9%

Yuba Boda Boda Elsykkel

Varenr: 110941
Fra 29 990,-Kampanjepris
32 990,-Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
  • 5+Nettbutikk
  • 2Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Kristiansand
  • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 5+Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 3Sykkelpikene Stavanger
  • 3Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

Velg variant for å lese riktig produktbeskrivelse og se flere bilder.

 

Kort fortalt

Boda Boda omtales som den ultimate sykkel for persontransport. Det er en "mid-tail" transportsykkel. Det vil si at bagasjebrettet er vesentlig lenger enn på vanlige sykler. I tillegg kan du laste vesentlig mer både i vekt og volum. Yuba har mye ekstrautstyr for praktisk og trygg transport av barn. Har kan du feste, skru og klikke fast originalt ekstrautstyr eller laget ditt eget. 2 barn på Boda Boda går HELT fint! Og husk ... det er en elsykkel. Du får god hjelp opp bakkene. Velg variant for å lese mer og se flere bilder.

 

Du kan også lese om erfaringene til andre kunder i bloggen vår. For eksempel tilbakemeldingen fra Shani Kidd: www.sykkelpikene.no/blogg/yuba-boda-boda-kjaerlighet-ved-foerste-blikk.art

Tilbehør
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
Logg inn for å skrive anmeldelse...

Maya Glimsdal 09.09.2019 Vi er begeistret. Boda Boda er vår nye transportløsning med en 2-åring og en 3-åring som skal til/fra barnehagen og ellers til handleturen et par ganger i uka. Den opprinnelige planen var å kjøpe en Electra commmute elsykkel og bruke et frontmontert og ett barnesete bak, men etter bare ett år hadde det frontmonterte setet blitt litt knapt for minstemann. Sykkelvogn hadde da vært alternativet og da tiltalte en transportsykkel oss mer. Yuba Boda Boda var sykkelen vi endte opp med etter å ha googlet på tilsvarende i en lang periode. Jeg leste meg opp på alt annet enn motorkraft og tok en sjans på sykkelen uprøvd. Den gjør jobben sin opp de bratte bakkene vi sykler til daglig. Vi har kjøpt bambusbrettet men det er ikke i bruk nå som vi har to Yepp-seter montert på. Merker at vi mangler brødkurven. Tenkte finne noe som muliggjorde enda større last fremme, men har ikke funnet et fullgodt alternativ. Om noen i Ålesundsområdet ønsker å prøve sykkelen min før kjøp av egen, ta kontakt med meg.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Erik og Sigrun 06.09.2019 Sykkelen bruker vi til og fra jobb og forskjellige ærend med både ett og to barn bakpå. Kraftig motor og batteri som gir god rekkevidde. Man sitter godt, og sykkelen virker svært solid. God lykt og stødig parkering med støtten som er på «sykkelpikene» utgaven også. Vi er svært fornøyde!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Åsne 04.09.2019 Jeg er veldig fornøyd med denne. Brukes både til barnehage med to unger bakpå og til jobb. Motoren kunne vært litt sterkere for å få litt mer hjelp med tung last opp de bratteste bakkene, ellers veldig god. En sykkel med lavere tyngdepunkt bak ville nok vært mer stabil, men denne er god å sykle lengre distanser på og oppfører seg i stor grad som en vanlig sykkel uten unger bakpå.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marie Frostlid 22.08.2019 Lei av fulle trikker, veiarbeid langs trikk og bussvei og slitne barn? Jeg og min datter på åtte år er ekstremt fornøyd med vår boda boda! Vi føler vi har fått en liten bil som tar oss til fotballtrening og kamper, storhandel på matbutikk, stikke innom venner raskt på toppen av lange bakker, ut på badeplasser, ja, hverdagen har blitt mye enklere! Veldig fornøyd! Og fantastisk service på sykkelpikene! Koselig å få en kaffekopp på trappa mens de raskt fikser noe på sykkelen! Lurt å investere i e denne sykkelen!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marte 20.08.2019 Sykler opp bratte bakker med 2-3 barn hver dag! Hverdagslogistikken går heretter som en lek. Veldig fornøyd så langt, og satser på å bruke sykkelen også i vinter. Overraskende stødig og fleksibel å sykle, selv langs ring 2 i rushtiden. Anbefaler denne.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Pernille Kristensen 29.07.2019 Jeg har hatt min boda boda i 1,5 mnd og jeg er kjempefornøyd. Blir bare mer og mer fornøyd etterhvert som jeg har testet ut kapasiteten. Både med bagasje og barn. Jeg kan sykle opp relativt bratte bakker med to barn bakpå, uten problem. Det tar selvfølgelig endel av batteriet, men det er det verdt. Soveposer, liggeunderlag, hengekøyer, balansesykler, kjølebagger er ingen hindring, så lenge man finner måter å feste det på sykkelen. Bread basket er stor, men kjekt å ha. Rommer masse. Datteren min koser seg også veldig bakpå. Sykkelvogna vi tidligere har brukt, har ikke vært i bruk ennå. Fine sykkelturer i både sol og regn, med en jente syngende bakpå. En sykkel å anbefale.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anja 23.07.2019 Jeg og min datter på 8 år er storfornøyde med denne sykkelen! Har hentet den på lageret i Kristiansand i mai 2019 - ferdigmontert! Jenta mi blir hoppende glad når jeg kan sykle henne til skolen før jobb, de lange oppoverbakkene går som en drøm. Sykkelen brukes hovedsakelig til og fra jobb, skolen og tur til butikken! Har ikke hatt elektrisk sykkel før så har ikke noe å sammenligne med men er veldig fornøyd med Yuba Boda Boda så langt! Veldig god batterikapasitet, kan sykle til/fra jobb i tre dager uten å måtte lade!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Hjellegjerde 19.07.2019 Er storfornøyd med min Boda Boda etter å ha syklet rundt på to barn på 1 og 6 år siden april. Det er en nett og kompakt midtail som trekker fint i moderate bakker og såklart på flatmark, samt ruller godt nedover på de relativt store dekkene. Uten last føles den tilnærmet en vanlig/stor (el)sykkel. Kan oppleves noe vinglete når den er fullastet pga det litt høye tyngdepunktet, men for meg har dette vært en tilvenning. Elsker dobbeltstøtten i hverdagen med lasting av barn, sekker og poser. Ungene elsker å sykle på den, og stemningen stiger alltid noen hakk når vi sykler av gårde etter en travel morgen før levering i barnehagen! Den går inn i nyere heiser, som var et must for meg i forhold til parkering både hjemme og på jobb. Mye sykkel for pengene!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Silje Vold 16.07.2019 Vi er veldig glad i vår Yuba Boda Boda! Vi har hatt den i et halvt år, og bruker den med våre to barn (3 og 5). Vi bruker den også til jobbpendling til og fra byen (ca en mil). Den er lett å sykle på og får plass til enormt mye bagasje, med eller uten barn. Den føles trygg og stødig å sykle på. Eneste minus er at den føles ganske tung, særlig hvis man må trille opp en bakke - men det er jo nettopp fordi den er så solid. Vi ser for oss å bruke denne i lang tid for å frakte barn og varer til og fra.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Stine N. 15.07.2019 Fornøyd! Hatt sykkelen i snart 1 år. Syklet gjennom vinteren også. Byttet kjede en gang. Funker fint med to barn (3 og 5 år).
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Annette Grimsmo 02.07.2019 Elsker denne sykkeles! Vi bruker den til alle daglige gjøremål som sykkling til og fra jobb, handling og frakting av barn til og fra fritidsaktiviteter. Vanligvis har jeg bare et barn bakpå, men det er ikke noen problem med to når det er nødvendig. Ungene er 7 og 9år, så det er god plass bakpå. Anbefaller absolutt andre å prøve ut denne sykkelen.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marie VK 30.06.2019 We moved to Bergen in May from Canada and are very happy with our new Boda Boda. We decided we will not have a car anymore and instead use bike, walking, public transit and carshare to get around. But, we really wanted a bike that will help us get groceries, take our kid along for errands and activities and manage the big hills in our new neighbourhood (Landås). This bike is perfect for shopping, getting around the city and bringing a kid along. Anyone who wants to do less in a car needs this bike! We have been cyclists for years and making the switch to an electric bike was a great choice. It rides smoothly, has great tires and is very sturdy. We have the electric Boda Boda with the monkey bars, bamboo deck, seat pillow and one of the baguette bags. We are planning to get another baguette bag for easier shopping and possibly fitting a small basket in the rear of the monkey bars (since we only transport one kid - but there is definitely space for two).
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Simone Schrader 30.06.2019 Jeg elsker denne sykkelen! Vi kjøpte Yuba Boda Boda i fjor høst og siden det sykles det forbi barnehagen, skolen og så videre til jobb - også om vinteren. Barna trives ved å sitte bakpå og jeg leverte barna til og med på langrennstrening med skiene festet til sykkelen. Den er lett å håndtere og med barnesete helt bakerst er også minstemann med. Anbefaler sykkelen på det sterkeste til barnefamilier som har lyst til å la bilen stå.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Kjartan Gurholt 30.06.2019 Yuba Boda Boda er en fantastisk sykkel som får fram smilet hos store og små. God å sykle på. Enkel innfesting av barnesete(r) og det er fint plass til to barn bakpå. Stor og praktisk lastekurv er også et stort pluss. Sykkelen brukes av hele familien: til barnehagen, jobb, butikken og på besøk. Oppgitt elektrisk rekkevidde er noe optimistisk, men det fungerer fint i hverdagen. Å sykle med en syngende fireåring bakpå gir en ubeskrivelig lykkefølelse.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Shani Kidd 21.06.2019 Jeg kjøpte min kjære boda boda våren 2018 og det er den beste sykkelen jeg har hatt! Jeg var lenge på jakt etter den rette lastesykkelen for mine behov og hadde nesten gitt helt opp da jeg gikk forbi butikken til sykkelpikene på grünerløkka og så skjønnheten utenfor. Jeg har fraktet alt mulig med denne sykkelen, banankasser med bøker, flatpakkede møbler, det meste får plass. Sykkelen og jeg har også tatt turen til Kikutstua og det gikk som en lek både opp og ned. Med denne fantastiske sykkelen har jeg syklet gjennom vinteren 2018, med piggdekk på sitter du som limt til bakken. Jeg og sønnen min elsker å dra på turer i lillomarka med boda boda.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anita Oppedal 21.06.2019 Fantastisk sykkel. Jeg og min datter elsker den, og bruker den hver helg. Vi har fått en helt ny frihet og fritid, shopping, besøk , alt går som en lek. Vi trenger ikke stresse mer for å rekke bussen. Sykkelen føles solid og trygg og sitter godt på veien. Veldig behagelig og mye datakraft. God batterikapasitet
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Schiøtz 21.06.2019 Jeg har hatt min boda boda siden april 2019 og er strålende fornøyd. Skiftet fra "vanlig" elsykkel til transportsykkel og hverdagen er blitt mye enklere. Sykkelen brukes daglig til å komme seg til og fra barnehage, skole, jobb og butikk. Selv med en kurv full av matvarer og to unger bakpå er bakkene i Bergen ingen hindring. Livet uten bil har aldri vært lettere. Anbefaler sykkelen til alle småbarnsfamilier som vurderer å kvitte seg med bilen eller bare ønsker et sosialt og gøyalt transportmiddel.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anita Eskeland 21.06.2019 Helt fantastisk å sykle på ?? Jeg suser opp bakkene, selv med ei jente på 10 år på bagasjebrettet. Det er god plass til sykkelveske selv om man har et barn på bagasjebrettet.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Juli Vold 21.06.2019 Denne sykkelen er helt fantastisk praktisk. Å sykle til barnehage med barn bak er enkelt og super kjekt. Voksne kan også sitte bakpå, komfortabelt, og man flyr likevel opp bakkene. Sykkelen anbefales på det varmeste !
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Parag Shrivastava 08.06.2019 Fantastic bike runs very well looks great ????, runs great I will run it as family bike
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.