Det er funksjon og egenskaper som trekker vekten opp. Electra Townie Commute Go er helt komplett. Ingenting er tatt vekk for å selge det som tilbehør. Og som du nevner er det kraftig motor. Sammenlignet med andre tilsvarende by-elsykler er vekten normal. Takk for produktanmeldelse. Nyt dagen :-)

 
Upassende?

Zenja Krilic 28.06.2019 Dette er min første sykkel fra Sykkelpikene og jeg er veldig fornøyd med den. Den er klassisk og veldig grei mht. pendling og levering og henting i bhg. Det var dette den skulle brukes til. Jeg er fornøyd med at motoren responderer raskt og avgir god kraft. Likevel har jeg en opplevelse av at kraften er noe svekket ila. noen uker med sykling. Men dette har jeg ikke tatt opp med butikken hittil. Ser det an... Det er en tung sykkel å sykle uten motor, veldig tung, så anbefales ikke uten motoren på. Dessverre så har jeg hatt uflaks med min sykkel helt fra starten, når det gjelder den ene bremsen. Bremsen skriker mye ved bremsing, ganske konstant og dette har den gjort fra dag en. Den skriker på en slik måte at den skremmer gående eller andre syklister, når jeg bremser, også i normal fart og i slak bakke. Andre bremsen er i orden. Har hatt fortløpende kontakt med Sykkelpikene og den var inne til service for andre gang nå, grunnet feilen med bremse. Jeg er stort sett veldig fornøyd med sykkelen, men må stille meg i rekken av kunder som opplever misnøye med servicen. Det er ulike oppfatninger av om dette er en feil eller om det rett og slett skal være slik. Jeg mener at det ikke skal være slik konstant, noe butikken også mener, mens verkstedet oppgir at det er helt normalt. Nå er klossene og skiven renset, to ganger. Vi får se hva som skjer videre...
 
Hei Zenja. Angående lyd fra brems. Ta kontakt med kundeservice på epost kundeservice@sykkelpikene.no hvis lyden ikke forsvinner etter en stund.

 
Upassende?

Anne B. 26.06.2019 Har akkurat kjøpt min første Electra, og elsker den allerede. Townie Commute Go er utrolig behagelig å kjøre. Og super service på Sykkelpikene på løkka.
 
Upassende?

Laila 20.06.2019 Etter å ha tenkt på det en stund, så ble det endelig elsykkel. Denne sykkelen er morsom å sykle med komfortabel sittestilling. Smidig og lett i bruk! Gleder meg til mange fine turer fremover. Superfornøyd med service i butikken på Grünerløkka!
 
Upassende?

Vigdis Isaksen 13.06.2019 Superfornøyd med kjøpet. Strålende fornøyd med sykkel og service i butikken på Løkka??
 
Upassende?

Merete Helland 05.06.2019 Beste investeringen jeg har gjort! Løp og kjøp:-) Fantastisk service på Grünerløkka!
 
Upassende?

Ester Selvikvåg 03.06.2019 Hentet sykkelen hos Sykkelpikene i Stavanger. Fantastisk betjening og service. En fornøyelse å sykkle på. Sitter godt og enkel og betjene. Kan bare anbefales.
 
Upassende?

Alison 01.06.2019 Jeg har hatt min Townie Commute nå i ett år og er like fornøyd i dag som dagen jeg tok den hjem. Stillig og behagelig design! Fantastisk å sykle på.. bakkene i Bergen er ingen hinder! ?? Anbefales!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.